עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי כרטיס קול AC97 על לוח האם . יש לו 3 יציאות/כניסות דו שימושיות. כלומר - אם מחברים להם רמקולים 5.1 הם יציאות ואם מיקרופון אז הם כניסות ויציאות. השאלה היא - אם אני משתמש בכל 3 המחברים עבור רמקולים, איך אני יכול בכל זאת להשתמש במיקרופון? חשבתי על מיקרופון USB אבל לא נראה לי שזה פתרון כל כך זול. תודה.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by EcSm,

http://www.ableplanet.com/catalog/product_info.php?products_id=38&osCsid=b904f8726c1fa8234c60636e57b9c216 האזניות האלה, יותר נכון. מישהו שמע? מכיר? התנסה?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. לאחר סקר שוק מקיף ביותר וקריאה של הרבה מאוד ביקורות, נראה כי ה- iriver בהחלט המכשיר בעל מס' הרב ביותר של יתרונות. אך ממש לפני שהחלטתי לקנותו גיליתי שלא ניתן לעשות playlists במכשיר עצמו אלא רק להעביר רשימות השמעה מה- winamp, האם הדבר נכון??? אני רואה בזה חיסרון מוחלט אשר עולה על כל יתרונות המכשיר. תודה רבה על עזרתכם.

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by Ramsses_II,

מה העניינים? במחשב שלי יש כרטיס קול מובנה על לוח האם (EP45-DS3 של ג'יגהבייט). עכשיו, לא יצא לי לבדוק יותר מדיי, אבל נראה לי שהוא מזייף בסראונד. שיחקתי Brothers in Arms, ובהשוואה למחשב הישן שלי, שעליו היה כרטיס קול של Genius ב-100 שקל, זה נשמע מוזר. גם אם אני פותח את הוינמפ ומתחיל לשמוע מוזיקה, המוזיקה מנוגנת רק ברמקולים הקדמיים (נכון, השיר לא מותאם ל-5.1, אבל בכרטיס הקול הפשוט שהיה לי שמעו בכל הרמקולים, ושמעו טוב). למה אני לא מעביר את כרטיס הקול מהמחשב הישן? יציאת האמצעי/באס נדפקה, ורק ערוץ אחד נשמע משם. למה אני לא קונה חדש? אני לא רוצה סתם לקנות ולגלות שיצאתי פראייר ושזו בעיית הגדרות. כרטיס קול מובנה לא אמור לעשות בעיות? הם באיכות טובה, או שתמיד כדאי לקנות כרטיס חיצוני ל…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום אני דיי אוהב טרנסים... ואני אוהב לשמוע אותם בווליום גבוהה אבל הקטע שבמערכת 2.1 YAMAHA שלי זה לא ממש הולך הסאב של המערכת - אתם בטוח מכירים : http://img157.echo.cx/img157/271/1234568ee.jpg כאילו זאת מערכת טובה ( למחשב ) אבל היא פשוט לא עושה לי את זה אני חשבתי על לשים עוד 2 רמקולים גדולים למעלה על קצה הסיפרייה 1. אתם אומרים ישמעו יותר טוב? 2. האם צריך לקנות כרטיס קול? מכיוון שאין לי כרגע והוא ON-BOARD על הלוח אם 3. כמה סיפור כזה עולה , והאם צריך לחבר את הרמקולים החדשים למחשב או לרסיבר? 4. האם מפצל אודיו ל2 יציאות , מוריד מאיכות השמע ? נ.ב - ברסיבר אין עוד מקום ליציאות מאחורה תודה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by לאה ש.,

שלום רב, אודה לעזרתכם. יש לי רסיבר קולנוע ביתי ישן av, ללא בלוטוס. אני מעוניינת להוסיף לו יכולת בלוטוס. האם ניתן? ככל שניתן , אודה על המלצה על הרכיב הנדרש בעלות של עד 200 ש"ח. תודה מראש.

7. תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבר את המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל. מה דעתכם אני לא צודק?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by tiny86,

שלום חברה, אתמול קניתי סט רמקולים 2 קדמיים + 2 אחוריים + סנטר ו 2 סאב וופרים דגם BQ - 108 עם מגבר pioneer VSX-422 השאלה היא: איך לחבר את שני הסאבים למרות יש רק יציאת RCA אחת !?!!!! הערה: "כל הרמקולים וסאבים שקועים לקיר" ... והנה תמונה לכל היציאות במגבר : והנה תמונה לסאב BQ-108 : נא עזרתכם.. תודה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by ZoBy,

קניתי כרטיס קול 7.1 ערוצים ומערכת רמקולים של 5.1 ערוצים. אני לא בטוח מתי אני אמור לשמוע בכל הרמקולים, אבל חוץ מבשני הקדמיים אני לא שומע באף אחד מהרמקולים. ניסיתי במוזיקה, משחקים וסרטים, אבל אני שומע רק בשני הקדמיים בכל האפשרויות. יש רק תוכנות מסויימות לסרטים ומוזיקה שאפשר לשמוע דרכם בסראונד או שאני צריך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה לקבל את התשובה לה אני מחפש .. כרגע יש לי Altec Lansing VS4121 ,רמקולים מצוינים הם אצללי כבר 4 5 שנים שירתו אותי מצוין אבל הגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה , אני אוהב יותר באס ואני מחפש את הרמקולים שגוברים על האטלק שלי... מה אתם מציעים ?...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by Pan,

היי, רציתי לדעת קודם כל מה החסרון של המוצר הנ"ל? [בכללי, לא אחד ספציפי]. מצאתי 3 מוצרים שנראים לי כמתאימים, רציתי לדעת מה דעתכם. המכשיר שלי הוא נוקיה 6500 סליידר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4798# http://www.megashoponline.co.il/Product.asp?Pid=MOT_S9&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7&aff=Zap〈=HE# http://www.nokia.co.il/link?cid=EDITORIAL_737790 תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by Paprica,

אהלן, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש טלוויזיה 42" LCD או לד אם ניתן למצוא במחירים האלה. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע טוב. בן.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by uh615,

איזה מהמכשירים הבאים עדיף: 1. xoro hds4000 2. pioneer 393 - zone 3 ישמש בעיקר לקבצי dvix ו- dvdrip וגם לא מעט מוסיקה: mp3 ,fnac,וכד'

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  15. ערב טוב לכם. רכשתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge 150Mce הגיע לי עם שלט והכל.. יש ברשותי ממיר של HOT ווינדוס ויסטה.. כאשר ניכנסתי ל MEDIA CENTER ב VISTA והיה לי שם אופציה של לוח שידורים הוא הראה לי רק של YES ואין בכלל שידורים של HOT, אני לא יודע מה אני עושה אני מתחיל לחשוב שסתם קניתי את הכרטיס טלוויזיה =[ מה עלי לעשות? אני אשמח מאוד אם תסבירו במפורט בבבקשה כי אני די חדש בעסק.. תודה רבה =].

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by shakedd,

יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט ומצאתי דגם בשם Сompro VideoMate E300F האם הוא תומך DVB-T בשיטת השידור החדשה בארץ? מישהו יודע אם השלט שבא איתו שולט גם בתכנים של המחשב ושליטה בסרטים? אם יש המלצות על כרטיסי טלוויזיה אחרים כאלה אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by TscR,

שלום לכולם יש ברשותי את הZ-5500. חיברתי אותם בכבל אופטי, שומעים יותר טוב אבל עכשיו אני צריך לשחק עם האפקטים כדי שישמעו בכל הרמקולים. [מוזיקה] וגם שומעים חלש יותר. יש אולי דרך לעשות הדמיה או משהו כזה במחשב שישמעו בכל הרמקולים כמו ששמעו בחיבור הרגיל? תודה עריכה: הבנתי עכשיו משהו חדש. הקונטרול סנטר מחלק את הצלילים בין הרמקולים, ככה שהסנטר משמיע דיבורים, האחוריים רק מוזיקה והקידמיים משולב. וגם הצלחתי לשנות את זה. אבל אפשר לשנות שבאחוריים ישמעו גם קול? [במקום רק צליל].

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by cb,

שלום, קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג". קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה. התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות. מה עושה? בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם. אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by mng,

שלום, רציתי לקבל המצלות בנוגע לטלויזית חדר, בגודל 26 אינץ' מקסימום , השימוש שלה יהיה עבור המחשב, ולצפיית שידורי טלויזיה ( yes ), חשוב שתיהיה איכותית כדי שתתאים לישיבה ממושכת מול המחשב בעיקר. מרחק מקסימלי לצפייה בטלויזיה בחדר, 2.5 מטר. בנוסף אני מעוניין לברר עבור טלויזיה לסלון, מרחק צפייה מקסימלי 3 מטר, כנראה בגודל 37 אינץ' מקסימום מהידע המועט שיש לי בדבר. חשוב שהטלויזיות יהיו בעלות שם איכותי בשוק שיחזיקו לטווח ארוך, טווח המחירים : לחדר עד 4 אלף שקל, לסלון עד 5.5 אלף שקל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  22. הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה. איך עושים ומה כרוך.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by qlp,

ישלי כרטיס פשוט 128 MB עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשני צדדים יענטו sterio בישביל לטקלט מהמחשב איך אני יכול או שאני חייב עד כרטיס קול?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Squat,

אהלן,אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD חדשה לחדר. 1.מרחק הצופה ממיקום הטלויזיה יהיה כ2 מטר-איזה גודל טלויזיה עלי לקנות? 2.האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים בגודל זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. אמא שלי רוצה MP3 שינגן AUDIOBOOK

• 5 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.