עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by soundf,

שלום. אני מחפש טלויזיה חדשה המרחק צפייה הוא באיזור ה4 מטר (חדר שינה) השימושים שלי הם : 40% צפייה בsd דרך יס מקס טוטל hd 30% צפיה בתכני hd דרך חיבור המחשב לטלויזיה ועוד 30% משחקים (בדרך כלל משחקי קול אופ דיוטי,באטלפילד וכו..) שמחובר דרך המחשב על fullhd ועם כרטיס מסך רציני מבחינת סוג המסך: העובי לא חשוב לי , led או lcd לא משנה לי יותר חשוב האיכות מבחינת חיבורים: מינימום 2 hdmi (עדיפות לשלוש-כי מחובר תמיד מחשב +ממיר) יציאה אופטית לחיבור עתידי כל שארהחיבורים לא שימושיים לי גודל המסך: כרגע יש לי 40 אינץ של סמסונג ואני מרוצה -אפשר אפילו להעלות באינצים לדעתי, זה רק ישפר כמובן התקציב הוא עד 3500 עדיפות לחסוך , אם יש תלת מימד אז מה טוב אך זה לא מה שחשוב... אין לי העדפה מ…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. שלום בנובמבר אני קונה PS3 חדש ואני רוצה גם לקנות עם זה טלוויזיה חדשה בתקציב של עד 8 אלף כרגע יש לי טלוויזיה 27 אינץ של סמסונג אבל לא LCD אני ממש לא מבין במושגים של התחום הזה ומה בכלל ההבדל בין PLASMA ל LCD ומה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה PS3 ? אני מתכוון גם לראות סרטים מהמחשב וגם קצת לראות ערוצי טלוויזיה רגילים וד''א אני רוצה לחבר עם זה את הרמקולים Z5500 שיש לי במחשב האם זה אפשרי? אל תצחקו עליי אני ממש לא התעניינתי בתחום הזה עד עכשיו ובגלל זה אני ממש לא מבין כלום תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  4. Started by AMD IS LIFE,

עם סאב חזק דיו. בבקשה להנות בזריזות דחוף.!!!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by FatherBoard,

האם קיימת תכנה שיכולה להסיר או לפחות להפחית רעש של תקליטים בהקלטה מפטיפון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  6. Started by stingeR-,

מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by MasterOr,

רציתי לקנות תסט רמקולים הזה של קריאטיב שבארץ עולה 800 שקל (+/-) ובחו"ל מצאתי אותו באתר הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=36-116-137&catalog=60&manufactory=BROWSE&depa=1 רק ב85$ רק בעיה אחת שהאתר הזה לא מבצע משלוחים לארץ.. רציתי לשאול כמה שאלותת קודם כל לפי מה שקראתי בפורום הוא דיי טוב אז אם אתם ממליצים לקנות אותו? אם מישו מכיר אתר בחו"ל שאני יכול לקנות בו אותו עם משלוח לארץ? ואם מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם עליו.. P.S לא מצאתי שום ALTEC LANSING בחו"ל או בארץ בסביבות המחיר של הסט הזה שזה התקציב מקסימום שלי...

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by crazy man,

היי. רציתי לדעת האם הנגן סאן דיסק (גם גרסת הג'יגה וגם גרסת ה-512) תומכות בספריות? הכוונה, האם אפשר לסדר את המוזיקה בספריות(תיקיות). אני צריך לדעת אם קיים דבר כזה בג'יגה או ב-512 מגה.. תודה לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקימים שלי במחשב למשהו קצת יותר מקצועי וכול זה התקציב שלי או בין 800 ל-900 שקל אפשר לחרוג 40-50 שקל הרמקולים ישמשו בעיקר למזויקה בווליום גבוה ולפעמים סרטים מדי פעם אני מתלבט בין כמה רמקולים.....microlab x15/x14/solo7 c ויש עוד רמקולים שאני לא למצוא מלא זמן עם מישהו מכיר שיעזור בקשה זה הדגם שלהם:Speed Link Powerstixx Ultra 2.1 עם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by nadav275,

שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shibby15,

שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by FatCat,

שלום, כאשר אני צופה בסרטים שנמצאים על המחשב אני נאלץ לשקול שתי אפשרויוית: 1. לראות את הסרט על מסך 17" של המחשב ועם הAltec Lansing ATP-5. 2. לראות את הסרט על הטלוויזיה 21" עם הרמקולים של הטלוויזיה. אני יכול לצפות בסרטים על הטלוויזיה ולשמוע מהרמקולים של המחשב, אבל הם 3 מטר מהטלוויזיה וזה מבאס לראות ככה סרט. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? Thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. הם מגיעות עם נרתיק ...אבל מלבד הנרתיק מישהו יודע אולי עם יהיה הבדל באיכות ועל תשכחו יצא בליין cx 500 שזה אמור להיות משהו ... http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/press_releases_20.07.07 אני מתכנן עליהם .

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אני זקוק לרמקול שיודע לכסות אולם גדול בזמן הרצאה (לא למסיבה) - שיהיה איכותי וקומפקטי ככל האפשר. ישמש מרצה בעיקר בחיבור למיקרופון אלחוטי ולמחשב נייד להצגת מצגות וסרטים. התקציב גמיש מאוד ואין לי בעיה גם לקנןת מחו"ל במידת הצורך אם אין בארץ. מכיוון שהוא נסחב בתיק, עדיף משהו בפורמט שטוח יחסית ולא קובייתי וכמובן קל ככל האפשר. ניסיתי עד עכשיו כמה דגמים, חלקם מוצליחם יותר וחלקם מוצלחים פחות - מקווה שזה יתן כיוון: 1. ה-JBL DUET 200 עם 2x10w מספק בהחלט מבחינת עוצמת ואיכות האודיו אבל הוא גדול מאוד וכבד יחסית (700 גרם). מידות 36x14x6.4 ס"מ. ללא BT ודורש גם שנאי חשמל לא פיצפון. 2. Monster ClarityHD - פיצפון, קליל עם אודיו לא רע בכלל אבל צליל מעט אנמי/מתכתי ולא חזק דיו (ועדיין…

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by yuvalkob,

חשבתי על משהו אפשר לחבר מערכת רמקולים כמו האינספייר 2.1 לאוטו? כאילו ברור שזה לא יהיה איכותי כמו רוקפורד אבל אני שואל בתאוריה? כאילו מבחינת חיבור לא נראה לי שיש בעייה כי יש את היציאות מאחורי הרדיו דיסק. חשמל גם לא נראה לי יותר מדי בעייה (הקריאטיב עובדים על 12 וולט בערך) כאילו מה אתם אומרים על זה בתור מערכת זמנית? (במיוחד בשביל הסאב)

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by thifi,

היי חבר'ס! ההורים שלי קונים לי טלויזיה ליום ההולדת ואני רוצה ממכם המלצות לטלויזיה משתלמת בגדול של 32" בסביבות ה-3500 ש"ח. השימוש שלי בטלויזיה יהיה בעיקר למשחקים מהמחשב, סרטים, שימוש שותף במחשב וצפייה בשידורים מהארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. יש לי מרחק צפיה של בערך 2.3 אני דיי מתלבט בין 2 טלויזיות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 לבין זאתי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 אני מקווה שאני לא יוצא עד כדי כך אידיוט אבל אני לא ממש ראיתי טלויזיה בגודל של 40 אינץ... האם הרוחב והגובה באותו יחס כמו ב42 37 32 וכו ? או שזה טיפה רחב יותר או גבוה יותר?

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by noise,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD "32 לחדר (אולי זה קצת גדול לא יודע...) בכל מקרה יש לי הגבלות גודל של רוחב מקסימלי של 80 ס"מ - עדיף מעט פחות... גובה פחות קריטי כי מקסימום נוריד את הגובה של המדף. ראיתי את השארפ LC32A33 - במחיר של 4390 וראיתי בעיתון שיש גם ב- 4170 או משהו כזה. לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות ברשת בכלל...(אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת). היא קצת יקרה... הייתי שוקל לרכוש משהו מעט יותר זול.. האם יש המלצה? חשוב שזוית הצפייה תהיה מיטבית+ואם אפשר כברHD READY אז גם טוב (למרות שאני לא מבין גדול...ושידורי טלויזיה יהיו עדיין על הפנים. האם מישהו שמע ביקורות על LCD של הייסנס?או דברים כאלה או המלצות אחרות יתקבלו בברכה! - תודה [br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי נגן IAUDIO X5L ישנה בנגן אפשרות להצגת המילים lyrics display You can enjoy your music and read lyrics at the same time! New Lyric Display Feature provides you with lyrics on wide color LCD השאלה שלי היא כיצד ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.