אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לאור זה שהרמקולים שלי התחילו לצרום לי בכל מיני סיטואציות, ולאור מבצעי סוף השנה החלטתי לפנק את המחשב שלי ברמקולים חדשים של עד 250 ש"ח נראה לי שזה סביר, יש לי כיום פיליפס SPA 1302/10 וסה"כ עשו את העבודה כמה וכמה שנים טובות,אשמח להמלצה לרמקולים למשתמש ביתי שרוצה לשמוע טוב ואיכותי אבל לא לקרוע את הכיס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חוות דעת על טלויזיה "40 תוצרת Samsung דגם LA40M81B.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת רמקולים למחשב של קריאטיב (אינספייר 2.1) ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל רסיבר ישן ורמקולים (שני רמקולים). אם אני אקנה את הfortisimo 3 אני יוכל להפוך את שתי המערכות האלו למערכת 4.1? כלומר לחבר את הקריאטיב ביציאה של הקדמי ואת הרסיבר ליצאיה האחורית. כרגע יש לי ויברה 128 אם זה משנה משהו
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים של creative 5.1 sbs 560 והבעיה היא שאני פתאופ שומע שירים ברמקולים ולפעמים יש כאלה פיצוצים קטנים שנישמעים מהרמקולים מה אני אמור לעשות תודהה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
H10 הסדרה המלאה מופיעה כעת רשמית באתר של IRIVER: http://www.iriver.com/html/campaign/cebit2005/cace_index.asp
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מאחורה יש לי זוג רמקולים של קנווד 280W 6X9 4WAY מקדימה יש זוג רמקולים של פיונר 170W 6X9 2WAY רדיו דיסק של קנווד 4X50 המכונית שלי זה מאזדה 323 הצליל שיש לי באוטו הוא לא מספיק טוב, זה מורגש כשיש צליל גבוה (קול של זמרת למשל) יש מין ציפצוף, איבות בצליל שאותי מאוד מרגיז הורדתי את הטרבל כמעט לגמרי זה קצת עזר אבל עדיין הבעיה קיימת. היתי רוצה לדעת אם מגבר יעזור לי להתגבר על הבעיה אם כן אז איזה מגבר תמליצו לי? איזה עוצמה? איזה חברה? 4 או 5 יציאות? לגבי התקציב זה גמיש אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותי להרבה זמן והכי חשוב שיתן תמורה טובה לכסף הכי הרבה שאני יכול להשקיע זה גג עד 1500 שח אבל מאוד רצוי שזה יהיה פחות... אני חושב שגם מגבר בסביבות 800-1000 שח יכול לספק אותי (או שאני טועה?)
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם מערכת הרמקולים הזו Z-5500 Digital של לוג'יטק טובה ומה אומרים גם לגבי BOSE דגם COMPANION 5? אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לינק דרייבר של Creative Sound Blaster live 5.1 model:sb0220 חופשתי ולא מצאתי... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, חמותי (לעתיד) קנתה לא מזמן טלווזית LCD חדשה - Toshiba, Regza 42" היא לא מרוצה מהרמוקלים שלה. היא מעוניינת בעוד 2 רמקולים (רצפתי? שולחני?) ללא בס. השאלה היא האם הרמקולים מתחברים בפשטות דרך חיבור RCA אדום ולבן? או שצריך איזשהוא רסיבר? (אני יודע שעדיף אבל....) תודה רבה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אממ בשעה טובה יש לי מחשב חדש... ואני זקוק לאוזניות של גיימרים שכוללים מיקרופון עכשיו חשוב לי מאוד ואני מדגיש מאוד שיהיו קלות ונוחות ואיכותיות. התקציב שלי הוא עד 150 ואם משש צריך חריגה עד ל 200. תודה על העזרה והזמן.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 3 חיבורים מאחורה. עד השצלחתי לכוון את הדרייבר עדיין יש לי בעיה. 3 היצאיות מאחורה של הלוח אם הם 1.מיקרופון 2.אוזניות 3.רמקולים עכשיו יש לי בעיה, באזניות נניח אני שומע כל סאונד שיש. אבל ברמקולים אני שומע רק נניח שירים, סאונד של משחקים או כל סאונד אחר אני לא שומע. מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי דרך לפתרון? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בוקר טוב רציתי לברר, יש ברשותי HTPC בנוי על H55 ו i3 אני צריך איזה תוכנה שתאפשר פשוט ב לחיצת כפתור לבחור את ה OUT בלי לגשת ללוח הבקרה, יש משהוא כזה ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, איזה מסך מומלץ יש בטווח המחירים המוזכר לעיל. כדאי שהמסך יתמוך בHD אם זה נכנס בתקציב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 170 שקל עדיף 2.1 לשימוש בסיסי(אפילו הרמקולים של ה 30 שקל היו מתאימים לי אבל אני רוצה להשקיע טיפה) תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD עד 400 ש"ח. אני צריך רק שהוא יקרא DIVX תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את IRIVER IHP 120 ופשוט ראיתי שבארץ המחירים ממש ממש יקרים האם אפשר לקנות אותו באתר בחו"ל שעושה גם משלוחים לישראל במחיר זול יותר? (אין לי מישהו שנוסע לחו"ל למקומות שיש בהם את ITIVER אז אני לא יכול לבקש ממישהו לקנות לי) תודה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה להשתלב אממ יש לי בערך 10000 שקלים ואני רוצה לקנות מקרן אני לא הכי מבין אבל אני לא רוצה מקרן מצגות אלא לוידאו[אבל לא חשוב לי ממש ממש איכותי סתם לDVD פה ושם ולWII] למישהו יש המלצות? איך אני אדע שאני אבחר אם זה מקרן למצגות או מקרן לוידאו? מה אתם אומרים על זה: http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=173_4 או: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LT25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=82&aff=Zap〈=he תודה רבה מראש :
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-