עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by puyol,

לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. אהלן, ברשותי מחשב DELL studio xps16 כשאני מחבר אותו לכבל HDMI 10 מטר לטלוויזיה - אין תמונה. כשאני מחבר כבל קצר הכל עובד כרגיל. רציתי לדעת אם יש אופציה "להגביר" את היציאה במחשב או שהדרך היחידה לפתור את הבעיה היא דרך מגבר HDMI שזה כמה מאות שקלים. הצורך בכבל הארוך הוא מכיוון שזה בתוך הקיר... במידה והאופציה היחידה היא המגבר האם יש לכם המלצות... במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח לדעת איפה כן יוכלו לעזור לי. תודה רבה !!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אחרי כל ההנחות יכול לקנות את IOGEAR 5 מטר ב300 במקום 550 ש"ח או 5 מטר של "אין לי מושג" ב70 שקל מחנות מחשבים בר"ג .... יש הבדל בכלל בינהם באיכות התמונה ??(ואני מאילו שמבחין בכל פיפס - עין טובה) http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~HDMI2HDMI5M~8320~7910.htm http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=196 (רק שאני אקח 5 במקום 3) ? או שאחסוך לי את ה250 שקל לאיזה מסא'ג טוב במקום ... ? כבר משלמים 4000 ל 37 חדשה של סמסונג אז עוד 300 שקל כבל אפשר לסבול...אבל השאלה אם באמת כבל 5 מטר ב60 ..70 שקל ייתן אותה התמונה\קול אחד לאחד .. ? (הרעיון הסופי זה לחבר באמת גם כוידאו וגם קול מהכרטיס מסך שלי - 4850 ATI) ? אנא תשובה ממישהו באמת מקצועי שניסה כבל בשקל מול כבל ב500 שק…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by omri123,

רכשתי לאחרונה את הכבל הנ"ל בתקווה לחבר את המחשב (פבילון DV6,REDEON HD 6490M) לטלויזיה (סמסונג 32' LCD), יודע שיש לה גם HDMI אך כרגע יש לי כבל אחר. אך בשום קומבינציה שהיא, כולל המתבקשת, הכבל לא עבד, מה ניתן לעשות? זה הכבל: http://www.123inkcartridges.ca/product/image/311516/medium/HDMI_to_3RCA_Component_cable.jpg

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by ToyMan,

אני מחפש כבל HDMI איכותי כמה שיותר של 10 מטר.. התקציב הוא 250 ש"ח אפשר לחרוג מקסימום 300 יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mlunker,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב שולחני שתומך בFHD עם יציאת HDMI. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך 42 אינטצ' במרחק 10 מטרים. איך אני עושה את זה בעלות מינמלית ובאיכות סבירה? איפה ניתן למצוא כבלים שיענו לדרישה זו? האם יש למישהו רעיון לאלטרנטיבה? תודה, mlunker

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. בעיות בקטע של שיבושי תמונה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by jambo222,

שלום למחשב שלי יש יציאת hdmi בתקן 1.4 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה , בשוק קיימים כבלי hdmi בתקן 2.0 . שאלה 1 האם תקן 2.0 יתאים מבחינה פיזית , האם מדובר באותם כניסות , שאלה 2 האם אני יכול לראות סרט 4k (דרך טלוויזיה 4k) כשהמחשב לא תומך ב 4k , תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלם חברים לאחרונהרכשתי מחשב נייד יש בוא יציאת HDMI חשבתי לחבר אתו לפלזמה אבל אני לא בטוח איזה כבל אני צריך בשביל זה (בפלזמה יש גם חיבור HDMI) ראיתי את הכבל הזה : http://cgi.ebay.com/Premium-1-3-Gold-HDMI-Cable-for-PS3-Sony-1080P-1M-3FT_W0QQitemZ370301531122QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5637b0f3f2 האים הוא יתאים לי? כמה שהבנתי לכל כבל יש מהירות משלו על מה זה משפיע ? יש לזה חשיבות בכלל ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Kirma,

צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Zakash,

שלום לכולם! הזמנתי היום טלויזיה והייתי מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה.... ראיתי המום קבלים מ100 שקל עד 400 ואין לי מושג על מה ללכת... יש סיכוי להמלצה או אפילו לינק לחנות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Buffer,

היי, השבוע הזמנתי כבלים של monster ultra 800 HDMI-DVI וכל אחד עלה לי רק 70 שקל, ל-2.4 מטר... לפי המחירים שראיתי בארץ והמחירים שהכבל נמכר בEBAY אין ספק שזאת עיסקה משתלמת מאוד.. קניתי 2 בלי להסס, ולא האמנתי שזה נכון עד שזה הגיע הביתה.. דיי מהר אגב, יומיים מאז ההזמנה. לא יודע מה פשר המחיר ואולי זו טעות של איזה עובד, אבל תהנו.. קישור למוצר: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7709766&CurTab=ProductDetail#CurTab שבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by ndhp,

יש לי רמקולים שאפשר לחבר להם כבל כמו בתמונה המצורפת, הבעיה היא שהם מקבלים רק את צד ימין, ולכן החלטתי לקנות PL מונו. חיפשתי המון ולא מצאתי, אפשר בבקשה לינק או שם של חנות שבה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום כולם הסתובבתי בחנויות אלקטרוניקה מוזיקה חשמל ומה לא ולא מצאתי כבל אודיו נורמלי לכרטיס קול שלי אני מחפש כבל בצד אחד PL מוגן כיפוף עם קפיצים מוזהב ובצד שני RCA מוזהב.חשוב שיהיו מאוזנים (BALANCED) כי זה כפול.ראיתי כאלה כבלים לגיטרות אבל זה שני מונו (טוב סטריאו זה שני מונו אבל לא הייתי בטוח אם לקנות אותם...) אשמח לעצות. קראתי את הספר של ה 1212 וחשוב שכבלים יהיו מאוזנים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by sniper434,

שלום לכולם, האם יש איזה תרשים ברשת איך ליצור כבל עם הנחתה של 20 db בפלאג הRCA ? חפשתי המון ולא מצאתי. עם איזה נגדים משתמשים ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by eranisra,

היי לכולם, רציתי לחבר את המחשב שלי לרסיבר YAMAHA החדש שקניתי, כמובן שרציתי לחבר אותו לכניסה הדיגיטלית וקניתי כבל RCA, הכבל הוא של LEXUS מדגם SUB-50 שרשום עליו שהוא כבל מיוחד לחיבור סאבוופר. דרך אגב קניתי אותו כי זה מה שהמליצו לי במחסני חשמל לקחת. שאלתי היא האם הכבל הזה טוב לחיבור כזה כיון שרשום שזה כבל מיוחד לחיבור סאבוופר לשיפור העברת העוצמות הנמוכות? הנה לינק לכבל המדובר: http://sirius-electronics.co.il/Gallery/ShowProduct.aspx?ItemID=358&CategoryID=11111&ItemPosition=0 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום, ראיתי ב - EBAY כבל שצד אחד שלו זה RCA והצד השני HDMI. השאלה שלי האם זה יעבוד כאשר אני אחבר עם הכבל הזה את הדי וי די מהחיבור RCA לחיבור ה- HDMI של הטלוויזיה? (אין לה חיבור RCA) תודה

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by ronald19801,

אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by homart,

שלום... יש לי יציאת s video בכרטיס מסך שהבנתי שעם כבל מיוחד אפשר לחבר ככה את הטלווזיה למחשב... מישהיו יודע אולי איפה אפשר לקנות כבל כזה באורך שעולה על 2 מטר (כמו שאפשר למצוא בכל חנות) ואני מדגיש, אני צריך כבל שהוא בצד אחד s video ובצד השנ חיבורי אודיו וידאו (אדום צהוב לבן) ולא כבל שהוא משני הצדדים s video. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by n_aviv1,

אם אני אחבר את הDVD עם S-video זה ישפר את האיכות? כרגע החיבור הוא החיבור הצהוב הפשוט (RCA). יש משמעות אם הכבל מוזהב או לא מוזהב? ועוד שאלה אני רוצה לדעת מה הדגם של הטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע איפה למצוא. איבדתי את החוברת של ההוראות ואני רוצה לבדוק משהו בקשר לתפריט... למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by SandLegion,

שלום, עד לא מזמן השתמשתי בכבל S-VIDEO באורך של מטר בשביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב והתמונה הייתה מושלמת, קניתי לא מזמן כבל S-VIDEO באורך של 15M. כאשר חיברתי אותו, התמונה בטלוויזיה לא חדה כמו שהייתה... הכבל עצמו נראה איכותי לחלוטין עם מוליכי זהב ופינים תקינים. יכול להיות שהסיגנל של S-VIDEO פשוט נחלש ב15M?! נשמע לא הגיוני ונגיד שכן, אז למה מוכרים כבלים כאלו באורך 15M? אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by SeaMonster,

אני מחפש כבל SCART איכותי כידי לחבר את ממיר רגיל (VOD) של הוט לטלוויזיה (32" FHD). יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. לפני מס' ימים חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל SDPIF. למיטב ידיעתי הכבל משדר לרסיבר את כל הערוצים הנחוצים (רמקולים קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב), ותקנו אותי אם טעיתי עד כאן... הגדרתי את ההגדרות כפי שמתואר בתמונה המצורפת הראשונה, ובדקתי סראונד בתמונה המצורפת השנייה. זה נראה כאילו יש לי רק סטריאו כי כשהכדור מגיע לצד האחורי יש שקט ולא שומעים כלום. הסנטר והקדמיים עובדים בסדר. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי או סתם לכוון אותי מה לא עשיתי בסדר. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sebi,

אז ככה אין לי יציאת HDMI במחשב (נייד) יש רק את היציאה של המסכים רגילים- RGB נראה לי קוראים לזה. קניתי כבל RGB TO RGB וחיברתי לטלוויזיה אבל כשאני מעביר AV זה לא עובד...למישהו יש פתרון??

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by bykeking,

אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים