אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מקווה שזה בפורום הנכון 1)אני רוצה להביו איך זה שאני מחבר את האוזניות לשקע של האוזניות במחשב אני יכול לשמוע בלי צורך בחשמל( וכמה מתח יש לי שם) 2)שאני מחבר שני רמקולים(הכי פשוטים שיש) אני צריך לחבר אותם גם לחשמל עכשיו עובר כבל בין המחשב(כרטיס קול) ולבין הרמקול הראשון ומהרמקול הראשון יוצא לשני , אני לא מבין איך זה עובד (הייתי פותח עם היה לי אחד אבל אין) מה הולך שם בפנים? 3)ברמקולים של מעל 2 (4,1\5,1\ועוד עוד) איך הם מתחברים למחשב? לכל אחד יש שקע מסוים במחשב או כולם ביחד ורק מהבאס(אם אני לא טועה) הם מתפצלים זהו בנתים מקווה שתענו או שלפחות תתנו לי פורום של יותר מתקדמים שאני יוכל להבין תעניין
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ללכת לקולנוע לראות סרט בHD שמעתי שזה נקראט הקרנה דיגיטלית ואני לא מוצא איפה יש... אם יש לכם אתר שמראה איפאה יש הקרנות דיגיליות ולאילו סרטים אז תכתבו תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי . מהחנות www.jandr.com תקציב עד 40$ גג וכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך.. בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי מחשב עם ויסטה עליו ו - 4G זכרון. אני רוצה להוסיף לו כרטיס TV ע"מ להשתמש במדיה סנטר להקלטת תוכניות וצפיה בהם אח"כ. איזה כרטיס TV יעשה את העבודה באיכות ראויה ויוכל להקליט מהטלויזיה באיכות טובה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תראו מה שאני רוצה לדעת זה איך לזהות איכות של רמקול עפ' מראה עכשיו אני כבר יודע מראש שתגידו לי שלא מודדים רמקול עפ' מראהו, זה נכון אבל אני רוצה להעשיר את הידע שלי ולדעת איך להבדיל בין רמקול שעשוי מחומרים איכותיים לבין אחד שעשוי מחומרים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלט DVB-T USB בשם: QUE USB Digital Tuner UTQ200 יש למישהו ידע על המוצר. בנוסף אני גר בבאר שבע האם יש שם קליטה למוצר מסוג זה? אשמח גם להמלצות על מוצרים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הורדתי סרט קובץ mkv hd יש לי כרטיס מסך nvidia 7900 gs ומסך של סוני Sony SDMX95F מחובר בכבל פינים לכרטיס האם כל זה נותן לי לראות HD ?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום כולם אני וחברה שלי רוצים לקנות טלויזיה שטוחה בתקציב של עד 2000 ש"ח. אנחנו נרצה גם לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. בנוסף, אני נמצא במועדון חבר - להם יש מבצעים על טלויזיות (אז אולי כדאי לי לקנות משם?) המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לחדר שינה שיתאימו לקולנוע ביתי בתקציב 300-500 אני זוכר שיש רמקולים ממש טובים של ALTEC מלפני איזה שנה שכולם דיברו עליהם.. עכשיו אין לי מושג מה הולך אבל הבנתי שעדיף לקנות רמקולים למחשב כי הם נותנים יותר איכות בזול.. אז אם אפשר המלצה על רמקולים 5.1 באיזור ה300-500
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נתנו לי כרטיס טעון של באג ב350 שקל ואפשר להוסיף ככה עוד קצת פה ושם ויש לי כבר( MP3 (iaudio x5l ויש לי משחקים (רובם של סטים +COH והיטמן ובאטלפילד וכדומה), יש לי כבר אנטיוירוס (NOD32 ) רמקולים יש לי(X530 ), כרטיס קול יש לי ( x-fi elit-pro), מדפסת יש, ובבאג אין מבחר עצום של דברים אז חשבתי אולי לקנות רמקולים ניידים לנגן המוזכר למעלה. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&ser=1 ^הם שווים את המחיר? איזה רמקולים או אפילו כול מוצר אחר הייתם מציעים לי (אפשר לחרוג גם מהמחיר - אבל אל תגזימו ותגידו לי לקנות את ה Z5500 כי הם יקרנים)
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אוזניות טובות למחשב שאפשר לשמוע סאונד חד וחלק וחזק. 2. מה אתם אומרים על האוזניות של CREATIVE, האם כדאי לרכוש אוזניות שלהם או עדיף חברה אחרת. תודה רבה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ביקצור זה לוקסון, 2 רמקולים והתיבה הזאת (איך שלא קוראים לה ??? סאב בופר או וואטאוור) אז בקיצור מאחורה יש כזה חור L חור R שזה לרמקולים ואז יש עוד DVD/VCD INPUT אדום R ולבן L וליד זה יש PC INPUT ויש לי כבר כזה שבדיוק מתאים ל PC INPUT (שלשם אני מניח שצריך אבל מה הלאה?) ונשאר לי הקצה לבן ואדום בלאט משהוא?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן iRiver שאיתו הגיעו אוזניות של סנהייזר מסדרת MX, קשה לי להמר על הדגם המדוייק. האוזניות שירתו אותי בצורה נהדרת עד עכשיו ולאחרונה יש בעיות עם החוט שהתחיל להיקרע (כרגע המצב כבר יותר גרוע) באיזור של החיבור לנגן. זה משפיע לאחרונה יותר מידי על הסאונד והחלטתי לקנות אוזניות חדשות. הייתה לי התנסות עם ה- CX300 שאחי הקטן קנה שממה שאני זוכר היו נהדרות, אבל משהו בבאס קצת הפריע לי, אולי זה בגלל שהן עברו כביסה ואולי הסאונד הפחות טוב הוא זה שאני זוכר אחרי הטיול במכונת הכביסה. התנסות עם אוזניות גדולות ואטומות לא הייתה לי למרות שיש כמה דגמים של סנהייזר שגורמים לי להזיל ריר, אבל אני לא חושב שזה בא בחשבון כי הנגן נמצא עליי רוב היום ואני צריך אוזניות קטנות שיכנסו לכיס בלי ב…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...) אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים. לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!) מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא? בכל החיפושים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-