עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by topgun,

שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Lior10,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש והלוח אם יהיה P5K של אסוס, עליו יש כרטיס קול של Realtak. יש ברשותי Jbl Creature ו Hd201. המטרות הן בעיקר מוזיקה וסרטים, אך גם משחקים. אבל מוזיקה וסרטים הן המטרה העיקרית. האם כדאי לקנות את כרטיס קול אחר מהמובנה? חשבתי על M-AUdio או X-Fi Xtreme Audio

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. יש הצעות כל שהן למערכת רמקולים 5.1 או 2.1 בתקציב של מקסימום 600 שקל???

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Bug2000,

האם מישהו מכיר מקום טוב ואיכותי לתיקון מגברים ? כמו רפי האוזמן של הרמקולים ? יש דבר כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  7. אני מחפש משהו תקציבי וטוב עד 3000 אלף בעיקרון אני בן 18 ואני עובד והמשכורת שלי יוצאת בסביבות ה2000 לחודש אז אני צריך חנות שתקבל אשראי של לפחות 10 תשלומים מצאתי ב2300 פה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=426 זה ivory ככה שזה חנות מוכרת ויש גם אחריות לשנתיים אבל פשוט אני לא שמעתי על החברה הזו aoc מישהו שמע? כדאי לקנותיש לכם המלצה למשהו אחר? בעיקרוןן אני רוצה שהטלוויזיה תתחבר לאקס בוקס 360 שאני עתיד לקנות למישהו יש המלצה אולי גם מאיפה לקנות את זה? הממ בעיקרון זהו תודה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  8. ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכול.... מישהו ניסה?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  10. שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. המחשב שלי יתפגר והחלטתי חוץ מקניה של מחשב חדש לקנות גם רמקולים אני לא אדיופיל והרמקולים בעיקר למשחקים ולחדר קטן אז חשבתי לקנות את אלו - http://skypc.co.il/pl_product~970223-0914~11~0.htm logitech x-540 הצרכים שלי רמקולים זולים אבל סבירים שיתנו לי גם חיבור לקונסולות דרך אגב אני מתכנן לחבר את זה לכרטיס של קראיטיב שטוב למשחקים אבל במיקרה שיש לכם כרטיס מומלץ אחר המלצה תיתקבל בברכה m-audio 7.1 תומך בפורמטים של קראיטיב? והוא מומלץ ? (אני יודע שהרמקולים שאני רוצה הם 5.1 אבל אני בונה על המחשב שבעוד כמה שנים יאפוך לHTPC ואז אני רוצה אפשרות ל7.1 ברמקולים איכותים בהרבה) בכל מקרה תודה על העזרה מראש -קרירין

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by Idanbs,

אהלן חברים.. סוף סוף אחרי חודשים של צעקות ובלאגנים מחליפים לי את הmedusa 5.1 שנהרסו לי לגרסא החדשה שלהם. אני מחפש כרטיס קול שתומך בEAX כמה שיותר גבוהה בכמה שפחות כסף.. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 תומך בEAX 3 ואני לא צריך יותר מזה. המטרה העיקרית היא משחקים וקצת מוזיקה. האם אני ארגיש הבדל בין הOB שיש לי (AC97) לבין הכרטיס הזה עם האוזניות במשחקים?[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 21:27:23 מישהו?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by ad!17,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by gjook,

שלום , צרבתי עכשיו סרט vcd (דיסק של 700 מגה ...) , בכל מקרה כשאני מכניס אותו לתוך ה dvd הסרט מתחיל לרוץ רואים את התפריט , אבל כשאני מתחיל את הסרט אני רק שומע סאונד ולא מצליח לראות את התמונה , מה אפשר לעשות?..(ולא אין לי divx בנגן) תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by DarkeyE,

שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. שלום לכולם (: במזל טוב קניתי לי כבל קומפוננט ( אדום, ירוק וכחול ) לחיבור ה 7900GS ל LCD. שיחקתי עם ההגדרות בנוגע לרזולוציה... דבר ראשון זו ה LCD שיש לי: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ב 1080i המסך קפץ, אז הורדתי ל 720i וזה מעולה. הרזולוציה היא 1280X720, במצבים אחרים זה פשוט לא היה ניראה טוב. בכל אופן, כרגע מה שחסר לי במסך זה רק הפינות, נגיד בשעון שלמטה, רואים רק סיפרה אחת... במקום " המחשב שלי"אני רואה "שב שלי" ( וכמובן גם האייקון קצת נמחק ) האם יש משהו לעשות עם זה? זה לא כזה גרוע, אבל זה סתם מעצבן לפני הקומפוננט הייתי עם כבל SVIDEO, האיכות נראתה יותר כמו תמונה של צייר ממש לא טוב, עכשיו התמונה פשוט חלקה, אפשר אפילו לקרוא מסמכים וגם אתרי אינטרנט דר…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by zilkanir,

שלום, למערכת מחוברות כרגע 2 הכניסות הדיגיטליות(מחשב-קוקאס, ממיר-אופטי), והסאונד איכותי טוב ונקי בכניסות האלה. הבעייה היא שכאשר אני מנסה לחבר dvd או כל דבר אחר דרך הכניסות האנלוגיות, ישר מתחיל רעש ססטי ברקע (חיבור ע"י כבלי Y). כמה שניסיתי כל קומבינציה לשחק עם החיבורים או להביא כבלים איכותיים יותר לא עלו בהצלחה, עכשיו לשאלתי- קודם כל איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת?(מערכת חדשה, זה ממש מגביל את השימוש בה) שנית, האם זאת בעייה מוכרת וידועה ברמקולים האלה? אנשים בעלי הסט, האם אצלכם כל הכניסות מחוברות ועובדות היטב? כל עצה תתקבל בברכה ..

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by ofek4490,

אני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. M-AUDIO AUDIOPHILE 192 2. E-MU 1212M 3. ESI JULI@ על מה תמליצו לי מבין שלושתם? המלצות אחרות יתקבלו בברכה השימוש העיקרי הוא למוזיקה

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by TNTx2,

שלום. חיברתי את המחשב לטלוויזיה LCD שהיא רחבה.... איך אני עושה שהתמונה של המחשב תתאים לטלוויזיה? יש לי 5200 אם זה עוזר...

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. אני צריך המלצה לרמקולים מדפיים למערכת בתקציב הנ"ל. עכשיו פחות חשוב לי האיכות קול של הרמקול(יש לי פירלס עכשיו והם מצוינים לי). אני צריך שיהיה חזק כמה שאפשר למה אני שומע חזק. פחות חשוב הצלילים הנמוכים כי יש לי סאב 12' שעושה את העבודה הקשה. הרמקולים הולכים להתחבר לרסיבר ימאהה RX-V 430

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. יש לי טלוויזיה LCD 37 מסך רחב של טושיבה. עד היום כשחיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך X1950pro) הכרטיס זיהה את הרזולוציה של הטלוויזיה, התאים את הרזולוציה למסך, והתמונה נפרסה על כל המסך. היום כשחיברתי את המחשב לטלוויזיה התמונה נשארה "מרובעת" ולא התפרסה על כל המסך, כך שבצדדים היו חלקים שחורים, כאילו הרזולוציה לא תואמת את המסך. כמה עובדות חשובות: 1. הרזולוציה שהכרטיס מסך והמאפיינים בדסקטופ הציגו היו זהים: 1360x768 כמו הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. 2. לא עידכנתי את הדרייבר (v7.5) מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה 3. ניסיתי גם להפעיל את הATI TOOLS ולשים את הרזולוציה של המסך אבל זה גם לא עבד. (ATI TOOLS לא עובד אצלי אוטומטית, אלא רק כשאני פותח אותו) 4. ההגדרות בטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה משיגים\כמה עולה כרטיס כזה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים