עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חשבתי לרכוש אותם בקרוב עם Creative X-Fi Titanium Fatal1ty, רציתי לדעת אם מישהו התנסה איתם בעבר ואיך הם למסגרת תקציב של 600ש"ח. כמובן שזה נועד לגיימינג בעיקר ופחות למוסיקה.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת לרכב.. משהו שיהיה בעוצמה סבבה.. כאילו לא חזק יותר מידי וגם לא חלש יותר מידי.. [עד 1000 ש"ח כולל רדיו דיסק] תודה.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by RMX,

מה נשמע? אני עובד בתור עוזר באירועים פרטיים לאחותי בתור הסאונד מן, עכשיו יש לנו בידורית, עם שני מיקרופנים. שניהם אלחוטיים ועובדים על בקר מרכזי. מיקרופון אחד נמצא על הגוף ואחד שהוא נייד. עכשיו קורה באירועים שיש צרימות במיקרופונים פתאום תוך כדי דיבור. אני משער שזה בגלל הקירוב של הבידורית למיקרופון. אבל אני לא בטוח בזה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  4. Started by quantoM,

שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by Kremb0,

שלום לכולם . אני צריך בבקשה המלצה על אוזניות בתווך המחירים של 1200-1600(לא , לא רשמתי עוד 0 בטעות ) . כאשר אתם ממליצים לי תשלחו לי בבקשה קישור לחנויות שאפשר לרכוש אותן שם (עדיף חנויות באיזור המרכז) . בדרך כלל יש את האוזניות השוות כפול מהמחיר שהם נמכרות , לכן אם אתה מכירים כאלה אני אשמח לשמוע. אם זה חשוב , אני שומע מוזיקה שקטה : רוק שקט , שנות ה80 וכו' (מדי פעם גם קצת טראנסים וראפ). תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by TM101,

יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by yotam360,

איזה MP3 הכי שווה לקנות בתקציב של 1500 ש"ח? שיהיה לפחות 1GB שיהיה אפשר לראות בו קליפים וסירטונים שיהיה אפשר להקליט בו ולשמוע רדיו בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by roiv11,

הטלוויזיה חייבת להיות 55" . אין לי תקציב מוגבל אבל כמובן שלא ארצה את המוצר היקר ביותר בקטגוריה. עוד שאלה: כדי שהטלוויזה תתמוך ב-3D של המשקפיים? זה שווה את זה?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  9. שלום . אני מעוניין לרכוש מספר פריטים הקשורים לנושא שמע . מחפש אתר אמין וטוב -וכמובן ומחירים טובים . מי מכיר ? למי יש ניסיון ? המלצות . מדובר על מגברים . אוזניות -.Stax Headphones . תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by LIRON1,

קיבלתי אוזניות חדשות ויש לי שני שאלות, 1. מה זה כל החיבורים שיש? (תמונה) 2. למה אני יכול לשלוט בשלט של הבקרה רק בווליום ולא גם בשאר האופציות? תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by batista3,

ברשותי מסך LCD 42 SANSUI דגם 4209. חיברתי כבל HDMI TO DVI מהמחשב (כרטיס מסך ATI HD2400) למסך ומקבלים תמונה מצויינת ללא הפרעות. הבעיה היא שאני לא יודע/מצליח לחבר את כבל האודיו למסך. ברשותי כבל שבקצה אחד יש בננה קטנה לחיבור במחשב,ובקצה השני שני בננות (שחור ואדום). באיזה יציאה מחברים את הכבל למחשב,ובאיזה מקום בטלויזיה? לפי קריאה באינטרנט כרטיס המסך שברשותי תומך ביציאת סאונד. האם צריך מתאם מיוחד? שינוי הגדרות כלשהם? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  12. שלום לכם חברי הפורום..רכשתי את ה-DVD מדגם LG BD-360 כאשר אני מכניס דיסק / או דיסק און קי המכשיר שיש ברשותי מגבר YAMAHA מדגם RX-V795 לא מציג "דולבי דיגטל" , אלא "פרולוגיק" בלבד . כיצד אני מעביר לדולבי דיגטל ? האם יש מצב שהמגבר שנמצא ברשותי ישן ? ואולי לא תואם את ה-DVD מסוג LG BD-360 עוד שאלה ועזרה ממכם: הכנסתי דיסק אשר בו נצרב MKV והסרט מנגן עם פיקסלים , אני בטוח שיש עידכון . אם תוכלו להביא לי קישור לעידכון האחרון של המכשיר אשר מסדר את הבעיה הזאתי אשמח מאוד.. חוץ מזה קראתי את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455107.0 שמדבר עליו ברק , אשמח אם למישהו יש את העידכון שיכול לשלוח לי או להעלות לאיזה שרת .. אשמח לקבל תשובה תודה לכם

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by nore0,

אני בא להכניס שירים ועולה לי ההודעה הזאת

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by Raul,

יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX... עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים). עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  15. קניתי מחשב נייד (Vostro 1510) שחסר יציאה לטלוויזיה ואני מעוניין לקנות כרטיס Express Card אשר יכול להוציא לי פלט בצורת RCA/S-Video לטלוויזיה. האם קיים בכלל דבר כזה? וכמה זה עולה? עריכה: לחילופין, מה עם קופסאות שמקבלות VGA ומוציאת S-Video/RCA?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by gogoman,

רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by gal1,

יש לי רמקולים של PIONEER S-A100 והרמקולים מחוברים למגבר SANSUI 6060 והרמקולים עושים רעשים כאלה של פיצוצים אפילו שמוזיקה לא מתנגנת והמגבר סתם דלוק מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by lollipop15,

שלום, יש לי ATP3 חדש שקניתי לא מזמן ואמא שלי מתלוננת על זה שהסאב נמצא על הרצפה. כרגע הוא נמצא בפינה הימנית במקום של הרגליים בשולחן של המחשב. חשבתי לשים אותו על משטח עץ עם גלגלים, יש אפשרות יותר טובה? מבחינתי אפשר לשים אותו באותו מקום בדיוק על מדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה. תודה.

20. Started by matanaskar,

יש אולי איזה פלאג אין או איזה תוכנה כמו Monkey's Audio שמנגנת קבצי APE , לקבצי WV?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  21. המכשיר של ( iPod 20GB דור שני) התקלקל מספר פעמים אז ביקשתי מהחנות מכשיר חדש ולא לתקן אותו עוד פעם (תמיד הבעיה זה ההארד דיסק) הם אמרו לי שהם לא מוכנים אז אבא שלי (שהא עורך דין) רוצה לתבוע אותם פיצויים ועל מכשיר חדש, אבל עד שהמשפט יגמר (חצי שנה בערך) אני צריך מכשיר חלופי שבתום השימוש שלי יעבור לאחי. אז איזה נגם אתם ממליצים בתקציב של 2000 שקל + - ?

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by KvodHagab,

התבוננתי באתר של סוני וכל הדגמים נראים לי פחות או יותר אותו דבר אבל תפסו את עיני שניים http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNE1.jpg ו http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNS921F.jpg המחיר לא בעייתי (כי שניהם עד 800.. ואםהיה לי יותר הייתי קונה את האדום הזה שיש בפאנדאס, הבנתי שהוא הכי טוב בשוק אבל אין לי :\ ) עכשו אני מתלבט איזה מהם (או בכלל איזה מהסוני -בלי להתחשב במחיר!) הוא הכי טוב החוזק שמע לא כזההה משנה.. כי הרי אני לא הולך להפציץ רק אני רוצה רמה שאני יוכל לשמוע גם באוטובוס שהרמת ווליום לא על מקסימום הבנתי גם שהם תומכים באיזה שהוא פורמט של MP3 ושהם לא יכולים לנגן mp3 רגיל אלא רק את הפורמט המ…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום. :-) יש לי כרטיס קול line 6 ux1 ואני מעוניין לרשת 4 רמקולים בחדר דרכו. כניסת אודיו מחשב רגילה, pl קטן. האמת שאין לי ממש מושג בזה. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת כזאת בערך ב800 שקל. אני רק רוצה לשמוע מוזיקה עם באס טוב ואיכות טובה בלי קרטועים בחדר, מכל כיוון. תודה!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים