עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by haim652,

יש לי בלוח אם 3 חיבורים מאחורה. עד השצלחתי לכוון את הדרייבר עדיין יש לי בעיה. 3 היצאיות מאחורה של הלוח אם הם 1.מיקרופון 2.אוזניות 3.רמקולים עכשיו יש לי בעיה, באזניות נניח אני שומע כל סאונד שיש. אבל ברמקולים אני שומע רק נניח שירים, סאונד של משחקים או כל סאונד אחר אני לא שומע. מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי דרך לפתרון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by Guy King,

עד כמה ה-VS4121 טוב יותר מה-ATP3 והאם התוספת של ה-100שקל+- שווה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by gargar,

מישהו מכיר חנות כלשהי שמוכרת את הדגם הרגיל ולא את הגרסה היקרה (D2X)?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by PTTM,

שלום, איזה מסך מומלץ יש בטווח המחירים המוזכר לעיל. כדאי שהמסך יתמוך בHD אם זה נכנס בתקציב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. לצערי האוזניות חייבות להיות מ"באג"... הסיפור הוא כזה. לי היו JBL REFERENCE 220 ולאח שלי היו AKG 324P ושנינו היינו מאוד מרוצים. שני הזוגות שבקו חיים ונתנו אותם לתיקון במסגרת האחריות. כעבור שבוע וחצי חזרו אלינו ואמרו לנו שאי אפשר לתקן את האוזניות ובגלל ששני הדגמים לא נמכרים ב"באג" יותר נאלץ לקחת שני זוגות אחרים. הם מציעים לנו זיכוי של 420¤ על שני הזוגות בתקציב הזה אנחנו צריכים לבחור משם אוזניות.. אני מחפש 2 זוגות ברמה של האוזניות שהיו לנו ולצערי לא נראה לי שיש להם בבאג דבר כזה. מצורף לינק לדף האוזניות שלהם באתר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 אנחנו מעוניינים באוזניות מסוג IN EAR ... האוזניות יחוברו לשני נגני COWON IAUDIO 7 שלי ושל אח שלי. עדיף לא ל…

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  7. שלום אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 שלי לרמקולים LOGITECH Z5500 הכבלים הרגילים שקיבלתי עם הסוני לא יכולים להתחבר לחיבור של המערכת אבל שמתי לב שיש בסוני יציאה שכתוב עליה OPTICAL וברמקולים שלי יש יציאה של DIGITAL ו OPTICAL ו COAX עכשיו השאלה שלי היא מה כדאי ואיזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הסוני לרמקולים האלה הנה תמונות של הכניסות http://img296.imageshack.us/img296/122/img0709pb1.jpg http://img292.imageshack.us/img292/4946/img0711nb9.jpg

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  8. 1. יש לי טלוויזה SAMSUNG 29 רגילה אם כניסות RCA רגילות. איזה כבל ממולץ עד תקציב 100 שקל. 2. ישברושתי את הרסיבר http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200238&CTID=5000300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTE הוא מסודר אצלי במערך הזה. תמונה מצורפת. בכרטיס קול של המערכת מחשב שאני אקבל עוד כמה ימים הכרטיס תומך ביציאות אפוטיות והשניה לא זוכר את שמה. איזה כבל כדי לחבר לרסיבר להשגת איכות צליל מקסימלית?(אין לי הגדרה לתקציב אבל משהו טוב נגיד עד 100 שקל.) הרסיבר מחובר לזוג רמקולים בלבד נמצא במערך סטריאו כפתור ה TAPE M מופעל וזה מאפר לאקולזייר שרואים בתמונה לדחוף את הצלילים למעטפת שאני מחבב. האם היציאות המתוחכמות יבטלו את האקולזייר? ואם כן באיזה דרך כדי לחבר?…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Men7a,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by kdani,

שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אם למשהו יש מושג איך משיגים שרטוט חשמלי של ה-סאב הזה (חבר צריך לתקן) פניתי ליצרן, והוא מפנה כמובן למעבד שרות של היבואן.... תודה, דני

12. Started by Rule The Pc,

אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by IG,

הי. אחרי פירמוט התחילה אצלי בעייה מאוד מעצנת: כל כמה שניות יש תקיעה בסאונד לשנייה- כאילו השיר נתקע על תו מסוים ו"מפרפר" אותו (עושה מעין "גרררר" על התו...) שללתי בעיית דריירים, עכשו אני מכבה את המחשב כדי לשלול בעיית חיבורים... אם למישהו יש עוד רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעייה אני אשמח לדעת. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster live! 5.1 מהגירסה הישנה יותר (עם שבב EMU10K1...) תודה לעוזרים. עידכון: ניקוי מגעים לא עזר... אגב, שמתי לב עכשו שהתקיעות האלה תוקעות לי את כל המערכת... הבארים הקופצים בתצוגה של הוינאמפ גם נתקעים במשך הפירפורים...

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש כרטיס קול איכותי עם כניסת XLR. בתור אחד שלא מבין הרבה בתחום, על מה צריך להסתכל בבחירת כרטיס קול? אגב, הממשק לא משנה (USB / PCI). כל עזרה בנושא תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  15. ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  17. למה במערכות רמקולים למחשב אין כניסה אופטית TOSLINK? זה נחשב איכותי יותר? כי יש לי בכרטיס הקול יציאה כזאת וזה מרגיז שאין לי לאן לחבר

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by orel13orel,

יאני רוצה לחבר בין המחשבב לTV שלי חיבור יגצן עם קול אבל אני לא הבנתי איך הינה תמונה עם המדריך איך לעשות את זה עם מישהו הבין: מסך סנסוי LCT-32SDFT כ.מ ג'יפורס 8600 GT 1GB לוח אם ג'יגה ביט GA-P35-DS3L מה לעשות בשביל שיהיה לי קול דרך החיבור HDMI

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  19. אני משתמש רק ב Browser (זה הכי נוח לי פשוט) וה ID3 Tag גורם לזה שהטעינה של הנגן בהפעלה לוקחת יותר זמן (מתי שהוא לא נמצא במצב של שיר) הנגן היה מהיר כמו צ'יטה עד שהפעלתי את ה iRiver Plus והוא עידכן לי את ה ID3 Tag db

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by AUDIOO,

ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  21. באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מערכת סראונד 5.1 בתקציב של עד 550 ש"ח. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Inspire T6200 לInspire T6100. אם קיימות מערכות טובות יותר בתקציב אני אשמח לקבל המלצות. מישהו מוכן להסביר לי גם מה ההבדלים בין 2 המערכות הנ"ל? ד"א כרגע יש לי מערכת של 2.1, כך שאני הולך לחבר אלייה את ה5.1 (2יהיו סאבופרים ו7 רמקולים).

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. Started by yuvalm2,

המחשב מייצר צפצוף קבוע בגובה מסוים, שיכול להימשך לשעות, ולא הצלחתי להעלים בשום אופן פרט לניתוק הרמקול מהמחשב / כיבוי הרמקול. מדי פעם הצפצוף פשוט נעלם, בלי סיבה ניכרת לעין. (ואז מופיע שוב לאחר זמן מה, שוב בלי סיבה ברורה) אתם מכירים גורמים נפוצים לבעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by def,

אני מעוניין לקנות נגן התכונות שאני מחפש הן: קטן יפה איכותי בלי יותר מדי גימיקים שאין בהם שימוש זכרון גדול יחסית והכי חשוב נוח וקל הנגנים שאני מצאתי הם: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48682&item=5766186754&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48686&item=5765975993&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5765316934&rd=1 ה ARCHOS AV420 נראה לי הכי מתאים איזה דגמים אתה ממליצים כמובן שלא דווקא מהדגמים האלה יום טוב ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.