עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אני בקרוב מתכנן לרכוש מחשב חדש לאולטרה-גיימינג, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. על הדרך ארכוש גם כרטיס קול מקצועי (ASUS Xonar D2X) מארה"ב, אחרי שראיתי המלצה עליו במספר גדול ביותר של מקומות. בהתחלה חשבתי לקנות את הקריאייטיב ג'יגהוורקס, אבל הבנתי שבתקציב ישנן מערכות הרבה יותר טובות. אין לי מגברים למיניהם ואין לי בעיה לרכוש רכיבים במספר מקומות שונים. אם אין טעם להשקיע את כל התקציב, אז בכיף.. תאמינו לי שאין שום התנגדות מצידי כל עוד המערכת תהיה באיכות מותאמת לכרטיס הקול ותתאים לשימושי הכול יהיה מצוין תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  2. אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת לסלון של אמי מה חשוב יותר ומה פחות בפריטים האלו? איזה דגמים כדאי לבחון? מה עדיף , מערכת סראונד או 2 רמקולים גדולים? אשמח לקבל כל מידע רלוונטי ואת המלצותיכם

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  3. אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. הכרטיס קול ONBOARD שלי מזייף כניראה ולכן אני צריך כרטיס קול חדש איזה כדאי לי לקנות כדי שאני יוכל להקליט סאונד בצורה טובה דרך הכרטיס קול ? במחיר של עד 300 בואו נגיד.. CREATIVE SB LIVE 5.1 זה בחירה טובה ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. Started by Alfies,

אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by gman_il,

שלום חברים. חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI. הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה. יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך? כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה. אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול X-FI ורמקולים 5.1 שעובדים מצויין במחקים אחרים כמו : BF2 עובד ממש מצויין ממש אפשר לשמוע מה מסביבי במשחק במשחק counter strike זה לא עובד טוב + גם בקונסול של הסאונד של המשחק זה לא עובד נכון , קנראה בעיה של תמיכה בויסטה אהה כן אני עם ויסטה 64bit כמוון שאני עם הדריברים הכי חדשים + התקני את המשחק היום בבוקר מחדש השאלה : האם משהו נתקל בתופעה או שמע על פיתרון ???? אני מחפש פיתרון אבל לא נראה לי שאני אמצא לבד

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by וייצ,

אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  10. Started by yotep,

יש לי תקציב של 1400 שח ואני מתלבט איזה מערכת לקנות? יש נטייה לכיוון האלטק מה אתם מציעים? או שבכלל עדיף את ה TSS1? ואגב לקראטיב לייב 5.1 יש יציאה דיגיטלית?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by RoNeR,

יש לי רמקול מוגבר (כמו האלה של הdj) ומערכת חלקים ישנה של סוני שמחוברת למחשב...יש אפשרות לחבר את הרמקול המוגבר למערכת? או ישירות למחשב במקביל למערכת..

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות LCD 32 ואני צריך עזרה בבחירת החברה + הדגם בנתיים ראיתי את הדגם הזה Samsung LA32A450 LCD (קישור לדגם בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 ) מה אתם אומרים עליו? האם יש הערות או המלצות אחרות? ד"א התקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by .nimiking.,

אני צריך אוזניות בתקציב של 300 ש"ח פלוס מינוס. איזה אוזניות הכי מומלצות(אני ממש לא מבין בנושא)

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  15. שלום לכם, לאחר התחבטויות רבות בין H10 ל-Ipod Mini ול- Rio Carbon הוחלט על קניית הH10. (אלא אם מישהו ממכם יאיר את עיניי) וזאת מכיוון שהוא נראה מאוד נחמד וידידותי מבחינת תפריטים, הוא קטן ונוח לכל כיס, יש לו רדיו (הוא מיועד לחייל ככה שזה דיי חשוב להתעדכן ולהנות גם מהרדיו), הבטריה שלו ניתנת להחלפה (מה שאומר שאם היא נגמרת או מתיישנת לא צריך לזרוק את המכשיר), הוא צבעוני ותומך הצגת תמונות (חלק חשוב בחייו של חייל קרבי) ובנוסף הוא תומך בעברית. לגבי העברית: אני מעוניין לשמוע מאנשים שהם בעלי המכשיר איך העברית? האם עדיין צריך לשנות את שם השיר ולהפוך אותו? במה מתבטאת התמיכה בעברית? האם גם ניתן לקרוא מסמכים בעברית? יש לי אפשרות לקנות את הנגן בצרפת ממש מחר...האם מישהו מכיר חנות טובה בפר…

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Alex_1k,

רציתי לשאול אותכם איזה מהרמקולים עדיפים או שאתם יכולים להמליץ על רמקולים אחרים במחרים שלהם תודה

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by bezadon,

הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by Jook,

שלום , זה הפוסט הראשון שלי כאן מאז שנת 2003 אני חושב , נוסטלגי משהו ... אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב עבור אחותי , התקציב הוא עד 500ש"ח , לאחרונה האלטק לאנסינג3 הישנים שהיו ברשותה התקלקלו אחרי שנים של שימוש. מצאתי באתר השוואה בין האלטק לנסינג ללוג'יטק אך מדובר על דגמים יקרים יותר בסביבות ה-1000 שקל. אשמח להמלצות , במיוחד אלטק או לוג'יטק שיש לי איתם ניסיון ... תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  19. שלום, בימים הקרובים ארכוש טלוויזיה חדשה, היום ראיתי את הפנסוניק TH-L42S10, מסך LCD 42 FHD. עושה רושם מצוין - מישהו מכיר את הדגם, ויכול לחוות עליו את הדעת? דף מוצר מZAP בתמונה המצורפת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by tom123,

? ??? :

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by yotam.m,

שלום, מחפש תחליף ראוי ל-SlingBox שידע להסטרים שידורי הוט\יס (כל ממיר כבלים) דרך האינטרנט דרך אפליקציה ייעודית בנוסף כלל גם משדר IR להעברת ערוצים בממיר מרחוק. מבחינתי לא חייבת להיות אפליקציה ייעודית כמו במקור וההתקנה יכולה להיות מסובכת וטכנית יותר. האם יש חיה כזו?

22. שלום ברצוני לקנות רמקולים למחשב רציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בטווח מחירים של 400 ש"ח למערכת של 2.1 [מעדיף על פני 5.1 (חוסר מקום)] תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by socrtes,

אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 40-42'' ראיתי שבאתרים רבים (וואלה שופס, p1000) יש שיטה של תן מחיר כלומר האתר רושם מחיר התחלתי נמוך יחסית ואני אמור לתת מחיר יותר גבוה עד שאני זוכה . השאלה היא כמה לתת מעל המחיר ההתחלתי (באחוזים)? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על דגם או מבצע אני אשמח לדעת. בגדול אני מחפש את הטלויזיה הכי זולה שיש. שמה שחשוב זה הגודל, שתהיה FHD, עם כניסת HDMI כמובן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  24. הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה. איך עושים ומה כרוך.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  25. קיבלתי לפני כמה ימים את האוזניות החדשות שלי שקניתי בעזרתכם ( ) - Beyerdynamic DT 231 וניסיתי אותם אצלי במחשב, שמעתי די טוב אבל יש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר... כרגע, יש לי במחשב כרטיס קול שהגיע עם הלוח - Soundmax שהדרייברים שלו כבר לא התעדכנו שנה אם אני אשפר את הכרטיס קול אני ארגיש את השינוי באיכות השמיעה? ואם כן, איך זה יתבטא בדיוק? והאם יש הבדל בווליום בין הכרטיסי קול? כי אני שם אצלי את כל ההגדרות של הווליום להכי גבוה ועדיין זה לא חזק כל כך... ועוד שאלה קטנה, יש לי רסיבר 5.1 סביר שמחובר לכרטיס קול... אם אני רוצה לשמוע עם האוזניות, עדיף לחבר לרסיבר או לכרטיס קול ישירות? תודה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים