אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש ברשותי נגן דור ראשון IPOD שעשה את שלו והגיע הזמן להתקדם. עקב התחלת לימודים בחיפה מה שמצריך הרבה נסיעות אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד ויספק יותר משירים ויכלול גם מיקרופון פנימי . ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 נגנים: 1 - IRIVER H340 עם מסך של 2 אינץ' בטרייה דיי טובה למרות שלא ראיתי הספקים של ניגון וידאו ו 40 גיגה הרד דיסק ותג מחיר של 2300 שקל 2 - ARCHOS GEMINI 400 - נגן עם הרבה אופציות מסך 2.2 אינץ' אבל בטרייה חלשה שמחזיקה באודיו 10 שעות ווידיאו 3 יתרון גדול שיש ל נגן זה קורא CF נפח איחסון של 20 גיגה אותו תג מחיר של האייריבר 2300 שקל 3 - ARCHOS AV 420 - מסך 3.5 אינץ' אותם יכולות של ה GEMINI חוץ ממשחקים אבל עם יכולת להקליט מ RCA וומקורו…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=12990&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821872 השאלה היא בעצם - עד כמה הרמקולים האלו חזקים (מבלי לפגוע באיכות הסאונד)? זאת בהשוואה לATP3 של altec lansing מהם נהניתי עד כה וברצוני לשדרג?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתשעה ROTATE ל וידאו! פשוט צילמתי וידאו ויצא מהופך
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ההבדל בניהם הוא 400 שקל בערך (זו לא בעיה מבחינתי) והגודל של ה-H320 הוא פי 4 אבל העיניין הוא שהאם יש ל-H10 פונק' שאין ב-H320 \0תמיכה בעברית וכו') או אולי כדאי ללכת על ה-iAUDIO 20G באותו המחיר כמו של ה-H320? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ציוד של DJ והתאמן בו כבר הרבה.. בגלל שאהבתי את מה שהוא עשה אמרתי לו שכדי שיחבר את הציוד למחשב ויעשה כמה סטים יפים בשבילי.. הוא הסכים, חיברנו את הציוד למחשב הכל הלך טוב אבל האיכות לא יוצאת הכי טובה. הכוונה היא דיי סבירה, אבל אנחנו לא מבינים למה יש רעש שמפריע.. חשבתי שזה חשמל ססטי, אז קניתי חיבורים יותר איכותים למחשב ועדיין אותה הבעיה אני חייב לציין האיכות דיי טובה, אבל עדיין הרעש הזה מפריע.. זה מן "תססססססססס" כזה חח אני לא יודע איך להסביר אני מקווה שמישהו יעזור לי למצוא פיתרון לבעיה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן בעל אחסון של כ5GB שיהיה הכי משתלם שאפשר. אני לא אאודיופיל, אני לא מתעניין בסרטונים או תמונות במכשיר (אם זה דורש תוספת מחיר) ולא גימיקים נוספים מעבר לנוחות שימוש. אין לי מגבלות מחיר מוגדרות אבל נראה לי ש1200~ די יספיק בינתיים שמתי לב לIRIVER H10, ZEN MICRO ו RIO CRABON מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם,החלטתי להתפנק על סט 2.1 למחשב. אני מחפש רמקולים טובים עד 1000 ש"ח (אפשרות לחריגה קטנה),למוזיקה בלבד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ואני מחפש רמקול שיתאים לסוג הזה בעיקר (מדי פעם גם רוק\אינדי) חשוב שהעוצמה תהיה מספקת ולא חשלה מדי (אך לא חייב חזקה מדי) איכות הקבצים לרוב הם lossless -> Mp3 320. *שאלה קטנה על הדרך* האם שווה לקנות רמוקלים נגיד ב-600-700 שקל + כרטיס קול ב-300-400 או סט רמקולים אחד ב-1000.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את IRIVER IHP 120 ופשוט ראיתי שבארץ המחירים ממש ממש יקרים האם אפשר לקנות אותו באתר בחו"ל שעושה גם משלוחים לישראל במחיר זול יותר? (אין לי מישהו שנוסע לחו"ל למקומות שיש בהם את ITIVER אז אני לא יכול לבקש ממישהו לקנות לי) תודה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחות תודה וערב טוב
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב היום יחד עם ה-Winamp והוא אומר לי Bad sound driver או שאני אחליף את הכרטיס קול! אני כבר מהבוקר מתקין ומחליף Drivers אבל הוא עדיין לא עובד!! כל הזמן יש לו בעיה עם ה- WDM interface! וכאשר אין לו בעיה אני פותח את ה-winamp והוא לא נותן לי שום הודעה אבל גם לא מנגן כלום ומשתמש ב-95%~ מהמעבד! ואח"כ אני עושה ריסטרט והוא מגלה שבעצם כן יש לו בעיה עם ה-WDM. WTF?!? זה מעצבן, אני יושב על ה*** הזה כבר 5 שעות. מה אני עושה איתו ?! בבקשה לא לשאול שאלות לא עניינחות כמו יש לך את הדרבירים הכי חדשים? מן הסתם כן.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי רמקול Protech 500A שאני נורא אוהב אז חיברתי אותו דרך כבל RCA למתאם XLR זכר ישירות לרמקול , הבעיה היא שאני שומע רק את הLeft או רק את הRight , ישנה אפשרות (אולי אפילו רק עניין טכני בהגדרות) בשביל לגרום לך שהרמקול יוציא לי את הצלילים גם מLeft וגם מRight ? אני מפספס את הסולואים של ברייאן מיי וג'וני גריינווד וזה חורה לי :-\
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
עזרה בבחירת מסך תלת מימיד בגודל 46 עד 13 אלף שקל אני חשבתי על סמצסונג C750 מחיר :9500 שקל או את סמסונג C8000 עולה 13 אלף שקל האם שווה להשקיע עוד 3500 אלף שקל?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש טלוויזיה 42" LCD או לד אם ניתן למצוא במחירים האלה. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע טוב. בן.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זה בא אם דרייבר CMI USB 106 SOUND CONFIG אני שומע הכל חוץ מה SUBWOOFER מישו יודע מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-