אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן מישהו יודע להגיד משהו על האוזניות של skullkendy? (עשיתי חיפוש והעלתי חרס...) הם נראות מגניבות, אבל מישהו שמע בהם משהו ויודע להגיד? לינק לאתר החברה לנוחיותכם...http://www.skullcandy.com/ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי , אני צריך כמה אפקטים , קבצי צליל ,Wave או מה שלא יהיה.. אני צריך צלילים של : רכבת הרים , מתפסת בעליה... אתם יודעים... הרעש שלפני הנפילה (תשחקו ברולר קוסטר טייקון ותבינו) כל מיני צלילים של פיצוצים קטנים , או יריות ומשהו קצת קשה , יש את החברה הזאתי של הסאונד , כל פעם שאתם רואים סרט בקולנוע יש כזה טריילר , לפני שהסרט מתחיל , של מסוק כזה טס בין ביניינים , ובסוף הוא מגיע לאולם קולנוע כזה שאם אני לא טועה רשום שם משהו עם Dolby Digital אני צריך קישור לוידאו הזה. לשים בתחילת הסרט שלי , זה יכול להיות נחמד :] מצאתי כמה וידואים של עוד חברה מהסוג הזה , של THX למי שמכיר , אבל אני רוצה את הוידאו עם המסוק. תודהההההההה :-*
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים ואני לא יודע האם לקנות 5.1 או 2.1 אני צריך משהו טוב במחיר די זול סביר... המליצו לי על הרמקולי 5.1 של לוג'יטק X530 מה דעתכם על הרמקולים האלה הם טובים או סתם חרא? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7886639
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
האם זה בעייתי ? האם הציוד (הנגן / רמקולים) יכולים להרס / לקבל נזק תמידי כתוצאה מעומס ? אני מדבר על חיבור של נגן דוגמת IPOD/ARCHOS/IRIVER/RIO וכאלו לרמקולים של מחשב (אבל עם סאב ומגבר).
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך הרמקולים Eacan E-510 ? ביחס לקריאטיב או לוגיטק [br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 13:15:40 מקפיץ אולי בכל זאת מישהו מכיר, שמע, חוות דעת :s05:
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
נתחיל באוסף שאת האמת בהחלט שווה קניה. מי שלא שמע עליו היה חירש בזמן האחרון. Israliens 4 אוסף שמכיל את טובי האומנים בארץ: Astrix, Infected, Psysex, Sub6, Pixel ועוד.. http://www.psyshop.com/shop/CDs/hom/hom1cd028.html לא יאומן עד כמה האוסף הזה מושלם. האלבום החדש של Bio Tonic Bio Tonic - On The Box סגנון חדש ומטורף. משהו עמוק ומרתק. http://www.psyshop.com/shop/CDs/sol/sol1cd005.html מוממץ בחום. אלבום ממש איכותי ומושקע.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה דעתכם? אני ישתמש בזה בעיקר לx5 שלי אבל אני גם ישתמש בזה במחשב ובגלל זה אני רוצה סראונד.... התקציב כאמור הוא 250 שקל do your best =D
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חבריי המליצו לי להוריד עדכון קושחה (firmware) לנגן, ולכן חיפשתי את אתר היצרן (לא ממש ברור מי זה) או החברה שסיפקה לי את המוצר (דרך וואלה! שופס) וכל ניסיונותיי להגיע לאתר שניתן להוריד ממנו את העדכון קושחה עלו בתוהו. ראיתי שתחת התפריט "System" ישנה אופציית "firmware upgrade" אבל איני יודע אם זה עובד, מה שזה עושה זה מציג סמל של מחשב ושל הנגן וליד שניהם יש ZzZzzzZzz כאילו שהם ישנים, וכל כמה זמן אז יש חץ (כאילו עובר מידע ביניהם) אבל לאיזה שניה. איך אדע אם הקושחה עדכונה, ובכלל, איך זה מועיל לי? אמרו לי שזה מקל על השימוש בתפריטים או משהו... עוד שאלה- האם ניתן להטעין את המכשיר באמצעות שקע USB? אם כן זה מאוד מאוד יקל עליי... ובכלל אם יש לך טיפים או כל מיני שטויות שממש בא לכם לחל…
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היבואנים שלה זה ניופאן... הדגם הוא של ה40 אינץ אלה הנתונים.. http://www.yanir.co.il/yanir/flash/templete/product.asp?id=1110 למישהו יש נסיון עם החברה או הטלויזיה הנ"ל..???
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בדקתי היום בחנות באיזור שלי לגביי זוג רמקולים ורסיבר עד 3000 ש"ח. המוכר הראה לי זוג רמקולים רצפתיים שממש מצאו חן בעיניי: klipsch sf1. לפי אתרים באינטרנט מחירם נע בין 4000-5000 ש"ח, המוכר הציע לי אותם ב 1800 ש"ח מכיוון שהם מתצוגה וזה הזוג האחרון שישנו בחנות. עכשיו אני בהתלבטות גם לגביי המחיר שנראה לי תמוה ( נמוך מאוד ביחס למחיר המקורי) וגם לגביי קנייה של מוצר מתצוגה. יש דעות בעד\נגד?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי בארגזים מכל מיני מעברי דירות, רמקולים דיי ישנים של Sansui. רמקולים מדפיים. הם נראים לי תקינים, וברצוני לחבר אותם בחדרי למחשב שלי, השאלה היא איך . אני מניח שאני צריך איזה משהו ביניהם, כלומר רסיבר. השאלה היא מה בדיוק, וכמה עולה וכו' תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב שולחני שתומך בFHD עם יציאת HDMI. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך 42 אינטצ' במרחק 10 מטרים. איך אני עושה את זה בעלות מינמלית ובאיכות סבירה? איפה ניתן למצוא כבלים שיענו לדרישה זו? האם יש למישהו רעיון לאלטרנטיבה? תודה, mlunker
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB. יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי. הווינדוס הוא 7. בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן. אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק. שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התחבטויות רבות בין H10 ל-Ipod Mini ול- Rio Carbon הוחלט על קניית הH10. (אלא אם מישהו ממכם יאיר את עיניי) וזאת מכיוון שהוא נראה מאוד נחמד וידידותי מבחינת תפריטים, הוא קטן ונוח לכל כיס, יש לו רדיו (הוא מיועד לחייל ככה שזה דיי חשוב להתעדכן ולהנות גם מהרדיו), הבטריה שלו ניתנת להחלפה (מה שאומר שאם היא נגמרת או מתיישנת לא צריך לזרוק את המכשיר), הוא צבעוני ותומך הצגת תמונות (חלק חשוב בחייו של חייל קרבי) ובנוסף הוא תומך בעברית. לגבי העברית: אני מעוניין לשמוע מאנשים שהם בעלי המכשיר איך העברית? האם עדיין צריך לשנות את שם השיר ולהפוך אותו? במה מתבטאת התמיכה בעברית? האם גם ניתן לקרוא מסמכים בעברית? יש לי אפשרות לקנות את הנגן בצרפת ממש מחר...האם מישהו מכיר חנות טובה בפר…
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב כבל באופן המוצג בתמונה. ואת הקצה השני ל-AUX של המערכת סטריאו. אבל משום מה אני שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. .. מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא יודע עם לפתוח פה או בציוד הקפי, קיצר פתחתי פה. אז לאחר 4 שנים עם הfatal1ty שנפטר בחודש האחרון ועשה בעיות החלטתי לקנות אוזניות ברמה! תזמון מושלם כי אני טס עוד יומיים לברלין! קיצר האוזניות הם יותר לגיימינג מאשר מוזיקה אבל שלא יהיה על הפנים במוזיקה. מצאתי באתר אחד כמה דברים (של גיימינג עם אוזניות): SteelSeries - 7H Frequency Response: 18-28.000 hz Impedance: 32 Ohm SPL@ 1kHz 1Vrms: 112dB Sennheiser - PC 360 Frequency Response: 15-28.000 hz Impedance 50 Ohm SPL 112dB Sennheiser - PC 350 Frequency Response: 10-26.000 hz Impedance 150 Ohm SPL 108dB Sharkoon X-Tatic Digital Surround Sound Headset Qpad QH-1339 Frequency Response: 5-30.000hz Impedance: 32 Ohm per system Norm…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-