עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אח של חברה שלי רוצה לקנות jbl creature 2.1 אמרתי נשאל פה לפני שהוא קונה.

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  2. שלום ובוקר טוב! יש לי מחשב חזק ואני משחק הרבה ושומע מוזיקה המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו של JVC בת 7 שנים שרק הAUX עובד,הדיסקים וקסטות כבר לא.מחוברים למערכת שני רמקולים גדולים ושומעים הכל סוף הדרך אפילו שאין לה סבוופר לפני שבוע קיבלתי מתנה רמקולים 2.1 של BOSE עם סבוופר שכתוב 1800W מה עדיף: המערכת JVC ללא סבוופר או של BOSE עם סבוופר? האם מרגישים את ההבדל כאשר יש סבוופר לכאשר אין? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  3. הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by yigalb,

אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by psycho killer,

יש לי DVD של APEX שמתי סרט בדיסק עם כתוביות בנפרד ואני רואה את הכתוביות הפוך האם זאת בעיה בכתובית ? במכשיר ?והבנתי שאפשר לסדר את זה עם עדכון חומרה לDVD איך אני יכול להשיג עדכון שיתאים למכשיר שלי? המכשיר שלי DVD APEX DVX-4351 http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+68.asp

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 26" לצפייה בעיקר בסרטים, HD, עם איכות סאונד טובה. כניסת HDMI וכמובן USB. נועד לעמוד בקצה המיטה, מרחק צפייה קצר. תודה רבה, מרב.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  7. המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. בעבודה אני תקוע עם שירים הומאיים ב-VH1 או תוכניות שונות על פרחות בנות 16 ב-MTV. אז חשבתי לעצמי לקנות MP3 עם נפח אחסון גדול (בסביבות ה-10GB-20GB)+רמקולים קטנים ואיכותיים שאוכל להקשיב למשהו נורמלי. שמתי לב שהנגנים של IPOD CLASSIC די זולים, ואולי לצרף להם רמקולים. על מה אתם ממליצים? קצת קשה לי להגדיר תקציב, כי אין לי מושג כמה רמקולים טובים וקטנים אמורים לעלות, אבל בוא נגיד 1500 להכל, יספיק? יש בפחות אפילו?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by dan79,

הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by natinaftali10,

היי קניתי טלווזיה LCD של Fujicom. אתמול בערב חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל s-video ועם כבל אודיו RCA לבן ואדום. הכל עבד לי יפה עם הסאונד והכל. יש לציין שהתחנה בטלוויזיה הייתה על AV כשהתעוררתי בבוקר, והדלקתי את הטלוויזיה כדי לצפות במחשב, זה הפסיק לעבוד לי! היה כתוב לי "אין סנכרון, ולא כיביתי כלל את המחשב. עשיתי ריסט 3 פעמים, החלפתי כבל S-video ואפילו חיברתי כבל VGA על מנת לבדוק שהבעיה אינה בכרטיס ועם כבל VGA זה אכן עבד. מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזו? אני ניסיתי כל דבר אפשרי

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by נטע_י,

הצלחתי!!!!! אז אחרי שבדקו בחנות את הסאב, ואחרי שטכנאי אמר שזה הסאב בכל זאת לדעתו חזרתי היום לאופיס דיפו, וכאן אני רוצה לציין שהם ממש מהממים! בלי לבדוק אותו שוב, פשוט הביאו לי סאב חדש! והכל עובד!!!!!!!!!! יאאאאאי!!! יאאאא!!! קולולוווו!!! יש מוזיקה מ6 רמקולים! וכשהמחשב מחובר לטלויזיה רואים סרטים ושומעים בסראונד!!! אין מאושרת ממני!! רציתי לומר תודה רבה מכל הלב לכולם על הנכונות, הנסיונות, והתמיכה, בעיקר הנפשית.... פעם ראשונה שלי בפורום מסוג זה, לא האמנתי שככה זה... תזכו למצוות! מקווה שלא נצטרך להתראות שוב (ושהכל יעבוד.. ) אבל אם לא.. אז בהחלט נתראה! בהצלחה לכולם! נטע

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  13. ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by fogo1,

שלום רב.. אני מעוניין לחבר את הסאב וופר שברשותי על התקרה על מנת לבצע איזה נקמה קטנה בשכנים מרעישים... האם זה אפקטיבי ..? האם באמת התקרה שלי והרצפה שלהם תרעד..? אגב סליחה על השאלה הלא אתית..

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  16. והאם יש סיכוי למצוא אותן בDUTY FREE של LONDON במחיר סביר? נ.ב. - יש לי GAME THEATER XP אם זה משנה משהו

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  17. קניתי רסיבר שמסתבר שלא מעביר סאונד דרך הכניסת hdmi ואני צריך לחבר אותו עם כבלים נוספים בשיטה הקלאסית.. מה שרציתי מהתחלה זה להעביר תמונה+אודיו דרך הhdmi כפי שמקובל , מעבר לעניין החיבורים רציתי לדעת האם יש הבדלי סאונד בין audio שעובר דרך הhdmi לאודיו שעובר דרך כבלים רגילים , לרסיבר יש digital surround 96/24 ו dolby digital pro logic 2 אבל הסאונד לא עובר בכבל hdmi...רק תמונה מה אתם אומרים על זה ?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  18. יש לי לוח אם ABIT NF7, ובזמן שהשתמשתי בכרטיס הקול שמובנה עליו אני חיברתי אל הלוח אם כבל שגרם ליציאות הקול שבקידמת המארז לעבוד. אבל עכשיו כשקניתי את כרטיס הקול AUDIGY VALUE 2, היציאות הקדמיות שבמארז הפסיקו לעבוד. מן הסתם אני צריך לחבר את הכבל אל כרטיס הקול, במקום אל לוח האם, אבל לא מצאתי יציאה מתאימה! מישהו יכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by mapisto,

היי, אני מחפש למחשב שלי רמקולים זולים של 2.1 ומצאתי את אלו: http://kravitz.co.il/?CategoryID=267&ArticleID=1787 אני לא מבין גדול, אבל לפי מה אני יודע שCreative מבחינת סאונד מעולים, ומחיר של 150 ש"ח זה ממש נמוך. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  20. טוב יש לי 7600 gt ששמנו יש יציאה s-video 7pin, קניתי מתאם svideo זכר לrca נקבה וחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהמחשב כאילו לא מזהה שיש עוד מסך ולא נותן לי להגדיר dualview ואני לא יודע אם הבעיה היא במתאם, בכרטיס מסך, בקבל או במשהו אחר בכלל, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה רבה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by SendaRider,

שלום לכולם, רכשתי את המערכת Z-5500 לפני יומיים, וברצוני לדעת מה זה אומר DTS ו-THX ... אמרו לי שTHX מנקה משהו את איכות הסאונד אבל אמרו לי גם שצריך כרטיס קול שיתמוך בזה בלי כרטיס קול שתומך בשתיהם , זה לא יעשה כלום...

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by ben060,

שלום, אני אספר בקצרה. הזמנתי CX-300II מפנדה, אחרי 10 ימים אמרו לי שאין הזמנה מהיבואן. האם זה נכון והגיוני להודיע אחרי עשרה ימים שלא בוצעה הזמנה עקב תקלה מונפצת ? לדרוש פיצוי ? משהו? ולעניין היותר חשוב. איזה אוזניות אני קונה במקום ואיפה? אשמח לשמוע על חנויות שלא ידועות כמוכרות זיופים. תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  24. כ, אז באופן טבעי כמו שקורה לי פה תמיד, יצאתי די מבולבל מהמאמר הדי גאוני לגבי בחירת מערכת. זה יהיה קצת ארוך, ואולי אני אצליח לתמצת את כל מה שאני רוצה לכתוב, אחרי לפחות חמש עריכות, אבל זה מה שיש לי בינתיים: Z-540 של LOGITECH שהייתי מאודדד מרוצה ממנה, עד שפתאום התחילה לעשות רעשים (מהרמקול המרכזי, לפי החשד שלי). שני רמקולים של POLK AUDIO ממערכת סטריאו שאבא קנה. ויחד איתם רסיבר של ROTEL RX-845. ציינתי את כל זה רק כי אני לא יודע אם זה רלוונטי או לא. מה אני רוצה? מערכת לחדר. שאולי תעבור אח"כ לסלון. שימוש בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים מהמחשב, אבל מהאלו שתופסים בערך 2 וחצי ג'יגה כי הם באיכות ממש גבוהה (חמישה ערוצים ואיכות צפייה די קרובה לזו של DVD). קודם אני אתחיל בכל השאלות ואז אנ…

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

בגלל כל ההמלצות והביקורות הטובות שיש בארץ ובעולם. חשבתי ללכת על הI-120 אבל ראיתי שאין אותו בארץ ושמעתי שהפסיקו לייצר אותו נכון? חשבתי ללכת על המכשיר הזה בגלל המארז שעשוי מאלומיניום. עשכיו המכשיר השני! הH-320 שכולם ממליצים עליו נראה לי אחלה רק המארז נראה זבל לא? יעני אם הוא נופל הלך קפוט ואם כבר אנחנו בסדרת הH ראיתי שבתווספת של 500 שקל אפשר לקבל עוד 20 ג`יגה ואת הH-340 מה ההבדלים במכשיר חוץ מהגודל? כמה זמן סוללה בכ"א מהם? ולא נראה לי שאני צריך 40 ג`יגה 20 מספיק לי עד הגג אז לוותר על ה340 נכון? עכשיו מחיפוש קצרצר בזאפ מצאתי את המכשיר הזה http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap איך המכשיר הזה לעומת ה320 ומה כדאי את …

• 9 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים