אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit. שמעתי המלצה ביחס לכרטיס Hauppauge PVR-150, אבל שמעתי שהוא לא עובד כל כך כמו שצריך על Windows XP ומיועד ל-Windows Vista. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר אובד עצות. יש לי כרטיס ישן שהשתמשתי בו פעם, ועכשיו גיליתי שמייקרוסופט החליטו שלאנשים בלי בלאסטר אסור לצפות בטלוויזיה במדיה סנטר. מכיוון שאני לא מצליח לקלוט אותו בשום תוכנה אחרת, שקלתי לקנות PVR150, למרות המחיר השערורייתי.. מזל שבדקתי, כי גיליתי שהוא לא פועל על WIN7 64BIT עם 4 ג'יגה זיכרון. טמטום לא נורמלי, בכל אופן, צריך לקנות כרטיס. דרישות: איכות קליטה טובה, מחיר הגיוני, תמיכה במדיה סנטר והכי חשוב - שיגיע עם MCE KIT שכולל IR BLASTER, אחרת הוא מיותר בשבילי. יש חיה כזאת? או פתרון ל PVR150?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל להרכיב מערכת HTPC בתוך מכשיר וידאו ישן. מכיוון שאני מעוניין שתהיה אפשרות הקלטה לאות נכנס (ממיר דיגיטלי של HOT/YES לצורך העניין), אני צריך להרכיב כרטיס טלוויזיה. האם מישהו מכיר כרטיסי טלוויזיה (ובאופן דומה, גם כרטיס מסך) עם חיבור בצורת 'ר',כך שבעצם הכרטיס שוכב במקביל ללוח האם? כרטיס עומד לעולם לא יכנס בתוך מכשיר וידאו תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה עם שלט שניתן לחבר אליו חיבור אנלוגי וגם שתהייה אופציה לחיבור של ממיר דיגיטלי בנוסף חשוב שתהיה לי יכולת להקליט
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב... האם זה יעבוד עם הכרטיס מסך שלי (או שזה עובד עם כל כרטיס מסך?) יש לי Radeon X1950 Pro 512 MB יעבוד? ואם כן, יש למישהו המלצה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פו בפורום חבר המליץ לי עליו והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדי לי לקנות אין לי יש לי די הרבה תקציב אבל אני מאמין שכרטיס טלויזיה לא אמור לעלות הרבה בקיצר אני רוצה כרטיס טלויזיה שיאפשר לי להקליט ולערוך כמו למשל לחתוך פרסומות וכאלה ורציתי לדעת עם יש משהו מומלץ יש כמה דברים שאני חושב שצרכים לדעת 1:אני במרטף 2:הייתי רוצה שזה היה חיצוני ושאלה אחת קטנה אם אני רוצה להקליט למשל HOT VOD אני צריך ממיר או שיש היתחברות אחר האמת לא חשוב הכרטיס רק שאני יוכל להקליט בדרך כולשאי את HOT VOD\טלווזיה שידור חי אז אם יש פו מישהו שיכול לעזור לי תודה נ.ב אני לא בטוח שרשמתי את זה בפורום הנכון אז אם לא תעבירו את האשכול לפורום המתאים (אחלה פורום)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. בדקתי ויש 2 דגמים טובים ומומלצים. AverMedia M785 Hauppauge PVR150 הראשון טיפה יותר יקר אבל לא פופלרי בארץ אך שווה לאיכות הצפייה של ה150 ואף טיפה יותר לפעמים. השני הכי פופלרי אך יש לו בעיות תאימות עם השלט לWIN XP PRO. מה יותר מומלץ? מה עדיף? האם כל הכבלים הנחוצים מגיעים עם הכרטיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות שרואים בבמסך הטלוויזיה בצפיה ישירה מהיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות DVDripXVID? הכרטיס יתחבר ליס מקס והצפייה תעשה במסך Dell 2407WFP. תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך כרטיס טלויזיה עד 200 שקלים כדי לצפות ביס. ראיתי כרטיסי לכידה עם שני כניסות וידאו בלבד - קומפוזיט וסופר וידאו. אני מניח שהכרטיסים האלו איכותיים יותר מהכרטיסים העמוסים בפיצרים, אנטנה, רדיו FM, שלט רחוק, כל אלו מיותרים לי. השאלה היא - האם יש משמעות עם האודיו של הממיר יס (או כל מקור וידאו אחר) נכנס דרך הלין אין של הכרטיס לכידה, או שנכנס דרך הלין אין של הכרטיס קול? האם כל פעם שארצה להקליט/לצפות אני אצטרך להגדיר שיקבל את האודיו מכרטיס הקול או שחוץ מהגדרה אחת אין שום הבדל? ובאופן כללי, אשמח להמלצות על כרטיס טלויזיה (עקרונית זקוק רק ללכידה - לא לטיוינר, או רדיו, או שלט) אחרי שגיליתי שCOMPRO C500 לא זמין כרגע אצל היבואן (באופן כללי שמתי עין על http://www.pandas.co.…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל ייעוץ בנושא רכישת כרטיס טלויזיה (הכוונה לדגימת וידאו אנלוגי והפיכתו לקובץ דיגיטלי). מה צריך לבדוק, יציאות כניסות וכו', בנוסף הייתי מעוניין לקבל הצעות לכרטיסים קונקרטיים. התקציב הוא 400 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש כיום כרטיס טלויזיה עם יציאת HDMI שיודע להקליט בHD? אם יש אפשר הצעות? יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI שיהיה מחובר גם התמונה וגם הקול?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי כרטיס טלויזיה Hauppage WinTV PVR-150 (כרטיס PCI) על מחשב עם Windows XP Home Edition. חיברתי את הכרטיס לממיר של יס בכבל קומפוזיט (3 תקעי RCA בכל צד). הכרטיס בא עם תוכנה משלו. התוכנה עולה ומציעה לבצע סריקה של הערוצים, אך לא מוצאת כלום. יש אופציה לבחור לפני הסריקה: - מדינה (וכמובן שאין את ישראל) - antenna/cable/cable-HRC - פורמט: NTSC, SECAM, PAL. עבור PAL יש את האופציות: BGHIDK, DK, M, N האם מישהו יודע מה ההגדרה הנכונה עבור YES ? (התקשרתי לשירותץ הלקוחות שלהם והם סירבו לעזור בטענה שהם לא תומכים בחיבור למחשב) תודה, ירון
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל לחבר את הלפטופ שלי לממיר רגיל של HOT (לא HD או שום דבר מיוחד...). המגבלה - חייב להיות חיבור USB (אפילו PCMCIA אין). יש לכם המלצה טובה לכרטיס טלויזיה פשוט שיעשה את העבודה? (אגב, הצפייה תהיה על מסך חיצוני יותר גדול שיחובר ללפטופ)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-