עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by וייצ,

אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  3. הכותרת מסבירה הכל. כרגע עובד עם כרטיס קול on-board, לא רע, אבל יש רעשי רקע והאיכות נמוכה, ובכל מקרה לא ציפיתי ליותר מדי. אני לא ממש יודע כמה לשים על כרטיס וכמה על רמקולים כדי לקבל את היחס הכי טוב בין מחיר לאיכות... השימוש העיקרי יהיה משחקים חדשים, אחרי זה הרבה סדרות וסרטים באיכות של טלוויזיה (כלומר לא יותר מסטריאו) ומדי פעם גם כמה סרטים איכותיים, די וי די וסראונד מלא. אולי גם למוסיקה מדי פעם, אבל לא יותר מדי. מדובר בחדר די קטן, משהו כמו 3X3 אז לא צריך הספק גבוה. הדגש העיקרי הוא על איכות. באופן אישי היו לי כמה מוצרים של Creative ותמיד הייתי מרוצה אבל אני לא יודע מה קורה בשוק היום. יש כ"כ הרבה כרטיסי מסך בין 200 ל-2000 שכולם 7.1 ולא ברור לי מה ההבדל בפועל למשתמש כמוני, אשמח…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by yotep,

יש לי תקציב של 1400 שח ואני מתלבט איזה מערכת לקנות? יש נטייה לכיוון האלטק מה אתם מציעים? או שבכלל עדיף את ה TSS1? ואגב לקראטיב לייב 5.1 יש יציאה דיגיטלית?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. זה אומר למשל סתם דוגמא אם יהיה לי את הסאב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=130620 הוא יהיה עם קופסא ( ד"א כמה אמורה לעלות קופסא לסאב שכזה? ) אני יוכל לחבר לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית.... כנ"ל גם לרמקולים 6X9 של רכב אם אפשרי לעשות מזה מערכת קולנוע ביתית... אני שואל סתם בשביל הסקרנות....

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by scribey,

http://bans.adserver.co.il/bbarc7.htm זה מה שמצאתי ולIPOD יש כתבה באתר.... מה אתם אומרים יותר שווה?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. מעצבן אותי לזרוק אוזניות שעוד שומעים בצד אחד חח יותר אני לא קונה אוזיניות קטנות שנכנסות לאוזן כולם חיות על זמן שאול וקצר עד שמשהו מת או נשבר זקוק להמלצות על אוזניות קשת בטווח מחיר 200 עד 400 שח אין לי מושג באוזניות מה שכן אני לא רוצה מיקרופון עלייהם ושישמעו סבבה סך הכל אם אפשר לחסוך אז אין בעיה מסתכל כרגע באייבורי יש להם 6 דפים של אוזניות אבל סתם באלימינציה מתוך נסיון בתהליכי אלימינציה צמצמתי לאלו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9479 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7510 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7515 מה אני מקבל בהבדל של 200 שקל בין הסוני ליקרות?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. Started by steelmanx,

קיים כזה דבר? (מצטער על הטעות במיקום)

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. Started by Cyanide,

אני מחפש אוזניות ברמת Entry-level, כאלו שאני אוכל להנות מהם, אך אין זה אומר שהתקציב שלי עומד על 100 שקלים. אם להגדיר את זה כך אלו יהיו האוזניות האיכותיות הראשנות שלי, תמיד השתמשתי באיזה חרא של TEAC. התקציב עומד על עד 500 שקל. האוזניות ככל הניראה יחוברו לiPod Classic ופורמט המוזיקה יהיה ALAC [apple lossless audio codec]a. האוזניות שכיוונתי אליהם היו Grado SR80 והם עומדות בתקציב בידיוק. אשמח לשמוע דעה מקצועית שכן הידע שלי בנושא לא גדול במיוחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by mmnetanya,

יש לי כרטיס קול Sound Blaster Audigy 2 ZS שתומך ב EAX 4 אבל במשחקים ששיחקתי עד כה מאז שקניתי את הכרטיס הזה ושמתי הגדרה של הסאונד בהתאם לכרטיס שלי - - אני לא שומע את כל הקולות במשחקים !!! - כלומר אני שומע חלק מהקולות אבל לא את כולם !!!! - מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by ziv124,

rca לכבל לחיבור דיגיטלי רגיל, הבעיה שלי היא כזאת קנינו מגבר חדש ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב אבל הבעיה שאם מחברים rca לכניסות הרגילות האיכות שמיעה לא טובה..

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  13. אני מחפש אוזניות איכותיות והבנתי שבארץ זה לא כל כך קל למצוא במחירים נורמאלים אז השאלה שלי איך זה באנגליה כי אולי אני יכול להשיג משם. אז למישהו אולי יש אתר אנגלי שמתעסק בזה. בעיקרון אני מוכן לשלם 300 שקל (כמה שזה יוצא בליש"ט) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת לרכב.. משהו שיהיה בעוצמה סבבה.. כאילו לא חזק יותר מידי וגם לא חלש יותר מידי.. [עד 1000 ש"ח כולל רדיו דיסק] תודה.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by socrtes,

אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 40-42'' ראיתי שבאתרים רבים (וואלה שופס, p1000) יש שיטה של תן מחיר כלומר האתר רושם מחיר התחלתי נמוך יחסית ואני אמור לתת מחיר יותר גבוה עד שאני זוכה . השאלה היא כמה לתת מעל המחיר ההתחלתי (באחוזים)? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על דגם או מבצע אני אשמח לדעת. בגדול אני מחפש את הטלויזיה הכי זולה שיש. שמה שחשוב זה הגודל, שתהיה FHD, עם כניסת HDMI כמובן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by shayh,

שלום לכולם, ככל הנראה יותקן אצלי ביום א' הקרוב ממיר HD של HOT בעל חיבורים: HDMI , component , RCA ו SPDIF. בשביל להציג את התמונה אני מחבר את הממיר בחיבור HDMI -> DVI למסך של מחשב (את המחשב אני מחבר למסך בחיבור VGA). אבל עם הקול של הממיר תהיה לי בעיה, חשבתי על שתי אופציות: חיבור component זכר לחיבור 3.5MM נקבה (להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים לממיר) אבל מסתבר שלא קיים כבל כזה. [באמת אין או שיש כבל כזה שניתן להשיג איפשהו?] או לעשות לופ דרך כרטיס הקול של המחשב - component ל3.5MM זכר. לחבר אותו מצד אחד לממיר ומהצד השני לכניסת המיקרופון במחשב. אבל איך ניתן לשמוע את הקול של המיקרופון במחשב? (לא יצא לי להשתמש בזה המון זמן ככה שאני לא בקיא בהפעלה שלו). יש למישהו פתרו…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?

19. שלום . אני מעוניין לרכוש מספר פריטים הקשורים לנושא שמע . מחפש אתר אמין וטוב -וכמובן ומחירים טובים . מי מכיר ? למי יש ניסיון ? המלצות . מדובר על מגברים . אוזניות -.Stax Headphones . תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by ohadzamir,

שהו אולי יודע איך לחבר קלידים עם יציאת MIDI לכרטיס קול AC 97 או האם אפשר לחבר את הקלים לUSB או FIREWIRE ??? יש איזהשהו מתאם אולי תעזרו לי בבקשה אוהד

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום. הנגן שלי הלך לעולמו ואני קונה חדש, יש לי בערך 350 ש"ח ואני מזמין אותו מחר. צמצמתי את הבחירה ל2 אפשרויות: 1. FOXDA 6606 ב390 ש"ח פה : http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=835 2. MP3 256mb Clubin mp05 ב340 בe-net. אני מעדיף את הFOXDA כי הוא יותר קטן ויותר יפה אבל אני רוצה לדעת אם יש בעיות אמינות או משהו כזה בכל אחד מהם ואיזה מהם מחזיק יותר וכו'. חשוב לי מאוד שיהיה מסך ברור ושיציג את כל המידע הדרוש (שם שיר, כמה זמן נשאר וכו') וגם שאני אוכל לעשות FAST FORWARD וכל זה. גם צריך שיהיה פשוט לדפדף בשירים ואם יש משהו כמו פלייליסט זה יהיה אחלה לגמרי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by My_T,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות קופסא שמאפשרת לי 2 DVI לכניסות ושיש לה יציאה אחת, ואז בעזרת מתג אני מחליט מאיזו כניסה אני רוצה לקבל אות ולהוציא ביציאה. ראיתי בEbay את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270573938599&Category=73390&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 אבל אין לי מושג אם זה יעבוד טוב, אין לזה מקור כח חיצוני וגם קראתי איפשהו (בכתבה היחידה שהצלחתי למצוא באנגלית) שהרזולוציה המקסימלית של זה היא 1280x1024. יכול להיות שהם טועים? בכל מקרה, אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by tom123p,

שלום, ברצוני לרכוש מסך פלזנה/LCD לסלון הבייתי. אשמח לשמוע לדעתכם לפרמטרים החשובים ולהמלצות (בתחום התקציב). תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by GAL_FX,

יש לי קצת כסף ואני רוצה לקנות אוזניות ..... יש לי 100 דולר עם קצת חריגה ..... עכשיו האזניות יקנו בארצות הברית אם אפשר חנות בנוי יורק ..... אני חשבתי על כמה אוזניות Shure e2c או sony mdr-ex71 שמעתי בסוני שמקבלים הפלאפון שלהם ואהבתי מאודד ביגלל זה אני עם נתייה לסוני וגם הם יותר זולות מהE2C אני רוצה לדעות עם ההפרש שווה את זה או שלא .. אני רוצה לדעת עם יש עוד דגמים טובים במחיר הזה תודה גל

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  25. שלום, יש לי 2 מערכות רמקולים, ATP3 ו-Creative SBS250. חיברתי את 2 המערכות ליצירת מערכת כוללת של 4.1 ערוצים. עכשיו, יש לי בעיה, אם אני רוצה להנמיך את המוזיקה באמצע מזחק, אני צריך להנמיך ב2 המערכות בנפרד, דבר שהוא פיזית לא נוח, אבל גם פוגע באיזון שהושג אחרי מספר גדול מאוד של נסיונות כיוון. עכשיו, עלה לי רעיון, לק/בנות פוטנציומטר, שתיהיו לו 2 כניסות של הרמקולים (נקבה) ו2 יציאות כמו של הרמקולים (זכר). למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.