עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by e-d-a,

היי מי שזוכר אני פתחתי את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172068.0 בקשר לאיזה נגן כדי לי לקנות, ואז ראיתי אצל חברים נגנים pmp אחד של ארקוס AV400, ואחד ארקוס ג'ימיני 402, ועוד אחד של סמסונג, זה נראה לי הרבה יותר טוב ונראה לי יענה על כל הדרישות שלי (כמו שראיתם יש לי הרבה) בדגם 402 ראיתי שהוא שם עברית מלאה ממש להכל (הדגם 400 של צרפתי אחד ככה שהכל היה בצרפתית מלאה), וגם אהבתי את האפשרות שאפשר לסדר שם הכל בדיוק כמו במחשב (ולא בצורת ID3 TAG), עכשיו נראה לי שבכל הדגמים של ארקוס זה ככה עם העברית. חשוב לי גם שיהיה לו מוצר כזה כמו זה http://www.podsplus.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=90 בכל מקרה בתחום הזה אני ממש לא מבין ומחכה להמלצ…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by Bollner,

שלום, אז ככה קיבלתי ממישהו כרטיס קול עם צ'יפסט של e3dx HSP56 מישהו מכיר? יש לו יציאות : Line In Mic In Front SPK Rear SPK Midi/ Game איך הוא עדיף? הוא ממש צר הלוח שלי הוא Asus P4C800 Deluxe והכרטיס קול בו יש לו רק שלוש יציאות, משהו Sound Max זה התוכנה של הכרטיס קול... מה כדאי לדעתכם לשים את מה שקיבלתי או להשאיר את מה שעל הלוח הלוח הוא לא הE דלוקס אלא הרגיל P4C800 Deluxe

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by My_T,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות קופסא שמאפשרת לי 2 DVI לכניסות ושיש לה יציאה אחת, ואז בעזרת מתג אני מחליט מאיזו כניסה אני רוצה לקבל אות ולהוציא ביציאה. ראיתי בEbay את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270573938599&Category=73390&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 אבל אין לי מושג אם זה יעבוד טוב, אין לזה מקור כח חיצוני וגם קראתי איפשהו (בכתבה היחידה שהצלחתי למצוא באנגלית) שהרזולוציה המקסימלית של זה היא 1280x1024. יכול להיות שהם טועים? בכל מקרה, אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  4. אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. הכרטיס קול ONBOARD שלי מזייף כניראה ולכן אני צריך כרטיס קול חדש איזה כדאי לי לקנות כדי שאני יוכל להקליט סאונד בצורה טובה דרך הכרטיס קול ? במחיר של עד 300 בואו נגיד.. CREATIVE SB LIVE 5.1 זה בחירה טובה ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by Kfir2,

קניתי מערכת רמקולים Logitech X-530 5.1 ולא קיבלתי דיסק\דרייבר כלשהו. אני שומע רק מרמקול צדדי אחד ובאס. את השאר לא שומע. מה אני עושה? עריכה: שיניתי הגדרות בלוח בקרה, בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להוריד דרייבר של רילטק.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by Amir74,

איזה תוכנה מסוגלת לעשות עבודה של sequencer ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. Started by bg1987,

אני מתכוון לקנות טלויזיה, וממש התלהבתי מה LA32B530 של סמסונג, זאת טלוזיה FHD, אבל רוב התוכן שאני רואה הוא 720P, XBOX וסרטים. מרחק הצפיה הוא בערך 2.5 עד 3 מטר, האם מהמרחק הזה שווה לי להשקיע בFHD או שאני יכול להסתפק בHDREADY? והאם לראות תכנים של HDR בFHD יראה פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. מה שחשוב אבל שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר).

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  10. הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  11. שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. ערב טוב רבותיי המלומדים , מניסיונכם ! עד כמה איכותית יציאת האוזניות הקיימת במגברי שנות ה- 70 (וינטאג') ? כלומר , האם היאמיועדת גם עבור אוזניות הקשות לדחיפה הדורשות הגברה . כדוגמת ה - AKG 340 להזכירכם מדובר בעכבה של 400 אום . או שעדיף מגבר ייעודי לאוזניות . וכל פיתרון אחר , אמנם , זה חיסכון כספי , אבל גם חיסרון באיכות !! ניצוץ

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  13. אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  14. Started by roei88,

אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  15. THE LEAMON SOUND DEVICE http://www.meaninglessdrivel.com/whatisthelsd/ הקץ לשאלה איפה לשים את הרמקולים בחדר.. פשוט בכל מקום אפשרי...

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by eins,

שלום, אחרי תקופה מדהימה של 7 שנים כנראה הגיע זמנו של הספק כח ללכת לעולם הבא המערכת מתחילה להכבות לבד וישנם מקרים שהחשמל נופל מהרסיבר אני מאמין שהבעיה היא בספק כח כי כבר לפני חצי שנה הוא התחיל להרעיש והתחלתי לבצע סגירה פיזית במפסק ( נראה בתמונה) על מנת שאני יצליח להרדם בלילה ייתכן שהפעולה היומית הזאת רק מקצרת את החיים שלו יותר. בכל מקרה אני מבין שכבר אין אפשרות לקנות את המערכת אבל אולי יש לכם מושג אם יש אפשרות לקנות אותו ספק או ספק אחר שיעשה את העבודה ? נראה שהוא מקבל מתח של 110 ומעביר ל 220V אפשר לנצל את השרשור האם קיים היום יורש ראוי למערכת רמוקלים הזאת ?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by steelmanx,

קיים כזה דבר? (מצטער על הטעות במיקום)

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. Started by Alex_1k,

רציתי לשאול אותכם איזה מהרמקולים עדיפים או שאתם יכולים להמליץ על רמקולים אחרים במחרים שלהם תודה

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת עם אפשר לראוות וידאו ועם כן אז איך????????????? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  21. טוב אז ככה, יש לי תחושה שאני ממש לא מנצל את המערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית. בידי הכטיס קול Audigy 2 Value (בתמונה) והרסיבר הבא: והמערכת רמקולים הבאה (5.1) - בתמונה זה רק אחד הרמקולים קדמיים: בקיצור אני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לחיבור הירוק בכרטיס קול ומתפצל לשני חלקים (ירוק ואדום) שאותם אני מחבר לחיבורים הקדמיים של הרסיבר(ראו בתמונה למעלה). ויש לי תחושה מאוד חזקה שאני לא מקבל את הרמת סאוד שאני יכול לקבל. תמונה של הקבל: השאלה שלי היא אם אכן, אני לא מקבל את האיכות סאונד שאני יכול לקבל, מה אני צריך לעשות, איזה כבל אני צריך לקנות ואיפה? לפי מה שהבנתי מכמה מקומות כדי לי לקנות איזה כבל דיגיטלי או משהו כזה ולחבר אותו לחיבור הלבן( או כתום?) בכרט…

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by daniel0089,

היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. Started by orenc17,

אני טס ביום שני בבוקר לפולין ורציתי לקנות מערכת סאונד חדשה חשבתי על מערכת 2.1 נחמדה למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול ישן של קריאייטיב - SOUND BLASTER LIVE CT4760 זה כרטיס דור שני של הסדרה הזאת מהתקופה שהם עוד היו משקיעים - יש לו יציאות מוזהבות), הבעיה שלו היא שהוא מוצג ככרטיס LIVE VALUE במקום LIVE וגם הדגם שלו מוצג כ 4670 = VALUE במקום ה 4760 שזה המס' הנכון. השאלה שלי היא האם ישנו עדכון חומרה לכרטיס הקול הזה כדי שאפשר יהיה להתקין אותו ולפתור את הבעיה? חיפשתי באתרים של קריאייטיב וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום, האם למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים