עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  2. תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by toko35,

Divoom XForce 3 או Altec Lansing VS4621 התקציב שלי הוא 400 שקל אפשרויות אחרות יתקבלו בברכה. השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

משהו טוב נגיד כמו ריידון 9800P ב1300 שקל בשביל ביצועים כאלה חייתיים! יעני יותר משתלם ממשתלם ואני לא מבין הרבה ככה שאל תביאו לי 4 דגמים לבחור תנו לי מתוכם 1 שהוא הבסט יעני.... משהו סוף ב2000 שקל! תודה!!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  5. שלום לכולם. כבר הרבה זמן אני חושב על לחבר מחשב באוטו, ושהוא יהיה מערכת סאונד. מישהו מכיר איזה פרוייקט דומה שנעשה כבר?? אילו רכיבים אני יצטרך?? איך אני יוכל לשלוט בעניין בלי מסך? ואיך ובמה אני מחליף את המקלדת והעכבר? אני יחבר מסך LCD קטן שיראה את שמות השירים או משהו כזה... למישהו יש עוד רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Michaeld,

שלום, אני מנסה לראות סרט עם תרגום (בעזרת VLC)-אני יודע שהתרגום תקין (עבד במחשב אחר בבית) אבל במחשב שלי התרגום מופיע בג'יבריש. מצורפת תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/526/85943648.png/ ד"א- יש תוכנה שמדביקה את הכתוביות לסרט באופן קבוע?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  9. יש לי כרגע px100. אני שוקל לקנות sony v700dj. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=560 השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד? ועוד שאלה - הנגן שלי הוא אייריבר 120. האם המגבר שלו יתאים לי לסוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. היי, שלשום פרמטתי את המחשב ואני לא זוכר מה עשיתי בשביל להגדיר את הרמקולים שלי (X-540) בתור 5.1 ולא 2.1. אני זוכר שהשתמשתי במשהו של realtek, אבל כשאני מנסה להוריד את זה הוא עושה extracting, מסיים וזהו. אני לא רואה שום קובץ או תוכנה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. Started by nottheguy,

הי! אני מחפש (ובנתיים לא מוצא) PMP עם התכונות הבאות: 1. הצגת כתוביות בפורמט SRT ו- TXT. אני מבין שה- A2 יכול להציג רק פורמט MSI. 2. יציאת קול דיגיטלית. לדוגמא SPdif. 3. הקלטת וידאו - לא הכרחי, אבל נחמד שיהיה. 4. רדיו. אנשים טובים, אם מכירים מכשיר כזה, בבקשה זרקו מילה... תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by powersoul,

אהלן, אני קונה בקרוב אוזניות איכותיות, ואני רוצה לדעת אם משנה אם אני אקנה אוזניות עם 100DB או 104BD?, האם יש הבדל ניכר? ד"א, האוזניות שאני רוצה לקנות הן: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0007N55LE/ref=dp_nav_0/103-7236150-8936648?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  13. זו שאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא לה תשובה טובה - אז החלטתי לשאול את האנשים הטובים פה בזון. יש לי נגן MP3(מיקרוסופט zune HD) שמשמש אותי גם כנגן נייד וגם כנגן "נייח" באוטו(חיבור aux) ובעבודה(מתחבר לרמקולים 2.0 פשוטים של creative). השאלה היא: מאיפה להגביר, מהנגן או מהמערכת/רמקולים - ומה הן ההשפעות על חיי הסוללה ואיכות הצליל? לצורך דוגמא: בנגן ה-volume נע בין 0 ל-30 ובמערכת באוטו ה-volume גם כן נע באותה סקאלה. האם עדיף להשאיר את הווליום של הנגן על רמה "ממוצעת" ולהגביר מהאוטו, או הפוך? מהו היחס עלות(חיי סוללה) לעומת איכות בכל אחד מהמקרים? נגן בווליום 14 ומערכת בווליום 30, סוללת הנגן תחזיק יותר זמן (תקנו אותי אם אני טועה) אך האם הווליום הסופי המתקבל נמוך בה…

14. Started by parker8,

איך הם? רמקולים טובים? אתם ממליצים על משהו אחר בתקציב של עד 1000 שקל? האם תקציב של 1000 שקל הוא תקציב טוב לרמקולים ששימושם העיקרי יהיה משחקים וסרטים? תודה מראש לעוזרים נ"ב פנדה הביאו דגם של לוג'יטק- Z-5400 ב-2100 ש"ח, הם בכלל לא מופיעים באתר של לוג'יטק יכול להיות טעות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=13484

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  15. אני אשמח לתשובה לגביהן.... ושאלונת קטנטונת... יש לי אוזניות פשוטות של 40 שקל עם מיקרופון אפרי לנתק את המיקרופון ולהפריד בין האוזניות ולבין המיקרופון? סתם בשביל הניסוי כי מיקרופון יש לי כבר בנפרד אם כן יש מדריך קטן איך לעשות את זה? עריכה: שכחתי לרשום שהשימושים הם למוסיקת היפהופ R&B טראנסים רוק ומזרחית ( בדגש על טראנסים והיפהופ )

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  16. שלום לכולם אתמול התחדשתי ב טלויזיה 37 חדשה של סמסונג מדגם la37b530..... אחת המטרות של הטלויזיה היא שימוש כמסך מחשב בנוסף לעוד מסך מחשב lcd 22 עכשיו שמעתי שיש את הקטע של צריבת תמונה על המסך... עכשיו רציתי לדעת אם אני משאיר את הטלויזיה דולקת למשך זמן רב יחסית על השולחן עבודה עם רקעים משתנים כול 5 דקות האם זה יכול למנוע את הבעיה של צריבת תמונה.....אני יודע שפעם הייתה בעיה עם צריבה של לוגיים של ערוצים אז רציתי לדעת אם התמונה של השולחן עבודה מתחלפת עדיין יש סיכוי שיצרבו דברים כמו אייקונים או הסרגל כלים של ה windows..... ואם יש דרך לפתור את הבעיה אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by tidan26,

שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  18. { יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by SendaRider,

שלום לכולם, רכשתי את המערכת Z-5500 לפני יומיים, וברצוני לדעת מה זה אומר DTS ו-THX ... אמרו לי שTHX מנקה משהו את איכות הסאונד אבל אמרו לי גם שצריך כרטיס קול שיתמוך בזה בלי כרטיס קול שתומך בשתיהם , זה לא יעשה כלום...

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by danvis,

היי, אני מעוניין לקנות דיסקמן קורא אם פי 3 אבל למען האמת אין לי מושג מה זה אם פי 3? מה ההבדל בין mp3 לבין wma? והאם למשל אני צורב דיסק של אם פי 3, אני צריך לצרוב את השירים ככה ולהפוך אותם במקודד לאם פי 3? או שהדיסקמן אוטומטי ייקרא אותם כאם פי 3?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by ydinon,

היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by ZiX,

יש לי טלוויזיה 52 אינצ' של סמסונג מסדרת 650 (טלוויזיה פצצה..) ויש לי את המחשב HTPC הבא: AMD 5800+ לוח אם MA69VM-S2 2GB DDR2 800HZ Geforce 7600.. תודה..

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by fog87,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 יש לי חדר בגודל 12 מ"ר, ואני חושב לחבר את זה ללוח LGA 775 לשימוש של מוזיקה, סרטים ומשחקים

• 13 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.