עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by menos,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם מערכת רמקולים 5.1 שאני אשמע בהם מצויין עד 1200 ש"ח +- מה יש לכם להציע ? תודה!

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sgeva2001,

מחפש כרטיס קול עם 2 יציאות 2 תלויות. הכוונה שאוכל לשמוע 2 תחנות רדיו אינטרנטיות בו זמנית או תחנת רדיו אינטרנטית ברמקול אחד ומוזיקה מ HD ביציאה לרמקול שני.. לכוון כל יציאה לרמקול אחר. עבור WIN7 בתודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי כרטיס קול 4.1 שקיבלתי עם המחשב. ואני רוצה לחבר גם רסיבר וגם סאב אקטיבי. כל אחד ליציאה אחרת בכרטיס אך אחת מהיציאות אינה פועלת.. היציאה הירוקה פועלת אך היציאה השחורה מהכרטיס קול לא פועלת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Talon,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by ng1200,

שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Niretn,

שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

קניתי מחשב והסאונד המובנה בו לא מספק אותי. במשחקים אני פחות מרגיש אבל בסרטים ובמוזיקה בעיקר האיכות די גרועה(זה לא אמור להגרם בגלל הרמקולים(x540)נכון?) קיצור מחפש כרטיס קול עד 400 שישפר את האיכות, אם יש משהו ב500~ תציעו גם ואני אבדוק את זה. תודה.

10. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by alex321,

רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by abarbotel,

קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by overload,

יש לי כרטיס AC 97 (סטריאו) ישן על הלוח אם במחשב. אני רוצה לדעת האם זה יהיה מספיק בישביל להפעיל רמקולים חדשים כמו 2100 שאני יקנה ? האם כדאי לי להוצאי עוד 200 ש"ח על כרטיס חדש? והאם יהיה הבדל באיכות של הסאונד עם כרטיס חדש ב200 ש"ח? (הבדל שאפשר לשמוע ) אני משתמש ברמקולים למשחקים ולמוזיקה לא ממש לסרטים. אם אתם בעד כרטיס חדש בבקשה תמליצו לי על אחד (200~ש"ח) כי אני ממש לא מבין בכרטיסי קול.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by yaviny,

יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by marvje,

הייתה לי בעיה בכרטיס קול המשולב שבלוח אם שהחיבור למיקרופון נדפק, גרדתי כסף קניתי כרטיס קול חדש היום ב 70 שקל :[ חיברתי הכל וזה אני מחבר תמיק לא שומעים כלום, רק שאני נותן נשיפה חזקה על המיק רואים כזה משהו קטן ברשמקול.. איך אפשר לסדר את זה ? (ניסיתי דרייברים הכי חדשים 5.12.01.0644 [ניסיתי גם את של ווידנוס], והעוצמה על הכי גבוה בדקתי אלף פעם... וגם במיקסר הכל על הכי גבוה). הכרטיס קול זה CMedia PCI CMI-8738. תודה אני כבר נואש :<<

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by Pc1ko,

שלום לכולם בדיון קודם שאלתי פה על חיבור דיגיטלי של מחשב לרסיבר Denon, ולא עניתם לי יותר מידי אבל בכל מקרה תודה למי שענה. הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות כרטיס קול נורמלי עם יציאה דיגיטלית או קוקסיאלית כדי לחבר לרסיבר שלי. מצאתי כרטיס קול לא יקר (מה שהתקציב מאפשר לי): Creative Audigy 2 Value אתם חושבים שהוא שווה משהו? הוא ישפר לי הרבה (יש לי כרטיס על הלוח אם, קודק ASC650, או משהו כזה...)? יש לו יציאה קוקסיאלית או דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Dj_Infernal,

אם זה הכרטיס הכי טוב . ןכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם; כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח? יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה? תודה לעונים, -רון

22. בוקר טוב וחג פורים שמח לכולם יש ברשותי את הכרטיס כשנה כמעט ואין לי שימוש בו בכלל , פעם הייתי שומע מוזיקה ומשחק במשחקים היום הוא פשוט מבוזבז אצלי . הכרטיס עולה היום 590 ש"ח ב K.S.P , עדיין באחריות מעוניין לקבל 400 ש"ח עליו , כולל אריזה כחדש !

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Hikaru,

היי, אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס קול USB הנ"ל במטרה לשחק משחקים. ברשותי אוזניות 5.1 אמיתי עם חיבורים אנלוגיים. הורדתי מהאתר של קריאייטיב את הדרייברים האחרונים המותאמים ל-WIN8, והופתעתי ממש לרעה מהיכולות שלהם, בהתחשב בכך שבעבר היו לי כרטיסים אחרים של קריאייטיב ומעולם לא הוגבלתי כל כך מבחינת הדרייברים. למישהו כאן יש את אותו הכרטיס ויודע היכן אפשר לשנות את הווליום של כל ערוץ? היכן האקולייזר? יש לי רק את האפשרויות THX TruStudio Pro, Speakers, Microphone Settings, Restore Defaults, EAX ואולי עוד 1-2 ששכחתי (אני לא על המחשב הזה כרגע), אבל באף טאב אין זכר לאקולייזר או שליטה כלשהי על ווליום. ציפיתי לרמת דרייברים דומה לאלה המריצים את Creative Audio Console, יש מצב שטעיתי. :\ אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by crazydiamond,

האם יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד שמוציא כרטיס קול מבוסס HD לעומת קודמו AC97 או אפילו SBLIVE או שבסופו של דבר ההבדלים הם זניחים.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים