אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אחרי תקופה מדהימה של 7 שנים כנראה הגיע זמנו של הספק כח ללכת לעולם הבא המערכת מתחילה להכבות לבד וישנם מקרים שהחשמל נופל מהרסיבר אני מאמין שהבעיה היא בספק כח כי כבר לפני חצי שנה הוא התחיל להרעיש והתחלתי לבצע סגירה פיזית במפסק ( נראה בתמונה) על מנת שאני יצליח להרדם בלילה ייתכן שהפעולה היומית הזאת רק מקצרת את החיים שלו יותר. בכל מקרה אני מבין שכבר אין אפשרות לקנות את המערכת אבל אולי יש לכם מושג אם יש אפשרות לקנות אותו ספק או ספק אחר שיעשה את העבודה ? נראה שהוא מקבל מתח של 110 ומעביר ל 220V אפשר לנצל את השרשור האם קיים היום יורש ראוי למערכת רמוקלים הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd460167702.htm אני לא יודע כמה אנטישוק יש בו...? הוא קורא צרובים... ? אלה השאלות היחדיות שלי רק רציתי לדעת עם שווה לקנות אותו... תןדה
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי DVD של APEX שמתי סרט בדיסק עם כתוביות בנפרד ואני רואה את הכתוביות הפוך האם זאת בעיה בכתובית ? במכשיר ?והבנתי שאפשר לסדר את זה עם עדכון חומרה לDVD איך אני יכול להשיג עדכון שיתאים למכשיר שלי? המכשיר שלי DVD APEX DVX-4351 http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+68.asp
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 26" לצפייה בעיקר בסרטים, HD, עם איכות סאונד טובה. כניסת HDMI וכמובן USB. נועד לעמוד בקצה המיטה, מרחק צפייה קצר. תודה רבה, מרב.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בעקבות זה שעברתי טסט ביום חמישי האחרון אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב של אמא למשהו קצת יורת איכותי ועוצמתי אני לא מוכן להוציא יותר מ 700 ש"ח ואני לא יודע מה צריך להחליף קודם אחוריים או קדמיים ?? חבר'ה אני פשוט אובד עצות HELP!! בתודה עמי למנהלים : אם זה לא הפורום המתאים - תעבירו אני התלבטתי קשות איפה לשים את זה ובסוף שמתי כאן כי זה קשור לאודיו (חשבתי לשים בכללי)
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP RM כבר מס' חודשים והשלט שהגיע איתו לא עובד.. התקנתי את כל הדרייוורים של הכרטיס, אני צופה ומקליט עם Winfast PVR שהגיע איתו אבל השלט לא עובד על התוכנה.. האם צריך להתקין תוכנה נוספת עבור השלט?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי נגן iriver מדגם H10 5 ג'יגה שנקנה לפני פחות משנה במשרדיה ולפני כמה ימים הוא פשוט לא נדלק ניסיתי כבר לחבר אותו למטען לכל הלילה ועדיין לא נדלק למישהו מושג איפה אפשר להשתמש באחריות?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב ולפטיפון כרגע יש לי 4 רמקולים של aiwa שמחוברים במקביל למערכת aiwa nsx s555 (שומע בסטריאו..2 שהגיעו עם המערכת ו2 ממערכת ישנה יותר) הסאונד לא ממש מספק אותי ורציתי לשדרג קצת.. עוד כמה ימים אני מביא פטיפון עם מגבר (של חברת dual) חשבתי לקנות את ה ATP3 שאני ממש אוהב את הסאונד שהם מוציאים (אשמח לקבל הצעות לדגמים חדשים טובים יותר) אבל כשאני חושב על זה אנלא יודע איך הATP יעבדו עם המגבר של הפטיפון? ועוד אופציה זה אולי לקנות את ה ATP למחשב ופשוט את הרמקולים של הAIWA לחבר ישירות למגבר של הפטיפון וזהו...אבל זה סתם רמקולים פשוטים ואני מפחד לאבד את כל האיכות צליל שמוציא הפטיפון...ואני מעדיף שיהיו לי רמקולים איכותיים גם לפטיפון מה אתם אומרים? אני ל…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מכירים את התכנות שמקליטות סטרימינג מאתרי אינטרנט? אני מחפש תכנה חינמית שתקליט מצגת שהכנתי בווינדוס מובי מייקר כי הווינדוס מובי מייקר לא מוכן לשמור לי את הקובץ אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה... :-( תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
קראתי את חוקי הפורום ואומרים שאסור לפרסם הודעות קנייה אבל האתר TRADE ZONE זה הודעת מחירה וקניה בינתיים אני לא קונה אני רק מחפש אוזניות גיימינג טובות בתקציב של 400 ש"ח יש המלצות? אפשר להשיג בתקציב הזה אוזניות 5.1? והכרטיס קול שלי מספיק טוב בכדי לשמוע בצורה טובה? בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול מה דעתכם בנוגע לרמקולים + סאבוופר האלו שבקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3478 האם יש המלצות ?? ואם לא ... תוכלו להציע לי רמקולים טובים ובאיכות טובה בתקציב של עד 180 ש"ח??
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD / פלסמה. גודל 42" + הבנתי שבמידה ורוב הצפיות הן תוכן לא HD, אז יש נטיה למסך פלסמה. מדוע? אם רואים HD האיכות לא טובה? הבנתי שאחד החסרונות הגדולים של מסך פלסמה הוא השתקפות של אור. מה רמת ההשתקפות ביחס לטלויזיות קופסא ישנות ועד עד כמה זה עלול להפריע לצפיה? החדר שבו תהיה הטלויזיה הוא חדר מואר בעקרון, אך אין חלון מול הטלויזיה. כביכול התקציב עמד על 5000 ש"ח, אבל לאחר שראיתי מחירים של מסכי פלסמה חשבתי אולי יהיה עדיף, ואפשר להשיג גם 50" באיזור ה 3000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני הולך לעשות שיפוץ כללי בחדר ואני רוצה לקנות טלויזיה חדשה במקום הitt 29 הענקית שיש לי. עכשיו, השאלה היא מה ההבדל בין lcd לפלזמה? תמיד חשבתי שפלזמה זה יותר טוב ויותר יקר, אבל כשהתחלתי לברר מחירים הסתבר שזה לא נכון בכלל. אז השאלה שלי היא מה ההבדל ומה עדיף? הטלויזיה הולכת לשמש לממיר, סרטים, משחקי וידאו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-