עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sapits1,

שלום לכולם, אחי קנה לי מחו"ל רמקולים קטנים של פיליפס, שאמורים להתחבר לנגן מוזיקה... הבעיה היא, שהם מגיעים בלי מגבר פנימי, ושומעים חלש... רציתי את עזרתכם, אולי אפשר להוסיך להם איזה רכיב חשמלי (נגד, קבל, מה שתגידו...) שיגביר קצת את האות שמגיע מהנגן? בכל מקרה, אלה הרמקולים:

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by TeaTime,

אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כשאני מדבר עם אנשים בתוכנת הVENTRILIO והם מדברים בדיוק בזמן שאני מדבר הם נתקלים בECHO ( שומעים את עצמם ) מאוד חזק! אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי להחליף כרטיס קול אבל זה פעל ועכשיו זה לא פועל יותר חח אז הכרטיס קול שעושה את הבעיה הזאת הוא: Realtek High Definition Audio. זה ממש מעצבן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by idanarieli,

חריגה אולי ב50 שקל לא יותר מזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HaPorezHaBozez,

שלום! באתי לפורום הזה כי בשום מקום אחר לא עוזרים לי.. מקווה שכאן יעזרו =) אז ככה- אני מחפש אוזניות קשת ON TH EAR, רק למוזיקה עד 200 שקל. אני יודע שהתקציב ממש נמוך, אבל אני בסה"כ תלמיד יא שרוצה שבואטבוס אפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית (ואני מבלה הרבה באטבוסים =\) אמממ בקשות מיוחדות- עמידות,נוחות, בעלות סאונד טוב (הייתי עם AKG 324P והסאונד שלהם סיפק אותי מאוד ) ושלא יהיו חמות בקיץ! ואם אפשר-מתקפלות. תודה!

6. Started by 1GR,

ברשותי מערכת SANSUI STEREO RECEIVER R-550 אשר התצוגה הדיגיטאלית שלה פסקה מלפעול המערכת משנת 1990 מחפש מעבדה/טכנאי שיודעים לאבחן ולתקן מכשיר זה (רצוי בעלות סבירה) אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. האם צריך דיסקים/תוכנות מיוחדות כדי לשמוע ברמקולים 5.1??? יש לי כרטיס קול creative soundblaster live 5.1

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by ban26,

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by yuval_weinbe,

אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. ;D אז ככה אני לא אחד של אודיו, אני לרוב יושב עם אוזניות במחשב, לכן אני קונה את הרמקולים הכי הכי פשוטים CREATIVE SBS 240 המחיר שלהם 70 ש"ח בנועה. כרטיס קול הלכתי על 5.1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 גם מנועה. הרמקולים יתאימו לכרטיס קול? ואחת הבחירות היא שהרמקולים צורכים ממש מעט וואט, כנ"ל כרטיס קול.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by maoir84,

בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by mistaarvim,

שתיהן HD READY, איזה 37" יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by TuborgRed,

שלום לכם , ברסירבר ימאהה 457 בעת האזנה לאות בסראונד, ישנם את 2 האופציות Standard \ Enhanced בפיענוח האות .. מה ההבדלים למעשה? האחד מוגבר והשני לא ? הרי בכל מקרה ההגברה נעשת בלי קשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by rotemlp,

היי חברים, אני ככל הנראה ארכוש בקרוב מערכת 2.1 חדשה למחשב (Corsair SP2500) בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. לדעתי מן הראוי שאשקיע גם בכרטיס קול איכותי. האם יש לכם המלצה כלשהי? כרגע הכרטיס שבעיקר משך את תשומת ליבי הוא ה Asus Xonar Essence STX. אומנם אני מודה שאני לא באמת מבין בתחום ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם אחר במידה וזה לא מתאים לדרישה. (אולי ל Asus/Creative יש דגמים שיתאימו יותר לצרכים שלי). אודה לעזרתכם. רותם

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  16. כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. לחיבור למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה, וגם משחקים כרגע מחוברת למחשב מערכת מיקרו JVC UX-T150 אם מישהו מכיר, האם בסכום כזה יש משהו שיכול להתעלות עליה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by zolder,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by luckybucky,

אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by S3XY,

שלום. אני רוצה לקנות טלווזית LCD 42 אינץ' , והייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על אחת . הטלווזיה בשביל סרטים וגם משחקי קונסולות (XBOX360 ) התקציב הוא בין 6000-6500 . עריכה :אם תוכלו להמליץ לי גם על טלווזיה 32 אינץ. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by elad-r,

מה זה התקע חשמל הזה שיש לסאב?? איך אני אמור לחבר דבר כזה לחשמל? צריך לקנות איזה מתאים? אף פעם לא ראיתי כזה תקע....

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by motorishta,

אם מישהו יכול להביא לי מידע על המגבר הזה אני מאוד אודה לו אני רוצה בעיקרון לפחות לדעת כמה וואט כל יציאה שלו מוציאה לי ד"א יש שתי דגמים דומים לפי מה שאני הבנתי אחד עם "V" בסוף שעליו אני רוצה לדעת ויש עוד אחד בלי ה"V" תודה

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.