עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by dandi7,

שלום, אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום. האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר? הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש TV, ודי נסגרתי על LG, ספציפית על הדגם LG 37LD460, שראיתי שעולה בסביבות 2.4K אך אז שמתי לב שיש גם את הדגם LG 42PW350 שעולה 1K יותר, אך מאפשר גם צפייה בתלת מימד. האם כדאי להשקיע ולרכוש את דגם התלת-מימד? (נראה לי שהוא לא Full HD, אבל גם HD READY זה איכות טובה מאוד...) כלומר: האם הדגם היקר מספק ביצועים טובים בצפייה רגילה ולא יהיו בעיות, או שעדיף ללכת על הדגם הרגיל והמוכר??? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by T-80,

שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  10. צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by BuLa,

אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. שלום לכולם אני הולך לרכוש (בעקיפין) Shure E2G למה בעקיפין? אני הולך לקנות נגן מעפן של Mizuho מי שמכיר הם באים אם אוזניות של SHURE זה יוצא פחות מ250 שקל (גם הנגן וגם האוזניות) הנגן לבן דוד שלי לחג המולד... (כן אנחכנו חוגגים Christmas בוחטה מתנות ;D) והאוזניות בשבילי כי את הישנות שלי AKG K310P (שלא ממש אהבתי וקניתי אותן בדקה ה90 לפני נסיעה לחופשה) החתול קרע אותן (איזה חמוד נכון?) ואיי איזה חפירה :-X בכל מקרה חזרה לנושא : אין לי מושג בכל נושא המגברים אמרו שלי שעם אוזניות טובות מומלץ להשתמש במגבר אז הנגן בשימוש Meizu M6 (אחלה נגן עם ממשק משתמש ממש חמוד) שימושים כמעט כל סוגי המוזיקה הרבה רוק, ומטאל אך גם פופ ועוד כמה סוגים המחיר גמיש אבל עדיף שיעלה כמה שפחות עו…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. הגיעו לידי BALBOA 30 (הקדמיים של הסט), אחד מהם תקין ועובד בשני יחידת ה MID-HIGH הפסיקה לעבוד. ניסיתי להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה גדולה במיוחד. הרמקול מחולק ל 2 חלקים (חיצונית), אחד שכולל את יחידת הבאס (6") והשניה שכוללת את הטוויטר ו ALL RANGE (בגדלים 3/4" ו 4" בהתאמה). ניסיתי לבדוק את התנגדות הרמקולים, התנגדות ה 4" הייתה דומה לזו שנמדדה ברמקול התקין, הטוויטר כניראה שרוף כי המדידה לא נתנה תוצאה כלל :-\ עכשיו לפי הבדיקה הזו אכן אין סיבה לנשמע צלילים גבוהים ברמקול אבל הבעיה היא שגם ה MID לא עובד מה שאומר שיש בעיה נוספת ואז גם אם נביא טוויטר חדש או שהוא ישרף כמו הקודם או שלא יקרה שום דבר. איזה עוד בדיקות ניתן לעשות (לרמקולים אין אחריות)?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by Dean7,

שלום אנשים, אני מחפש אוזניות טובות עד 300 שקלים למחשב שלי. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, אבל אולי מידיי פעם גם למשחקים כמו COD4 או RA3 ... אבל בעיקר מוזיקה. יש לכם הצעות טובות?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by OfirN73,

שלום, ברשותי אוזניות Grado SR-80. האם חיבור מגביר אוזניות ישפיע על איכות הצליל, או רק יספק הגברה לעוצמת הקול שהאוזניות מוציאות? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by andrei21,

מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  19. ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ????? אשמח אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  20. שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס CREATIVE 2 ZS אבל אינ צריך את הכבל המעביר הזה מישו יודע היכן ניתן להשיג אותו ? שוב, תודה ארז

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by TeaTime,

שלום, לאחרונה שבקו חיי אוזניות המדוזה שלי. שלחתי אותם בחזרה, אך מכיוון שהדגם הישן כבר לא ביצור לא היה ניתן להביא לי סט חדש. ביקשתי מהם לנסות להזמין לי את המדוזה PRO GAMER, אך גם זה לא עבד מסיבות לא ברורות(פנדה מחשבים, לך תדע...). כתחליף, הם הציעו לי את האוזניות Steel Sound 5H של Steelpad. עכשיו הבעיה כזו: האם שווה לי לקחת אותן? אני מחפש אוזניות נוחות וטובות בעיקר לגיימינג, מוזיקה פחות חשוב לי. אם לא, איזה תחליף הייתם מציעים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. לא משנה...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Ac1D,

Creative SBS 370. Logitech S200. התקציב הוא 150 ש"ח, אם יש לכם הצעות נוספות.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  25. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, אבל הרזולוציה היחידה שבה התמונה מותאמת למסך היא 664*1176. כאשר אני מנסה להעלות את הרזולוציה ל720 או 1080 התמונה "יוצאת" מגבולות המסך וחלקים ממנה חסרים. כך שסך הכל כרגע, אני צריך כל פעם להחליט האם אני רוצה להתפשר על איכות ולא לצפות בHD או על תמונה לא מלאה לגמרי... האם יש דרך לתקן את זה (הגדרות של משהו שיש צורך לשנות)?? כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT טלוויזיה: Toshiba 47WL66E בניסיון חיבור לטלוויזיה אחרת (גם טושיבה, "32) קורה בדיוק אותו דבר. תודה!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.