עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. והאם יש סיכוי למצוא אותן בDUTY FREE של LONDON במחיר סביר? נ.ב. - יש לי GAME THEATER XP אם זה משנה משהו

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. אני מחפש נגן MP3 עם אפשרות להעברה של תמונות ( USB 2 GO או סלוטים לכרטיסי זכרון ) יש לי את המצלמה Sony DSC-T1 ואני מחפש נגן שיתמוך במצלמה, סוג כרטיס הזכרון של המצלמה הוא Sony Memory Stick DUO. אני יפרט בקשר לדרישות המכשיר: 1) זמן בטרייה ארוך, זמן הטענה קצר 2) 40GB ומעלה ( עדיף 60 -80 ) 3) אפשרות של הכנסת כרטיס הזכרון ישירות למכשיר והעברת התמונות למכשיר או כבל USB מהמצלמה למכשיר. 4) מכשיר קטן וקל אני מניח שיש מבחר דיי גדול אבל אני לא ממש מכיר תתחום הזה. אני מחפש חברה מוכרת וטובה לפי מה שהבנתי ה IRIVER H340 לא תומך במצלמה שלי אז חשבתי על הIPOD PHOTO כי הוא בעצם בדיוק מה שאני צריך רק השאלה האם הוא תומך במצלמה שלי ? והאם יש משהו בתחום הזה שהוא יותר טוב מIPOD PHOTO? האם…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by wrecker,

הורדתי מספר שירים לדוגמא כקובץ של DTS באיכות גבוה עכשיו שאני מפעיל אותם בווינאמפ הוא לא מנגן אותם הפעלתי במדיה פלייר קלאסיק וזה עבד עכשיו ברגע שאני מגדיר על SPDF במגבר זה רושם DTS אבל שומעים מין נקישות בהפסקה של שניה או שתיים כאלה ולא שומעים מוזיקה.. רק שאני מחזיר ל5.1 זה חוזר לPCM ושומעים... ובכלל מזה PCM ??

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by morel ezra,

שלום יש לי כמה שירים שעצמם מוקלטים חלש, האוזניות שלי משמיעות אותם על פול ווליום וזה נשמע בסדר אך לא מספק. אשמח אם מישהו יתן לי תוכנה שאיתה אפשר להגביר את הווליום יותר מברירת המחדל.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

שמעתי פה על טרקים לבדיקת באסים....האם יש גם לבדיקת טרבל ומיד???

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Nothing left to say, i dont really know manufacturers so i really need your help. BTW, I dont have problem with second hand equipment... Thnx !

7. Started by edenbd,

שלום לכם, קניתי LCD 32 של LG, הדגם הירוק (החסכוני יעני) FULL HD. וחיברתי אליו ממיר תקין של HOT עם הכבל של ה 3 צבעים (אדום צהוב לבן) ואני מקבל תמונה אבל יש עליה פסים כאלה שזזים מלמעלה למטה וגם מקבל אודיו אבל גם בו יש מין זמזום מפריע כזה. ניסיתי להחליף כבל ועדיין אותה בעיה ואין לי מושג מה לעשות, רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by balon007,

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by asafmor,

כפי שציינתי מקודם תכננתי לקנות את ה H340 בארה"ב בגלל המחיר הזול אבל בגלל שהבנתי שאי אפשר לעשות עדכון FRIMWARE לגרסה הזאת ולראות סרטים אני לא בטוטח אם זה כדאי משהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כדאי או לא לקנות? או לחכות שבאירופה ירדו המחירים או משהו

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  11. דוד שלי (ארה"ב) עוד מעט מגיע לפסח ויש את הגראדו 225 ב200$. שווה או לא? אני שאלתי כבר כמה חנויות (גדולות) ואף אחת לא נותנת לשמוע אותן בתצוגה... מה עושים? והאם הן שוות את המחיר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Moo^Moo,

אוקי, אחי שהוא מוזיקאי שלח לי 4 שירים שלו בפורמט RMJ (של REAL-PLAYER), חיפשתי בגוגל ובמספר מקומות נוספים ולא מצאתי תשובה איך להמיר את הRMJ לMP3.. אז מי שיודע בבקשה תגידו לי ;D MOOMOO

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

שלום. יש לי מגבר מאוד ישן של SCOTT ככל הנראה שפורפורות למישהו יש הערכה לגבי המחיר שלו (במקרה שאני אתקן את החלקים הפגומים שבפנים) תודה. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633456478_1100602318_31066430_7271142_n.jpg http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633536480_1100602318_31066431_7553472_n.jpg

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. היי, רכשתי היום אוזניות של Philips SHP-2500 - הנה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7235# העוצמה של הווליום לא משהו רועש ורציתי לשאול על איזה אוזניות אתם ממליצים ? אני צריך את האוזניות בשביל המחשב לשמוע מוזיקה 99% מהזמן ומדיי פעם מחבר ל-LCD. חשוב לי : 1. אוזניות גדולות מאסיביות כמו הפיליפס. 2. שיהיה ווסת ווליום. 3. עוצמה גבוהה. מה אתם מייעצים לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. אחרי הרבה זמן עם הרמקולים ב3 שקל שיש לי כבר 7 שנים החלטתי להחליף אותם, התקציב לרמקולים הוא 250 וגם לאוזניות בסביבות ה250, מיקרופון--כל קקה יעשה את העבודה[גם משו ב20 שקל] לא חושב ששווה שאני אציין אותו ממש, אני מתכנן להשתמש בהם גם לתכני HD אם זה משנה משהו, אם בא לכם לשנות את התקציב שיהיה נגיד 300 רמקולים 200 לאוזניות גם זה לא משנה, גם חריגה פעוטה לא תשנה העיקר שהם ייעשו את העבודה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  16. Started by BUNG,

אהלן אנשי פורום נחמדים אני רוצה אוזניות חדשות, משהו בסגנון של הגראדוס או אייסמט ורציתי גם לשאול באותה הזדמנות, מה עדיף GRADO'S SR80 או ZALMAN 5.1 למשחקים בעיקר וגם קצת למוזיקה? תודה רבה מראש עריכה: עכשיו נזכרתי שאני רוצתה גם כ.ק. חדש חשבתי בכיוון של M-Audio Audiophile 2496 Sound Card עכשיו אני רק רוצה לציין שה.ק. הוא בעיקר למוזיקה, אני מתכוון לחבר אליהם Altec Lansing 2100E 2.1 פלוס רסיבר מבית פיוניר דגם VSX-815-K...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  17. אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. 1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by xavi,

מה אומר המושג High Definition ומה ההבדל בינו לבין כרטיס קול רגיל ? תודה

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים למחשב (רצוי CREATIVE ) בחיבור 2.1 עם כניסה דיגיטאלית, כלומר אני רוצה לחבר את יציאת ה SPDIF מהמחשב ליחידת הסאב (שהיא גם הרכזת של הרמקולים) לכניסה הדיגיטאלית של הרמקולים אשמח מאוד אם תיעצו לי גם על רמקולים מחברות אחרות .... בתנאי ששומעים בהם סוףףףףףף FireFlash

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by yair23,

אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by eitangabay,

שלום, לאחר קניית HTPC אבקש המלצות על התוכנות אותם יש להתקין. ה-HTCP שלי מיועד רק לתכני FHD ואני מעוניין להשתמש ב-Media Center. האם להתקין Vista או 7? 64 או 32? מהם הקודקים המינימלים שאותם מומלץ להתקין? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm

24. Started by yoni321,

טוב אנשים אני מחפש אוזניות שיתאימו לקואנטר ולשמיעת שירים מין שילוב בין השניים. התקציב נע בין 50 -70$ אם אתם יכולים למליץ לי על כמה ולהסביר לי על ההבדלים ביניהם. אני יכול להזמין רק מחנות אחת אמזון לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/103-9233461-1855031 תודה על ההעזרה. :xyxthumbs:

• 12 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים