עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני קונה מחשב חדש והלוח היחיד שאני רוצה מגיע עם כרטיס קול מובנה, איך האיכות של הכרטיסים האלו? שווה לקנות אחד בניפרד? ועם אני יקנה מי יהיה הכרטיס השולט? וכמה אמור לעלות כרטיס טוב אבל לא עם מחיר בשמיים? תודה מראש, gonzila

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by B-man,

שלום לכולם ! יש לי כמה שאלות... 1) נכון יש את הקלטת הזו שאתה מכניס לטייפ ברכב ואת החלק השני מחבר לדיסקמן ? אז ככה רציתי לשאול אם אפשר לחבר כזה לmp3 ולא לדיסקמן ? 2) יש כזו קלטת או משהו דומה שאפשר לחבר למכשיר USB כמו נגן mp3 או משהו ? תודה רבה B-man

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by OmerS,

היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש (עם כ.קול 4.1) ואני שוקל לקנות גם רמקולים 4.1 הבעיה אצלי היא שאני לא יכול לתלות את הרמקולים על הקירות מכיוון שהעברת כבלים על הקירות לא באה בחשבון. האם שווה להשקיע ברמקולים 4.1 אם אני מתכוון לשים את כולם על השולחן או האם שווה להשאר עם הרמקולים הרגילים שלי (שהם טובים אבל רק 2.1). אם כדאי לקנות חדשים על מה אתם ממליצים? (אני מחפש משהו זול אבל שתהיה איכות טובה, אני לא משוגע שמבדיל בין האיכויות הכי קטנות של הסאונד אבל אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו סתם) אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. Started by PJ,

אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by nesber,

1) החוטים שמחברים את מערכת הסטריאו שלי לרמקולים מאד ארוכים, משהו כמו 3 מטר. כמו כן החוטים האלה "חלטורה", יעני לא החוטים המקוריים(הייתי צריך חוטים מאד ארוכים). האם האורך והאיכות של החוט יכולים להשפיע על הסאונד? האם זה יכול ליצור תופעות כמו רעשים? 2) יש לי כרטיס קול ישן מאד: VIBRA 128..... עד כמה ביצועי הסאונד שלו עלובים? ועד כמה כרטיס און בורד AC97 יהיה טוב ממנו(אני קונה מחשב חדש)? 3)על הרמקולים של המערכת בכלל לא כתוב LEFT ו RIGHT ואין שום אינדיקטור אחר. האם יש משמעות בכלל למיקום? 4)לגבי ווליום: מהו השילוב הנכון ביותר? הגברה מקסימלית של הווליום בווינדוס וויסותו במערכת עצמה, או ההפך? איפשהו באמצע? מצטער על מבול השאלות :-\

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by arik100,

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by karajii,

היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by Booooome,

בוקר טוב, סקאל מציעים שני DVD: 1. TENSAI TE-DIV800 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא Xvid כפי שפורסם? ב. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל- AVI?) ג. האם ניתן לעדכן את הקושחה של ה- DVD ד. האם הוא יודע לקרוא DVD +/- RW? להלן הלינק: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1853&CategoryID=91&Page=1 2. APEX DVX-2410 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. קניתי את ה- LG DNX194H. וניסיתי להפעיל בו סרט ברזולוציה של 1280X608 והוא לא הצליח להפעיל אותו. אם ה- DVD לא מפעיל סרטים ברזולוציה גבוהה אז בשביל מה ה- HDMI הזה? למה הוא משמש? (וכתוב שהוא תומך עד 1080i) חייב הסבר מה קורה פה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by jetman,

אוקי אז קודם כל החומרה שיש ברשותי, AMD של 1800, 768MB DDR400 ו כרטיס מסך gf4 עם VGA וחיבור מיוחד שלהם שנראה כמו סוג של SVIDEO רק עם יותר חיבורים. השאלות: 1. באיזה דרך הכי כדי לחבר כדי לקבל איכות הכי טובה? בטלויזיה יש קומפוננט, יש SVIDEO ויש RGB. כבר יצה לי לחבר עם קומפוסיט דרך מתאם ,איזה מחשב שהרכבתי למישהוא לא מזמן (משהוא ישן), ראיתי כמה סרטי DVD בדרך הזאת והאמת די בסדר, רק שהתצוגה לא הכי ישרה וכו'. 2. העם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לשחק הגאומטריה של המסך ? כמו שיש בCRT למחשבים הכוונה (רק שם זה מובנה) 3. אני כננרה ירצה להתקין עליו XP, ואני רואה צורך גדול ב תוכנה למדיה סנטר ,כי ככה זה סיוט לעבוד עם זה, איך נראה MC של XP על טלויזיות CRT? 4. איזה רזולוציה מומלץ להגדיר ?…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by swg,

בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Roshos,

לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד... עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה... המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm.... 1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו? 2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים? 3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן? 4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו? 5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו? 6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנ…

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by yoavbd123,

אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ChampTheDog,

http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=393 זה המחיר הכי נמוך שמצאתי לפי מה שהבנתי הוא הנגן הכי טוב בשוק אז יש לי כמה שאלות לגביו: מאיזה חומר הוא עשוי? שווה להוסיף עוד 70 שקל ולקנות מpandas שזו חנות מוכרת במקום לקנות אוזניות איכותיות יותר? מה שנותנים באתר זה החבילה המלאה? אין לי מושג איזה חיבור usb יש לי וקניתי את המחשב לפניי ארבע שנים, הusb יתאים או שאני צריך לקנות כרטיס? מה דעתכם עליו? עריכה: אני יכול להחליף את הסוללה וההארד דיסק של הנגן מבלי לשלם הרבה כסף לחברה? איפה אני יכול לקנות מוצרים נוספים לנגן? כמו סוללה(בהנחה שאפשר להחליף), נרתיק, שלט וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by levelone,

1. איפה יש חנות בטוחה שאני יכול לקנות ממנה את הרמקולים? 2. יש חנות ששמה אותם בתצוגה, שיהיה אפשרי לשמוע אותם או לראות אותם? 3. יש לי חדר קטן של 2.5 על 3.7 אז חשבתי לשלב זוג solo 6 כקדמיים וזוג solo 7 כאחוריים עם כרטיס קול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1, זה אפשרי ומה אתם חושבים על הרעיון? 4. הבנתי שגם ה6 וגם ה7 באים עם שלט, אפשר לשלוט עם שלט אחד על שני הזוגות או שאני צריך לשחק עם שתי השלטים? תודה רבה! ‏

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by domiel,

האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מישהו יכול להסביר מהם ההבדלים בין הכרטיסים הזולים יותר של הרקולס , אני מתכוון לדגמים Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD , Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 , ו - Hercules DigiFire 7.1 . 2. יש לי כרטיס אונבורד (REALTEK AC 7 ערוצים לפי מיטב ידיעתי) . אני מתכנן לקנות את הפורטיסימו 7.1 . איזה שיפור בערך יהיה באיכות הסאונד ? 3. האם שווה להוסיף עוד כשבעים שקל בשביל דגם ה-Hercules DigiFire 7.1 ? 4. ממה שהבנתי הפורטיסימו 7.1 הוא הכרטיס המומלץ ביותר בתחום ה-300 שקל . אתם מוזמנים לחלוק על מה שהבנתי ולהמליץ על כרטיסים אחרים בתחום הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום יש לי בכרטיס קול (XTREMEMUSIC) חיבור כזה משונה קצת מזכיר בגודל חיבור DVI כזה האם הוא איכותי יותר? איך הוא נקרא? והאם כדאי לחבר בוא מערכת 5.1? ומזה חיבור קואקסיאלי הזה שכולם מדברים עליו איך הוא נראה? תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים