עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום , אני מחיפה ( לקוח KSP לצורך העיניין ) . בכל אופן מה שרלוונטי הוא שבעוד פחות משבוע אני יוצא למסע של 7 ימים לנגב . לפני כחצי שנה רכשתי דיסקמן MP3 ב260 ש"ח ... נהניתי וכו' , אבל זה כבר לא פרקטי וממש גדול ( יחסית כמובן ) , לא נוח ואף מקרטע ( קופץ בשמיעה ) . לכן חשבתי להחליף אותו בנגן MP3 קומפקטי מן המניין : יתרונות : גודל . חיסכון בסוללה ( האומנם?! ) . כנראה יותר איכותי ממה שיש לי עכשיו . לא צריך לצרוב דיסק חדש בכל פעם שרוצים לעדכן את רשימת השירים . חסרונות : מחיר . שטח אכסון . בכל אופו מה אתם אומרים , כדאי לקנות אחד לפני המסע? ואם כן איזה כדאי , התקציב לא כל כך מוגבל אבל רצוי שלא יעבור את ה450 ש"ח רשימת המותגים העומדים על הפרק ( רצוי מאוד 256MB…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  2. שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  3. קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  4. שלום. לאוזניות שלי (KOSS UR 40) נקרע הכבל מאחד הרמקולים. אני יכול להלחים אצל חבר את הכבל בחזרה. הקוטביות משנה באוזניות? אם כן, איך אני יכול לשחזר את הסידור המקורי של הכבל? תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by matan147,

יש לי שאלה קניתי LCD והיא מחוברת לממיר רגיל ואני רוצה שאיכות התמונה תשתפר האם המיר HD ישפר תתמונה משמעותית בתכני הHD ואם כן ככמה זה עולה לחודש לא מצאתי תמחיר באתר שלהם תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  6. קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by kyyle,

האם יש לקריאטיב כרטיס קול עם שלט אבל בלי פאנל\ראק? כי זה ממש יעזור לי אבל כל החיבורים שבאים עם הפאנל ממש מיותרים בשבילי.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  9. Started by omri_ro,

איך אני עושה שיראו את רשימת השירים לפי הTAGים שלהם ואז ניתן לעשוד סידור לפי אומן/שם השיר/ג'אנר

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by inoy,

שלום. קניתי מחשב חדש אינטל 6400. עכשיו הגיע זמן למצלמה. השימוש שלי הוא לשיחות במסנג'ר. יש לי מצלמה מאוד פשוטה אך לא רואים בה ברור. איזו מצלמה מומלצת בזול?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר track ספציפים מתוך Midi ל mp3 ולא את כל ה tracks מישהו מכיר כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Godmoney,

קניתי עכשיו את ה CX300 והבנתי שצריך לעשות להן Burn-In בהתחלה. מה זה אומר בכלל? ואיך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by tiny86,

שלום חברה, אתמול קניתי סט רמקולים 2 קדמיים + 2 אחוריים + סנטר ו 2 סאב וופרים דגם BQ - 108 עם מגבר pioneer VSX-422 השאלה היא: איך לחבר את שני הסאבים למרות יש רק יציאת RCA אחת !?!!!! הערה: "כל הרמקולים וסאבים שקועים לקיר" ... והנה תמונה לכל היציאות במגבר : והנה תמונה לסאב BQ-108 : נא עזרתכם.. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by amit1242,

In September 2008 Creative released the "Dolby Digital Live" pack which enables Dolby Digital Live on Creative's X-Fi sound cards. The product can be bought from Creative directly מויקפדיה..זה אומר שהקריאטייב טוב לDDL עכשיו?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  16. שלום, אני מחפש בכל האינטרנט והחנויות רמקול ספציפי ומשום מה לא מוצא: (התקציב לא רלוונטי) 1) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו בעלי תמיכה בבלוטוס כדי שאוכל לשדר שירים אליהם ישירות מהנייד. 2) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו עמידים למזג אוויר (weaterproof) הכוונה היא ללחות בעיקר. 3) אני רוצה שהרמקול\ים לא יהיו ניידים אלא עם שקע חשמל קבוע בקיר מכיוון שאין ברצוני להזיז אותם... מצאתי דגם שעונה על צרכיי באמזון אך משום מה לא מוצא אותו באף אתר אחר: http://www.amazon.com/Bluetooth-Weatherproof-Speakers-Sound-Appeal/dp/B00C402ZYS/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391091274&sr=1-10 ולכן רציתי להיעזר בכם, האם אתם מכירים דגם שעונה על דרישותיי?? מה דעתכם על הדגם הספציפי ששלחתי? ב…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by alon27,

שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by yot,

אמממ...? ???

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם אפשר לחבר כבל קומפונט (כלומר 5 יציאות ) לחיבור טלוויזיה רגיל (כלומר החיבור הצהוב הזה ) g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

ברצוני לדעת מי מבין הרמקולים עושה את עבודתו על הצורה הטובה ביותר שניהם של אותה חברה שניהם אותו מחיר אז מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by vourt,

הי, אשמח לעזרה וטיפים בנוגע למערכת שמרכיב בדירה חדשה. המערכת המתוכננת היא 5.1 לשימושים - (לפי סדר) סרטים HD, משחקי מחשב, מוזיקה, כבלים. התקציב הוא בערך עשרת אלפים שקל וכרגע מה שמצאתי הוא בחריגה קטנה לכן שואל לעצתכם: רמקולים: Morel MT2 - Music Theater 2 מגבר: Pioneer 920 תודה!

24. Started by eladbu,

איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5L הורדתי את הגרסה 2.10 העתקתי אותה לספריה בגט של! אבל זה לא שידרג! מה הדרך בנכונה?

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Or ei,

כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים