אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אותכם איזה מהרמקולים עדיפים או שאתם יכולים להמליץ על רמקולים אחרים במחרים שלהם תודה
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אבי נוסע לארה"ב והחלטתי ליקנות אוזניות, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות סגורות ב70$ אם ץוכלו לתת לינק לחנות אני אשמח בתודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לאחר שפרסתי את ההודעה הנ"ל בפורום מסכי מחשב ולא קיבלתי תגובות אני מבין כי כנראה כאן זה המקום לבקש עזרה שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI וממיר לויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 76 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היו לי אוזניות של ZALMAN 5.1 והייתי מאוד מרוצה, אבל זה נגד את הרצונות של אחי הקטן להשמיד אותם אני מחפש אוזניות שישבו בצורה נוחה על האוזן מבלי שיחממו אותה יותר מידי ושהסאונד יהיה סביר למשחקים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה. מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD. עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא? בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מ…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שמעו זה ממש דחוף אני מתכוון להזמין את הרמקולים כבר ביום ראשון בבקשה עזרה וכמה שיותר מהר!! אני רוצה להזמין את הרמקולים הנ"ל,(Z-5500) השאלות שלי: הם טובים או שיש יותר טובים במחיר?. שמעתי שהם לא יכולים להיות פתוחים יותר מרבע שעה כי הם ניסגרים עקב חום,זה נכון?. אני קונה אותם מהאתר newegg.com ודודה שלי מארצות הברית מביאה לי אותם ארצה,רציתי לדעת האם אני אצטרך לשלם מכס?,או שרק בהזמנה לארץ אני צריך?. -ואם כן צריך לשלם זה קל "להבריח" אותם(?) מישהו עשה את זה? אם למישהו יש אותם הוא יכול להגיד איך הם? תודה מראש לכל העונים זה ממש דחוף אני ממש חייב תגובות ושיענו לי על השאלות אסור לי שדודה שלי תחזור בלי הרמקולים אסור לי לפספס את ההיזדמנות! ושוב תודה מראש לכל העונים זה ממש …
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתשעה ROTATE ל וידאו! פשוט צילמתי וידאו ויצא מהופך
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים יחסית בתקציב של עד 120 ש"ח פלוס מינוס. השימוש ברמקולים הוא לשמיעת סרטים. יש המלצה בטווח מחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן בעל אחסון של כ5GB שיהיה הכי משתלם שאפשר. אני לא אאודיופיל, אני לא מתעניין בסרטונים או תמונות במכשיר (אם זה דורש תוספת מחיר) ולא גימיקים נוספים מעבר לנוחות שימוש. אין לי מגבלות מחיר מוגדרות אבל נראה לי ש1200~ די יספיק בינתיים שמתי לב לIRIVER H10, ZEN MICRO ו RIO CRABON מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
http://www.ableplanet.com/catalog/product_info.php?products_id=38&osCsid=b904f8726c1fa8234c60636e57b9c216 האזניות האלה, יותר נכון. מישהו שמע? מכיר? התנסה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ביותר וקריאה של הרבה מאוד ביקורות, נראה כי ה- iriver בהחלט המכשיר בעל מס' הרב ביותר של יתרונות. אך ממש לפני שהחלטתי לקנותו גיליתי שלא ניתן לעשות playlists במכשיר עצמו אלא רק להעביר רשימות השמעה מה- winamp, האם הדבר נכון??? אני רואה בזה חיסרון מוחלט אשר עולה על כל יתרונות המכשיר. תודה רבה על עזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI. הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה. יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך? כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה. אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, מצאתי בארון כ.קול שהיה שייך ללוח הישן שלי DFI P35 T2R נקרא גםBernstein Audio מבוסס Realtek ALC885 איך הוא בהשוואה למובנה של ASUS P7P55D?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי רמקול Protech 500A שאני נורא אוהב אז חיברתי אותו דרך כבל RCA למתאם XLR זכר ישירות לרמקול , הבעיה היא שאני שומע רק את הLeft או רק את הRight , ישנה אפשרות (אולי אפילו רק עניין טכני בהגדרות) בשביל לגרום לך שהרמקול יוציא לי את הצלילים גם מLeft וגם מRight ? אני מפספס את הסולואים של ברייאן מיי וג'וני גריינווד וזה חורה לי :-\
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול באודיו או באוזניות קניתי לפני כמה שנים את האוזניות AKG 518 ולאחר שימוש כבד [בבית,בחוץ] הן פשוט נשחקו לגמרי הריפוד "עור פלסטיק" שלהן נקרע לגמרי כמעט וחשף את הריפוד והכבל הסתבך סביב עצמו [תקוע ככה..] ועכשיו אני כאן שוב מחפש המלצה לאוזניות בטווח התקציב של 350 [אפשר לחרוג כ100 וקצת] השימוש היחיד שיהיה להן הפעם יהיה ביתי למוזיקה ולמשחקים בעיקר, כמו שאני מבין העניין שזה לגיימינג לא אמור לשנות יותר מדי ממה שאני קורא בפורום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב, דרושה המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150. יחס עלות תועלת הרב ביותר, אמינות וצליל הכי טוב שאפשר להפיק בסכום הזה... יש חשיבות גם לוויום גבוה, רצוי מערכת רמקולים שמסוגלת להתמודד יפה עם ווליום גבוה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי שתי הצעות כרגע לאוזניות, תקציב הוא 100$ (מזמין מEbay). האוזניות הראשונות הן של Sennheiser דגם HD280 Pro והשניות הן של Sony דגם MDR-7506. המטרה היא מוזיקה. הסגנונות שאני שומע הם בעיקר רוק ומטאל. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הדגם הזה? אם אני אצרוב סרט ללא תרגום מובנה ולידו קובץ תרגום הנגן ידע להציג את הסרט ותרגום ללא בעיות?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-