אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך פלזנה/LCD לסלון הבייתי. אשמח לשמוע לדעתכם לפרמטרים החשובים ולהמלצות (בתחום התקציב). תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 1400 שח ואני מתלבט איזה מערכת לקנות? יש נטייה לכיוון האלטק מה אתם מציעים? או שבכלל עדיף את ה TSS1? ואגב לקראטיב לייב 5.1 יש יציאה דיגיטלית?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי ATP3 חדש שקניתי לא מזמן ואמא שלי מתלוננת על זה שהסאב נמצא על הרצפה. כרגע הוא נמצא בפינה הימנית במקום של הרגליים בשולחן של המחשב. חשבתי לשים אותו על משטח עץ עם גלגלים, יש אפשרות יותר טובה? מבחינתי אפשר לשים אותו באותו מקום בדיוק על מדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי את היציאה הזאת בלוח אמא P4P800 אבל אני לא משתמש בכרטיס קול OB של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את הסאונד מהיציאה הזאת לטלויזיה בעזרת כבל RCA? ואם כן אני חייב להשתמש בכרטיס OB או שאני יכול להשתמש ביציאה בנפרד יחד עם הכרטיס קול הרגיל שלי 5.1LIVE!
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....) טוב לעיניין קיבלתי את משאת נפשי IRIVER IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...) בקשתי לכל מי שיכול לעזור להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו' אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות תודה וחג שמח לכולם המייל שלי effiz@netvision.net.il ( נ.ב. נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מעצבן אותי לזרוק אוזניות שעוד שומעים בצד אחד חח יותר אני לא קונה אוזיניות קטנות שנכנסות לאוזן כולם חיות על זמן שאול וקצר עד שמשהו מת או נשבר זקוק להמלצות על אוזניות קשת בטווח מחיר 200 עד 400 שח אין לי מושג באוזניות מה שכן אני לא רוצה מיקרופון עלייהם ושישמעו סבבה סך הכל אם אפשר לחסוך אז אין בעיה מסתכל כרגע באייבורי יש להם 6 דפים של אוזניות אבל סתם באלימינציה מתוך נסיון בתהליכי אלימינציה צמצמתי לאלו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9479 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7510 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7515 מה אני מקבל בהבדל של 200 שקל בין הסוני ליקרות?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן MP3 אחד מבוסס פלאש של בערך 5 גיגה ואחד מבוסס דיסק של בערך 20 גיגה (עוד לא החלטתי מה אני מעדיף) אין הגבלת תקציב לא מעוניין בנגן סרטים וכל השטויות האלה
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איזה כרטיסי זיכרון אפשר לחבר לARCHOS AV400 והאם סוג המצלמה לא משנה או משנה (כמו בH300)?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זה אני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות. נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקל ואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות. הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת. עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב.. אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים. מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לו רק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה. רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראה ואוזניות רק סנהייזר…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג". קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה. התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות. מה עושה? בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם. אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אתמול הבאתי מגבר אולי טיפה ישן אבל רואים שהוא על כמה וטוב בקיצור הכל פעל מצוין ממש כמו חדש עד שעשיתי פאדיחה חיברתי את התקע של המגבר שמחובר לשקע יותר מידיי חזק אז המגעים פשוט נגעו בברזל של המגבר (ליד הגוף קירור) בקיצור מאז במקום להידלק 2 מנורות של ההפעלה נדלקת רק אחת והמגבר פשוט לא פועל ניסיתי להחליף פיוזים אבל אין כלום לא עוזר .. עכשיו חשבתי לקחת אותו לתיקון אבל אני לא יודע אם זה שווה את ההוצאה הכספית למרות שזה מגבר חזק מאוד וטוב אז אולי תגידו לי מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה באמתתת :-[
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לראות סרט עם תרגום (בעזרת VLC)-אני יודע שהתרגום תקין (עבד במחשב אחר בבית) אבל במחשב שלי התרגום מופיע בג'יבריש. מצורפת תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/526/85943648.png/ ד"א- יש תוכנה שמדביקה את הכתוביות לסרט באופן קבוע?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הטלוויזיה חייבת להיות 55" . אין לי תקציב מוגבל אבל כמובן שלא ארצה את המוצר היקר ביותר בקטגוריה. עוד שאלה: כדי שהטלוויזה תתמוך ב-3D של המשקפיים? זה שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ????? אשמח אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבצע המרה למספר קסטות וידאו ששוכבות אצלי בבית, אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (לא משנה לי אם זה יהיה VIVO או פתרון USB) המחשב שלי הוא קצת ישן P4 1800 GHz , 768 RAM והכניסות USB שלי הם 1.1 לכן נראה לי עדיף שהפיתרון יהיה VIVO (AGP)VHS ל DVD - מחפש פתרון זול ואיכותי כמובן שחשובה לי האיכות אבל בהשקעה סבירה.. רציתי לשמוע על מה אתם ממליצים תודה
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ראיתי את האוזניות athm50 מה אתם אומרים? והאמת שגם חברת סנייזר מעניינת אותי איזה דגמים מומלצים? האוזניות למחשב ואני מזמין מ אייבי אז אם יהיה קישורים יכול ליהיות נחמד
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לחוות דיעה ? אקדים תרופה למכה ואומר שבכל מקרה אני מתכוון לשמוע אותו אצלי, אבל תמיד טוב לשמוע גם מנסיון של אחרים... אגב, באותו מחיר אני יכול לשים יד על Rotel RCD971... אבל המוכר (יד שניה..) לא מוכן להשאיל אותו לנסיון... וללכת אליו לשמוע במערכת שאני לא מכיר זה חסר טעם לדעתי. אז מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר שמעוניין לחבר סט תופים דיגיטליים למחשב בתקציב הנמוך מ 400 ש"ח.(כבר ראיתי את הEMU 04040 - לא מעניין - יקר מדי) אני חושב שסאונד בלאסטר LIVE - + כבל המחבר בין יציאת הגסטיק ל MIDI יספיקו לו - הצרה שאיני מוצא חנות שמוכרת כבל זה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=251 האם מישהו ראה או שמע ? ניר
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-