אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לשמוע מוסיקה משני סידירומים ולא רק מסידירום אחד באותו מחשב (לא באותו זמן)
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם המערכת הנ"ל? יתרונות וחסרונות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עדכנתי דרייברים ל- AUDIGY 1 Platinum שברשותי (כן כן, הוא ישן אבל טוב) על WINDOWS 7 ומאז אני לא מצליח לשמוע בכל הסראונד מלבד שני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי את ההגדרות של ה- WINDOWS, ניסיתי את ההגדרות של ה- Creative Console, אבל שומדבר לא עובד. ראיתי עוד אנשים עם הבעיה הזו בפורומים בחו"ל, אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. מישהו נתקל בזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית טלויזיה FULL HD ואני רוצה לראות בה סרטים איכותיים, אך למרבה בצער כשאני מחבר דיסק און קיי עם הסרט לטלויזיה הוא לא טוען את הסרט ברציפות כלומר הוא חייב לטעון באותו רגע של הצפייה ולכן כל רגע הסרט נתקע והוא ממשיך לטעון עוד טיפה.. בנוסף ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב נייד דרך כבל HDMI אבל מישום מה הטלויזיה לא מעלה את המחשב.. מה אפשר לעשות בשביל לראות ברציפות את הסרט? כמובן שדיסק לא בא בחשבון בסרטים של 10 גיגה ויותר.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום , זה הפוסט הראשון שלי כאן מאז שנת 2003 אני חושב , נוסטלגי משהו ... אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב עבור אחותי , התקציב הוא עד 500ש"ח , לאחרונה האלטק לאנסינג3 הישנים שהיו ברשותה התקלקלו אחרי שנים של שימוש. מצאתי באתר השוואה בין האלטק לנסינג ללוג'יטק אך מדובר על דגמים יקרים יותר בסביבות ה-1000 שקל. אשמח להמלצות , במיוחד אלטק או לוג'יטק שיש לי איתם ניסיון ... תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
לפני מה שאני אבקש אם זה לא שייך לפה בבקשה לא לנעול רק להעביר את זה לפורום המתאים תודה אז ככה יש לי קלטות וידאו ואני מעוניין להקליט את זה על המחשב עכשיו איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים שרואים באיכות טובה לא צריך HD ובזול התקציב שלי הוא 300ש''ח ללא חריגות חנויות מועדפות אם יש לכם משהו מומלץ באזור ראשון או חולון וכו אהיה טוב ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 כרגע יש לי ATP3 תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני סוגי רמולים 2.1: Yamaha YST-MS201: http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_7_250&products_id=633〈=he&language=he&osCsid=ae6546154eea620d1e71706fce8003cc או:Creative Inspire 2500 2.1 http://asia.creative.com/products/speakers/inspire2500/specs.asp שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אני לא יודע איזה יותר טובים. מה ההספק ב RMS שיש לרמקולים שי YAMAHA לא מצאתי במפרט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רמקולים z-5500 ואני רוצה לקנות כרטיס קול עד 800 שקל.... או זה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professionl או זה-Creative X-Fi XtremeMusic אני צריך כרטיס קול למוזיקה משחקים וסרטים ואני לא יודע מה מתאים לי יותר בעקרון אני מעדיף את הגיימר אבל אני לא יודע איך הוא למוזיקה.... והמוזיקה אני לא יודע איך הוא במשחקים... אז עכשיו אני לא יודע מה ליקנות. תעזרו לי בבקשה / תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזו שעושה את שני הפעולות בו זמנית גם המרה מ DVIX ל VCD/DVD ובו זמנית גם עושה הטמעת כתוביות ?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך... אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי... אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך... ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. לאוזניות שלי (KOSS UR 40) נקרע הכבל מאחד הרמקולים. אני יכול להלחים אצל חבר את הכבל בחזרה. הקוטביות משנה באוזניות? אם כן, איך אני יכול לשחזר את הסידור המקורי של הכבל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
א) בחלונות ובמשחקים בכלל שומעים רק 2.1 תמיד! וכל הרמקולים האחרים לא פועלים ואני רוצה לעשות שתמיד יהיה סראונד אני מחפש ומחפש דרך אבל לא מוצא ... בדום הוא נותן לי שגיאה שאני צריך לשנות משהו בלוח הבקרה ברגע שאני מנסה לשים על מצב סראונד... (זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי בזה) דרך אגב יש לי מערכת 7.1 הרמקולים גם של creative . הם מחוברים טוב שומעים מכולם שאני עושה טסט לשמוע מכל רמקול ופה אני מגיע לבעייה שנייה ב) כל הרמקולים אומרים את המיקום שלהם(חוץ מאחד) Front Left Front Center Front Right Rear Right Rear Left Side Left (חסר פה Side Right) הוא לא אומר כלום!! בקיצור מה עושים מאוד חשוב לי שתעזרו לי עם זה תודה!!!!!!!!!!!!!! תודה!
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/revols/revols-premium-quick-custom-fit-wireless-earphones נשמע מעניין, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם קיים? כי בכל האתרים זה לא מוזכר...אבל זה נגן של 750 שקל ככה שצריך להיות לפי דעתי
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הכרטיס קול ONBOARD שלי מזייף כניראה ולכן אני צריך כרטיס קול חדש איזה כדאי לי לקנות כדי שאני יוכל להקליט סאונד בצורה טובה דרך הכרטיס קול ? במחיר של עד 300 בואו נגיד.. CREATIVE SB LIVE 5.1 זה בחירה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, מצאתי בארון כ.קול שהיה שייך ללוח הישן שלי DFI P35 T2R נקרא גםBernstein Audio מבוסס Realtek ALC885 איך הוא בהשוואה למובנה של ASUS P7P55D?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-