עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AMIT_MEG,

שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אני עושה מחר מסיבה עם המחשב , עכשיו אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון יש לי לוח אינטל ועליו כרטיס קול soundmaX לא משהו איכותי אבל כל העסק מחובר לרסיבר של YAMAH אז הכל סבבה עכשיו הבעיה שלי היא שלא שומעים את המיקרופון!!!!!!!!!! כיאלו... אם אני רוצה להקליט... אני יכול... או אם אני מדבר עם שחקנים ברשת... זה קולט.. אבל אני לא שומע את עצמי ברמקולים.. אתם מבינים מה אני אומר? איך אני עושה את זה שגם ישמעו את זה ברמקוליםם , חישפתי בהגדרות ולא חיפשתי את המקום שמעיפים את ה"השתק" מהמיקרפון אם יש אפשרות אחרת דברו איתי אבל מהר בקשה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by MajorRyan,

אני שומע קול...זבל מה שאומרים במחשב שלי...נגיד, אני פותח רדיו באילת כדי לשמוע את התחנה במטולה...ככה זה נשמע, שומעים בצורה כזאת ששומעים שאומרים משהו, אבל לא מובן... הכל מעוות...גם במוזיקה...הכל בקיצור... אני מאוד ישמח אם תעזרו לי תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  4. יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול מובנה של712 sis בלוח של אסוס לפתע פעם אחת הוא הפסיק להוציא קול למרות שהווינדוס מפעיל אותו רגיל והוא מנגן רגיל אבל הוא לא מוציא קול בכלל זה דבר מוזר נסיתי כל מיני רמקולים וזה היה אותו דבר מחקתי ת'דרייבר ושמתי אותו בחזרה אפילו אחרי פורמט זה עדיין לא הוציא קול שמתי כרטיס קול חדש על הלוח והמחשב בכלל לא קורה אותו כך שאני לא יכול לשים את הדרייבר ואת הכרטיס קול הישן שהוא מובנה ניתקתי אותו אבל זה לא מצליח לקלוט את החדש ויש לי לוח אם asus אז מה עושים??..

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  6. אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  7. היום הרכבתי מערכת קולנוע ביתית בחנות של אבא שלי. הכל טוב ויפה חוץ מזה שאני לא שומע ברמקולים האחוריים, אני שומע ממש חלש שצריך להצמיד את האוזן. זה לא אמור להיות ככה.. ובדקתי בהגדרות של הדיוידי ועדיין אני מכניס דיסק מוזיקה, מקורי, ולא שומע באחוריים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  8. מפרט שלי P42800 גיגה זיכרונות כרטיס מסך 6800GT לוח GIGABYTE של SIS?

9. Started by boogie,

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by mik_amar,

קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  11. אין לי קול במחשב.. צריך עזרה

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  12. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by kk321,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בבית עם רסיבר של YAMAHA ורמקולים של BOSTON. שמתי DVD ושמעתי ממש את האפקט של ה5.1! לאחר מכן,שמתי סרט עם AC3 שהורדתי.שומעים טוב,אבל את הרמקולים האחוריים לא שומעים כל כך ואני לא יודע למה... הסתכלתי בDVD וראיתי שיש את הסמל של DD בזמן שהסרט פועל. אז למה לא שומעים אותו דבר כמו בDVD אמיתי?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לתת/לתרום את המחשב הישן שלי לכן פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. מאז שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש - אי אפשר לשמוע שירים דרך המחשב והמדיה פלייר נותן הודעה ש"אין התקן שמע". מישהו יודע איך לפתור ת'בעיה? זה קשור אולי לדרייבר שחסר במחשב בעקבות הפירמוט? יש לי כרטיס קול ישן של AZTECH דגם N-270 עם ציפסט של TRIDENT 4DWAVE NX PCI. ואין לי את הדרייבר שלו. אשמח אם תעזרו... תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by Gliding,

היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!! לאיסיקיו 306334962 או לאימייל d-a-n12@smile.net.il דחוף!!!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by johnplon,

תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by HWguy,

תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק :-[

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by King Of Action,

אמממ...ביום בהיר אחד לפתע הפסיקו לפעול הרמקולים האחוריים . ככה סתם . אני נגנבתי לחלוטין... *יש לי את ה-Z560 ואודיג'י 2 . * יש לציין שהרמקולים לא נשרפו . כמו כן החיבורים תקינים . *הדרייברים נמחקו על ידי והותקנו מחדש . לא עזר . *הרמקולים מוגדרים כ-4.1 בדרייברים . לא יודע...עשיתי מלא דברים ושום דבר לא עזר . כמו כן , יש לציין ששומעים את הרמקולים האחוריים אבל ממש חלש כשאני מגביר את הווליום עד הסוף...לא יודע...נדמה לי שזה משהו בהגדרות תוכנה . אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי .

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by itaysk,

יש לי מערכת רמקולים 5.1 של אזטק שמחוברים לכרטיס קול של NFORCE2 לוח epox 8RDA+ . עד אתמול הכל היה בסדר אתמול פירמטתי והתקינו לי אינטרנט בכבלים. ועכשיו הם לא עובדים טוב. שומעים כל הזמן רק ברמקול הימני והשמאלי השאר מתים! ניסיתי לשחק בלוח בקרה שלהם וכלום לא עוזר ניסיתי לעדכן דרייברים של NFORCE גם לא עוזר (לא שמתי לב לשינוי בכלל) מה קרה?? השינויים שקרו זה שפירמטתי והפעם עשיתי WINDOWS UPDATE.. עד עכשיו לא עשיתי אף פעם. ושהמודם עכשיו משתמש בכרטיס רשת ולא ב USB (אני יכול לבחור.. הכ. רשת הוא ON BOARD) מישהו?? :'(

• 6 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים