עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום. לאוזניות שלי (KOSS UR 40) נקרע הכבל מאחד הרמקולים. אני יכול להלחים אצל חבר את הכבל בחזרה. הקוטביות משנה באוזניות? אם כן, איך אני יכול לשחזר את הסידור המקורי של הכבל? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. יש לי חדר קטן יחסית ... כ 8מ"ר ... איין לי בעיה לתלת על הקירות את הרמקולים... אני בעיקר משחק ו שומע מוסיקה... אוליי יש המלצות טובות? כמו שכתבתי התקציב... 600שח

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by A.j.23,

אני קונה מחשב חדש שאני רוצה מסך גדול ( מ27 - 32 ) שיתאים לשימוש של צפיית סרטים ומשחקי מחשב. אני יודע שזה ענק למחשב אבל אני מחבר הכל אלחוטי. אגב אם יש המלצה על מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרה שלי אשמח לשמוע תודה!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by ofirxp,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות את הרמקולים האלה, רק רציתי לדעת מה המידות של הסאב...אם יש למישהו אותם או יודע בכלל...בבקשה לעזור! ואם יש אותם למישהו ויכול להמליץ או ההפך...עזרה תתקבל! תודה..

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by Zilberberg,

אני צריך חנות אמיתית(לא באינטרנט) באזור לוס-אנג'לס(בסיטי, לא בוואלי) שמוכרת iriver h10 20 gb ו iaudio x5L, אם אפשר לכתוב גם את הטלפון של החנות. בתודה מראש Zilberberg

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by oded6188,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום כולם היום קניתי אוזניות חדשות בומביה בומבה אבל יש בהם בעיה החביור שלהם למחשב ענקי של סטריאו עכשיו איך זה אמור להתבחר למחשב ? איך אני מחבר אותו למחשב ? יש מתאם ?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by shloosh,

מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין שיר בפורמט wav לבין שיר שמקודד בפורמט Flac שהרבה אוהבים בגלל האיכות המעולה שלו. שמעבירים שיר מדיסק לwav השיר נשאר באותו איכות ובאותה כמות ביטים כמו בדיסק. לאחר שמעבירים ל-wav יש אנשים שמעבירים ל-Flac. מישהו יכול להסביר לי למה זה? אני משתמש ב-flac בגלל שהאיכות של הסאונד נשמרת,אבל בתכלס האיכות הרי לא משתפרת כשקידדתי לflac, האיכות אותו דבר ב-wav וflac אז בשביל מה כדאי לקודד? הקידוד לflac זה רק כדי לחסוך במקום? בדר"כ קבצים ב-flac שוקלים פחות,אבל בהבדלים די קטנים אז בשביל כל הסיפור הזה?? תודהה!

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by bd,

אני רוצה לקנות תנגן הזה iAudio U2 1GB הוא שווה? ל 650 שח? או שיש משו אחר באותו מחיר פחות אפילו ששוה לקנות עם סוללה נטענת כמו שלו ?.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=131679

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by Torment,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by alon27,

שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. האם יש כזו באזור של 1700 ש"ח? או באופן כללי? הכוונה לטלויזיה עם USB אשר יכול לקרוא סרטי MKV+AVI עם תרגום SRT בקובץ נפרד. עוד דבר, האם יש טלויזיות עם בלוטות? יש לי אוזניות בלוטות אלחוטיות וזה יכול להיות נחמד לחדר שינה.. אבל לא שמעתי על דבר כזה.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  17. שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  18. http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH בחיבור אנלוגי מהקיר לכרטיס (כלומר ללא ממיר) האם הכרטיס יקבל גם AUDIO ולא רק VIDEO? האם יש אפשרות להשתמש בחיבורים שלו בו זמנית? כלומר להחליף ביניהם דך התוכנה או שצריך בכרטיסים כאלו לנתק ידנית?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  19. מהי הדרך הכי זולה שבעזרתה ניתן לחבר ממיר של יס (רגיל, לא HD) למסך של סמסונג שיש לו כניסת HDMI? :s05:

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי אבי נוסע לארה"ב והחלטתי ליקנות אוזניות, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות סגורות ב70$ אם ץוכלו לתת לינק לחנות אני אשמח בתודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by vourt,

הי, אשמח לעזרה וטיפים בנוגע למערכת שמרכיב בדירה חדשה. המערכת המתוכננת היא 5.1 לשימושים - (לפי סדר) סרטים HD, משחקי מחשב, מוזיקה, כבלים. התקציב הוא בערך עשרת אלפים שקל וכרגע מה שמצאתי הוא בחריגה קטנה לכן שואל לעצתכם: רמקולים: Morel MT2 - Music Theater 2 מגבר: Pioneer 920 תודה!

22. Started by 11GnR,

שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה. לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את ה…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by daniel0089,

היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by שניצל,

שלום לכולם, יש לי בבית טלוויזיה עם חיבורים ישנים (קומפוסיט וכד') ואני רוצה לנסות לחבר את אחד המחשבים הניידים שיש לנו בבית - Lenovo T60 ו-Acer 3810T. ללנובו יש רק יציאת VGA, ולאייסר יש VGA ו-HDMI. ראיתי שיש כבל מתאם מ-VGA ל-Composite/S-video, אבל הוא דורש שהמחשב יהיה מסוגל להוציא סיגנל מתאים, ולכן זה לא עובד עם הרבה מחשבים (ספציפית, קראתי שעם הלנובו הוא לא יעבוד). על האייסר לא הצלחתי למצוא אם זה עובד או לא, ולכן אני לא רוצה לקנות את הכבל סתם. בקיצור, יש לי שתי שאלות: א. מישהו יודע אם לאייסר יש את היכולת הנ"ל, ככה שאני אוכל לקנות את הכבל? ב. אם לא, יש למישהו פתרון אחר שלא יעלה הון תועפות? ראיתי כל מיני ממירים מ-VGA או HDMI לקומפוסיט, שעולים 200 ש"ח ומעלה...

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  25. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT

• 1 תגובה
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.