עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by urich,

מדובר בזוג מבוגר אני מחפש טלוויזיה גודל 42 זולה (עד 3000) בעיקר לצפייה בשידורי SD דרך ממיר HOT אין כוונה לחבר למחשב סטרימר או ממיר HD בשנים הקרובות ולכן לא חייב להיות FULL HD ועל כן חשבתי על רכישת פלזמה שאני מואד אוהב את התמונה שלה והיום ניתן למצוא כאלו של מותגים מוכרים סביב ה 2100. הטלוויזיה לא תהיה בשימוש כבד ולא מדובר בוידאופילים שמחינים בדקויות האיכות של הטלוויזיה, כמובן שאני אשמח לתמונה טובה ככל האפשר. אני אשמח לשליטה נוחה, מתיחת תמונה טובה!! והחלקת תנועה טובה בשידורי ספורט, ורמקולים יחסית סבירים (אין כוונה לחבר למערכת ועל כן ההסתמכות היא על הרמקולים המובנים). ועוד שאלה כמה הבדל יהיה בצריכת החשמל בין פלסמה LCD ו LED בשימוש של 4 שעות ביום סך הכל.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by jehoket,

איך הרמקולים האלו ביחס למחיר שלהם http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&bcid=6&pcid=19&pid=59

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by 343,

המלצה לרמקולים 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 30 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 10% מוזיקה 30% סרטים 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם.Gigabyte GA-B75M-D3H 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. המוצר - המליצו לי על כמה דגמים M-200 http://www.tms.co.il/product/6907 M-800 http://www.tms.co.il/product/11470 M-880 http://www.tms.co.il/product/5192</blockquote>

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. מצאתי (בנישה, מאחורי הפטיפון ) זוג אוזניות, שלדעתי (הצנועה אמנם) נשמעות די טוב, מספר הדגם של האוזניות הוא MDR-V6, וכתוב שהן"אוזניות סטריאו דינמיות". האוזניות די/מאוד ישנות (הן שייכות לאבא שלי שקנה אותן מתישהו כשהיה צעיר), והציפוי דמוי-העור שהיה על הספוגיות התפורר לגמרי (לא לפני שלכלך אותי במלא פרורים קטנים ונמרחים של החומר). השאלה שלי היא האם הן נחשבות לאוזניות טובות והאם שווה ללכת לסוכנות של סוני כדי לקנות כיסויים חדשים בשבילן.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by lolerxd,

טוב קודם כל תודה ענקית לאנטולי אין לי מילים לתאר כמה הוא עזר לי ולא התייאש מהשאלות המייגעות שלי אנטולי- אין אנשים כמוך בנאדם! דרך אגב בהתחלה חשבתי לכיוון של diamond 9.1 אבל אחרי ששמעתי אני חייב לומר שהם נשמעו אפילו יותר גרוע מהאלטק הישן שלי ה9.2 הרבה יותר מסיביים, באסיים ומפורטים - הם ללא ספק קפיצה ענקית באיכות אבל לא בהכרח במחיר פרטים טכניים: רסיבר - ימהה RXV361 רמקולים - wharfedale diamond 9.2 סנטר KLH MODEL 942 (קיבלתי מתנה עם הרסיבר ) כבל אופטי HAMA ועכשיו לחלק האומנותי - התמונות: לפני: אחרי: שידה בבניה עצמית (עזרתו של אבא כמובן) הסאונד פנטסטי וההנאה לא נגמרת יאללה תגובות!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי. השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד). במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4. תודה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  8. משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים

9. Started by 3gh,

אני רוצה לקנות רמקולים עם סאבופר משהו בסיסי לא יקר מידי וחשוב שיהיה שקע לאוזניות כי לא בא לי לחבר לUSB של המחשב זה ממש לא יהיה לי נוח. בבקשה תנו לי לינק מפנדס על דגם שאתם ממליצים , תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by iakovl,

חשבתי לבנות מגבר Cmoy בשביל ב595 שלי האם זה שווה את ההשקעה? שמסתכמת בחול ב40$ אבל בארץ זה בטוח יעלה יותר

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. אני מדבר על ה5 סטליטים סאב ורסיבר+DVD במכשיר אחד. אם מישהו יודע מה יש שם איזה חברות ודגמים. וגם אם יש שם מערכת שיש בה כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים וגם כניסה דיגיטלית. אם יש דבר כזה ב200$... (?)

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by Amit Shani,

אהלן אני מחפש רמקולים עד 500 שקל בתכלס תקציב לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא איזה מעריץ גדול של סאונד זה לא כזה משנה לי פשוט כרגע כולם אומרים לי שיש לי חרא רמקולים ושאני ארגיש הבדל... אז בקיצור רמקולים חמודים עם בס אני מניח. הדגשים שאני מחפש זה שהרמקולים עצמם לא יהיו עבים, שיהיו מעוצבים כאלה חמודים, דגש על מראה ולאו דווקא על איכות. בתודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. Started by misha16,

צריך המלצה לזוג רמקולים וסאב עד 500 ש"ח בערך , תודה מראש :]

15. ברשותי X-FI ELITPRO ויש לי דרייברים מעודכנים, אבל, אני לא מוצא את הדרייבר לקופסה החיצונית הזאת שמגיעה עם כרטיס הקול- כך שאני לא יכול להשתמש בה כלל חוץ מלהגביר ולהנמיך. והבקשה שלי... די ברורה (לא?!), מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הספציפי הזה?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  16. המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  17. היי כולם יש לי XBOX שכרגע מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ואני רואה ושומע מהטלוויזיה את הסאונד. עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של המחשב (לוג'יטק X530) שבא לי לחבר אותם לXBOX ולשמוע את המזחק בסראונד כמו שצריך.... איך אני מחבר בדיוק בין הXBOX לרמקולים האלה של המחשב ונהנה מהסאונד? אגב, פעם היה לי פלייסטיישן 2 ואז כשהייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המחשב פשוט הייתי מחבר את הכבלים האדום והלבן שלו למתאם שקיבלתי לרמקולים וזה הכל...אבל ב|XBXOX אין את זה בחיבור HDMI.... מקווה שהבנתם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, מתלבט בין קנייה של אחד הדגמים של MICROLAB 6C/7C לבין מדפיים יד שניה שיתחברו למגבר ישן שברשותי. התקציב באזור ה-1000 שקל, אך אינני יודע שום נתון על המגבר הקיים וגם ברשת לא כל כך הצלחתי למצוא פרטים. מה דעתכם בנושא? האם יש לכם המלצות לגבי רכישת הדגמים שלעיל, או המלצות לגבי מדפיים יד שניה שנכנסים בתקציב. מעבר לכך אספר ש-90% ממוזיקה שאני שומע היא מהמחשב. תודה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by perrikus,

דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בארץ ב-14.7, ככה שאין לי הרבה זמן ואני חייב להחליט על הקניה בימים הקרובים. התקציב שלי הוא כ-200$ (אמנם עדיף כמה שפחות) ואני כרגע מתלבט בין ה-H10 ל-ZEN MICRO. הבעיה עם ה-H10 זה שמן הסתם אני אקבל את הגרסא האמריקאית, מה שאומר: באנדל לוקה בחסר, לא מזוהה ככונן נייד. הבעיה עם ה-MICRO שדי מרתיעה אותי מלקנות אותו, זה הבעיה הנפוצה עם חיבור האוזניות. שלפי מה שראיתי הבעיה מתגלה כמעט בכל נגן MICRO. הבעיה הזו משמעותית אם הקניה מתבצעת בארה"ב, שכן אני לא אשלח את המכשיר להחלפה כל חודשיים (CREATIVE לא מתקנים את הבעיה לפי מה שהבנתי, אלא שולחים מכשיר חדש, מה שאומר שהבעיה תקרה גם בו). המסך הצבעוני בכלל לא חשוב לי. עוד משהו, חשבתי שבערך באותו מחיר של ה-H10 הזה …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by chaikr,

שלום לכולם, בעקבות הזמנה מוקדמת של BF3 הבנתי שאני צריך לקנות אוזניות עם מיקרופון. מאחר שגם כשהמשחק יצא אני לא אוכל לשחק בו יותר משעתיים שלוש פעם בשבועים כשאני חוזר מהלימודים אני לא צריך אוזניות מפוצצות ב600 שקל אלה את האוזניות שיתנו לי את התמורה המירבית לכסף. אין לי צורך בעיצוב או מותג מסויים אלה רק שיהיה נוח על האוזן , יעשה את העבודה ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל אם אשתכנע שיש צורך אבל בעיקרון אני אשמח להוציא עד 200-300 שקל. השאלה הראשונה היא מה בעצם מקבלים באוזניות המיוחדות שלא מקבלים בסט רגיל של אוזניות ומיקרופון של מיקרוסופט/לוג'יטק? הכרטיס קול שלי מובנה. האם כדאי לרכוש אוזניות עם חיבור USB (האוזניות ישמשו רק למשחק אין לי צורך אחר בהם בכלל)? מה זה בכלל נותן? האם ה5.1 עו…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by omer-m,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (סטריאו, ללא סאב) בתקציב של בסביבות 200 ש"ח . המלצות ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by doker,

שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את העידכון לh320 שיתמוך בעברית ועוד שאלה אם הוא יתמוך בעברית כל השמות של השירים יוצגו בעברית כי ראיתי מקומות שכתבו שרק ששומעים את השיר אז רואים עברית ואני רוצה שגם לפני זה יראו עברית אם מישהו יוכל להסביר לי את הנושא בבקשה

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה ליקנות את הרמקולים האלה ואני לא יודע אים זה יתאים למחשב שלי אם תוכלו לעזור .... אני יודה לכם ... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1553755 המחשב שיש לי תיראו במיפרט רשום שם נ.ב.-- ואם הרמקולים האלה טובים

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Wizard Of Oz,

שמעתי פה על טרקים לבדיקת באסים....האם יש גם לבדיקת טרבל ומיד???

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by fab2244,

שלום לכולם, אני מעוניין באוזניות on-ear בעדיפות לחוטיות, בשביל להקטין חימום אוזניים ומשקל קל יותר. חשבתי על האוזניות האלה: 1) Sennheiser Momentum 2 - On Ear https://www.headsound.co.il/product/sennheiser-momentum-20 2) Bose SoundLink On-Ear Bluetooth למרות שהן אלחוטיות, המשקל שלהם קל https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-bluetooth-on-ear-מבית-bose-דגם-soundlink?aff=Zap&aff_a=1 3) B&O BEOPLAY H8I אלחוטיות https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-עם-מסנן-רעשים-אקטיבי-bo-beoplay-h8i?aff=Zap&aff_a=1 אם יש לכם המלצה לאוזניות נוספות, עד ל1000 ש"ח, אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים