עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bollner,

שלום, אז ככה קיבלתי ממישהו כרטיס קול עם צ'יפסט של e3dx HSP56 מישהו מכיר? יש לו יציאות : Line In Mic In Front SPK Rear SPK Midi/ Game איך הוא עדיף? הוא ממש צר הלוח שלי הוא Asus P4C800 Deluxe והכרטיס קול בו יש לו רק שלוש יציאות, משהו Sound Max זה התוכנה של הכרטיס קול... מה כדאי לדעתכם לשים את מה שקיבלתי או להשאיר את מה שעל הלוח הלוח הוא לא הE דלוקס אלא הרגיל P4C800 Deluxe

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  2. שלום, עשיתי חיפוש שבפורום וראיתי לא מעט הודעות של "מחפש נגן MP3 עם תכונות XY עד מחיר Z" אולי שמישהו שמבין בזה יארגן רשימת נגנים מומלצים לפי מחיר ? ושזה יהיה סטיקי ? ולעניינינו, אני מחפש המלצה לנגן MP3 קטן (USB) עד 450 ש"ח. שיהיה לפחות 256MB, עם רדיו, ועם איכות סאונד סבירה (אני לא אודיופיל אבל אני לא רוצה סתם זבל) תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה למסך טלויזיה בגודל 32 אינץ' לצפייה בסרטים בעצם חח אמ.. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם לא לטלויזיה עצמה אז אולי לאיזה חברה מומלצת יותר. אני חשבתי בכיוון של טלויזיה של טושיבה או שארפ תודה מראש

5. שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  6. מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by swg,

אני עומד לקנות בקרוב כרטיס קול. כמובן שאני לא אחד שמתפשר על איכויות סאונד. עלו לי כמה כרטיסים על הכוונת בינהם Creative AUDIGY 2 NX וCREATIVE EXTIGY, שניהם בחיבור USB. רציתי שתעשו לי פה השוואה מכוון שאין לי כל-כך מושג בנושא הזה. מי מבניהם יותר טוב, כולל יותר אופציות, למי יש שלט ולמי אין,למי יותר פיצ'רים ואיכות יותר טובה? אני יותר מעדיף USB, כי הוא נייד, ולפעמים אני אצטרך להעביר את המחשב למקומות אחרים בבית ולחבר אותו למקורות אחרים. הנה כמה לינקים Creative AUDIGY 2 NX http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1251 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=67 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1395 CREATIVE EXTIGY http://www.mypc.co.…

8. Started by uh615,

איזה מהמכשירים הבאים עדיף: 1. xoro hds4000 2. pioneer 393 - zone 3 ישמש בעיקר לקבצי dvix ו- dvdrip וגם לא מעט מוסיקה: mp3 ,fnac,וכד'

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים Mordaunt Short MS 3.10, מעוניין לרכוש זוג של Klipsch במקומם. מה הדגם המקביל מבחינת הפרמטרים הטכניים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  10. היי קיבלתי השבוע מחשב התקנתי אותו ואני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול השאלה איך אני יודע איזה דריוור לכרטיס קול להוריד מהאינטרנט איפה רשום הסוג של כרטיס קול

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by Alex_1k,

רציתי לשאול אותכם איזה מהרמקולים עדיפים או שאתם יכולים להמליץ על רמקולים אחרים במחרים שלהם תודה

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  12. השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by bezadon,

הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  15. יש לי אוזניות של KOSS מדגם TD65 שהן די ישנות והבעיה היא שהכריות שלהן קרועות כאלה, וכששמים אותם על האוזן אז אחרי זה יש מלא פירורים של הכריות וזה מגעיל כזה.. אבל האוזניות עובדות ממש טוב. להחליף כריות או שלזרוק את האוזניות האלה? איך אפשר להחליף?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום ברצוני לקנות רמקולים למחשב רציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בטווח מחירים של 400 ש"ח למערכת של 2.1 [מעדיף על פני 5.1 (חוסר מקום)] תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול ישן של קריאייטיב - SOUND BLASTER LIVE CT4760 זה כרטיס דור שני של הסדרה הזאת מהתקופה שהם עוד היו משקיעים - יש לו יציאות מוזהבות), הבעיה שלו היא שהוא מוצג ככרטיס LIVE VALUE במקום LIVE וגם הדגם שלו מוצג כ 4670 = VALUE במקום ה 4760 שזה המס' הנכון. השאלה שלי היא האם ישנו עדכון חומרה לכרטיס הקול הזה כדי שאפשר יהיה להתקין אותו ולפתור את הבעיה? חיפשתי באתרים של קריאייטיב וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום, האם למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by evy,

שלום, מי מכיר תוכנת איקולייזר ואפקטים של סאונד למחשב עם יכולת שליטה ב Pitch ?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. אמא שלי רוצה MP3 שינגן AUDIOBOOK

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by cleric,

בנתיים אני די סגור על CX300 , יש אולי משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?

22. אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by Raul,

יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX... עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים). עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שנה טובה לכולם הרמקולים הג'נריים שלי נמאסו עליי ובא לי להתחדש באיזה סט נחמד. אני מעוניין לקנות רמקולים שולחניים למחשב, או סטריאו או 2.1 אני לא נוהג לשמוע חזק והדגש הוא יותר על איכות מאשר על עוצמה. הרמקולים ישמשו אותי לסרטים, מוזיקה ומשחקים. תודה עריכה: חשבתי על הדגם הזה עם חריגה קלה http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=547

• 0 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים