עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Joli,

שלום! אני מחפש לקנות מכשיר dvd שיחזיק לי זמן רב, עם חיבור HD וחיבור רגיל למסך - עד 300 שקל. כמה דברים שחשוב שיהיו בו: 1. שיקרא את כל סוגי הקבצים. 2. שיקרא דיסקים צרובים. 3. עם כניסה של usb אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. אני זקוק לעזרה בבחירת נגן MP3 בתקציב של 500 ש"ח, אם יש אפשרות למשהו ממש יותר טוב - אפשר להגדיל את התקציב ל-700 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה נפח גדול מסוג פלאש, איכות ועוצמת סאונד טובה וחזקה, קלות שימוש (iPod נחשב כקל לשימוש). חשבתי ללכת על e250, אבל אני לא בטוח בקשר לגלגלת שלו - היא לא כמו ב-iPod, היא באמת זזה - בגלל זה יש סיכוי שהיא תתקלקל (בעכבר שלי לדוגמא, הגלגלת כבר לא נתספת טוב ובגלל זה אני לא אוהב חלקים נעים). על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ה-e250?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Ic3 CuB3,

מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ? מה החסרונות והיתרונות שלהם ? אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם. ואני צריך החלטה מהירה. *********************** הפרשי המחירים לא משנים לי . תודה לעוזרים !!!!!

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by naknir,

שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  5. Started by b00t,

ראיתי שהוא הגיע לחנות מסוימת... המחיר שלו זול מאוד, 200 ש"ח .. האם הוא שווה קניה? או שאני יוסיף עוד 100 שקל כדי לקנות את ה- Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. מחר אני כנראה אבצע את הקניה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  7. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by TheDM,

שלום כולם,יש לי אוזניות sennheiser cx500, ולאחרונה אחד מהן נקרעה לי....אני מתלבט עכשיו בין 2 זוגות של אוזניות: akg q350 ו-MEElectronics A151, על שניהם קראתי בעיקר ביקורות טובות ושתיהן בערך באותו מחיר (את ה-A151 אני אזמין מה-ebay הרשמי). אני שומע מוזיקה בעיקר באייפון שלי, ורוב הפעמים בזמן ריצה / חדר כושר ורוצה להשקיע סכום של עד 300 ש"ח.מישהו מכיר ויכול לעזור לי לבחור מבין שתיהן?המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות עם עדיפות לעורפיות עם באס טוב בעיקר. אין לי תקציב בשמיים, ולרוב אני מסתובב איתם בחוץ, בדרך לעבודה וכו. עד לאחרונה היו לי פיליפס שקניתי ב80 שח שעשו את העבודה מעולה. יש למישהו הצעה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  10. והאם יש אפשרות להשיג אותו בדיוטי פרי בארץ? אני פשוט טס היום ב-6 לפנות בוקר לפולין . בעיקרון, בפולין אני לא מאמין שתהיה לי אפשרות להשיג את הנגן הזה. בכל מקרה אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר!!!! זה ממש חשוב!!!!!!!! תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  11. אהלן חברים אז כפי שאומרת הכותרת האם זה אפשרי להסיר את הכיתוב המעצבן של היבואן ט.ר. לאחר הפעם הראשונה שעדכתי את המכשיר הופיעה כיתובית על המסך שהדביק היבואן בארץ מישהו גם אמר פעם שאפשר לשנות את זה ולצרוב על המסך משהו אחר או למחוק את זה לגמרי מישהו יודע איך? ניסיתי לעשות כל מיני חיפושים אך הכל עלה בתוהו.... תודה מראש לעוזרים ישי ולדמן

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  12. עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. אז קודם כל שלום לכולם! חדש בפורום. יש לי מערכת רמקולים של קריאטיב 7.1 ערוצים, דגם T7900 אם אני לא טועה... לאחרונה התחלתי להתעניין בכרטיסי קול והתחלתי לחקור לעומק את כל העולם הזה של פורמטי והגדרות אודיו. המטרה שלי היא להגיע למצב שבו כל סאונד שמגיע מהמחשב שלי: משחקים,סרטי DVD, מוזיקה וקבצי וידאו בכל הפורמטים, יומר ל 7.1 ערוצים ויושמע בכל הרמקולים בצורה איכותית. המצב היום הוא שיש קבצים מסויימים שעובדים רק בסטריאו+ סאב או מקסימום ששומעים מדי פעם איזה רחש קל ובלתי מורגש מספיק מהסראונד ספיקרס (שני הצדדיים ושני האחוריים). ברור לי שרמקולי סראונד מיועדים בעיקר לקולות רקע, אבל בכל זאת... שנשמע אותם לפחות... לפי מה שהבנתי באינטרנט, ישנם כרטיסי קול עם מעבד סאונד שממיר כל סאונד בסטרי…

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by n0stredamus,

<צונזר, פירסום חינם אסור בפורום. אנא קרא את הסטיקי עם כללי הפורום בבקשה>

16. יש לי שאלה עבורכם על דבר שאני מתלבט בו מאד. אני יודע ששיותר נוח לטעון את סוללת הנגן דרך החשמל או היואסבי כמו באייאודיו U2 למשל מאשר להחליף כל פעם סוללה. אבל אם הסוללה נגמרת (אני מתכוון שאין ביכולתה להיטען שוב) אז גם הנגן הולך ? אני מתכוון לקנות את אחד מנגני הפלאש של אייאודיו (2 ג'יגה) ואני ממש לא יודע את מי לבחור. מה גם שהאייאודיו 5 עוד לא הגיע לארץ (או שכן ?!). אני יודע לפי הביקורת באתר שהU2 יותר איכתי ויפה אך לG3 יותר שעות השמעה .פי 2. אנא עזרו לי להחיט מי עדיף מבין השלושה ? תודה לעוזרים, בר.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by hedva,

המחשב בישביל הורי, והם רוצים אפשרות להקליט מהכבלים. המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 SP צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W מסך CRT 17 אינץ ישן (יתכן ויוחלף). ראיתי בזאפ את כרטיס TV ועריכהוWinTV-PVR-150 MCEוHauppauge אבל הוא לא נשמע ידידותי למשתמש. האם יש כרטיס יחסית פשוט שיאפשר הקלטה ואולי קצת עריכה של קלטות וידאו ישנות?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by Dr__MIKO,

hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by swg,

אני עומד לקנות בקרוב כרטיס קול. כמובן שאני לא אחד שמתפשר על איכויות סאונד. עלו לי כמה כרטיסים על הכוונת בינהם Creative AUDIGY 2 NX וCREATIVE EXTIGY, שניהם בחיבור USB. רציתי שתעשו לי פה השוואה מכוון שאין לי כל-כך מושג בנושא הזה. מי מבניהם יותר טוב, כולל יותר אופציות, למי יש שלט ולמי אין,למי יותר פיצ'רים ואיכות יותר טובה? אני יותר מעדיף USB, כי הוא נייד, ולפעמים אני אצטרך להעביר את המחשב למקומות אחרים בבית ולחבר אותו למקורות אחרים. הנה כמה לינקים Creative AUDIGY 2 NX http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1251 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=67 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1395 CREATIVE EXTIGY http://www.mypc.co.…

20. Started by udicol,

ובכן לקראת השבוע החדש הריני להציג את מוצר השבוע. לאתר המוצר מערכת "שאיבת" דיסקים ל-DVD בודד. אני, הייתי רוצה אחד כזה. (אופס טעיתי... מדובר על צורב רגיל ) זה צורב DVD .

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  21. מחר בעזרת השם אני קונה מגבר +גיטרה הגיטרה :IBANEZ GSA-60 המגבר :Roland Cube 15 Combo [תמונה של 'לוח הבקרה'] עכשיו רציתי לחבר אליו אוזניות. ב. איזה אוזניות מומלצות יש, שאני לא יאבד מהצליל של הגיטרה? (התקציב הוא באזור ה200 אבל אם אוזניות במחיר הזה זה זבל אז אני ישיקיע יותר] אני מתלבט בין 3 אוזניות : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=76 http://www.mnd.co.il/41502/Koss_PortaPro_ מה הכי טוב מבנהים? יש אוזניות אחרות יותר טובות מהם[במחיר הזה ] בקשה דחוף! תודה

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by נופסטר,

סופשבוע נעים לכולם (: יש לי רמקולים שקיבלתי (לא חדשים) של creative. דגם SBS 2.1 370. הרמקול השמאלי עובד כמו שצריך אבל הרמקול הימני לא משמיע קול בכלל. עשיתי גם בדיקה דרך המחשב שעוברת על שני הרמקולים וגם שם הימני לא משמיע קול. אודה מאוד לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח לספק (אני לא מבינה גדולה בזה, אז אם תוכלו להגיד מה אני צריכה לחפש). תודה!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים