עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by psychuil,

אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by nazgull,

שלום אנשים, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לחבר את הcreative 2.1 לטלויזיה או ליאס...לא מצליח לחבר אותה באופן רגיל..והידע שלי באודיו הוא די מינימלי... יש ברשותי כבל של אדום לבן וחיבור מרכזי האדום ולבן ובצד השני חיבור אחד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום, אני מחפש בכל האינטרנט והחנויות רמקול ספציפי ומשום מה לא מוצא: (התקציב לא רלוונטי) 1) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו בעלי תמיכה בבלוטוס כדי שאוכל לשדר שירים אליהם ישירות מהנייד. 2) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו עמידים למזג אוויר (weaterproof) הכוונה היא ללחות בעיקר. 3) אני רוצה שהרמקול\ים לא יהיו ניידים אלא עם שקע חשמל קבוע בקיר מכיוון שאין ברצוני להזיז אותם... מצאתי דגם שעונה על צרכיי באמזון אך משום מה לא מוצא אותו באף אתר אחר: http://www.amazon.com/Bluetooth-Weatherproof-Speakers-Sound-Appeal/dp/B00C402ZYS/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391091274&sr=1-10 ולכן רציתי להיעזר בכם, האם אתם מכירים דגם שעונה על דרישותיי?? מה דעתכם על הדגם הספציפי ששלחתי? ב…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by tintin,

טוב אז ככה. היה לי למשך שנתיים E2C של SHURE, אבל אתמול הכבל הימני ליד האוזן התפוצץ כנראה מרוב סיבובים, כי צריך לסובב את האוזניה בתוך האוזן, ולא שומעים מהצד הימני, דבר דומה קרה לי עם ה SENHISER 477 לפני כמה חודשים. עכשיו אני לא יכול לשמוע לא בנגן ולא לראות סרטים במחשב כמו שצריך!!!! איזה באסה. לפי דעתי יש לי עדיין אחריות על השור, יש להם שנתיים אבל אין לי קבלה, קניתי אותם ממש השבוע לפני שנתיים. לפי דעתכם באג יחליפו את כל האוזניות בגלל שהכבל התפוצץ?, או שיגידו שאני גרמתי לזה ולא יחליפו? הכבל של השור חזק אבל מרוב סיבובים הוא כבר התחיל להתקמט בעוד אזורים. רציתי לשאול אותכם איך האוזניות האלה מEBAY? http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-Super-fi-3-Studio-In-ear-Earphones-Clear_W0QQit…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. Started by TscR,

שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  6. למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by THE FOX,

למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

היי... לא נכנסתי לפורום שנים אבל זה תמיד מקום טוב לחזור אליו להתייעץ על דברים שאני לא מבין בהם. אני רוצה לבנות לעצמי מערכת סאונד ניידת חזקה שתיהיה בעצם קופסא עם רמקולים מגבר (ואם צריך קרוסאובר) וסוללה נטענת. יש לי בבית רמקול גדול של isophon חסר מעש שאפשר לדעתי להכין ממנו את העניין. הסאב שלו גדול נראה לי 8.5' יש גם מיד 4' וטוויטר... (כשאני מחבר אותים למערכת שלי אני מרגיש שרק הסאב עובד... אפשר לבדוק תעניין הזה) לפי מה שרשום על זה זה 8 אום watt80 ו60 RMS הרמקול קצת כבד אבל לדעתי הכי פשוט להכין מזה תמערכת. מצאתי באיביי סוללת ליטיום 12v 9800mah שאמור להספיק לכזה רמקול... במקרה הרע אפשר לקנות עוד בטריה... זה דיי זול. עכשיו אני מגיע למגבר... יש באיביי איזה חרא זול http://cgi.eba…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by shakedd,

יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

ברצוני לדעת מי מבין הרמקולים עושה את עבודתו על הצורה הטובה ביותר שניהם של אותה חברה שניהם אותו מחיר אז מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  12. שלום רב, אצטער מראש, שכן אני נוב מוחלט וייתכן שהשאלה תהיה טיפשית או לא מנוסחת כראוי. ברשותי זוג רמקולים של מיקרולאב, סולו7, לא מזמן רכשתי כרטיס קול, שכן למחשב שלי אין כזה, והוא היחיד בסביבה שקראתי עליו ביקורות סבירות ביחס למחיר, ותומך לינוקס. הכרטיס הוא maya u5 של audiotrack. הצלחתי לקנפג את הכרטיס עם המערכת הפעלה, אלא שהחיבורים לא ברורים לי. הכרטיס מקבל מידע מהמחשב דרך הusb, מן הסתם, אך יש לו מספר אופציות יציאה לפי מה שהבנתי, ולא ברור לי מה הבחירה הנבונה יותר. קיימת analog out, להרכב של 5.1 אני מניח, שכן היציאה משולשת, ל3 בננות שונות, ומסומנת בfront, rear,c/w, ואילו יציאת אוזניות לבננה. מכיוון שהרכב הרמקולים שלי כאמור, הוא 2.0, וברשותי כבל rca לבננה 3.5, איך החיבור שלי א…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by CocainHore,

אהלן חברים, חבר טוב שלי קונה רמקולים חדשים ממש בתחילת שבוע הבא. שתי האופציות היחידות שהוא רוצה זה אחת מאלו שבכותרת מכיוון שלי יש את האלטק לאנסין הוא התלהב אבל מאוד התלהב מצד שני מהלוג'יטק, לפי מה שהוא קרא באינטרנט ובביקורות. עכשיו הוא משתמש בהם המון למוזיקה \ משחקי מחשב וסרטים - עם נחלק את זה מדויק זה ככה : 50 אחוז משחקים , 25 אחוז מוזיקה , 25 אחוז סרטים. הוא לא מעוניין במערכת 5.1 , אם יש המלצות ל 2.1 ברמה הזו אני אשמח, אבל עוד יותר הוא ישמח לשמוע מה עדיף ה Altec או הלוג'יטק בעיקר מבחינת עוצמה ואיכות.

15. Started by Pika007,

פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת לרכב.. משהו שיהיה בעוצמה סבבה.. כאילו לא חזק יותר מידי וגם לא חלש יותר מידי.. [עד 1000 ש"ח כולל רדיו דיסק] תודה.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by zahiz007,

****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by Or ei,

כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  20. יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by rk666,

טוב נכנסתי לחנות, הציעו לי 3 דגמים של DVDים, ביקשתי PIONEER נתנו לי את הדגמים האלה: dv360 dv2650 dv366 אלו הדגמים, ייש לי מגבר סטריאו ורמקולים סטריאו, אני לא צריך יותר מידי, רק שהיה טוב, שיראו טוב וישמעו טוב אז השאלה, מה יותר טוב, או האם הם באותה רמה עריכה ------- ועוד שאלה, הבנתי שההבדל בין ה360 ל366 (שאני נוטה לדגמים אלה קצת יותר) הוא הPROGRESSIVE SCAN. השאלה היא האם אני אראה הבדל בטלוויזה רגילה שהיא לא HDTV?

22. Started by benos1,

אממ בשעה טובה יש לי מחשב חדש... ואני זקוק לאוזניות של גיימרים שכוללים מיקרופון עכשיו חשוב לי מאוד ואני מדגיש מאוד שיהיו קלות ונוחות ואיכותיות. התקציב שלי הוא עד 150 ואם משש צריך חריגה עד ל 200. תודה על העזרה והזמן.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by papushka,

עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by IAF.ofek,

**בעוד שאני כותב את הביקורת הזאת אני מאזין למיני דיסק שחמוד שרכשתי...** שלום בעקבות חיפושי אחר נגן אולטמטיבי לצרכי,חיפשתי באינטרנט נגן שיתאים לצרכים האלו: -זול -בעל יכולת לנגן MP3 -קטן -בעל קיבולת המתאימה לי (לא מעל 25 30 בפליי ליסט אחד) קראתי לי ביקורות באינטרנט אודות סוגי נגנים שונים,אחת שמשכה את עיניי הייתה היתה ביקורת שהשוותה בין סוגי נגנים שונים מHWZ ,המכשיר שקיבל שם את הציון הכי גבוהה היה המיני דיסק,יכולותיו שצויינו שם התאימו לי ולאחר שיקולים החלטתי על קניית מיני דיסק... עכשיו עומדת לפני פרשיית דרכים חדשה,איזה סוג? התחלתי שוב לחרוש על האינטרנט,צימצמתי את המעגל לנגני מיני דיסק של סוני (טוב איזה עוד אפשרויות יש חוץ משארפ שכמעט לא זמינים בארץ) עיינתי באתר להש…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים