עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אנשים, אני צריך לעשות הזמנה מהאתר של amb, וכואב לי הלב לשלם על המשלוח כמה שעולים לי החלקים. אז בכדי לקצץ עלויות, יש כאן אנשים שצריכים משהו מהאתר הזה? מן הסתם כיוון שההזמנה תצא גדולה יחסית (אם יהיו 3 אנשים ומעלה) אז יהיה מע"מ, אבל זה עדיין ייצא משתלם יותר ופחות מאשר עלויות משלוח לכל אחד בנפרד. אז אם יש מישהו שצריך משהו משם, נא ליידע אותי ואני אבצע הזמנה אחת גדולה יותר. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. התחלתי נושא לא מזמן על כך שכבל אוזניות נקרע חלקית בצד של החיבור למחשב, ועכשיו שומעים רק בצד אחד. האוזניות הן סנהייזר EH-250. התקשרתי בערך ל-10 מעבדות אלקטרוניקה שונות באזור המרכז, ואף אחת לא מוכנה להחליף את הכבל בתשלום, טוענים שלא מתעסקים עם דברים כאלה. חבל לי לקנות חדשות, עלו לי 300 שקלים, אז אני מוכן לשלם בסביבות ה-50 שקלים אם מישהו כאן יודע איך לסדר את העניין! הבנתי שזה סך הכל דורש מלחם ועוד משהו, אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס, אז אין לי אפשרות לבצע את התיקון בעצמי. אני גר באזור המרכז, מצדי אני אתרחק עד נתניה, העיקר לסדר את הבעיה כי לא נעים להשתמש באוזניות בצורה כזאת.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

יש כאן משהו עם האוזניות ATH M50? מטרת הדיון היא לבדוק איזה פאק שאני חושב שיש באוזניות שקבלתי שצד אחד יותר דומיננטי מהשני

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי לשאלותי: המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך? יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אמור להיות כזה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. איפה אפשר להשיג ומה המחיר?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  8. Started by drorleb,

האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שמעו אני מתכנן לקנות רמקולים לחדר משהו ברמה ואני מתכנן גם לקנות כרטיס קול ברמה ואני מתכנן גם לקנות טלוויזיה LCD .... עכשיו אני רוצה מדיי פעם עם אני היראה כדורגל או סרט בטלוויזיה אז אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב (כי בטח הוא יותר איכותי בהרבה מי הטלוויזיה ) אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים שאני קונה ........ יש אפשרות ? והטלווזיה שאני קונה זה R81 SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by ziv124,

rca לכבל לחיבור דיגיטלי רגיל, הבעיה שלי היא כזאת קנינו מגבר חדש ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב אבל הבעיה שאם מחברים rca לכניסות הרגילות האיכות שמיעה לא טובה..

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  12. מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. Started by slrr,

לאחרונה קניתי Z5500 (דרך אגב לא קיימת מערכת טובה יותר ממליץ בחום) קידוד הDTS או ה- DOLBY עובדים רק עם סרטים כמובן. אני יודע שהשיר עצמו צריך להיות 5.1 אבל האם קיים מקום להוריד שירים כאלו? ועוד משהו מאיפה אני מוריד מוזיקה בקובץ FLAC? תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by Shay0600,

מכשיר קטן שיתחבר לרמקולים גדולים וישמיע בהם את מה שיש במחשב חשוב שייהיה קטן ואם תיהיה לו הפרדה בין אחורה לקדימה זה עוד יותר טוב

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  16. אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by VoliSuS,

היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by ברק,

http://www.3dxtreme.net/index.php?id=hdax-mystique1 לפי מה שכתוב כאן אפשר לזנוח את האנפורס 2 וסוף סוף יהיה דולבי לייב נורמאלי!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכרטיס שלי הוא CREATIVE AUDIGY 2

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  20. מישהו מכיר כרטיס קול כזה? זה יהיה לי תחליף מצוין לרסיבר. מחיר לא משנה, אני בטוח שהוא יהיה יותר זול מרסיבר חדש+רמקולים.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  21. עם אקו יפה.. בפורום התמיכה של CREATIVE אין תמיכה כ"כ טובה. יש לי פלייבק ואני רוצה לנגן אותו ולשיר דרך המחשב. המיקרופון עובד אבל איך עושים קריוקי מקצועי עם אקו (רק למיקרופון)? תודה לעוזר\ים. גל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OuTsIDe,

??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. תודה.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים