עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה כרטיס מסך radeon HD 4870 מסך SAMSUNG syncemaster 17' - רזולוציה -1024-1280 טלויזיה samsung LCD 450-32 רזולוציה רצויה 768-1360 הטלויזיה מחוברת למחשב דרך DVI- HDMI *כשהכל על 768-1360 אז הסרטים נראים בסדר גמור* אני לא מצליח למוצא בתוכנת הcatalyst שבאה עם הכרטיס אפשרות לתת רזולוציות נפרדות לשני המסכים. חוץ מאפשרות אחת שבה זה שולחן עבודה מורחב. אפשרות זו לא טובה כי כל הזמן העכבר גולש מעבר למסך ואי אפשר לעבוד ככה. (הטלויזיה נמצאת מחוץ לשדה הראייה שלי כאשר אני מול המחשב) מה שקורה שסרטים שאני מנגן בטלויזיה נראים כאילו בZOOM OUT. הם 16:9 אבל תופסים משו כמו 60 אחוז מהמסך במקום את כולו. האם הפתרון היחידי שלי הוא לקנות מסך רחב גם למחשב?!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by nore0,

אני בא להכניס שירים ועולה לי ההודעה הזאת

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  3. היי לכולם, יש לי הקלטה שנעשתה לפני 40 שנה על סליל אודיו מגנטי (רצ"ב תמונות). על הצד של הקופסה כתוב שהסרט הוא מסוג LR. רציתי לשאול - היכן אפשר להעביר את ההקלטה ל-CD או MP3 וכמה בערך זה עולה? תמונות: http://img28.imageshack.us/g/img4236o.jpg/ תודה!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Kfir2,

קניתי מערכת רמקולים Logitech X-530 5.1 ולא קיבלתי דיסק\דרייבר כלשהו. אני שומע רק מרמקול צדדי אחד ובאס. את השאר לא שומע. מה אני עושה? עריכה: שיניתי הגדרות בלוח בקרה, בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להוריד דרייבר של רילטק.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by lover323,

איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. Started by mmooss,

תודה מראש עבור ההצעות

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. Started by Tal14,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי אתמול, ועשיתי את כל העידכונים והתקנתי בעזרת הדיסק שקיבלתי עם לוח האם בעבר את הדרייברים(כולל INTEL INF והכל..) הדרייבר של הכרטיס קול לא עבדו, ניסיתי להתקין ידנית דרך כניסה לדיסק, וקיבלתי שגיאה : install realtek hd audio driver failure מדובר בלוח אם Gigabyte P35-DS3L מה עושים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  8. אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by idani1983,

באיזה חיבור הכי טוב להשתמש בין המחשב למגבר אופטי או קואוקס? והאם שניהם מעבירים 5.1? תודה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אני מחפש מערכת, לאו דווקא סרוואנד אבל מה שאני מחפש זה מערכת שתהיה עם צליל איכותי מאוד ואני רוצה שישאר איכותי בווליום גבוה מאוד, אני יודע שהאיכות יורדת אבל... הכי איכותי הכי טוב. נכון לעכשיו אני חושב על ATP 3 אבל אני לא יודע אם המערכת עומדת בסאוונד גבוה... אם יש לכם מידע על ATP 3 או הצעות אחרות אתם מוזמנים לחלוק אותם איתי :smoke: כמה שאלות אחרונות... האם הכרטיס קול על ה P4P800 יספק איכות מספקת וכמה הבדל אני ארגיש בקניית AUDIGY 2 ? ושאלה אחרונה, אם אני מגביר את הווליום לרמות קיצוניות, האם יכול להיווצר לרמקול נזק בלתי הפיך ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by approx,

טוב אז אתמול מירוב השיעמום בניתי רמקול יצא לי יחסית טוב לפעם ראשונה ולחומרים שבהם הישתמשתי הסירטון http://www.youtube.com/watch?v=1gMQLLCQyX8

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by e.s,

איך אני יודע איזה דרייבר של קול אני צריך?? ומאיפה אפשר להוריד התקנות של דרייברים של קול?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  15. אני מחפש זוג רמקולים מוגברים (סטריאו) למחשב בעיקר עבור האזנה למוסיקה. ראיתי הרבה המלצות על microlab ואני נוטה ללכת לכיוון. מדובר בחדר בגודל 4x3 הרמקולים מיועדים לשבת על השולחן חשוב שתהיה שליטה קלה על הווליום התקציב גמיש (עד 800 ש"ח). אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  16. למומחים שבינינו, כרגע אני באמצע פרוייקט של בניית רמקולים ניידים (בסגנון ה- PARROT PARTY למי שמכיר) אני משתמש בקופסא שהיא של רמקול סנטר ממערכת קולנוע ביתי (זה מה שהתאים לי לפרוייקט) ואין לו חור כזה בשביל מעבר אויר, כמו ברמקולים הגדולים. מה גם, שניתן לעשות חור לצורך שיפור האוקסטיקה הנוכחית. צירפתי מעט תמונות כדי להמחיש לכם מה קורה (יש גם את המגבר שיכנס בפנים, מעגל ההטענה ואת הבטריה שתפעיל את כל העסק) האם לעשות חור או לא? שמעתי גם באיזה מקום שבמקרים מסויימים הוספת ספוגים גם תורמת מעט לעניין, האם זה נכון? תודה על העזרה. אה דרך אגב יש פה גם את הדף מידע על הרמקולים אם זה יכול לעזור http://docs-europe.electrocomponents.com/webdocs/002f/0900766b8002f572.pdf [attachment deleted by…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by t d,

שלום מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את הרמקולים האלו: altec lansing mx5021? אני צריך עד מחר להחליט על רמקולים למחשבים ואלה נראים לי ממש טובים! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by roy_dotan,

שלום המליצו לי על מפרט כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ושלחו אותי לפורם הזה כדי לחפש כרטיס טלויזיה. אני לא צריך לערוך או משהו כזה. רק לחבר את הממיר של הוט למחשב. אני בחלק הזה מבין קצת פחות ולכן אני אשמח גם להסבר של כמה מילים על הכרטיס. (היה לי שני מסכים מחוברים למחשב שאחד מהם יוסט מדי פעם לצפיה בטלויזיה) תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. Started by quantoM,

שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  21. שלום ידידי, אני יסכם את הדברים , ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים. רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן. לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף. ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..) בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות,…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Cyron,

שימושים: מוזיקה, סרטים אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. Started by leoleo,

מבקש סיועכם בהמלצה על רסיבר איכותי בטווח מחירים של עד +2,000 ש"ח ורמקולים הטווח של עד 1,000 שח. הצרכים -רדיו, מוזיקה סרטים. במידה ויש אז עם אפשרות לחיבור למחשב

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by kyyle,

יש לי LOGITECH Z560 ואני רוצה כרטיס קול איכותי אז אם תוכלו לתת לי הצעות לכרטיסים והסברים על האופציות והסוגים אני אודה לכם מאוד כי אני חדש בתחום ולא מבין.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. Started by prexus,

Both are 256MB, both have a litle LCD, which is better? I have now the lexar, but I can replace it with the muvo for quite the same cost. Is it worth the time? is it worth anyway? Or should I just keep the lexar? Thanks, prexus

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.