אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
{ יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מערכת סראונד לסלון בתקציב של 5K~ מתוכנן גם HTPC. אז אין צורך בDVD וכאלו... לא חשבתי על משהו כי אין לי הרבה ידע בעניין, אז אשמח לקבל הצעה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, האם ניתן לחבר רמקולים שמיועדים למחשב לרסיבר או משהו כזה? כלומר אם אני קונה רמקולים למחשב האם אני אוכל להשתמש בהם גם לדברים אחרים בעתיד? ואיך יציאה אופטית משפיעה/לא משפיע על העניין הנ"ל? (כלומר האם חייבים לקנות רמקולים עם יציאה כזו בשביל זה?) ולסיום- האם רמקולים לוייניים "לא למחשב" שעולים בין 1500-2000 יהיו לרוב טובים מרוב המערכות למחשב במחיר הזה? או שהם יהיו באותה רמה בערך?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הגיטרה הבאה (היא גיטרה בס של bc rich) ויש ברשותי כרטיס קול של אסוס סונאר d2x ורמקולים של קריאייטיב gigaworks s750 רציתי לשאול האם יהיה אפשר לחבר את הגיטרה בס למחשב לכניסה של ה- line in.. והאם ישמעו טוב.. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.sumajin.com/online-Smartwraps.html רעיון גאוני, גם לאוזניות כפטור שמכניסים לכיס ואז כמוציאים אותם מהכיס לוקח רבע שעה לסדר את הכבל מחדש, או לאוזניות עם כבל ארוך מדי שמפריע. השאלה היא האם אפשר למצוא את זה בארץ?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר לפייר וואיר או חיצוני + פנימי.... ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו "EDIROL FA-66" תודה
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אוקיי, יש לטלויזיה הזאת ביקורות טובות. הצרה שאין הרבה מקומות שמוכרים אותה בארץ.. הביקורות בחו"ל משבחות! אבל.. יש למישהו נסיון איתה? (היא גם מ-א-ד יקרה.. אולי יקרה מידי...)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שמחיר שלהם ב רשת "עולם הקולנוע" 199 ש"ח ,למרות שבאתרים אחרים המחיר שלהם הוא מעל 700 ש"ח!!!רציתי לדעת מה קאטץ' פה?ואם יש מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליהם. אני בכל מקרה יכנס לסניף שלהם ,לבדוק את עניין
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לחבר את הסאב וופר שברשותי על התקרה על מנת לבצע איזה נקמה קטנה בשכנים מרעישים... האם זה אפקטיבי ..? האם באמת התקרה שלי והרצפה שלהם תרעד..? אגב סליחה על השאלה הלא אתית..
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
שלום. התקציב שלי הוא עד- 500 ש"ח. אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה לכן צריך מיקרופון. יש דגם הזה של Medusa Home Edition : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=602&CatCode=58 ויש גם את : Sennheiser PC 161 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19047 אני רוצה שתגידו איזה דגם עדיף, לצרכים שלי. והאם יש משהוא שעדיף על שניהם, אני קונה רק מישראל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX... עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים). עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתיעץ איתכם, יש לי את הדנון כבר 7 שנים והאמת שהוא עושה את העבודה שלו לא רע בכלל, יש לי אפשרו כרגע להוסיף 1000 שקל ולהחליף אותו בפיוניר AX4 (עדיין באחריות עוד שנה), היתרונות הם HDMI,יותר כח, ריבוי פורמטים, כיול מתקדמם לעומת "אין כיול" בדנון. החסרונות הם שלהבנתי בסטריאו הוא לא ממש חזק...ושאני בעצם מתקדם לרסיבר ללא תמיכה בפורמטי HD. רמקולים קדמיים אינפיניטי קפא 8 רעיונות ודיעות? (כמובן שאני מוגבל בתקציב אחרת מן הסתם לא הייתי קונה משומש ) תודה למייעצים
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין האייפוד והאייריבר... יש לי תקציב של 1800-2300 ואני רוצה נגן בקלאסה שהאיכות שמע שלו תהיה טובה ותוספות של וידאו וכו' יהיה נורא מגניב אבל אני בעיקר מחפש נגן שישמיע מוזיקה כמו שצריך. תודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
והאם יש סיכוי למצוא אותן בDUTY FREE של LONDON במחיר סביר? נ.ב. - יש לי GAME THEATER XP אם זה משנה משהו
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-