אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הדגם VS4121 של Altec Lansing ורציתי לשאול את מי שיש לו כבר את הדגם או כל אחד אחר שיודע , אילו חסרונות יש לדגם הנ"ל? שמעתי שמישהו אמר שאם אין מוזיקה ברקע והסאב דולק אז יש רעש מסויים/זימזום וצריך לכבות את הסאב , זה נכון(תשובה ממי שיש לו את הרמקולים בבקשה)? וסתם לדעת לגבי חסרונות , תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר טובים? Yamaha tss-1 או Altec Lansing ADA880 ועוד משהו, יש לי את הכרטיס קול שבלוח אם NF7 rev2 (לא SL) הוא בסדר בשביל הרמקולים האלה או שאני יצטרך לקנות משהו יותר טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של Realtek מדגם ALC662. כעקרון אני יודע שהוא לא מיוחד או משהו כזה כי הוא מובנה, אבל רציתי לשאול איך הוא בתור מובנה? האם זה דגם ישן של Realtek?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני זקוק לכבל HDMI באורך של כ 3.5 מטר לחיבור המחשב לטלויזיה. איזו חברה מומלצת ?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול למשחקים (בעיקר) ומוזיקה. הגיע הזמן להשתדרג מה-Onboard למשהו "קצת" יותר טוב. בכל מקרה המליצו לי על ה-X-FI XTREME GAMER... למרות שהוא יישן. מה אתם אומרים? יש הצעות עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי לאחרונה את הממיר הדיגיטלי שלי של HOT ובנוסף חיברתי את המחשב שלי מאז שחיברתי את הממיר יש לי רעשים של הפרעות מישהו מכיר את זה? ואם כן יש פיתרון נחמד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים קידמים של 2.1 הם בשימוש אצלי כבר די הרבה זמן (5 שנים בערך..) יש גם אחורים אבל הכול בסדר איתם(2.0) והם משמיעות בעוצמה נמוכה מאוד אישהו תדר רדיו.. זה לא משנה אם אני מגביר או מנמיך עדיין אותה עוצמה מה שכן אם אני מנגן קובץ ומגביר אז רק העוצמה של הקובץ עולה ולא הרדיו. ועוד פעם אין לי בכלל טיונר ברמקול הזה.. הכניסות היחידות שיש לו (הסאב וופר)זה אדום לבן ויציאות אדום לבן לרמקולים. מישהו יכול להסביר את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 10:25:18 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה זה המפרט שאני הולך לקנות השאלות שלי הם האם אני אוכל לראות טלויזיה במחשב ? ודבר שני: והאם אוכל לעבוד עם המחשב על מסך הטלויזיה ללא חיבור קאבלים? מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180\p182 המסך שלי כרגע לזמן הקרוב הוא SAMSUNG 793 DF אך בעתיד הלא רחוק אני אחליף כנראה ל-DELL 2007WFP אשמח אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי 2 רמקולים של פירלס שמחוברים למחשב של מערכת קולנוע ביתית... משו ממש גדול 450W כל אחד והרסיבר (ללא המקורי, הוא עדיין בסלון שאר המרקולים שלו..) נשרף לי.. זה היה רסיבר של סנסוי מהישנים ממש בן 20 שנה בערך שקבלתי מדוד שלי ההספק שלו היה 300W ועכשיו אני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו אני צריך עזרה .. אני לא יודע מה לקנות.. זה שני רמקולים כל אחד 450W וווזהו.. ולגבי תקציב אין לי מושג מה הטווח מחירים בדברים כאלו ? אבל לא משהו מטורף. כאילו זה מערכת של החדר שמחוברת אצלי בחדר אז אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.. המגבר שהיה היה 300W והוא היה ישן והוא היה מצויין
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איזה מהמכשירים הבאים עדיף: 1. xoro hds4000 2. pioneer 393 - zone 3 ישמש בעיקר לקבצי dvix ו- dvdrip וגם לא מעט מוסיקה: mp3 ,fnac,וכד'
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני משתמש עם הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2989 שלדעתי, במחיר שהוא עולה, לא צריך לעשות כאלו רעשים יש למישהוא רעיון, למה זה קורה? תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום כולם!! אני לא כל כך מבין באוזניות ואני רוצה לקנות הפעם אוזניות איכותיות שבאמת התמורה למחיר היא מקסימלית. חובה שהאוזניות יהיו IN EAR, וכמו כך התקציב מתחיל ב300 עד 350 שח. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש אותם בקרוב עם Creative X-Fi Titanium Fatal1ty, רציתי לדעת אם מישהו התנסה איתם בעבר ואיך הם למסגרת תקציב של 600ש"ח. כמובן שזה נועד לגיימינג בעיקר ופחות למוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לשימוש של מוסיקה וסרטים. אני שומע סגנונות מוסיקה שדורשים פירוט והבחנה טובה בין כלי נגינה: ג'אז, רוק ומוסיקה קלאסית אני רגיש לסאונד איכותי ואני בעיקר עומד לשמוע דרך המחשב, אבל גם דרך נגן מוסיקה ולכן אני מחפש אוזניות in ear. אני ממש לא מבין באוזניות ובסאונד באופן כללי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מה סביבות המחיר של אוזניות טובות? האם אוזניות ב300 ש"ח יהיו מספיק טובות או שנגיד ב-700 ש"ח או יותר? פשוט לא גיבשתי לי תקציב כי אני לא יודע איזה תקציב מתאים לדרישות שלי. 2) בשביל לשמוע מוסיקה דרך אוזניות איכותיות דרך המחשב בחיבור 3.5mm צריך לרכוש כרטיס קול איכותי או שמספיק זה של הלוח אם? 3) יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית ואני יודע שהרבה יותר זול שם …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מגבר סטריאו וכמה עולה בערך דבר כזה ואם אפשר קישורים יהיה טוב תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם מערכת הרמקולים הזו Z-5500 Digital של לוג'יטק טובה ומה אומרים גם לגבי BOSE דגם COMPANION 5? אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון בחיבור USB. השמע באוזניות לא חייב להיות איכותי אבל המיקרופון חייב להיות טוב ולא מתפרק/נשבר בקלות. ראיתי ב zap את Microsoft LX3000 USB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 האם הוא מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gminihs200&Cat2Cat1ID=5033&Cat2ID=0&aff=Zap
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-