עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. אמממ, קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, אני מעוניין לקנות נגן מבוסס HD, שיהיה מ 4 G +. חשבתי על הקריאטיב, או האייפוד, או האיי ריבר, אני לא בטוח. עכשיו, אני הייתי מעוניין לשמוע את המלצתכם, מקומות לקנות (גם בחו"ל, מישהו שאני מכיר בא משם), ולמה אתם ממליצים, בראשי פרקים. חשוב לי: שיהיה שלט, זאת חובה. גודל קטן. זמן סוללה סביר. זה עקרונית, כמובן שישנם עוד דברים, אבל אלו העיקריים. דווקא הנפח משני, כי 4 או 20, שניהם מספיקים. בתודה מראש, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by B.D.B,

which program you use for NetMD burning? if you vote other, please give detail about the program.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by moskitos,

איזה כרטיס זה מה יש בו וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  6. Started by *Roe.S,

שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by amirn,

ההחלטה בין GAME THEATRE 7.1, AUDIGY ו-AUDIGY2 אני צריך כרטיס לשמיעת מוסיקה דרך רמקולים 2.1 (ATP3) וחיבור למערכת לראיית סרטים אני צריך שליטה נפרדת על עוצמת הקול לרמקולים ולמערכת + אפשרות לנגן לשניהם בו-זמנית ראיתי ש-AUDIGY עולה 400 ש"ח ל OEM ו-450 לרגיל AUDIGY 2 עולה 550 ל-OEM (באקסלנט) מה חסר ב-OEM? והאם הAUDIGY2 שווה 100-150 ש"ח נוספים ? תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה בלחבר את המערכת למחשב. המערכת בנוייה מ5 רמקולים וסאב אחד. עכשיו ברגע שאני מחבר את כול חיבורים למחשב אני מקבל סאונד רק בסאב ובשני רמקולים. כול השאר אינם מגיבים או שמגיבים בסאונד נורא נורא חלש חייב לציין שהכול עבד קשורה עד אתמול כשהתקנתי וינדוס 7 חדש שרכשתי לאחר שהנהנתי מספיק מגירסת ה"דמו" שניגמרה לה לאחר הפירמוט לא משנה איך שאני משחק (ושיחקתי כבר בכול האופציות האפשריות) לא מצליח להפעיל את כול הרמקולים עכשיו עוד משהו שאיני מצליח להבין. יש לי את התוכנה: realtek hd audio manager שבעזרתה שאני שולט על הרמקולים. שם מוגדר 5.1 ערוצים וכשאני מבצע בדיקה בתוכנה כול הרמקולים עוברים את הבדיקה בהצלחה ומשמיעים סאונד. ברגע שאני סוגר אותה ופותח ituns או media playe…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. שלום אנשים: קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות: 1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה.. 2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל... מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות? ד"א המלצות גם על Log…

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by אלעד13,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני מתלבט בין זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4565 או את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=832 (בגרסא של ה5.1) הייתי היום בעתיד מחשבים ודיברתי עם המוכר שם על זה הוא אמר לי שלהרקולס יש סאונד מדהים אבל יש לו פול בעיות והמון כרטיסים חזרו אליהם למעבדה הוא אמר שיש בעיות בדריברים ושהוא לא תומך באקס פי והוא הראה לי באחד המחשבים שם את התוכנות שמגיעות עם זה והכל בג'יבריש כזה במוקם אנגלית כתוב כזה שטויות ואז הוא אמר לי שהוא לא ממליץ על ההרקולס והוא הראה לי את הקריאייטיב החיצוני והוא אמר לי שהוא כרטיס תותח שיסםיק והוא זול ויש לו סאונד טוב עם יציאה אופטית ועל …

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by Nihility,

הממיר מחובר לרסיבר עם HDMI. הרסיבר מראה שהאות שהממיר משדר הוא 2 ערוצים בPCM. בהגדרות של הממיר מוגדר Dolby - ON התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי לחבר עם קואקסיאלי ושזה יסדר את הבעיה, חיברתי, עדיין אין סראונד. למישהו זה עובד בסדר? -------------------------------------- הסתדרתי, כמובן שלחבר קואקסיאלי במקום HDMI זה אידיוטי. מה שעשיתי היה עדכון קושחה לממיר. הוצאתי מהחשמל, לחצתי אסקייפ וחיברתי בחזרה לחשמל, זה תהליך של כרבע שעה. אחרכך הגדרתי את הדולבי שוב וזה עבד בHDMI. זה עובד רק ב national geographic ולא בערוץ הסרטים של הHD שזה ממש חבל.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by gman_il,

שלום חברים. חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI. הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה. יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך? כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה. אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  13. Started by irav,

אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  14. שאלה בכותרת. באמת חשוב לי נמאס לי שזה נופל ועכשיו זה גם אבד

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by arik89,

בכ.מסך שלי יש SVIDEO,אבל בטלווזיה אין,האם יש כבל שהוא מצד אחד SVIDEO ומצד שני קומפוזיט? כדי שאני אוכל לחבר את המחשב לטלווזיה. תודה.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  16. מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  17. הי, אז כאמור אני צריך המלצה לרמקולים 2.1 (שמתחברים בחיבור הסטנדרטי של 3.5mm) שיתחברו לטלוויזיה בסלון. המרחק מהטלוויזיה הוא כ -3 מטרים אנכית. התקציב הוא כ 300-400 ש"ח עם עדיפות לעד 350. שמתי את ה Logitech X230 שיש לי במחשב בסלון וזה נשמע טוב והעוצמה מספיקה. בעקבות זה חשבתי על ה Logitech Z323 שעולים כ 250-300 ש"ח, אך שמעתי שבדומה ל X230 זה לא בהכרח בחירה כזאת טובה. אשמח לקבל המלצות. תודה.

18. Started by avatar123,

אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?

19. Started by rooster,

הי, רכשתי לא מזמן את המסך LCD של פיליפס 42PFL8404H. חיברתי אליו מחשב באמצעות כבל HDMI 2 HDMI ומתאם DVI למחשב (ווינדוס 7 כרטיס מסך RADEON 9600). הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שהטלויזיה לא קולטת יותר סיגנל מהמחשב וניסיתי לחבר לכל כניסות הHDMI בטלויזיה. חיברתי את קצה הHDMI למסך מחשב והוא הציג את התמונה. יש לציין שמדובר בכבל ארוך (5 מטר). שניסיתי לחבר באמצעות כבל של 3 מטר שעובד לי במקום אחר, לא התקבלה תמונה בטלויזיה ולא במסך מחשב. עוד אציין ששני הכבלים פשוטים. יותר מדי מידע? יש עוד- שחיברתי את הכבל הקצר לטלויזיה ולרסיבר, הטלויזיה קלטה את השידור מדי פעם יש למישהו מושג קלוש מה הולך פה? אני די מיואש ומתאר לעצמי שהבעיה בטלויזיה אבל רוצה להיות בטוח לפני שאקח אותה לתיקון …

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. שלום רב, דרושה המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150. יחס עלות תועלת הרב ביותר, אמינות וצליל הכי טוב שאפשר להפיק בסכום הזה... יש חשיבות גם לוויום גבוה, רצוי מערכת רמקולים שמסוגלת להתמודד יפה עם ווליום גבוה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  22. שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה

23. הכל בכותרת... תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

25. אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים