אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי, יש לטלויזיה הזאת ביקורות טובות. הצרה שאין הרבה מקומות שמוכרים אותה בארץ.. הביקורות בחו"ל משבחות! אבל.. יש למישהו נסיון איתה? (היא גם מ-א-ד יקרה.. אולי יקרה מידי...)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בין הIFP 700 לIFP800 לא מצאתי בכלל הבדלים..אפילו המשקל זהה, רק שגודל ה800 יותר קטן. (יש להם אותם נתונים מבחינת זמן סוללה וכל השאר) לעומת זאת, לIFP900 יש מסך צבעוני, יכולת הצגת תמונות, ו-40 שעות סוללה נטענת! ובאתר הם חוזרים ואומרים שהוא הFLASH הכי טוב שלהם - מבחינת איכות סאונד גם ההבדל הבולט לעין זה המחיר היותר יקר של סדרת ה900
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
^ נקנות בגלל הצורך בסראונד בסרטים אבל ישמשו גם למוסיקה (כרגע אני עם Sennheiser HD 457), מתלבט בין הדמיית סראונד לדרייברים נפרדים לכל ערוץ, אין לי תקציב מוגדר כי אין לי מושג מה הטווח מחירים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הדגם VS4121 של Altec Lansing ורציתי לשאול את מי שיש לו כבר את הדגם או כל אחד אחר שיודע , אילו חסרונות יש לדגם הנ"ל? שמעתי שמישהו אמר שאם אין מוזיקה ברקע והסאב דולק אז יש רעש מסויים/זימזום וצריך לכבות את הסאב , זה נכון(תשובה ממי שיש לו את הרמקולים בבקשה)? וסתם לדעת לגבי חסרונות , תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מתנה זוג רמקולים בתקציב שנע בסביבות ה-400 ש"ח. לי עצמי יש רמקולים של לוגיטק מלפני 5 שנים ככה (סט של 4.1) שנשמעים לי אחלה, אבל תמיד מדברים על האיכות של Altec. הסתכלתי על כמה דגמים, והכי קרץ לי בנתיים Altec Lansing VS4121 - 2.1 מישהו מכיר ויודע איך הם נשמעים? האם יש בחירות טובות יותר בתקציב שכזה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
והאם יש סיכוי למצוא אותן בDUTY FREE של LONDON במחיר סביר? נ.ב. - יש לי GAME THEATER XP אם זה משנה משהו
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS. אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר. עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202? מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך! תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות. נמרוד
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר שמעוניין לחבר סט תופים דיגיטליים למחשב בתקציב הנמוך מ 400 ש"ח.(כבר ראיתי את הEMU 04040 - לא מעניין - יקר מדי) אני חושב שסאונד בלאסטר LIVE - + כבל המחבר בין יציאת הגסטיק ל MIDI יספיקו לו - הצרה שאיני מוצא חנות שמוכרת כבל זה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=251 האם מישהו ראה או שמע ? ניר
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ממש התרשמתי מהאוזניות של זלמן, הן באמת שוות את זה? בהנחה שהן שוות ואני קונה אותן- הולך להיות לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך בקול 6 ערוצים. אני בדקתי בביקורות וראיתי שיש לאותו לוח אם חיבור Line In אחד, חיבור מקרופון אחד וחיבור רמקול/אוזניות אחד. האוזניות האלה דורשות 3 חיבורי קול (אחורי, מרכזי וקדמי), מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן חברה. אז כן אני בעליו הגאה של סטרימר חדש הAC RYAN MINIPLAYON ויש לי שאלה או שניים הטלויזיה שלי כרגע עדיין לא HD אלא רגילה של פעם והפאנל הפעלה קצת נמתח לי על המסך לצדדים האם יש אפשרות לשחק עם זה? להצר להקטין? השאלה השניה זה מה בדיוק העניין על הדונגל? איך זה פועל הסטרימר מתחבר לאינטרנט ומה אני יכול לעשות איתו? אשמח אם תרחיבו כמה שיותר אני מאוד מעוניין לצבור עוד מידע לגבי תפעול המכשיר תודה רבה רבה!! 8)
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
לפני כמה אמשים קניתי נגן של SanDisk מדגם הקליפ המוטען על ידי חיבור לחריץ USB. עקב היותי מרוחק רוב היום ממחשב נאלצתי לקנות עמו גם מטען חשמלי שמתחבר לנגן ומטעינו. דא עקא, שהמטען לא מטעין כלום, הוא לא משפיע על סוללת הנגן (אין גם אנימציה של סוללה שמתמלאת) בהנחה שהמטען כשיר לפעילות, מה יכולה להיות הבעיה של מטעני? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כפי שציינתי מקודם תכננתי לקנות את ה H340 בארה"ב בגלל המחיר הזול אבל בגלל שהבנתי שאי אפשר לעשות עדכון FRIMWARE לגרסה הזאת ולראות סרטים אני לא בטוטח אם זה כדאי משהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כדאי או לא לקנות? או לחכות שבאירופה ירדו המחירים או משהו
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתעניין במערכת לחדר קטן בתקציב של כ2500-3000 ש"ח. חשוב לי לקבל איכות סאונד גבוהה ככל האפשר ושיהיה פרולוג'יק 2. שמעתי אונקיו HT-S590 ופיוניר 151 וממש לא אהבתי (חוץ מזה שהסאב פסיבי בראשונה). בנוסף שמעתי ימאהה (אני לא בטוח בדגם, אולי RXV450) וגם הרמן 132 עם מרנץ SS1460. את אותם רסיברים שמעתי גם עם אינפיניטי TSS450. ההרמן היה הרבה יותר טוב מהימאהה. לגבי הרמקולים התלבטתי אבל אולי האינפיניטי :. ???
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי העזרה המצויינת שקבלתי פה בפורום, ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים: 1. Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 2. Asus Xonar D2 (לא D2X, בהמשך) שימושים - משחקים, מוסיקה וסרטים . מחשב עם Vista Business 64. שמיעה בעיקר באוזניות Audio-Technica ATH-M50 או רמקולים כל שהם של קריאייטיב, לא משהו מיוחד (2.1). האמת, לו זה היה אפשרי, הייתי קונה את ה-Auzentech X-Fi Prelude, אבל אחרי שיחה עם FoxPC (שמייבאים אותם ורק אצלם היה בכלל כרטיסים של Auzentech [בארץ ז"א]), מתברר שזה אבוד והם לא יביאו עוד כי אין מספיק דרישה. (אגב, אם מישהו יודע על מקום שכן מחזיק את הדגם הנ"ל - בבקשה, אבל בבקשה תספרו.) קיצר, בחזרה לשאלה. אני יודע של-D2 יש איכות שמע טובה יותר. אני יודע שלקנות creative (ובטח משהו…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות לDS ורצית לדעת האם למישהו יש כאן את דגם האוזניות AKG K311 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6778&perur=4 אם מישהו יוכל לתת את חוות הדעה שלו על האוזניות מנסיון אישי אשמח או לאוזניות בתקציב בטווח המחירים של הK311 שיכולות להציע איכות דומה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי באוזניות שקיבלתי עם הMP3 שלי(sansa c250) והם נהרסו לי, אז אני צריך המלצה לאוזניות באותה איכות כמו של הסאנדיסק ולא איזה משהו מיוחד.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחפש אוזניות שיתאימו לקואנטר ולשמיעת שירים מין שילוב בין השניים. התקציב נע בין 50 -70$ אם אתם יכולים למליץ לי על כמה ולהסביר לי על ההבדלים ביניהם. אני יכול להזמין רק מחנות אחת אמזון לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/103-9233461-1855031 תודה על ההעזרה. :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום (: יש לי מחשב רגיל ומחשב נייד..אני מעוניין בפיתרון הכי טוב ואיכותי שיאפשר לי לחבר תלאפטופ לטלוויזיה.. רובו כדאי לעשות ערבי קריוקי ולהפעיל תסרטוני קריוקי שהם על המחשב..בטלוויזיה ולשמוע אותם באיכות תואמת (: אודה לעוזרים תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של KOSS מדגם TD65 שהן די ישנות והבעיה היא שהכריות שלהן קרועות כאלה, וכששמים אותם על האוזן אז אחרי זה יש מלא פירורים של הכריות וזה מגעיל כזה.. אבל האוזניות עובדות ממש טוב. להחליף כריות או שלזרוק את האוזניות האלה? איך אפשר להחליף?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-