אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות. א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות. ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות. איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל?? ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. **זהירות חפירה** הגיע לידי סכום כסף ואני מעוניין להשקיע חלק ממנו בחלפת הרמקולים. קודם כל, אני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להחליף מערכת שמע. כרגע אני עם Altec Lansing ADA880 שמחובר דרך Creative Xtrem music. אין לי שום תלונות למערכת, אבל אני רוצה לשפר את האיכות. אני מתכוון להשקיע כ1300 ש"ח, אין לי אפשרות להגדיל את התציקב בכלל.. בתקציב הזה יהיה בכלל כדאי מבחינת שיפור להחליף את מערכת השמע? השימוש העיקרי של ההסט יהיה בערך 70% סרטים וכ30% מוזיקה. רוב הסרטים שלי הם בסטריאו, יהיה בכלל עדיפות ל5.1? בתקציב הזה עדיף מערכת יעודית למחשב, או סט רמקולים רגילים? ***יש אפשרות לחבר רמקולים יעודיים למחשב לממיר של יס? מאוד חשוב לי הבאס, הסאבוופר בADA880 פשוט מפלצתי!! אך הבאס …
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי רמקול של מערכת וזה עם שני חוטים איך אני יכול לחבר אותו למחשב בלי מגבר יש איזה מתאם או משהו האם יש אפשרות כזאת? תודהנ מראש!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
^^^ פתוח להכל... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני יכול לוודא שהרמקולים אכן מנגנים DTS ו- DD 5.1 ?? הורדתי איזה דיסק ניסוי ל- THX DD5.1 ו DTS אני אינני יודע מה אני בדיוק אמור לשמוע .... המערכת שברשותי : Z5500 וכרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC מחובר על ANALOG
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בת דודה שלי מגיע באמצע אוגוסט מארה"ב , עכשיו כמה שאלות ... יש לי היום LCD HITACHI 32 LD9000 , מחשב בעל כרטיס קול מובנה ... והחדר עצמו הוא 10 מטר . היום שי ברשותי מערכת 5.1 שנקנתה לפני כ6 שנים YAMAHA TSS-1 , האמת שאני די מרוצה אבל אני רוצה לשדרג לרמקולים טובים ואיכותיים יותר בעיקר בשביל סרטים ומוסיקה . 1. אני רוצה לחבר את הטלויזיה ואת המחשב לרמקולים , זה אפשרי ? 2. אני ירגיש הבדל רציני ? יש מקום כלשהו לשמוע אותם ? 3. זה נחשב חלק מחשב ? כי אם כן אני לא אצטרך לשלם מס ... עריכה : יש רמקולים טובים יותר באיזור ה300 דולר ? חשוב לי גם שיהיו יפים) , אולי מערכת 7.1 עדיפה ? תודה יום טוב , אריק .
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת אני מחפש הזמנה לאוזניות שנכנסות לתוך האוזן, ושיהיו נוחות וקלות מאוד, ויציבות (שלא יפלו) בזמן שאני רץ. אני מעדיף אוזניות בטווח ה- 50-100 ש''ח, כן פחות אבל לא יותר.. אני מניח שאין מה להמליץ כ''כ בתקציב הזה, אבל בכל זאת אשמח להמלצה בסיסית, או אפילו שם של חברה טובה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלומות ברשותי נגן Sansa e-280 וכן אוזניות שנייזר(אני יודע שלא ככה מבטאים את זה) PX 100 אשר נקנו בארה"ב לפני שנתיים בדיוק. בעלותי למונית שירות שתיקח אותי למחוז חפצי היום בצהריים(סביבות 16:00), פתאום, בזמן שאני שומע את Master of Puppets, אני שם לב שאני לא שומע כלום באוזנייה הימנית! הדרך היחידה שלי לשמוע משהו הייתה להחזיק את הJack(המחבר) של האוזנייה עם האצבעות במעין זווית מוזרה ואז שמעתי צלול ונפלא כרגיל בשתי האוזניות. בהגיעתי הביתה עשיתי מבחן פשוט על מנת לברר האם משהו לא בסדר בנגן, או באוזניות - חיברתי את האוזניות למחשב והפעלתי Winamp - עוד פעם, רק האוזנייה השמאלית עבדה כאשר הימנית דוממת ורק החזקת הJack וכיפוף מוזר ובלתי מוגדר על ידי האצבעות גורמות גם לאוזנייה הימנית לעבוד …
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש אוזניות למוזיקה - כל מיני סוגי מוזיקה ממטאל למוזיקה קלאסית לבלוז וכו'. האוזניות יוחברו למחשב - לכרטיס הקול המובנה בלוח האם שלי [מפרט בצד]. בעקרון, אינני מבין בתחום בכלל לכן הייתי רוצה, בנוסף להמלצות על אוזניות, אולי הסבר על מה עושה אותן טובות מאחרות וכד'. תודה רבה מראש.
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
נקרעו לי קצת הספוגים של ה-HD25 שלי, התקשרתי לאדר, יש להם או עטופות דמוי עור (מזיעים יותר) או דמוי קטטיפה או משהו בסגנון, הראשון עולה כ-90 שקלים השני כ-140 (אני משיג בפחות), מה עדיף ? האם הקטיפה עמידה יותר לקרעים ? האם נוחה יותר ? כבל גם עלה לי דיי המון, אוף למה הכל עולה יקר כל כך לחאוזניות האלה ? מזל שהם נשמעות ממש טוב, במיוחד אחרי החלפת הכבל, זה מטורף, אבל אני רוצה לבדוק אופציה של שדרוג לכבל ייצור עצמי (אנטולי אציק לך בהמשך). עוד שאלה אם אנחנו כבר בשווג, עם הערכה מקבלים שוב את הספוגים הפנימיים, הם דיי עבים ולדעתי נותנים באסים רכים יותר ומשככים (מדיי ??) את הטרבלים, האם כדאי לשים בד עם פחות חסימה ?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-