עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by or2077,

אני צריך לקנות כרטיס קול למחשב מסיבה שלא קשורה... רציתי לשאול אם כרטיסי קול לא מובנים באים עם כניסה למיקרופון? אם אתם צריכים לדעת איזה אז הנה הכרטיסי קול שחשבתי עליהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=365&CatCode=206 http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=SOUNDPCI4&Cat2Cat1ID=5519&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=992 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=991 אם יש הצעות אחרות אז התקציב הוא עד 70 שקל... אבל זה חייב להיות מחנות שאפשר לבוא לשם ולקנות (תנאי של אבא שלי)... תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dorono008,

אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by Internal,

yamaha rx-v430 ו 5 רמקולים 2 הפרונט גדולים pure acustic בכמה אפשר למכור את הסט או בנפרד?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Lirans,

שלום הסתכלתי בחוברת של הרמקולים שלי וראיתי במפרט את שני המושגים output power/driver וליד כל אחד מהם היה רשום מספר שונה של וואט לרמקולים. מכאן השאלה - מה הכוונה בשני אלה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DakloN,

שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by DMaster,

אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש

8. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by fireblue,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by haim1440,

שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??

11. Started by Idanbs,

מבחינת איכות צפייה מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by abudy,

האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. מה דעתכם טובים או לא?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. יש לי I-Station של Logic3 ויש בו בעיה אחד הרמקולים(בבאס) ניסית לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה אך לא הצלחתי . אם אין מעבדה אז מקום מומלץ לתקן אותו (באזור המרכז). [glow=red,2,300]תודה לעוזרים[/glow]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by mrmoti,

שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. Started by אריק,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. אז ככה רציתי לברר אם יש נגן מוזיקה למחשב שאיכות הפלט באמת איכותית ועדיפה בהרבה על תוכנות אחרות לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תוכנה ככה שאם לא אשמח אם תעבירו

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  21. המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by gerdamen,

שלום.. ברצוני לקנות LCD לחדר.. אני גר ביאלת לכן אין פה מעמ.. אני מעוניין LCD 26 אינץ.. מצאתי פה רק של סמסונג שעולות 3400 או יותר.. מצאתי משהו חמוד.. LCD תוצרת FujiCom אינץ.. הדגם האו כזה..LC3201 ( מישהו מכיר את החברה..?) התבוננתי בLCD אותה חברה אבל 32 אינץ והתמונה ממש טובה.. והוא אמר שיש כזאתי ב 26 אינץ שעולה 2600 שווה לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים