אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי אתמול EDIFIER S550. יותר משעה לקח לי לחבר אותם ואני לא מבין כמה דברים בהגדרות של השלט. דבר ראשון יש שם את ה-SW שזה הכוח של הסאב-וופר אבל יש שם גם אופציה של BASS? מה ההבדל ביניהם? הסאב-וופר זה הבס עצמו לא? ועוד שאלה. מה זה TREB? יש כזאת אפשרות לשנות את זה. זה נשמע אחרת אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אוזניות + מגבר באיזור ה300-400$ (אפשר לחרוג קצת אם צריך). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (trance, dubstep, progressive, vocals etc) אבל גם שומע לפעמים מוזיקה אחרת (alternative rock, hip-hop), אני מציין את זה למקרה וזה חשוב. יש המלצות? מחיפושים שערכתי בימים האחרונים ברשת (+התייעצות עם כמה חברים שקצת מכירים את התחםו) הגעתי ל Ultrasone PRO 900. המליצו גם על ה denon 2000/5000 אבל מהתרשמות שלי אני נוטה יותר לpro. ניסיתי למצוא חנות בארץ שאפשר לשמוע בה, היחידה שמצאתי היא סונטרוניקס (http://www.sontronics.co.il/) אבל כבר אין להם אותן ואין תכנון לייבא בקרוב. בקיצור - אשמח להמלצות ומקומות שאפשר לשמוע אוזניות איכותיות, תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסכנים שלא שוים כלום ואני רוצה לקנות חדשים תקציב עד 500 שקל רמקולים למוזיקה ואוזניות למשחקים עד 400 שקל ואולי יוכלו את האוזניות בחול אם זה יהיה יותר זול. בבקשה תעזרו לי לבחור כי אני לא ממש מבין בזה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה כרטיס מסך radeon HD 4870 מסך SAMSUNG syncemaster 17' - רזולוציה -1024-1280 טלויזיה samsung LCD 450-32 רזולוציה רצויה 768-1360 הטלויזיה מחוברת למחשב דרך DVI- HDMI *כשהכל על 768-1360 אז הסרטים נראים בסדר גמור* אני לא מצליח למוצא בתוכנת הcatalyst שבאה עם הכרטיס אפשרות לתת רזולוציות נפרדות לשני המסכים. חוץ מאפשרות אחת שבה זה שולחן עבודה מורחב. אפשרות זו לא טובה כי כל הזמן העכבר גולש מעבר למסך ואי אפשר לעבוד ככה. (הטלויזיה נמצאת מחוץ לשדה הראייה שלי כאשר אני מול המחשב) מה שקורה שסרטים שאני מנגן בטלויזיה נראים כאילו בZOOM OUT. הם 16:9 אבל תופסים משו כמו 60 אחוז מהמסך במקום את כולו. האם הפתרון היחידי שלי הוא לקנות מסך רחב גם למחשב?!
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו …
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אתמול נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם הנגן (cowon d2), ועכשיו אני מחפש חדשות... אני מעדיך IN EAR או כפתור... אני יודע שאין איר נחשב יותר טוב, אבל משום מה הן אף פעם לא תפסות לי על האוזן... מה אתם אומרים? על איזה דגם אתם ממליצים? מה הבאנדל? איך אפשר לשמור על האוזניות להבא בדרך יעילה?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
{ יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן רב יצא לי לשמוע את הרמקולים ALTEC LANSING 4121 ופשוט התאהבתי. באותה עת הבטחתי לעצמי שארכוש אותם בעת החלפת המחשב. כעת, רגע לפני שרכשתי אותם, העפתי מבט על הודעות בפורום זה ולמדתי שאתם די ממליצים על דגם זול יותר ה- ATP3. יש מקום להתלבט ולנסות בכלל להשוות ביניהם? לוח האם תומך בשמונה ערוצים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 בתקציב של 500-600 ש"ח יש לדעתכם לשקול רמקולים אחרים? השימוש מתחלק כמעט באופן זהה בין הקשבה למוזיקה צפייה בסרטים וקליפים ומשחקים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הCreative inspire הנוכחיים ברמקולים סטריאו שולחניים הדרישות הם : *שיתאימו למשחקים\סרטים. *שיהיו מעץ. *שיוכלו לתת באס\טרבל טובים ככול האפשר.(אם אפשר עם וופר 5" זה יהיה מעולה ) אינני מבין כלל במערכות,אני מחפש לחבר אותם בצורה כולשהי למחשב ללא שימוש כולשהו ברסיבר.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים מוגברים לשימושים הבאים בסדר עדיפות הבא: 1. סרטים 2. מוזיקה 3. משחקים התקציב חופשי. חשבתי על הפריטים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502480 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן כולם אחד התפקידים שלי בעבודה הוא לעבוד עם פרימייר בהכנת סרטוני הדרכה ולשמוע צלילים מעצבנים שוב ושוב ושוב. בשביל לא לשגע את הצוות אני עובד עם אוזניות, בעבר עבדתי עם on ear של bose פרטיות שלי אבל מאחר והם התחילו להישחק בעבודה החזרתי לבית וכעת אני מחפש חדשות על חשבון העבודה. הדרישות מהאוזניות הם שיהיו נוחות לאוזניים למשך יום עבודה שלם ושיהיה להם בידוד סביר מהסביבה. בתודה מראש גיא.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן עם הרמקולים ב3 שקל שיש לי כבר 7 שנים החלטתי להחליף אותם, התקציב לרמקולים הוא 250 וגם לאוזניות בסביבות ה250, מיקרופון--כל קקה יעשה את העבודה[גם משו ב20 שקל] לא חושב ששווה שאני אציין אותו ממש, אני מתכנן להשתמש בהם גם לתכני HD אם זה משנה משהו, אם בא לכם לשנות את התקציב שיהיה נגיד 300 רמקולים 200 לאוזניות גם זה לא משנה, גם חריגה פעוטה לא תשנה העיקר שהם ייעשו את העבודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מערכת סטראו רגילה-פשוטה למדיי. האם באפשרותי לחבר אותה למחשב? אם כן איך? צריך כבלים מיוחדים? איזה.?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות מערכת 2.1 altec lansing VS2421 אבל בגלל שבזמנים שאני משחק אבא שלי רואה טלויזיה וזה אותו חדר החלטתי שעדיף אוזניות טובות. התקציב שלי קצת גמיש כי אני חושב שאני אקנה תאוזניות בחול ככה שאני לא יודע כמה הם עולות בארץ. בסופו של דבר אני אשלם עליהם כ100 דולר בחו"ל מה ההמלצות שלכם לאוזניות בטווח מחירים כזה? אני משחק משחקי FPS ושומע מוסיקת דאנס בעיקר ראיתי בCNET שיש את הSennheiser HD280 Pro והם נבחרו כהכי טובים על ידיהם... נכנס במחיר.. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
??? אני פשוט יכול ליקנות אותם מחבר שלא מישתמש בהם איזה מחיר כדי לי ליקנות אותם ועל תגיד שקל תהיו רצינים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-