אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה מבחן לכרטיס קול או לסאונד במחשב? פשוט במספר משחקים, הפיצוצים שיש במהלך המשחק נשמעים פשוט גרוע, ואני יודע איך הם צריכים להישמע. אני צריך אולי להתקין את הדרייבר האחרון או משהו כזה? איך אני בודק מה אני בדיוק צריך?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית... והורדתי עדכונים כדי להתקין את הכרטיס קול... ובתחילת ההתקנה הוא מבקש ממני לבחור את מספר הרמקולים -4 רמקולים -2 רמקולים -אונזניות *למה אין לי 5 רמקולים לבחירה? אני שומע ממנו שירים וסרטים למרות שלא התקנתי עדכונים... *להתקין בכל מקרה? אני רוצה לשמוע סראונד ברסיבר ימאהה 440 *יש בכרטיס הזה יציאה דיגיטלית לקנות כבר קוקאסלי? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום! הורדתי דריברים חדשים של סאונד למחשב ואחרי שהתקנתי אותם נתקלתי באיקון חדש בסרגל הכלים שהוביל אותי לתוכנה NVMIXER (של NVIDIA). ואז שהתקנתי אותו שמתי לב שיש איזה זימזום מוזר כשאני שם שירים... אז נכנסתי לתוכנה ובין כול האפשרויות ראיתי אקולייזר...ועכשיו אין לי מושג איזה הגדרות לשים וריתי בצד כול מיני התאמות ועשיתי ללא שינוי..עכשיו הזימזום נעלם אבל איכות השמיעה נחותה מלפני ההתקנה....הייתי רוצה שמישהו שמבין יגיד לי איזה הגדרות לשים בבקשה... גם מצאתי בין כול ההגדרות משהוא בקשר לסביבה ואין לי מושג מזה זה עושה...חוץ משכשאני משנה שם משהוא זה יוצר הד או שמהוא כזה... אני מצרף תמונות שמראות מה אפשר לשנות ובבקשה שימשהו יעזור לי. יש לי רמקולים APT3 של ALTEC LANSING. תודה מראש לעוזר…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.
-
צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא מאוד פשוטה אך קשה להסברה... יש לי רמקולים altec lansing atp3 איך שלא רושמים את זה אבל זה לא משנה... אוקיי הרמקולים שלי פשוט בווליום גבוה מידי הם פשוט עוצרים כל שניה ועשים רעש מוזר כזה קשה להסביר את הרעש.. אבל זה עוצר כל שניה ועושה משהו כמו פק פק ומנגן את השיר וככה ממשיך עד שאני מלמיך אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה פתאום קרא... השיר פשוט נקטע וזה קורה כל מחשב שהוא אז זאת אומרת זה בעיה ברמקולים או בכבלים האם יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לי היה את גירסה 7 בעברית של Windows Media Player, ורציתי לעבור לגרסה 9. אחרי שהורדתי והכל בסדר, ראיתי שזה באנגלית והתחרטתי בגלל שזה באנגלית והורדתי בחזרה את 7 בעברית כי זה יותר טוב לי. אז הבעיה היא שזה לא קולט את 7. מישהו יכול להסביר לי למה זה? או לחילופין מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה 9 בעברית שלWindows Media Player? נ.ב. אני ממש מצטער על הניסוח! :-\
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי מיקרופון ששומעים איתו המום כזה...כאילו אתה שומע את זה מחוץ למועדון ואתה מאוד רחוק ממנו חחחח לא יודע אפילו איך להסביר את זה ולחבר שלי היה מיקרופון של מחשב..הרגילים האלה...הארוכים עם המעמד..הכי פשוטים שיש של ה20 שקל.. ודווקא איתו שמעט מצויין דרך אגב זה בשביל הקלטת שירים במחשב..עם התוכנה ADOBE AUDITION בקיצור..אז אמרתי טוב נקנה גם אחד..הלכתי קניתי...ואיתו שומעים את אותו הדבר.. עכשיו לא יודע מה לעשות למה זה ככה? אני צריך להקליט את עצמי פעמיים כדי שישמעו איך שהו סביר..אבל גם מעפן... איך מסדרים את זה מישהו יודע? אולי משהו בהגדרות משהו לא בסדר לא יודעעעעעעעע בבקשה תעזרו לייי תודה לכם שחר..
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אממ אני אנסה להסביר בפשטות כמה שיותר.. עד היום היו לי רמקולים של 2.1 ערוצים..ווהם עבדו סבבה נמאס לי מהם אז היום קניתי 5.1 ערוצים של קריאטיב SBS 580 הבעיה היא שהמדיה פלייר והמחשב בכלל לא מזהה לי את הרמקולים כ5.1 אלא עדיין כ2.1 והלוח אם שלי תומך עד 7.1 ערוצים ככה שזה לא הבעיה.. ניסתי להתקין מחדש את הכרטיס קול אבל ללא הצלחה. וניסיתי להוריד דריברים מאתר קריאטיב אבל גם ללא הצלחה.. מה שכן מוזר מאוד הוא שלפעמים אבל רק לפעמים המחשב מזהה אותם כ5.1 ערוצים לכמה דקות ואז הוא מחליט שנמאס לו אז הוא חוזר להיות 2.1 יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לפני חודש התקלקל לי ממיר של יס (הוא היה בצבע שחור, די קטן, עם אורות שנראים כמו נקודות כאלה, אדום כתום וירוק) והיו לו חיבורי scart וקומפוזיט. והחליפו לי לממיר מדגם yes3100sv, כסוף קטן אך עם פחות חיבורים. עבר חודש ורק אתמול כשרציתי לראות סרט ולשמוע אותו דרך המגבר לא הצלחתי. נזכרתי שכשהחלפתי את הממיר הטכנאי לא התעסק עם החיבורים במגבר אלא רק בממיר שהוחלף. למרות שהמגבר שלי מחובר עם 2 בננות (אחד אדום ואחד שחור לחיבור stereo audio) מכאן המסקנה היא שאולי הוא לא מחובר נכון? אם היציאה האופטית בממיר optical spdif היא יציאת קול אז האם אפשר לחבר את הכניסה האופטית במגבר ליציאה האופטית בממיר ואז אני שוב אוכל לשמוע שידורי טלויזיה ב-5.1 ערוצים? אם זה לא יעזור, האם זו עילה להחלפת הממי…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בסאונד שיוצא מהמחשב. הבעיה היא שאני מדליק את הרסיבר על הכניסה שהמחשב מחובר אני שומע כל הזמן מין צליל כזה של אווווווווווווווווווווווו וברגע ששמים מוזיקה מהמחשב אז זה קצת נעלם אבל עדיין שומעים את זה וזה מעצבן מאוד. חשוב לציין שזה רק מהמחשב לא מהמערכת עצמה כי בדי וי די אין את הבעיה הזאת ככה שזה בא מהמחשב. למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים: מדובר ברסיבר של YAMAHA דגם RX-V430 והכרטיס קול שאני משתמש בו הוא על הלוח אם שלי: CHAINTECH 7NJS אם צרכים עוד פרטים אז תגידו. תודה מראש COOLER-MASTER
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה התחיל מאז שהחלפתי לוח GA-PVMT-9 ועדכנתי דרייבר של קול ..
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מקלדת CHICONY-KB9900 ומערכת רמקולים של NEC שניר רמקולים וסאב! במקלדת יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע ועל מיוט וכאלה...אבל זה לא עובד לי! יש לי כרטיס מובנה (נראה לי)- [intel 82801BA/BAM ICH2-AC'97Audio controller[b-4 אני ממש צריך את זה,אבל זה לא עובד... אני ממש ממש ממש יודה למי שיעזור לי לסדר את הבעיה!!! נ.ב הדרייברים והתוכנה של המקלדת מותקנים! תודה!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של auditek(חברה לא מוכרת) פעם הייתי מחבר את הסאב למחשב ואת שתי הרמקולים לסאב אבל עכשיו שאני מחבר את שתי הרמקולים אל היציאה מאחורי הסאב זה פשוט לא עובד.! זה או שאני שומע רק מהרמקולים או רק מהסאב או שאני מחבר את הרמקולים בנפרד למחשב ואת הסאב בנפרד למחשב וזה מאוד מעצבן! מישהו יכול להציע פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-