עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש אוזניות - בעיקר למשחקים. אני מעדיף אוזניות "מסיביות" שמחסות את כל האוזניים (לא יודע איך לקרוא להם...). התקציב הוא עד 300 ש"ח, אשמח לעזרה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by nottheguy,

הי! אני מחפש (ובנתיים לא מוצא) PMP עם התכונות הבאות: 1. הצגת כתוביות בפורמט SRT ו- TXT. אני מבין שה- A2 יכול להציג רק פורמט MSI. 2. יציאת קול דיגיטלית. לדוגמא SPdif. 3. הקלטת וידאו - לא הכרחי, אבל נחמד שיהיה. 4. רדיו. אנשים טובים, אם מכירים מכשיר כזה, בבקשה זרקו מילה... תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by powersoul,

אהלן, אני קונה בקרוב אוזניות איכותיות, ואני רוצה לדעת אם משנה אם אני אקנה אוזניות עם 100DB או 104BD?, האם יש הבדל ניכר? ד"א, האוזניות שאני רוצה לקנות הן: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0007N55LE/ref=dp_nav_0/103-7236150-8936648?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  4. ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by theking7,

שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Oshry4,

היי, רציתי את עזרתכם במציאת אוזניות BT Over Ear בעיקר לצורכי מוזיקה. אין לי בעיה להזמין גם מהאינטרנט אם מדובר בדגם שאין בארץ. אשמח רק שהמחיר לא יהיה בשמיים כי ראיתי דגמים שמגיעים לאזור 400$ וזה הרבה לטעמי. אשמח לתשובה מכם

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. שלום ידידי פורום אודיו, אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק במחשב, אני רוצה מערכת חדשה, עד עכשיו היה לי מערכת לא משהו (2.1) של Genius. מכיוון שמערכת מגמגמת, היא לא ברמה גבוה, החלטתי לקנות מערכת 2.1 חדשה. בהתחלה חשבתי שaltec lansing ATP 3 תיהיה טובה בשבילי, חיפשתי בחו"ל (כי אני קונה בחו"ל), המערכת הכי דומה לATP3 בחו"ל הייתה VS 4121, נכנסתי לפנדה וראיתי שהיא יותר יקרה מהATP3, היא כבר במחיר של 600 ש"ח, בחו"ל המחיר שלה הוא 90$ אז היא נכנסת בתקציב. אני יודע ש ATP3 היא תקציבית וטובה, אבל בגלל שהמחיר בחו"ל יותר זול, אני כבר עולה קלאס ברמקולים, אני קונה רמקולים שבארץ עולים 600-700 ש"ח. (כביכול התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח). השאלות שלי הן אלה: 1. האם בתקציב של עד 700ש"ח altec lansing vs 4121 …

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. מעוניין להחליף את הCreative inspire הנוכחיים ברמקולים סטריאו שולחניים הדרישות הם : *שיתאימו למשחקים\סרטים. *שיהיו מעץ. *שיוכלו לתת באס\טרבל טובים ככול האפשר.(אם אפשר עם וופר 5" זה יהיה מעולה ) אינני מבין כלל במערכות,אני מחפש לחבר אותם בצורה כולשהי למחשב ללא שימוש כולשהו ברסיבר.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by alondor,

ראיתי (ושמעתי) רמקולים של JAMO דגם A102 : http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-description המחיר ל-5+סאב הוא 3000 ש"ח, האם כדאי? איזה רסיבר כדאי לקנות איתם בתקציב של 2000 ש"ח?

10. היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by eladsh,

איזה מבין הרמקולים האלו הכי מומלץ לי: I-Trigue 3600וCreative SoundSticks 2.1וHarman-Kardon Comet D2וDivoom Z2300וLogitech G51וLogitech GT5051RוAltec Lansing השימושים שלי הם מוזיקה בעיקר בעיקר טראנס ואני צריך יותר איכות מאשר עוצמה אז תיקחו את זה גם בחשבון.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  12. אהלן כולם אחד התפקידים שלי בעבודה הוא לעבוד עם פרימייר בהכנת סרטוני הדרכה ולשמוע צלילים מעצבנים שוב ושוב ושוב. בשביל לא לשגע את הצוות אני עובד עם אוזניות, בעבר עבדתי עם on ear של bose פרטיות שלי אבל מאחר והם התחילו להישחק בעבודה החזרתי לבית וכעת אני מחפש חדשות על חשבון העבודה. הדרישות מהאוזניות הם שיהיו נוחות לאוזניים למשך יום עבודה שלם ושיהיה להם בידוד סביר מהסביבה. בתודה מראש גיא.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by eins,

שלום, אחרי תקופה מדהימה של 7 שנים כנראה הגיע זמנו של הספק כח ללכת לעולם הבא המערכת מתחילה להכבות לבד וישנם מקרים שהחשמל נופל מהרסיבר אני מאמין שהבעיה היא בספק כח כי כבר לפני חצי שנה הוא התחיל להרעיש והתחלתי לבצע סגירה פיזית במפסק ( נראה בתמונה) על מנת שאני יצליח להרדם בלילה ייתכן שהפעולה היומית הזאת רק מקצרת את החיים שלו יותר. בכל מקרה אני מבין שכבר אין אפשרות לקנות את המערכת אבל אולי יש לכם מושג אם יש אפשרות לקנות אותו ספק או ספק אחר שיעשה את העבודה ? נראה שהוא מקבל מתח של 110 ומעביר ל 220V אפשר לנצל את השרשור האם קיים היום יורש ראוי למערכת רמוקלים הזאת ?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by liorgadidi,

שלום. יש ברשותי מערכת סטראו רגילה-פשוטה למדיי. האם באפשרותי לחבר אותה למחשב? אם כן איך? צריך כבלים מיוחדים? איזה.?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by GOM(h)z,

שלום בקרוב אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות לDS ורצית לדעת האם למישהו יש כאן את דגם האוזניות AKG K311 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6778&perur=4 אם מישהו יוכל לתת את חוות הדעה שלו על האוזניות מנסיון אישי אשמח או לאוזניות בתקציב בטווח המחירים של הK311 שיכולות להציע איכות דומה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by ofir667,

חיברתי נגן mp3 למחשב דרך ה usb ופתאם המחשב עשה reset לעצמו ומאז אין קול במחשב ואי אפשר לחבר usb זה כותב no sound devices found

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Pingi,

שלום לכולם, מסיבות כלשהן (לא נפרט כאן) יש לי זיכוי בבאג (של בערך 200 שקל). אני מאוד רוצה אוזניות קשת שיחליפו את האוזניות הנוכחיות (AKG - K414P) שלי שבהן אני משתמש בעיקר בעבודה (הסביבה יחסית שקטה אבל המוזיקה עוזרת לי להתרכז). אני לא כל כך מרוצה מהן משתי סיבות: 1. הן לא תואמות ל-IPHONE (הדגם הישן) שלי ואני נאלץ לחבר מתאם - לכן אני מעדיף אוזניות שתואמות גם ל-IPHONE הישן. 2. לאחר כשעה של האזנה הן לוחצות על האוזניים. חשבתי ללכת על ה-AKG K420. הן גם פתוחות כך שהן לא ילחצו לי על האוזניים יותר מידי וגם תואמות לכל ה-IPHONE-ים השונים. אשמח לקבל תגובות או הצעות אחרות באותו טווח מחיר לאוזניות קשת אחרות מבאג. (הערה: ברור לי שהמחיר שבאג גובים על האוזניות האלו הוא מטורף. באנגליה אפשר לה…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

היי, אני מעוניין בטלויזיה עד 2000 ש"ח, עם חריגה קטנה. מרחק הצפיה הוא כ 2.5 מטר, ולדעתי היא צריכה להיות בגודל של 32", תקנו אותי אם אני טועה. יש סיכוי שאני אקנה באיביי אם המחיר הכולל (כולל shipping) יהיה יותר זול מבזאפ. תודה מראש.

20. שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by dan79,

הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by natinaftali10,

היי קניתי טלווזיה LCD של Fujicom. אתמול בערב חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל s-video ועם כבל אודיו RCA לבן ואדום. הכל עבד לי יפה עם הסאונד והכל. יש לציין שהתחנה בטלוויזיה הייתה על AV כשהתעוררתי בבוקר, והדלקתי את הטלוויזיה כדי לצפות במחשב, זה הפסיק לעבוד לי! היה כתוב לי "אין סנכרון, ולא כיביתי כלל את המחשב. עשיתי ריסט 3 פעמים, החלפתי כבל S-video ואפילו חיברתי כבל VGA על מנת לבדוק שהבעיה אינה בכרטיס ועם כבל VGA זה אכן עבד. מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזו? אני ניסיתי כל דבר אפשרי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מה כדאי בשביל לנגן סרטי DIVX (לא HD) בטלויזיה, נגן DVD בעל יכולת ניגון של קבצים מהסוג הזה, או מחשב HTPC? יש לי נגן DVD שלכאורה אמור לנגן סרטים בפורמט הזה, אבל במציאות הוא מדלג על פריימים כמו מטורף, כך שעולה השאלה האם יש נגנים שיכולים באמת לנגן DIVX כמו שצריך. מבחינת מחיר/תקציב, מכיוון שכרגע אין לי צורך ב HD או משהו מיוחד, אז העדיפות היא פשוט "הכי זול שינגן כמו שצריך". ועוד נקודה: האם יש נגנים עם הגמישות של HTPC מבחינת יכולת של הוספת קודקים עתידיים, ניגון כתוביות וכו'? תודה א"ב

25. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.