עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cooler-Master,

טוב אז השאלה היא כמו בכותרת. חבר שלי רוצה להחליף את הרמקולים שלו כי הרמקולים שיש לו עכשיו פועלים רק אם הכרטיס קול של אותה חברה (Genius ) וזה עושה כל הזמן בעיות בקיצור הוא רוצה להחליף את הרמקולים שיוכלו להתחבר לכרטיס קול שעל הלוח אם ולהעיף את הרמקולים והכרטיס קול הישנים בקיצור צריך רמקולים( 2.1 יספיק) הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה תודה לכול העוזרים

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by alondor,

ראיתי (ושמעתי) רמקולים של JAMO דגם A102 : http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-description המחיר ל-5+סאב הוא 3000 ש"ח, האם כדאי? איזה רסיבר כדאי לקנות איתם בתקציב של 2000 ש"ח?

3. Started by DakloN,

אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  5. אחרי הרבה זמן עם הרמקולים ב3 שקל שיש לי כבר 7 שנים החלטתי להחליף אותם, התקציב לרמקולים הוא 250 וגם לאוזניות בסביבות ה250, מיקרופון--כל קקה יעשה את העבודה[גם משו ב20 שקל] לא חושב ששווה שאני אציין אותו ממש, אני מתכנן להשתמש בהם גם לתכני HD אם זה משנה משהו, אם בא לכם לשנות את התקציב שיהיה נגיד 300 רמקולים 200 לאוזניות גם זה לא משנה, גם חריגה פעוטה לא תשנה העיקר שהם ייעשו את העבודה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. שלום, אחרי תקופה לא קצרה שמערכת שלי מחוברת למחשב, החלטתי שאני צריך משהו חדש. אני מחפש מערכת שתשמש אותי בעיקר למוזיקה. חשוב מאוד ההספק, האיכות, העוצמה. אם יש משהו להמליץ עליו, אני ישמח. אני מעדיף דגמים חדשים, ולא דגמים שכבר שנה + בשוק. אני בודק כרגע גם אפשרות להרחיב את התקציב. תודה.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  7. אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by NightWing,

טוב, אז אחרי העזרה המצויינת שקבלתי פה בפורום, ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים: 1. Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 2. Asus Xonar D2 (לא D2X, בהמשך) שימושים - משחקים, מוסיקה וסרטים . מחשב עם Vista Business 64. שמיעה בעיקר באוזניות Audio-Technica ATH-M50 או רמקולים כל שהם של קריאייטיב, לא משהו מיוחד (2.1). האמת, לו זה היה אפשרי, הייתי קונה את ה-Auzentech X-Fi Prelude, אבל אחרי שיחה עם FoxPC (שמייבאים אותם ורק אצלם היה בכלל כרטיסים של Auzentech [בארץ ז"א]), מתברר שזה אבוד והם לא יביאו עוד כי אין מספיק דרישה. (אגב, אם מישהו יודע על מקום שכן מחזיק את הדגם הנ"ל - בבקשה, אבל בבקשה תספרו.) קיצר, בחזרה לשאלה. אני יודע של-D2 יש איכות שמע טובה יותר. אני יודע שלקנות creative (ובטח משהו…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. השוק הגדול בין היחידים שיודע לזהות מכשירי mp3 טובים זה דרום קוראיה! במקום הראשון מוצב iriver עם 31 אחוז מקום שני בא samsung (טוב חברה קוריאנית במתחילה להוציא מכשירים נהדרים) עם 14 אחוז ואחריו בא crowon (יצרנית x5 וגם קוריאנית) ואפל מגיע עם 1.8 קטנים במקום 13 http://au.news.yahoo.com/050810/3/vg2p.html (הכותב הוא בעל ipod mini שמרוצה מאוד)

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות מערכת 2.1 altec lansing VS2421 אבל בגלל שבזמנים שאני משחק אבא שלי רואה טלויזיה וזה אותו חדר החלטתי שעדיף אוזניות טובות. התקציב שלי קצת גמיש כי אני חושב שאני אקנה תאוזניות בחול ככה שאני לא יודע כמה הם עולות בארץ. בסופו של דבר אני אשלם עליהם כ100 דולר בחו"ל מה ההמלצות שלכם לאוזניות בטווח מחירים כזה? אני משחק משחקי FPS ושומע מוסיקת דאנס בעיקר ראיתי בCNET שיש את הSennheiser HD280 Pro והם נבחרו כהכי טובים על ידיהם... נכנס במחיר.. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  11. טוב אז אני מתלבט בן שני הנגנים הבאים חשוב לציין שקראתי כול ביקורת קיימת באינטרנט המחירים הם יקרים וההשקע חד פעמית לשנה הקרובה אלא אם יקרה משהו שיגרום לי להתעקב (להתקבל לאונ' IIT בע"ה) עכשיו לענייננו הנה הנגנים Archos AV420: http://www.archos.com/products/prw_500664_specs.html Archos Gmini 400: http://www.archos.com/products/prw_500637_specs.html כול אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו אבל אני לא יודע מה להחליט בבקשה עזרתכם הדחופה אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע עליה

12. Started by D-M-X,

יש את זה בZVM כי בH340 זה היה ממש טוב...

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. יש לי לוח אם ABIT IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול ONBOARD. רציתי לדעת האם אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס הזה? אני משתמש בכרטיס הזה ושומעים סבבה, רציתי רק לדעת אם אני צריך מידי פעם לעדכן את הדרייבר שלו כמו בכרטיס רגיל בהגדרות של הלוח רשום שהכרטיס על הלוח הוא Realtek ALC650 . בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  14. האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. שלום לכם, ראיתי את הshure se102 , שכתוב עליהן שהן אוטמות את חלל האוזן מרעשים מבחוץ, ולכן אפשר לשמוע בווליום נמוך. האם האוזניות הללו מומלצות, או האם יש כאלו שעושות את אותו התפקיד במחיר נמוך יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by Nick_Less,

כמו בכותרת,חובה מהארץ חנות אמינה בדקתי בארקדיה ואין להם (ולא יהיה) כנ"ל בבאג מישהו מכיר חנות? תודה

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by adir53,

אתמול הבאתי מגבר אולי טיפה ישן אבל רואים שהוא על כמה וטוב בקיצור הכל פעל מצוין ממש כמו חדש עד שעשיתי פאדיחה חיברתי את התקע של המגבר שמחובר לשקע יותר מידיי חזק אז המגעים פשוט נגעו בברזל של המגבר (ליד הגוף קירור) בקיצור מאז במקום להידלק 2 מנורות של ההפעלה נדלקת רק אחת והמגבר פשוט לא פועל ניסיתי להחליף פיוזים אבל אין כלום לא עוזר .. עכשיו חשבתי לקחת אותו לתיקון אבל אני לא יודע אם זה שווה את ההוצאה הכספית למרות שזה מגבר חזק מאוד וטוב אז אולי תגידו לי מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה באמתתת :-[

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by ofsher,

שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  19. שלום לכל המומחים, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שעיקר מטרתו תהיה עריכת סאונד ברמה מקצועית עם תוכנות כמו קיו-בייס, פרוטי לופס וכו... כמובן שיחובר אליו גם סינטיסייזר. אני לא בקיא בכרטיסי קול, ושקלתי לקנות את ה - Creative X-Fi Elite Pro אבל שמעתי שהוא נועד יותר עבור גיימרים, ולא למטרות שלי. לכן אשמח לקבל מכם המלצה לגבי כרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך, בתקציב של עד 1500 ש"ח בערך. תודה!!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום אממ, לפני כמה זמן חבר שלנו טס לחו"ל ותכננו שהוא יביא לנו את הiAudio G3 1Gb מnew egg, אבל לא היה להם במלאי, והוא כבר חזר לארץ. מצאנו חנות (http://www.top100.co.il) שמוכרת את המכשיר הזה ב999 שקל, אבל אז ראינו באתר את המכשיר הבא: http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=iBEAD-1000&Cat2Cat1ID=95&Cat2ID=330, 1.5 גיגה, מסך צבעוני, וכו'... הנגן הזה משתווה לiAudio? או שהוא פחות טוב? כי המחיר זהה. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  21. שלום רב, ברשותי כעת מסך מחשב Samsung 19" SyncMaster 913N ומסך טלוויזיה TOSHIBA 32" 32XV550P FULLHD קניתי כבל HDMI וחיברתי את מסך הטלוויזיה דרך כניסת ה-HDMI הצדדית בטלוויזיה, למחשב ע"י מתאם DVI-HDMI. סו פאר סו גוד. אולם, לא התקבלה תמונה במסך הטלוויזיה ואילו במסך המחשב עדיין התקיימה תמונה. לכן ניתקתי הכל וחיברתי אך ורק את מסך הטלוויזיה, והנה התקבלה לה תמונה חלקה. אך כעת מסך המחשב ללא תמונה (כאילו מנותק ממחשב). לפני שקניתי את הטלוויזיה הייתי בטוח במאת האחוזים ששני המסכים הנ"ל יכולים ואמורים לעבוד ביחד ובמקביל, אך כעת אני מגלה שחלה עם הרעיון בעיה. זוהי אינה בעייה חומרתית, כל החיבורים וכל הכבלים אמינים ועובדים כראוי. כיצד אוכל לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. Started by aviran_n,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר לפייר וואיר או חיצוני + פנימי.... ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו "EDIROL FA-66" תודה

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  25. Started by alex321,

קיבלתי תרמקולים לפניי שבוע רמקולים חבל על הזמן אני חייב לציין .... אתמול רצינתי ליתלות אותם על הקיר ולהפתעתי גיליתי שלא שלחו לי ברגים לתלייה ...אחריי שיחה על תמיכה טכנית אמרו לי שלא מגיעים ברגים עם הרמקולים שצריך לקנות בנפרד ...ניראה לי שעבדו עליי כי אחרת למה שלחו לי שניי מתאמים מפלסטיק לתלייה על הקיר ....ואת הבורג שמתברג לתוך הרמקול עצמו לא שלחו מישהו יודע על מה אני מדבר??? אשמח לתשובה שתפתור לי תבעייה תודה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים