עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי אז אני כנראה קונה את ה-ATP3 וקראתי כמה דברים על ברייק-אין שהוא משפר את הביצועים וכאלה. אני רוצה לדעת איך עושים כי אני רוצה לפתוח את הרמקולים כמו שצריך שיהיה סבבה לשמוע בהם. אז איך עושים את זה? ואיך זה בדיוק משפר את הצלילים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  2. איך אני שומע מהטלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by gal1,

http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  4. 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by limer,

מה היתרון של סטרימר מול המחשב ? סטרימר הוא מאוד יקר ומאוד מוגבל בתכונותיו לעומת המחשב ... עד היום אני לא מבין למה אנשים מעדיפים לקנות סטרימר שיהיה ממקום בסלון קרוב למסך {LCD ...וכדומה ...} ולא מעדיפים לקנות כבר מחשב קטן וקומפקטי ויקר קצת יותר אשר מסוגל לעשות כמעט הכל אני באופן אישי כמובן מעדיף את המחשב אשר מחובר למסך LCD "32 HD READY הוא למעשה המסך היחיד שלי ודרכו אני עושה הכל ! ! ללא יוצא מן הכל הרזולוצייה הטיבעית 1360X768 והמרחק ביני למסך הוא +\- 2 מטר

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  6. Started by icebreak,

יתכן והחודש APPLE מתכוונים להכריז על גרסאות 2GB ו 4GB של ה IPOD SHUFFLE שלהם, בגרסאת FLASH ! כרגע אין אישור רשמי לזה, וניתן לראות באתרי מכירות כמו SHOPPING.COM שהמוצר קיים (ללא אפשרות הזמנה / מחיר עדיין)... אם באמת יש כוונה לשווק דגמים כאלו, הדבר יכול לתת זריקת עידוד חדשה לכל נושא נגני ה FLASH ולזכרונות ה FLASH בלי קשר... עד היום נאלצנו להסתפק בנגנים בגדלים של עד 1GB במקרה הטוב, וגם זה במחיר לא קטן. APPLE שכרגע עדיין שולטת בשוק הנגנים, יכולה עם הוצאה של מכשירים בגדלים כאלו גדולים, לגרום לשינוי בשוק, שבעקבתיו נראה ירידה במחירי הנגנים והזכרונות, ולכך שבעתיד נראה יותר ויותר נגני FLASH (על כל היתרונות) בגדלים של 2-4GB. לזה מצטרף ההודעה, כי SAMSUNG הודיעה על הורדת מכירים של 50…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by CrashZone,

יש לחבר שחי IPOD דור רביעי והבנו כי אפשר לשים בו עברית. מי מו מה ואיך? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  9. למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם אפשר לחבר כבל קומפונט (כלומר 5 יציאות ) לחיבור טלוויזיה רגיל (כלומר החיבור הצהוב הזה ) g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת עם אפשר לראוות וידאו ועם כן אז איך????????????? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אני מדבר בלי להצמיד כתוביות...לצרוב את זה וזהו... תגידו איזה דגם ואיזה חברה...או תנו קישור...!! תודה...

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום לכולם, לא מזמן קניתי HD515 Sennheiser , אוזניות באמת טובות, אך כנראה בגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם, אני צריך להגביר את הווליום באופן משמעותי בשביל לשמוע בעוצמה סבירה + (באוזניות פשוטות יותר קודומות שהיו לי הייתי מגביר קצת ועוצמה היתה חזקה הרבה יותר). הבנתי שמגבר אוזניות יעזור בנושא הזה. אם כך איזה מגבר מומלץ לאוזניות אלו מבלי להשתגע במחיר אך יחד עם זאת שיספק את העוצמה והאיכות הדרושה ? התקציב שלי סביב ה700 שקל אפשר לחרוג אם זה מצדיק את ההפרש. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים ומוסיקה. אודה לעוזרים, אריאל. אגב, צריך ספק מתח חיצוני בשביל המגברים האלו ? או שהוא פשוט מתחבר למחשב.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Clint Eastwood,

למיטב זיכרוני נאמר שהם מיוצרים באותו מפעל... הם נראים יחסית אותו הדבר פרט לכך של A-400 יש שלט. האם הם זהים גם באיכות השמע? אגב, A-200 ו X-Force 3 הם גם דיי זהים...

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Or ei,

כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  19. שלום.. אני מחפש פיתרון לחיבור הממיר (הוט) לטלויזיה שהיא ללא סקראט. האפשרויות שלי: מהמיר אני מוציא סקראט ל SVIDEO לכניסה בטלויזיה השניה: מהמיר אני מוציא TV OUT של הכבלים (הברגה) אל ה TV IN בטלויזיה - ללא ההברגה..אני אקבל סטריאו? איפה אני אקבל יותר איכות? תודה!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by 7278608,

שלום אני רואה סרטים דרך המחשב ועכשיו קניתי טלוויזית 3D הורדתי סרט של 3D ועכשיו שאני רוצה לראות את זה דרך המחשב הוא לא משדר לי את זה ב 3D אבל אם אני מחבר דרך USB את הסרט לטלוויזיה עצמה אני רואה ב 3D. אז איך אני יכול לראות דרך המחשב גם ב 3D? מישהו אמר לי שיכול להיות שזה בגלל שיש לי כבר HDMI ישן ואני צריך דגם חדש HDMI 1.4 הגיוני?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by gambak,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואיתו גם רמקולים חדשים. התכנון הוא לקנות logitech x530. לא משהו מפואר מידי, אבל בהחלט שידרוג על הרמקולים עלומי השם שיש לי כיום. בכל מקרה, השאלה שלי היא האם כרטיס onboard כמו זה שבא עם http://tms.co.il/product/5298 ז (Gigabyte GA-EP35-DS3) ינצל את האכויות של ה530, או שחייבים לקנות כרטיס קול יעודי? ואם לקנות, אז איזה מומלץ? משהו זול שמתאים ברמה לרמקולים... תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by Noam0101,

שלום. אני מחפש אוזניות באיזור ה-300$ (אני גמיש). יש לי PX100 כבר שנים ואני מרוצה מהם, ובא לי לשדרג. יש לי העדפה לאוזניות פתוחות. מעבר לזה, אני צריך אוזניות שמתאימות לראש גדול יחסית, ולא משהו שילחץ לי. השימוש העיקרי לאוזניות הוא האזנה למוזיקה. מעבר לזה יש גם צפייה בסרטים, אבל מדובר בשימוש משני. אין לי כרגע מגבר כלשהו, והייתי שמח לאוזניות שלא דורשות מגבר. מצד שני, אם אפשר לרכוש מגבר בזול (כלומר, בכ-50-100$ לכל היותר), אולי אני אשקול את האופציה. אני צריך בעיקר לדעת איזה דגם הוא המומלץ ברמת המחירים הזו, ואני כבר אדאג למשלוח (אין בעיה עם רכישה בחו"ל). ליקטתי דגמים מאמאזון (ועם קצת עזרה של גוגל). כמובן שאני לא נעול על הרשימה הזו, אבל אולי זה יחסוך זמן. AKG K702 Audio Technica…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by NeoNate,

שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by waizman,

הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת האם מערכת הרמקולים הזו Z-5500 Digital של לוג'יטק טובה ומה אומרים גם לגבי BOSE דגם COMPANION 5? אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.