אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני יודע שבדרך כלל זה הירוק וגם הצבע של הכבל הוא ירוק אבל התוכנה של הREALTEK אומר לי בכחול.... לאיפה להכניס? עריכה: יש לי JBL 2.1
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של החברה וגוגל ומצאתי דגמים מתקדמים יותר אז אם משהו יודע איפה ניתן להשיג תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כרטיס קול כדי לשפר את הסאונד במוזיקה מה- Microlab Solo 7c החדשים שלי. האם הכרטיס הזה הוא אופציה טובה ב600-800 שקל? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש תוכנה כזו? אם כן אפשר לינק בבקשה להורדה שלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים לסבא שלי, "שנהנה" כיום מרמקולים צורמניים של smartcom. השימושים העיקריים הם האזנה לרדיו דרך האינטרנט, שיחות skype ומדי פעם האזנה למוזיקה. המקור יהיה כרטיס הקל O/B ואין כוונה בטווח הזמן הקרוב לשדרג. הרמקולים חייבים להיות בנויים באופן סביר, אמינים ובגודל קומפקטי (ישבו על השולחן). התקציב הוא עד 250 ש"ח, ממש לא חייבים למצות את כולו או אפילו את רובו ומאידך אם יש משהו ממש טוב ומתאים שעולה מעט יותר - אני בהחלט אשקול את האפשרות.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אנשים אני וחברתי עברנו לדירה חדשה ורוצים לקנות LCD לסלון, אנחנו יושבים במרחק של כ 3 מטר ו20 ס"מ מהקיר שעליו יהיה המסך, השאלות שלי הן אלו: 1) האם 37 " תספק אותנו או שעדיף כבר 42. 2)התקציב הוא 5 אלף והעדפה היא לקנייה השבוע הזה בכנס של "חבר", יש שם מבצעים על כל הטלוויזיות של שקם אלקטריק, אז איזה דגם אתם מציעים? 3)היינו שם היום וראינו מוצרים מבית פיליפס, מאג ,סוני,פנסוניק,פוג'יקום ועוד.... יש איזו חברה שצריך להתרחק ממנה? תודה מראש! (כמו כן אני אשמח אם הדגם יהיה FULL HD אבל אם לא נכנס בתקציב אז נסתדר)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלו ביחס למחיר שלהם http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&bcid=6&pcid=19&pid=59
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן שידרוג אוי מחלת האוזניות כואבת. תצביעו, תציעו חלופות עם יש . כרגע בתחום ההגברה יש לי ld2++ (מנורות חדשות בדרך) ו m^3 שאני מקווה שיעבוד בקרוב -המקור שלי זה 1212m. אהה ולאנטולי ,אסור לך להמליץ על k340 ,נראה עם אתה יכול לחשוב על אופציה אחרת
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
1.Creative X-Fi XtremeAudio 2.Creative X-Fi XtremeGamer מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם- אני מעוניין לקנות DVD פשוט בתקציב של 300-400 שקל שכמובן הדרישות העיקריות הינם שהוא יתמוך בDIVX ויקרא כתוביות בעיברית. כמובן שאין כאן הרבה מה להתלבט- השאלה העקרית שלי היא ממה צריך להזהר... (כל מיני בעיות קריאת תרגום הפוך וכאלה...) חשבתי ללכת על הDVD הנ"ל- מה אתם אומרים? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2749069 תודה מראש- שגיא.
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה אני מכיר מישהו שחולה על מחשבים ועכשיו הוא רוצה לקנות מערכת רמקולים לסרטים ולמוסיקה התקציב שלו זה 2K אז תעזרו בבקשה (תודה).
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-