עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pssheba,

שלום, האם אפשר, בשיר, להפריד בין שירת הזמר לצליל הרקע: הליווי ? אם כן, כיצד ? תודה !

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. שלום אני מחפש רמקולים למחשב, הרכב 5.1. התקציב הוא כ 500-550 +- הדגש הגדול הוא על האיכות, עוצמה צריכה להיות סבירה+. אז איך אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=27275 או אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=373372 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=580026 מה מתוכם הכי טובות? או כל דבר אחר שיש לכם להציע לי בתקציב שלי? כמו שאמרתי הדגש הוא על האיכות , העוצמה פחות חשובה אבל היא צריכה להיות חזקה מספיק כדי למלא את כל החדר . בבקשה רק תשובות למי שמכיר ויודע ושמע. תודה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by dando,

אני אחד שאוהב לרוץ ואני בדר"כ רץ יום יום וחשבתי אולי אני יקנה לי איזה נגן MP3 קטן וקל ואמין שאני יוכל לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה בריצה עכשיו סתם נכנסתי לגוגל כתבתי נגן MP3 ומצאתי אחד שנראה ממש אחלה אבל יש לי כמה שאלות[כי אני אחד שלא מבין כלום בדברים האלה] http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 זה המכשיר,הוא קטן רק שוקל 39 גרם שזה כלום. הנפח 256 MB יכול להכניס הרבה שירים לא?כי שיר MP3 ממוצע שוקל בין 3-6 מגה בייט נכון?.. עוד דבר,ראיתי עוד נגני MP3 שעולים מינימום 600 שקל[ראיתי גם ב2000 שקל]אז איך זה עולה רק 300 שקל?הגיוני? אתם יכולים להסביר לי קצת על נגנים אני לא מבין בזה כלום. ואם אפשר תכתוב לי מה אתם חושבים על המוצר הזה הוא יכול להחזיק מעמד איתי בריצות …

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  4. שלום, האון בורד שלי הוא AC97 רקוב ולכן אני משתמש בלייב 5.1 במקומו. יש לי X530 של לוג'יטק והייתי רוצה להתפנק על איזה כרטיס קול איכותי במחיר זול. בזמנו אני זוכר שהכרטיסים של הרקולס היו נחשבים לבין הטובים במחירים זולים ואטרקטיביים ואני חושב שגם היו חברות שלא היו כלכך מוכרות לי כמו A-SOUND או משהו כזה A-AUDIO לא זוכר וגם היה כל מיני דברים כאלו.. השאלה שלי איזה כרטיס קול תומך 5.1 עם 24 ביט ופיצ'רים יוקרתיים ועתידניים אני יכול לקנות עד 300 שקל, כלומר התמורה הכי מלאה שאני יכול לקבל בעבור סכום כסף זה לכ.קול תודה מראש לעזורים

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by evman007,

הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Alduin,

נראה מכשיר מדהים ומאוד אינטרקטיבי. http://techdigestuk.typepad.com/tech_digest/2005/01/ovideon_pvp_hig.html#more http://ovideon.com/cgi-bin/merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=OI&Product_Code=AVIAh1000&Category_Code=PMD מספר תכונות: 5 גיגה מסך OLED (עם 5MS) ו-16,700K צבעים. קורא: Mp3, ASF,AVI,MPEG4, WMV, JPG, XVID,DIVX,WMA,MP4 מקליט שידורי טלוויזיה משמש ככונן נייד. ועוד.... עולה 599 דולר רק העיצוב... טוב אולי לא המושלם...

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  7. למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  8. אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה. מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD. עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא? בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מ…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by Barni,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס קול Realtek ALC888 והתקנתי דרייבר של הכרטיס קול מהאתר של ריאלטק, וזה התקין לי תוכנה שכזאת שאני מחבר תמיקרופון, הוא אמור להראות לי שהמיקרופון מחובר. חוץ מזה, המקרופון לא מגיב! וניסיתי 2 שונים, וניסיתי אותם על מחשב אחר וזה עבד והמקרופון לא מושתק לא כלום פשוט לא עובד מה עושים? יש איזה דרייבר ספציפי משהו?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. אני צריך לדעת מה הכרטיס קול שלי בשביל שאני יוכל לעדכן אותו וכמו כן במה הכרטיס קול שלי תומך אז יש לי שאלה פשוטה איך אני יודע מה הכרטיס קול שלי???? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. זו שאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא לה תשובה טובה - אז החלטתי לשאול את האנשים הטובים פה בזון. יש לי נגן MP3(מיקרוסופט zune HD) שמשמש אותי גם כנגן נייד וגם כנגן "נייח" באוטו(חיבור aux) ובעבודה(מתחבר לרמקולים 2.0 פשוטים של creative). השאלה היא: מאיפה להגביר, מהנגן או מהמערכת/רמקולים - ומה הן ההשפעות על חיי הסוללה ואיכות הצליל? לצורך דוגמא: בנגן ה-volume נע בין 0 ל-30 ובמערכת באוטו ה-volume גם כן נע באותה סקאלה. האם עדיף להשאיר את הווליום של הנגן על רמה "ממוצעת" ולהגביר מהאוטו, או הפוך? מהו היחס עלות(חיי סוללה) לעומת איכות בכל אחד מהמקרים? נגן בווליום 14 ומערכת בווליום 30, סוללת הנגן תחזיק יותר זמן (תקנו אותי אם אני טועה) אך האם הווליום הסופי המתקבל נמוך בה…

12. שלום לכולם! לצערי הרב נשברו לי האוזניות (ליתר דיוק האחת לא מפקדת כראוי) לכן החלטיתי לקנות אוזניות חדשות... קניתי אוזניות של Teac ב 75 ש"ח חזרתי הביתה אחלה איכות והכל... אבל אחרי חצי שעה האוזניים שלי כאבו כמו לא יודע מה... וגם המיקרופון לא משהו. לכן הבנתי שאני צריך להתיעץ לפני קנייה כזאת, לכן אני פה הייתי מעוניין ביעוץ על אוזניות איכותיות(אני חולה על מוזיקה) בעלות מיקרופון נורמלי (המיקרופון פחות חשוב העיקר שישמעו בלי שאני יצטרך לצעוק) והכי חשוב ריפוד נוח לאוזניים הכוונה שיהיו נוחות. החלק האסטיט פחות חשוב לי והתקציב שלי הוא עד 200ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אני מחפש נגן בעל אחסון של כ5GB שיהיה הכי משתלם שאפשר. אני לא אאודיופיל, אני לא מתעניין בסרטונים או תמונות במכשיר (אם זה דורש תוספת מחיר) ולא גימיקים נוספים מעבר לנוחות שימוש. אין לי מגבלות מחיר מוגדרות אבל נראה לי ש1200~ די יספיק בינתיים שמתי לב לIRIVER H10, ZEN MICRO ו RIO CRABON מה אתם אומרים? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by naknir,

שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. הכרטיס קול ONBOARD שלי מזייף כניראה ולכן אני צריך כרטיס קול חדש איזה כדאי לי לקנות כדי שאני יוכל להקליט סאונד בצורה טובה דרך הכרטיס קול ? במחיר של עד 300 בואו נגיד.. CREATIVE SB LIVE 5.1 זה בחירה טובה ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  16. Started by Alfies,

אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  17. נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by bg1987,

אני מתכוון לקנות טלויזיה, וממש התלהבתי מה LA32B530 של סמסונג, זאת טלוזיה FHD, אבל רוב התוכן שאני רואה הוא 720P, XBOX וסרטים. מרחק הצפיה הוא בערך 2.5 עד 3 מטר, האם מהמרחק הזה שווה לי להשקיע בFHD או שאני יכול להסתפק בHDREADY? והאם לראות תכנים של HDR בFHD יראה פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by gooloo,

ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס) יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה? אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס. התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש זרוע מתכווננת לצדדים ומעלה מטה. תודה. איך בודקים פיסית, עם הטלוויזיה מתאימה לזרוע או לא?!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. קנינו לא מזמן מערכת קולנוע ביתית ויש פשוט מלא חוטים ומלאת רמקולים והכל מסתבך אשמח אם משהו יכול לעזור לי . תודה

23. Started by Showtime,

שלום, היום קיבלתי אוזניות חדשות מכיוון שבאוזניות הקודמות לא שמעו בצד שמאל, וגם שמעו רעשים מוזרים בצד ימין. לאחר שהחלפתי את האוזניות חיברתי אותן לפלאפון ושמעתי מצוין, אך כשחיברתי למחשב, גם בחיבור מאחור וגם מקדימה, אני שומע רעשי רקע מציקים. במחשבים אחרים שומעים מצוין, רק במחשב שלי הרעשים קיימים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by chenc,

הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שלום שלום... אני צריך עזרה בקשר לחיבורים של דיוידי שהגיע אליי... Some Prosound DVD בכל זאת.. אני אנסה להסביר את זה בצורה נוחה יש לי 3 מגברים.. 1 שולט על 2 קדמיים.. 1 שולט על 2 אחוריים.. 1 שולט על הסאב.. עכשיו אני רוצה לחבר את כולם לדיוידי מאחורה... ובדיוידי יש חיבור אופטי כזה... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את כל המגברים לדיוידי.. וכשאני אראה סרטים.. זה יהיה בסדר.. ולחבר את היציאה אופטית בדיוידי.. ללוח שלי שיש גם שם יציאה אופטית.. ואז זה יהיה בסדר... הלוח שלי - NF7SL מקווה שהבנתם.. תודה רבה מראש..

• 5 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.