עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני יודע שזה לא השיקול העיקרי בקניית לוח אם ! אבל מעניין ,בכולם יש 6 ערוצים ובנוסף איך הם בהשוואה לכרטיסי קול אחרים (לא מובנים) מבחינת איכות צליל ? תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. Started by Bollner,

שלום, אז ככה קיבלתי ממישהו כרטיס קול עם צ'יפסט של e3dx HSP56 מישהו מכיר? יש לו יציאות : Line In Mic In Front SPK Rear SPK Midi/ Game איך הוא עדיף? הוא ממש צר הלוח שלי הוא Asus P4C800 Deluxe והכרטיס קול בו יש לו רק שלוש יציאות, משהו Sound Max זה התוכנה של הכרטיס קול... מה כדאי לדעתכם לשים את מה שקיבלתי או להשאיר את מה שעל הלוח הלוח הוא לא הE דלוקס אלא הרגיל P4C800 Deluxe

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by guliver,

קיבלתי היום את ה-ATP 3 והם נשמעים כל כך טוב!! אני ממש מאושר עכשיו... אבל יש בעיה קטנה, זה מרטיט לי את המסך... ואני יודע שהמצב של המסך שלי לא טוב אז מה אתם אומרים זה המסך? או הרמקולים שהם חזקים מדי?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  4. האייפוד יכול לקרוא סוג כלשהו של פורמט שדומה לOGG או לFLAC? ואם כן האם אפשר לעשות RIP מדיסק מקורי דרך הiTunes לאותו קובץ?

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by MDK,

היא פשטה את הרגל שוב או משהו? : לא ראיתי כרטיסי קול של HERCULES בשום מקום ויש לי אחד במחשב

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

תמונה: http://www.speedyshare.com/740391806.html תכוונו אותי לפי התמונה מה אני צריך להוריד/לעלות כדי שאני ישמע יותר את השחקים ופחות את קולות הרקע אם מישהו יוד בבקשה תעזרו לי כי יש איזה סרט שאני רואה בלי כתוביות, כי אין, וכדי להבין אני חייב לשמוע טוב.

8. Started by Rockstatement10,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של Realtek מדגם ALC662. כעקרון אני יודע שהוא לא מיוחד או משהו כזה כי הוא מובנה, אבל רציתי לשאול איך הוא בתור מובנה? האם זה דגם ישן של Realtek?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by Mr. Ogmondo,

-האם הסט יתאים לכרטיס קול Sound Blaster Live Value עד כמה שידוע לי הוא מוציא 4 ערוצים ולא 4.1 -נראה שהסט הוסר מהאתר של החברה ויש שם רק את ה ATP-4, האם הסט נחשב כ Discontinued או משהו? -איזה סט טוב יותר, ה ATP 4 או ה ATP 5? שתי הסטים נראים זהים לחלוטין... תודה מראש על תשובותיכם.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. קנינו לא מזמן מערכת קולנוע ביתית ויש פשוט מלא חוטים ומלאת רמקולים והכל מסתבך אשמח אם משהו יכול לעזור לי . תודה

11. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  13. Started by Load,

אני מחפש אוזניות טובות עד 300 ש"ח ומתלבט בין שתי האוזניות הבאות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17493 לבין הסראונד של זלמן http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 כאשר השימושים שלי הם משחקים (חלקם ישנים ללא EAX ודולבי) וסרטים חלקם דולבי. לגבי הנתונים הטכנים בין השניים? מה עדיף? הבנתי שבסטריאו הזלמן לא משהו ומצד שני לKOSS אין סראונד אז תיעצו לי... TNX

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  14. 1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. THE LEAMON SOUND DEVICE http://www.meaninglessdrivel.com/whatisthelsd/ הקץ לשאלה איפה לשים את הרמקולים בחדר.. פשוט בכל מקום אפשרי...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. אוקיי אז ככה זה המפרט שאני הולך לקנות השאלות שלי הם האם אני אוכל לראות טלויזיה במחשב ? ודבר שני: והאם אוכל לעבוד עם המחשב על מסך הטלויזיה ללא חיבור קאבלים? מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180\p182 המסך שלי כרגע לזמן הקרוב הוא SAMSUNG 793 DF אך בעתיד הלא רחוק אני אחליף כנראה ל-DELL 2007WFP אשמח אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אח של חברה שלי רוצה לקנות jbl creature 2.1 אמרתי נשאל פה לפני שהוא קונה.

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  18. השימושים הם: 75% משחקים 15% אינטרנט 10% סרטים אפשר שהיו:2.0,2.1,5.1 חושב יופי. סאונד טוב

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. יש חנות של BOSE ממש ליד כדאי לקנות או לחפש משהו אחר ? אם כן אז מה כדאי לקנות ? השימושים הם בעיקר מוזיקה (כל הסוגים) ולפעמים משחקים. עדיפות חברות שזולות בארה"ב, אמריקאיות בעיקר, ואולי יפניות גם הולך..

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. שלום רב, יש לי כרטיס קול מובנה במחשב והוא אינו עובד למרות שיש לי win7 ועשיתי את העדכון של הדרייבר שלו והוא לא עובד... אז יש לי כרטיס קול נוסף של creative כזה: http://www.biocomp.net/o39591.htm וגם הוא לא עובד בחיבור הPCI . משהו יכול להביא לי את הדרייבר של הכרטיס קול הזה? ומה הבעיה עם הקול?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by D-M-X,

יש את זה בZVM כי בH340 זה היה ממש טוב...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by greenor,

שלום לכולם, אמא של חברה שלי מחפשת המלצה על מערכת סטריאו (עד 1200 שקל) לחיבור לטלויזיה (ללא רסיבר). הצרכים העיקריים הם שמיעת רדיו באיכות טובה, ושניתן יהיה לשמוע את הטלויזיה מהרמקולים של המערכת. לא מדובר כאן באודיופילים כבדים, ובסה"כ הרעיון בסיסי ופשוט, ולכן גם זול. הטלויזיה היא LCD 42" של סמסונג, כשכמעט כל הכניסות פנויות (אני לא יודע איזה כניסות הן הרלוונטיות ולכן לא מפרט מעבר לכך. אנא תנו המלצות, או לפחות תסבירו לי מה אני אמור לחפש במערכת סטריאו, ואיך אני מחבר אותה לטלויזיה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Silver Dragon,

בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. תודה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. שלום לכל המומחים, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שעיקר מטרתו תהיה עריכת סאונד ברמה מקצועית עם תוכנות כמו קיו-בייס, פרוטי לופס וכו... כמובן שיחובר אליו גם סינטיסייזר. אני לא בקיא בכרטיסי קול, ושקלתי לקנות את ה - Creative X-Fi Elite Pro אבל שמעתי שהוא נועד יותר עבור גיימרים, ולא למטרות שלי. לכן אשמח לקבל מכם המלצה לגבי כרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך, בתקציב של עד 1500 ש"ח בערך. תודה!!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.