עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aaa111,

אני יודע שאי אפשר להוריד שירים עדיין בישראל אבל יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תענו לי אגב זו תוכנה נוחה ומסודרת מאוד גם בלי השירות של הורדת השירים (מומלץ לכולם) היא תוכנה חכמה 1)האם יש סיכוי שהשירות יגיע לישראל ואם כן מתי? 2)אם אני מוריד שיר מהאייטונס האם צריך להוריד אותו ישר לאייפוד או שאפשר לשמוע אותו גם על המחשב? 3)האם השירות של real (החדש) ששיר עולה בו חצי דולר עובד בארץ? תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by PJ,

אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dolevt,

שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי רסירבר של pioneer אני לא זוכר את הדגם אבל משהו נורא דומה לזה http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 או שזה זה... יש בו יציאת SPDIF שמחוברת לדי וי די [גם pioneer], ויש לי גם יציאה כזאת בלוח אם [כ.ק מובנה] רציתי לדעת 2 דברים: 1) כמה ערוצים הכבל הזה מסוגל להעביר? [5.1?2.1?וכו'] 2)אם אני מחבר אותו למחשב תיהיה לזה תמיכה מלאה? [שאני ישמע בכל הערוצים בסרט תומך] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by natan805,

יצא לי לא מעט פעמים לשמוע על מגברים לנגני mp3 ,האומנם לא התעמקתי בזה הרבה,אבל לאחר הקנייה של האוזניות se215 שמשתלבות יפה עם הנגן c2 רציתי להשקיע עוד קצת ולדעת מה יתן לי ומה ישפר לי אם אני אקנה לו מגבר ומאיפה קונים. אז לגבי הסאונד האם אני ארגיש הבדל? האם הצלילים יהיו יותר נקיים?האם זה קטן ונייד שאפשר ללכת עם זה ברחוב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מערכת קולנוע ביתית (5.1), רמקולים PEERLESS MAGIC 8 ורסיבר PROSOUND SX-4001AM. (זה מחובר למחשב) 1. בעיה אחת היא שכשהמערכת דלוקה(הרסיבר), הרמקולים עושים רעש מוזר כזה (כמו שבטלוויזיה יש שלג). כשהמוזיקה לא פועלת, שומעים את הרעש בבירור וכשיש מוזירה עדיין שומעים אותו אבל חלש בגלל שהמוזיקה חזקה ממנו. למה זה ומה אפשר לעשות? 2. רציתי לשאול אם יש אפשרות שה-Master Volume ישלוט גם על הסנטר הסראונד ולא רק על ה-2 רמקולים של הפרונט? כי המאסטר ווליום שולט רק על הפרונט וכדי להנמיך/להגביר את הסראונד/סנטר, אני צריך לעשות את זה בנפרד מהווליומים שלהם(כמו הבאס, טרבל). 3. ועוד שאלה זאת שלאה כללית יותר, אם זה משנה אם אני מחבר את המחשב ל-VCD או לAC3 ומה עדיף, למה כדאי את הטלוויזיה/DVD נגיד.…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. אז ככה . כרטיס הקול בלוח אם שלי תומך עד 7.1 (דרך 4 יציאות אנלוגיות) וגם כולל שני יציאות דיגיטליות (אופטית וקואקסיאלית) - הלוח אם הוא GIGABYTE P35DS3L . הבנתי מקצת קריאה שבשביל לקבל סראונד אמיתי מממשחקים עדיף לחבר אנלוגית (ברשותי Z5500 שהם 5.1) ולעומת זאת בסרטים שהם מן הסתם AC3 או DTS ו-DD צריך לחבר דיגיטלית כדי שהסראונד יעבור כמו שצריך . כמו כן אני יודע שהממשק הפופולרי במשחקים לסראונד הוא EAX (מתוצרת CREATIVE) . רציתי לדעת : 1. האם אני צודק בזה שכדי לקבל סראונד אמיתי ממשחקים עדיף לחבר אנלוגית ולא דיגיטלית ? 2. האם גם ללא כרטיס קול שתומך ב-EAX ניתן לקבל סראונד במשחקים ? 3. האם כרטיס הקול RAZER BARACUDA AC1 כמו שהוא יכול לקודד סטריאו לסראונד (לדוגמא בסרטים) יכול לעשות אותו …

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by gdil13,

קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by levelone,

1. יש לי רסיבר YAMAHA עם כניסה לפטיפון, אני מניח שזה אומר שאני לא צריך לקנות פונו סטייג', אלא אם כן אני לא אוהב את הצליל או רוצה צליל שונה? 2. בחלק האחורי של המגבר יש כפתור שמעביר בין MM לMC, מזה אומר? 3. איזה מעמד צריך לפטיפון? 4. מזה ראש MC? אני רואה מלא פוסטים על זה, ואין לי מושג למה הכוונה. מה היתרונות/חסרונות שלהם לעומת ראשים אחרים ומה הופך אותם לכל כך מבוקשים? בנוסף, מה הטווח מחירים של הראשים האלה? 5. יש משמעות לגובה השידה שעליה מונח הפטיפון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by moonjib,

1. ברסיבר דיגיטלי, יש כניסות בדיוק כמו למחשב? אם כן אפשר לקנות (נגיד) לקנות רמקולים רצפתיים ולחבר למחשב דרך הרסיבר ( או לבד, בלי הגברה)? (כלומר יש להם חיבור כמו headset או רמקולים למחשב?) 2. ברסיברים הישנים (נקרא אנלוגי?) איך נראים החיבורים, והאם גם רמקולים (אנלוגים? תלוי בשאלה הראשונה, יש שני סוגים?) יכולים לחבר למחשב? איך ? 3. ונגיד במערכות סטריאו של aiwa (סתם דוגמא מההוא שפתח ת'רד) לרמקולים יש חוט עם מתכת חשופה בסופו וכך מחברים אותו למערכת, האם הוא מתאים לרסיברים הישנים או החדשים (אנלוגי? דיגיטלי?)... אני יודע ששאלות דיי מתוסבכות...אבל תנסו להבין. בתודה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by big mam@,

דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by Alex89,

מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by StarMo,

השימוש העיקרי שלי בסאונד במחשב זה מוזיקה ומשחקים.. אני הולך להיות כמעט תמיד עם אוזניות.. על ה- giga Byte GA 7VRXP שיהיה לי יש כרטיס קול Creative 128 הוא כרטיס טוב? מניח את הדעת? מצאתי שכשאני מחבר את האוזניות לרמקולים ואת הרמקולים לכרטיס קול, אני שומע הרבה יותר טוב.. כדאי לי להשקיע ברמקולים נורמאליים אם אני הולך להיות כל הזמן באוזניות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by AUDIOO,

יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by bdbd,

http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מסדרת SOLID STATE, תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by olmert,

שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן למכור עכשיו את המערכת רמקולים שיש לי (Z560) כמה נראה לכם מחיר הוגן לבקש עלהם? כרגע מישהו מוכן לקנות אותם ב550 שקל. האם זה מחיר טוב בשבילי? או שאפשר למצוא מישהו שיקנה ביותר יקר?

25. Started by 3p,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים