אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
למומחים שבינינו, כרגע אני באמצע פרוייקט של בניית רמקולים ניידים (בסגנון ה- PARROT PARTY למי שמכיר) אני משתמש בקופסא שהיא של רמקול סנטר ממערכת קולנוע ביתי (זה מה שהתאים לי לפרוייקט) ואין לו חור כזה בשביל מעבר אויר, כמו ברמקולים הגדולים. מה גם, שניתן לעשות חור לצורך שיפור האוקסטיקה הנוכחית. צירפתי מעט תמונות כדי להמחיש לכם מה קורה (יש גם את המגבר שיכנס בפנים, מעגל ההטענה ואת הבטריה שתפעיל את כל העסק) האם לעשות חור או לא? שמעתי גם באיזה מקום שבמקרים מסויימים הוספת ספוגים גם תורמת מעט לעניין, האם זה נכון? תודה על העזרה. אה דרך אגב יש פה גם את הדף מידע על הרמקולים אם זה יכול לעזור http://docs-europe.electrocomponents.com/webdocs/002f/0900766b8002f572.pdf [attachment deleted by…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני משתמש עם הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2989 שלדעתי, במחיר שהוא עולה, לא צריך לעשות כאלו רעשים יש למישהוא רעיון, למה זה קורה? תודה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש אותם בקרוב עם Creative X-Fi Titanium Fatal1ty, רציתי לדעת אם מישהו התנסה איתם בעבר ואיך הם למסגרת תקציב של 600ש"ח. כמובן שזה נועד לגיימינג בעיקר ופחות למוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רמקולים z-5500 ואני רוצה לקנות כרטיס קול עד 800 שקל.... או זה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professionl או זה-Creative X-Fi XtremeMusic אני צריך כרטיס קול למוזיקה משחקים וסרטים ואני לא יודע מה מתאים לי יותר בעקרון אני מעדיף את הגיימר אבל אני לא יודע איך הוא למוזיקה.... והמוזיקה אני לא יודע איך הוא במשחקים... אז עכשיו אני לא יודע מה ליקנות. תעזרו לי בבקשה / תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הבאנו טלווזיה חדשה הביתה. LCD 42" של LG. היא תומכת ב High Def - איך אני יכול כבר להנות מהאפשרות הזו? אני מודע לזה שרוב השידורים בארץ לא תומכים ב HD, אבל אני רוצה לדעת איך אני כן יכול להשתמש בזה. אם זה עם דברים שאני מוריד מהאינטרנט, משחקים ל Playstation 2, סרטי DVD - ערוצים מחו"ל - מה שיש.
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אוזניות Grado SR-80. האם חיבור מגביר אוזניות ישפיע על איכות הצליל, או רק יספק הגברה לעוצמת הקול שהאוזניות מוציאות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה כרטיס מסך radeon HD 4870 מסך SAMSUNG syncemaster 17' - רזולוציה -1024-1280 טלויזיה samsung LCD 450-32 רזולוציה רצויה 768-1360 הטלויזיה מחוברת למחשב דרך DVI- HDMI *כשהכל על 768-1360 אז הסרטים נראים בסדר גמור* אני לא מצליח למוצא בתוכנת הcatalyst שבאה עם הכרטיס אפשרות לתת רזולוציות נפרדות לשני המסכים. חוץ מאפשרות אחת שבה זה שולחן עבודה מורחב. אפשרות זו לא טובה כי כל הזמן העכבר גולש מעבר למסך ואי אפשר לעבוד ככה. (הטלויזיה נמצאת מחוץ לשדה הראייה שלי כאשר אני מול המחשב) מה שקורה שסרטים שאני מנגן בטלויזיה נראים כאילו בZOOM OUT. הם 16:9 אבל תופסים משו כמו 60 אחוז מהמסך במקום את כולו. האם הפתרון היחידי שלי הוא לקנות מסך רחב גם למחשב?!
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלוווום לכולם בובות 8)\ תגידו לי להתחדש בראשון קיבלתי גם את המכשיר של אייריבר IHP 120 וגם את האוזניות של סוני MDR-EX71, אני שמח ורציתי לשתף אותכם בשמחתי, איכשהו הגעתי לקנייה הזאת דרככם, זה בכלל היה ראשון מאושר... הוחלט שאני ואבי נוסעים לפאריס אחח איזה יום אבא שלי ואני בדירה בפאריס לאיזה שבועיים+ בלע זה היה יום טוב, תודה ולהתראות. אני אביא תמונות היום, יום שני ככה בצהריים וחוות דעת גם כן, עד עכשיו שמעתי ממש מעט אבל נשמע טוב....... שאלות: איך בוחרים את האזורים של הרדיו? משום מה שחיברתי למחשב היה כתוב שאין לי היי ספיד יו אס בי למרות שיש לי... מה לעשות? האם לעשות ברייק אין לאוזניות? האם את המתאם למטען יש בחנויות אלקטרוניקה, מספיק משהו פשוט נכון? קיבלתי עם המכשיר כבל עם שני חי…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אתמול נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם הנגן (cowon d2), ועכשיו אני מחפש חדשות... אני מעדיך IN EAR או כפתור... אני יודע שאין איר נחשב יותר טוב, אבל משום מה הן אף פעם לא תפסות לי על האוזן... מה אתם אומרים? על איזה דגם אתם ממליצים? מה הבאנדל? איך אפשר לשמור על האוזניות להבא בדרך יעילה?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש שבפורום וראיתי לא מעט הודעות של "מחפש נגן MP3 עם תכונות XY עד מחיר Z" אולי שמישהו שמבין בזה יארגן רשימת נגנים מומלצים לפי מחיר ? ושזה יהיה סטיקי ? ולעניינינו, אני מחפש המלצה לנגן MP3 קטן (USB) עד 450 ש"ח. שיהיה לפחות 256MB, עם רדיו, ועם איכות סאונד סבירה (אני לא אודיופיל אבל אני לא רוצה סתם זבל) תודה מראש....
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אהלן קיבלתי לפני כמה שעות GRADO 80,ואני חייב לציין שזה אחת הקניות היותר טובות שעשיתי,שווה כל שקל,פשוט אוזניות מדהימות!! אני אפרסם תמונות עוד מעט אז ככה:הסאונד,כמו שכבר הרבה ציינו פה,ממש חם ומאוד נעים לאוזן,זאת אומרת הבאסים חזקים אבל מצד שני לא עושים זעזוע מוח,מה שממש אהבתי זה האיזון במוסיקת רוק,הכל שומעים ממש נקי ועדיין מרגישים טוב את הבאס *אני כל הזמן מציין את הבאס,כי זאת היית התחשבות עיקרית להוציא עוד 100 שח לעומת GRADO 60,אני מרבה לשמוע מוסיקה שחורה,ככה שלי זה היה די חשוב,לכן מי שרוצה לדעת איך הם בשחורה,אז פשוט במילה אחת,מצויינות ד''א האוזניות עובדות עם AUDIGY 2 ZS,אני יודע שזה לא הכרטיס שיכול להוציא מהם את המקסימום אבל גם איתו אני מאוד נהנה משחקים:אני כמעט ולא מש…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב יש לי 7600 gt ששמנו יש יציאה s-video 7pin, קניתי מתאם svideo זכר לrca נקבה וחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהמחשב כאילו לא מזהה שיש עוד מסך ולא נותן לי להגדיר dualview ואני לא יודע אם הבעיה היא במתאם, בכרטיס מסך, בקבל או במשהו אחר בכלל, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה רבה וחג שמח.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של Realtek מדגם ALC662. כעקרון אני יודע שהוא לא מיוחד או משהו כזה כי הוא מובנה, אבל רציתי לשאול איך הוא בתור מובנה? האם זה דגם ישן של Realtek?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte P55-USB3 שעליו יש כרטיס קול מובנה. למחשב יש חיבור אוזניות קדמי (בנוסף לאחורי). אני מחבר לאחורי את המערכת סטריאו ולקדמי את האוזניות. הבעיה היא שכאשר האוזניות מחוברות מקדימה הסאונד לחיבור האחורי לא עובר, והייתי רוצה אותם בו-זמנית. בהגדרות של הדרייבר נראה שבחרתי באפשרות הנכונה: http://i29.tinypic.com/2vweiyb.png אך הסאונד עדיין לא עובר בשניהם יחד. אני משתמש ב- Windows 7 64bit. אני יודע שאני יכול להשתמש במפצל אוזניות ולהשתמש באחד החיבורים, אבל מאוד הייתי מעדיף שלא. תודה רבה מראש! איתי.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם הוא לא מולטיזון? בחוברת כתוב לי שהאיזור מסומן מאוחרי הDVD ושם כתוב לי 2 יכול להיות שעבדו עלי? לא רשום לי בשום מקום שהוא מולטי...., אז איך אני יודע שהוא כן?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
THE LEAMON SOUND DEVICE http://www.meaninglessdrivel.com/whatisthelsd/ הקץ לשאלה איפה לשים את הרמקולים בחדר.. פשוט בכל מקום אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום אחרי חיבוב לא קטן ברשת שיכנעו אותי לא ללכת לכיוון אפל לנאנו כמובן ועכשיו אני סגור על סאן דיסק....ניראה נגן מעולה ויפה ללא ספק עכשיו השאלות באות קודם כל ראיתי שיש כמה דגמים...2 ,4 ,6 ג'יגה כמובן שאין לי תקציב גדול אז אני הולך על התקציבי ביותר עכשיו עשיתי חיפוש קטן בזאת וראיתי את הדגם הנ"ל http://www.allmall.co.il/Product.asp?Pid=392&Cat2Cat1ID=7438&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שכביכול מבחינה ויזואלית ניראה אותו דבר...השאלה אם באמת קיים דגם זהה בנפח קטן יותר או שזה דגם שונה רק התמונה זהה?? אם לא אני אלך על הE250 של ה2 גיגה ועוד שאלות לגביו ראיתי שניתן להרחיב את זיכרון הנגן איפה זה ניכנס בדיוק? ואם מישהו ניסה את המכשיר וויכול להגיד לי אי הממשק? כי לפי כמה …
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש חנות של BOSE ממש ליד כדאי לקנות או לחפש משהו אחר ? אם כן אז מה כדאי לקנות ? השימושים הם בעיקר מוזיקה (כל הסוגים) ולפעמים משחקים. עדיפות חברות שזולות בארה"ב, אמריקאיות בעיקר, ואולי יפניות גם הולך..
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
Audio-Technica M50 או Sennheiser HD555 או Shure SRH750DJ הם ישמשו אותי לשמיעת מוזיקה וסרטים דרך המחשב (כרטיס קול-Asus Xonar D2X PCI-E) וגם למשחקים.. אבל יותר בקטנה, וגם אני אשמע איתם בMP3 אני דיי נוטה לכיוון הAudio-Technica M50 אבל אמרו לי שהם לא כ"כ מתאימות לשימוש היום יומי.. ויותר לאולפן.. ואם יש הצעות נוספות אז לא לעבור את ה800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-