עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Zilberberg,

אני צריך חנות אמיתית(לא באינטרנט) באזור לוס-אנג'לס(בסיטי, לא בוואלי) שמוכרת iriver h10 20 gb ו iaudio x5L, אם אפשר לכתוב גם את הטלפון של החנות. בתודה מראש Zilberberg

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  2. אני כבר מצפה שהרבה אנשים יחשבו שהתרד הזה הזוי אבל אני רציני ובשבילי העיניין מאוד חשוב, אז כזה: לחבר שלי הסאב עומד על מדף על הריצפה (מדובר ברמקולים כמו אצלי MX5021 כך שהסאב דיי כבד), עכשיו לא יודע איך זה בדיוק קרה לו בקיצור ממה שהוא סיפר זה שהוא שאב אבק בבית והחוט של השואב התפתל סביב הסאב והפיל אותו על השטיח כך שהמכה הייתה "רכה"... עכשיו הוא כולו בסרטים... יש לציין שהכל עובד ללא בעיות ופיזית אין שום נזק, האם יכולות להופיע בעיות בעתיד כתוצאה מהמכה? תודה מראש לעונים הרציניים.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשוש אני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשוב איזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק? המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחיר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. היי, יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים? יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by Peri228,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר , אני מתלבט בין כמה דברים . בידיעות ' ממון ' יש כל יום שישי מכרז , והמכרז האחרון היה זה - מערכת מיני סטריאו - מערכת מיני סטריאו של פנסוניק , דגם SC-AK410 , עם קורא דיסקים צרובים , שלט רחוק , דאבל - קאסט על שליטה אלקטרונית , מנגן MP3 , עוצמת שמע של 300 וואט , מחסנית לחמישה תקליטורים עם אפשרות לתכנות . המחיר של המערכת הזו עומד על 1150 ש"ח . תאמינו לי שאני לא מבין בזה כלום , ממש כלום . האפשרות השניה שלי , היא לקנות מערכת סטריאו שאתם תמליצו לי עליה , בתקציב של עד 1200 שקל . האפשרות השלישית שלי היא לקנות רמקולים למחשב , שיהיו חזקים לסרטים ולמוזיקה , ואני אשתמש במחשב בתור מערכת . התקציב עומד על 1200 ש"ח ... יש המלצות ? ד"א , אני בכל מקרה מחב…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by udif,

http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060726

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by d1v,

שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Triple-z,

יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. אם יש שם אפשרות לחבר את הכרטיס קול לרסיבר של קולנוע ביתי בחיבור דיגיטלי של dvd או משהוא כזה שאני יוכל ליראות סרטים ולשמוע אותם בac3 אם הרסיבר שלי מישהוא אולי יודע בתודה מראש YARKON

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by Chevy,

Altec Lansing inMotion Portable iPod Speakers This tiny, ultra-portable, battery-operated stereo system is the first powered audio system designed exclusively for the iPod. A highly efficient amplifier powers four full-range micro drivers to deliver a full spectrum of pure, distinct sound, while the revolutionary MaxxBass technology allows listeners to enjoy deep bass without lugging large speakers around. Best of all, connectivity is as easy as placing your iPod into the built-in dock or connecting it through the auxiliary port. The inMotion portable audio system supports all iPods. (iPod with Dock connector as well as iPod with FireWire connector) Applications: T…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. אני מחפש נגן mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני די התאכזבתי ממה שהתאפשר לי ליבדוק. ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות, אבל תגידו לי ,אם יש נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים (ובעיקר של הקבוצה הראשונה ): קבוצה ראשונה (הכרחית ): 1. כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה , לא כמו g3 שדורש מתאם מיוחד על מנת לחבר מיקרופון חיצוני (מתאם שניקרא amplifier pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד ) 2. הקלטה ישירות לפורמט …

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Torment,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  15. שלום, קרוב משפחה של חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות נגן MP3 בזול. התקציב הוא בערך 1000 שקל והוא מעוניין בנפח של 20GB~ כל המלצה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  16. תנו לי הצעות למערכת טובה עד 500 שקל למחשב (יש לי X-FI) תודה

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=9&id=1331 פירוק שלב שלב של ה CREATIVE ZEN MICRO... לא חבל ? יש לו את אותו דיסק של ה RIO CARBON.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by yot,

אמממ...? ???

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  19. שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  20. http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH בחיבור אנלוגי מהקיר לכרטיס (כלומר ללא ממיר) האם הכרטיס יקבל גם AUDIO ולא רק VIDEO? האם יש אפשרות להשתמש בחיבורים שלו בו זמנית? כלומר להחליף ביניהם דך התוכנה או שצריך בכרטיסים כאלו לנתק ידנית?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  21. הייתי רוצה לדעת עם אפשר לראוות וידאו ועם כן אז איך????????????? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by CocainHore,

אהלן חברים, חבר טוב שלי קונה רמקולים חדשים ממש בתחילת שבוע הבא. שתי האופציות היחידות שהוא רוצה זה אחת מאלו שבכותרת מכיוון שלי יש את האלטק לאנסין הוא התלהב אבל מאוד התלהב מצד שני מהלוג'יטק, לפי מה שהוא קרא באינטרנט ובביקורות. עכשיו הוא משתמש בהם המון למוזיקה \ משחקי מחשב וסרטים - עם נחלק את זה מדויק זה ככה : 50 אחוז משחקים , 25 אחוז מוזיקה , 25 אחוז סרטים. הוא לא מעוניין במערכת 5.1 , אם יש המלצות ל 2.1 ברמה הזו אני אשמח, אבל עוד יותר הוא ישמח לשמוע מה עדיף ה Altec או הלוג'יטק בעיקר מבחינת עוצמה ואיכות.

24. Started by ישיישי,

יש לי אורגן technics kn 2400 ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ולעבוד עם midi האם למישהו יש מושג איך אפשר לעשות זאת (בחיבור usb תיהיה אולי בעיה ששומעים את הצליל מהרמקולים של המחשב רק כמה שניות אחרי השאלה היא גם האם זו בעיה במחשב או בחיבור).

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  25. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT

• 1 תגובה
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.