אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב. התפקיד העיקרי של הכרטיס יהיה בשביל חיבור למערכת סטריאו ובעיקר לשמיעת מוזיקה (לא לעריכה או הקלטה וכדומה). מה מומלץ בטווח מחירים הזה? והאם יהיה בזה שיפור משמעותי על מה שיש לי כרגע על הלוח אם? (Realtek ALC883 High Definition Audio CODEC, 6-channel ) בעיקרון אני אוכל קצת לחרוג מהתקציב, אבל רק בתנאי שזה באמת יהיה משמעותי ושווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שישמש כשרת של מערכת קולנוע ביתי. אני רוצה כרטיס קול מעולה, עדיף עם יציאה אופטית,7.1 , שיעשה את העבודה מעולה. יש משהו תותח מומלץ? לקריאטיב אין עם יציאה אופטית אבל מצאת שהרקולס digifire 7.1 עונה על הדרישות. מה מומלץ? מה לגבי כרטיס של חברה maya? כרגע להתעלם מנושא המחיר, בהנחה שאין הגבלה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרסיבר הזה kenwood v7030d.. אני מחפש כרטיס קול..שיביא לי איכות טובה ב DTS.. חשבתי עליו איך הרטיס קול הזה? http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=3874&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורכב אני רוצה לתכנן מחשב סלוני שמיועד לנגן סרטים אבל....שיהיה במארז קטן מימדים.משמע אומר שיהיה הכל מובנה בלוח כולל הכרטיס קול. רוב כרטיסי הקול היום לא משהו אז אני רוצה לחזור אחורה לכרטיס SOUNDSTORM.השאלה אם זה כדאי או שרצוי לוותר ולבנות מחשב במארז יותר גדול ולשים כרטיס בסוקט PCI רגיל ולהשקיע בחברה כמו אודיוטרק. אשמח לעצות כי אני יודע שהלוחות עם הכרטיס המשולב קצת קשים להשגה. כל מי שיש לו ניסיון עם הכרטיס הזה אשמח לקבל חוות דעת אם כדי בכלל לבסס עליו מערכת או שאין כל טעם לחזור 3 דורות אחורה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת שהיא בעצם כרטיס קול שבתוך הכרטיס קול יש מגבר ? כלומר שאני יוכל לחבר רמקולים פסיבים (נגיד רמקולים של קולנוע בייתי) לכרטיס קול עצמו..
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שזוכר ללוחות היוקרתיים שהיו מבוססים על צ'יפסט NFORCE 2 היה כרטיס קול מובנה איכותי מאוד מסוג SOUNDSTORM. השאלה שלי היא כזאת האם כדי להנות מהאיכות של הכרטיס אני חייב להיות מחובר בחיבור הדיגיטלי של הכרטיס או שאם אני מחבר אותו לרמקולים או למערכת מיני בחיבור אנלוגי אני אקבל איכות של כרטיס AC97 פשוט של רילטק שקיים על הלוח. הלוח הוא של גיגהבייט מדגם 7NNXP שמכיל את הכרטיס הזה וגם צ'יפ של רילטק. קצת מבלבל כל העניין הזה כאילו יש על הלוח 2 כרטיסי קול.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש ברשותי את הרמקולים solo7c מהקניה הקבוצתית שארגנתי לא מזמן. כמו את האוזניות סיברייה v2 של s.s. לכן אני מחפש כ.קול איכותי יותר מהמובנה שיש לי היום. *הדרישות הם לסטריאו בעיקר. *עדיפות לחיצוני בגלל האוזניות, אבל לא קריטי. *מוכן בהחלט להזמין מחו"ל בכל דרך אם אפשרי וכדאי. *תקציב 300 עם חריגה של 50 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית כרטיס קול עד 1000 ש"ח מ"נועה מחשבים" למוזיקה(לרוב שחורה) סרטים(מדי פעם לפעם) ומשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח. שימוש - מוזיקה בעיקר. שאלה חשובה: כשאני שומע מהמחשב (כרטיס קול משולב על הלוח) האיכות על הפנים. הבסים נעלמים, הצליל הופך להיות שטוח ומשעמם. אוזניות של 800 ש"ח נשמעות כמו אוזניות של 200 ש"ח, כל זה לעומת הנגן (Sansa) שבו שומעים מעולה. האם כרטיס קול יפתור לי את הבעייה הזאת או שגם אז זה תלוי בלוח אם / ציוד אחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 300 ש"ח, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג ATP3 ובאוזניות סנהייזר HD497. אני לא מבין בכרטיסי קול אבל אני בעיקרון מחפש משהו איכותי מספיק וורסטילי בשביל להשמיע מוזיקה בעיקר. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המובנה של הלוח.. מעפן לגמרי לכן כל כרטיס קול טיפה איכותי יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים.. מה אתם ממליצים במחיר הזה? משהו גם שינצל את המדוסה 5.1 כמו שצריך..
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש עד 300 שח שיחליף את המובנה בעיקר בגלל שהחיבור הקידמי נישבר איכשהו (מארז Arc midi r2) והאחורי גם כן נידפק (לא מצליח להפעיל את שני הרמקולים איתו ,הראשי לא עובד) המובנה הוא ALC887 של realtek והרמקולים הם solo c6 עכשיו יהיה נחמד גם אם הוא יתן שיפור מסויים על המובנה חשבתי על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ?יש המלצות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים... ברשותי הMX5021 כבערך עוד מעט שנה שלמה בצבע לבן מדהימים שלי עושים רעש כזה איכותי מכרטיס אונבורד... ואני מחפש לי כרטיס קול טוב עד המחיר 300~350 שקל. לא למשחקים ולא לסרטים שום אפקטים שום כלום. מוזיקה נטו ושיהיה הכי איכותי שיש סאטאפ 2.1 למי שלא יודע.. יש לציין שאפילו כרטיס ב200 ש"ח של קרייטיב מהפשוטים ביותר דחף את הכרטיס הזה לאיכות שנשמע אפילו באוזן באופן דיי ברור. יותר פירוט יותר צליל יותר עוצמה.... התאהבתי בקונספט של כרטיס קול ועכשיו אני רוצה אחד לעצמי! אני שומע בעיקר אלקטרו האוס ומוזיקה עתירת באס חד ומדוייק אז דיי חשוב לי הקטע של הבאס. גם פירוט טוב יועיל המפרט שלי בצד חבר'ה תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה X-FI הרגיל שעולה כ300 ש''ח משתווה ברמתו לסטוק של מעבד הQ6600 שיש לי. ככה שאניי צריך משו יותר טוב בעד 400 ש''ח. זה די דחוף כי בעיקרון המחשב כבר הוזמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמעו בו צלילים נקיים ועוצמה חזקה. (האם דרייברים מסוויימים של כרטיסי קול יכולים להכביד על מחשב ישן?)
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה: יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם. חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0 יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול המובנה. אני צריך כרטיס קול עד 500 שקל שיהיה כמה שיותר איכותי. לא מחפש סראונד ולא ביצועים במשחקים. מחפש רק איכות סאונד נטו! תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס קול הזה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 איך הכרטיס קול הזה הוא שווה את הכסף או שיש משהו בסביבות ה500 שקל יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט בצד(מערכת ומחשב), השימוש 90% מוזיקה 10% סרטים. חשבתי על הM AUDIO 5.1 אבל אם יש משהו שמומלץ יותר במוזיקה אני ישמח לשמוע! תודה רבה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי Soundblaster Live 5.1 והחלפתי מעבד שהוריד לי את הבאס של המערכת מ 266 ל 200 (אי אפשר לשנות הוא נעול) ומאז הכרטיס מוציא רק רעשים חזקים ברמקולים ומעוות ממש את המוסיקה..(ממש ממש לא מבינים כלום) ניסתי את הכרטיס קול השני שלי וזה לא החוטים או הרמקולים.. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-