עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amit1242,

In September 2008 Creative released the "Dolby Digital Live" pack which enables Dolby Digital Live on Creative's X-Fi sound cards. The product can be bought from Creative directly מויקפדיה..זה אומר שהקריאטייב טוב לDDL עכשיו?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  2. אני טס לשבועיים לארה"ב ואני רוצה לקנות רמקולים 4.1 (בעיקר למשחקים....) והבנתי שהכרטיס שיש לי עכשיו לא מתאים ל 4.1.... (והוא מובנה) אז מממ אני מחפש רמקולים 4.1 וכרטיס מסך שיתאים עכשיו ממממממ איך הרמקולים האלה? Creative Inspire 4400 (4.1) הם שווים משו? מממ אם לא אז יש לכם איזה משו אחר? תודההה ;D

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה

4. שלום בקרוב אני עובר לחדר חדש ואני מעוניין לקנות טלויזיה שתתחבר לממיר רגיל של YES ולמחשב. עקב תקציב ומרחק(משהו כמו 1.5-1.8 מטר) אני חושב ש-32 אינץ' מתאים לי בדיוק מבחינת שימושים זה דיי מאוזן משהו כמו 60% במחשב צפייה בתכני HD ב-720P והשאר טלויזיה, אם זה משנה, רוב הזמן מדובר בערוצי הסרטים, yes start 1-4 ולפעמים קצת ספורט, וכמעט ולא בערוצים 10, 22 וכו' כפי שהבנתי מקריאה מוקדמת LCD עדיפה עבור תכנים איכותיים ולעומת זאת בשידורים רגילים היא נחותה, עד כמה זה מורגש ? במחשבה ראשונה אני מעדיף לקחת LCD שהיא HD READY כי כמו שאמרתי אני יצפה דרך המחשב בתכני 720P..השאלה היא האם זה יהרוס את החוויה בעת צפייה בשידורים רגילים בטלויזיה ? אחרי שהכל נשאל ונאמר- אני כמובן מחפש המלצה לדגמים בהתאם …

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by udicol,

ובכן לקראת השבוע החדש הריני להציג את מוצר השבוע. לאתר המוצר מערכת "שאיבת" דיסקים ל-DVD בודד. אני, הייתי רוצה אחד כזה. (אופס טעיתי... מדובר על צורב רגיל ) זה צורב DVD .

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by CocainHore,

אהלן חברים, חבר טוב שלי קונה רמקולים חדשים ממש בתחילת שבוע הבא. שתי האופציות היחידות שהוא רוצה זה אחת מאלו שבכותרת מכיוון שלי יש את האלטק לאנסין הוא התלהב אבל מאוד התלהב מצד שני מהלוג'יטק, לפי מה שהוא קרא באינטרנט ובביקורות. עכשיו הוא משתמש בהם המון למוזיקה \ משחקי מחשב וסרטים - עם נחלק את זה מדויק זה ככה : 50 אחוז משחקים , 25 אחוז מוזיקה , 25 אחוז סרטים. הוא לא מעוניין במערכת 5.1 , אם יש המלצות ל 2.1 ברמה הזו אני אשמח, אבל עוד יותר הוא ישמח לשמוע מה עדיף ה Altec או הלוג'יטק בעיקר מבחינת עוצמה ואיכות.

7. יש לי רמקולים של קריאטיב למחשב (inspire 5400) וכרטיס קול creative soundblaster live!5.1 (לא 24bit). ומשום מה שאני שומע mp3 הסנטר לא עובד....(והוא תקין....בדקתי את זה). ושאני רואה סרט דיוידי הוא כן עובד. בדקתי את ההגדרות בדריברים והכל נראה לי בסדר ומכוון....אז אם יש למישהו מושג מה הבעיה שיעזור לי!!

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by eladbu,

איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5L הורדתי את הגרסה 2.10 העתקתי אותה לספריה בגט של! אבל זה לא שידרג! מה הדרך בנכונה?

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by gal1,

איפה אפשר לקנות מגבר סטריאו וכמה עולה בערך דבר כזה ואם אפשר קישורים יהיה טוב תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by zahiz007,

****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by alonlior,

שלום היום התקינו אצלי YES MAX והטכנאים הסבירו טיפה ואמרו כל מיני פיצ'רים נחמדים אבל אז ניסיתי בכוח ולא הצלחתי להפעיל שום דבר ב5.1 ערוצים, אפילו דרך ערוץ 144 דרך 144 ואז לyesimpact ולבחור ב "בדיקת סאונד דולבי דיגיטל" אני יכול לדמות 5.1 ערוצים אבל ככה שומעים בקדמיים ובאחוריים את אותו הצליל הסאונד בכל הרמקולים תקין ועובד. אני שם ברסיבר עלל auto surround ותמיד שאני מכניס סרטים בדיוידי של AC3 ככה זה עובד מצויין כל הערוצים אבל בשום ערוץ ובשום דרך לא הצלחתי שהשידורים של YES יתפקדו כך אשמח אם אוכל לקבל תשובה תודה

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by SpLAsH,

שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by gjook,

עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. Started by itelweb,

אז ככה... אני רוצה לקנות נגן MP3 וההגבלה שלי היא 250 דולר, וזה מה שמצאתי בינתיים באינטרנט (אם למישהו יש עוד הצעות אני בשמחה אקבל) Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB Rio Karma 20 GB RCA Lyra 20 GB RCA Lyra 1.5 GB תודה מראש

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום , אני מחיפה ( לקוח KSP לצורך העיניין ) . בכל אופן מה שרלוונטי הוא שבעוד פחות משבוע אני יוצא למסע של 7 ימים לנגב . לפני כחצי שנה רכשתי דיסקמן MP3 ב260 ש"ח ... נהניתי וכו' , אבל זה כבר לא פרקטי וממש גדול ( יחסית כמובן ) , לא נוח ואף מקרטע ( קופץ בשמיעה ) . לכן חשבתי להחליף אותו בנגן MP3 קומפקטי מן המניין : יתרונות : גודל . חיסכון בסוללה ( האומנם?! ) . כנראה יותר איכותי ממה שיש לי עכשיו . לא צריך לצרוב דיסק חדש בכל פעם שרוצים לעדכן את רשימת השירים . חסרונות : מחיר . שטח אכסון . בכל אופו מה אתם אומרים , כדאי לקנות אחד לפני המסע? ואם כן איזה כדאי , התקציב לא כל כך מוגבל אבל רצוי שלא יעבור את ה450 ש"ח רשימת המותגים העומדים על הפרק ( רצוי מאוד 256MB…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by LazyBurger,

היו לי בעיות בהקלטה עם המיקרופון, אז ניסיתי לעדכן את הAUDIO STUDIO ועכשיו זה לא עולה לי בכלל, מישהו יכול להביא לי את הדרייבר המעודכן ביותר או דרך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by Cheapco,

שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by kobi3211,

שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by wow,

ההבדל בניהם הוא 400 שקל בערך (זו לא בעיה מבחינתי) והגודל של ה-H320 הוא פי 4 אבל העיניין הוא שהאם יש ל-H10 פונק' שאין ב-H320 \0תמיכה בעברית וכו') או אולי כדאי ללכת על ה-iAUDIO 20G באותו המחיר כמו של ה-H320? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by liho,

יש לי creative zen touch ושאני אצל חבר אני מחבר אותו למחשב (לחבר יש xp ) ולא עולה לי את התיקיה של הנגן..אלא הודעה שאין מספיק כוח וזה לא עולה לי מה עושים ?? דחוף!

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

אני חושב לקנות את הz-5500 והאם למישהו מהאתר יש את הרמקולים האלו והוא יכול לספר לי עליהם..... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by kyyle,

האם יש לקריאטיב כרטיס קול עם שלט אבל בלי פאנל\ראק? כי זה ממש יעזור לי אבל כל החיבורים שבאים עם הפאנל ממש מיותרים בשבילי.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  24. השאלה בכותרת. ובכמה הייתם מוכרים את האייפוד הזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר track ספציפים מתוך Midi ל mp3 ולא את כל ה tracks מישהו מכיר כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.