עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH בחיבור אנלוגי מהקיר לכרטיס (כלומר ללא ממיר) האם הכרטיס יקבל גם AUDIO ולא רק VIDEO? האם יש אפשרות להשתמש בחיבורים שלו בו זמנית? כלומר להחליף ביניהם דך התוכנה או שצריך בכרטיסים כאלו לנתק ידנית?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  3. האם מישהו מכיר את הדגם הזה? אם אני אצרוב סרט ללא תרגום מובנה ולידו קובץ תרגום הנגן ידע להציג את הסרט ותרגום ללא בעיות?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by vourt,

הי, אשמח לעזרה וטיפים בנוגע למערכת שמרכיב בדירה חדשה. המערכת המתוכננת היא 5.1 לשימושים - (לפי סדר) סרטים HD, משחקי מחשב, מוזיקה, כבלים. התקציב הוא בערך עשרת אלפים שקל וכרגע מה שמצאתי הוא בחריגה קטנה לכן שואל לעצתכם: רמקולים: Morel MT2 - Music Theater 2 מגבר: Pioneer 920 תודה!

6. Started by ישיישי,

יש לי אורגן technics kn 2400 ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ולעבוד עם midi האם למישהו יש מושג איך אפשר לעשות זאת (בחיבור usb תיהיה אולי בעיה ששומעים את הצליל מהרמקולים של המחשב רק כמה שניות אחרי השאלה היא גם האם זו בעיה במחשב או בחיבור).

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  7. Started by Clint Eastwood,

למיטב זיכרוני נאמר שהם מיוצרים באותו מפעל... הם נראים יחסית אותו הדבר פרט לכך של A-400 יש שלט. האם הם זהים גם באיכות השמע? אגב, A-200 ו X-Force 3 הם גם דיי זהים...

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by DaMn18,

אני יודע שה IRIVER iHP-100 החדש (עוד לא יצא לשוק) יכול להקליט ואני צריך את זה להרצאות.. האם האייפוד מסוגל?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by liiight,

אם יהיה אפשר לקבל המלצה לדגם שנמכר בדיוטי פרי, מה טוב. אם לא, תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום.. אני מחפש פיתרון לחיבור הממיר (הוט) לטלויזיה שהיא ללא סקראט. האפשרויות שלי: מהמיר אני מוציא סקראט ל SVIDEO לכניסה בטלויזיה השניה: מהמיר אני מוציא TV OUT של הכבלים (הברגה) אל ה TV IN בטלויזיה - ללא ההברגה..אני אקבל סטריאו? איפה אני אקבל יותר איכות? תודה!

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by אקו1,

בתוכנה המרה מסוימת מצויינת רק רמת דחיסה 0-8 לflac.הבנתי שזה 44100 אבל האם 16 ביט ב44100 זה המינימום או יש גם 8?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by itelweb,

אז ככה... אני רוצה לקנות נגן MP3 וההגבלה שלי היא 250 דולר, וזה מה שמצאתי בינתיים באינטרנט (אם למישהו יש עוד הצעות אני בשמחה אקבל) Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB Rio Karma 20 GB RCA Lyra 20 GB RCA Lyra 1.5 GB תודה מראש

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Barni,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס קול Realtek ALC888 והתקנתי דרייבר של הכרטיס קול מהאתר של ריאלטק, וזה התקין לי תוכנה שכזאת שאני מחבר תמיקרופון, הוא אמור להראות לי שהמיקרופון מחובר. חוץ מזה, המקרופון לא מגיב! וניסיתי 2 שונים, וניסיתי אותם על מחשב אחר וזה עבד והמקרופון לא מושתק לא כלום פשוט לא עובד מה עושים? יש איזה דרייבר ספציפי משהו?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by dkaro,

היי לכולם, אני מחפש לאחרונה אוזניות גיימינג זולות. הדגם שחיפשתי לאחר המלצה פה בביקורת של האתר הוא Plantronics 780. לאחר חיפושים מצאתי מישהו שיש לו למכור לי Plantronics 777. יד 2 (פתוח, לטענתו לא ממש השתמש). מה ההבדלים בין שני הדגמים?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. אמא שלי רוצה MP3 שינגן AUDIOBOOK

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by MarkK2003,

מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by Cheapco,

שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by kobi3211,

שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  20. אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך הטלויזיה עם היא אמינה עם רואים בא טוב ל 2000 שקל ובעיקר עם רואים טוב בפלייסטישן 2 ובDVD בקיצור רציתי לדעת את דעתכם תודה ועם יש לכם המלצה על טלויזיה אחרת בסביבות ה 2000 2100 תמליצו

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by Guy King,

עד כמה ה-VS4121 טוב יותר מה-ATP3 והאם התוספת של ה-100שקל+- שווה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by OneWingedAngel,

שלום אנשים! אני מעוניין לקנות משדר FM שני אוכל לחבר ליציאת אוזניות. ככה אני אוכל לשמוע את המוזיקה ברכב (יש לי שם רק נגן קסטות) האם יש להם איכות טובה, ואיזה סוג כדאי לקנות? אני רואה שהמחירים שלהם נעים בין 200 ל600 שקל...

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by SyndromE,

http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_hum מכירים את ה-Humming הזה ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Mains_hum_60_Hz.ogg איך אני נפטר ממנו ? X-FI eXtremeMusic מחובר אנלוגית לרסיבר Yamaha (ב-6channels input). מעל ל- 30db- ברסיבר ואני שומע את ה-הממממ.. ככל שאני מגביר מעבר לגבול זה - כך ה-הםםםם מתחזק. (כשהרסיבר מנותק מהכרטיס, ולמשל האוזניות מחוברות ישירות - הכל בסדר. מסקנה - קשר ישיר לחיבור הרסיבר לכרטיס)

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, השתמשתי בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים בעיקר... [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.