עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מגבר שמחובר ל-2 רמקולים קדמיים של JAMO . אבל אני מאוכזב מהסאונד כי הבאס לא מספיק חזק שאני משחק במשחקים, למשל בקאונטר סטרייק שאני יורה ירייה כל הסאונד הולך למידי ולטרבל ומעט לבאס, הסאונד אצל חבר שלי שיש לו קמבריג' 2.1 של קריאטיב כבר נשמע יותר טוב !. למישהו יש עצה איך אני עושה את זה ? (ולא ע"י שינוי דרך המגבר) קיימת איזו תוכנה או משהו ?, (אולי זה בגלל הכרטיס אונבורד המסריח שיש לי בינתים בגלל החוסר תקציב שלי ) ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. יש לי 10000 שירים ואני רוצה לסדר אותם לפי שנים לפעמים רשום עליהם ולפעמים לא אלה שלא רשום עליהם בפרטים ,יש דרך לדעת? ועוד שאלה השנה שרשום בפרטים של השיר זה השנה שהשיר יצא או של האלבום?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  3. שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם אני מעתיק דיסק מקורי או צורב שירים לדיסק ומשמיע את הצרוב בקומפקט דיסק שמנגן באיכות של 192KH - 24BIT יהיה הבדל באיכות הצליל?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. חוץ מהנפח כמובן.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  7. קניתי לפני שנה וחצי את הK24P בבאג ואוזניה אחת שלהם נדפקה. יש לי עדיין את תקופת האחריות אז באג החליפו לי אותם לK412P. לפי מה שאני יודע אלה הדגם המחליף של K24P שאותם כבר הפסיקו לייצר (תקנו אותי אם אני טועה) רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם חוץ מזה שאחד בצבע צהוב ואחד בצבע שחור והשוני בנרתיקים.. (אני אישית לא שמעתי הבדלים באיכות הסאונד) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by redead,

אני כבר לא מדבר על זה שמקשקשים מוזהב או לא מוזהב אבל ראיתי במקומות שרשום V1.3 ויש V1.4 .. יש הבדלים או שהכול חארטה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי LCD Proview 32" EF321. אני מחובר עם המחשב אליה כרגע עם כבל VGA to VGA ורואה תכני HD 720P. לכרטיס מסך שלי יש DVI ב LCD יש HDMI. השאלה אם אני אקנה כבל DVI To HDMI אני באמת אראה הבדל באיכות? שווה את הכסף? או שזה איכות די זהה? תודה לכולם מראש.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.

11. שלום יש לי HD212, שמתי עליהם EQ מתאים ואני מאוד אוהב אותם. משתמש בעיקר למוזיקה ולעיתים רחוקות משחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של אינטל והסאונד נשמע לא רע בכלל. אתמול חשבתי אולי לשדרג כרטיס קול למשהו אחר וראיתי בזאפ כרטיס קול של קריאייטיב 7.1 שעולה באזור ה200-250 ש"ח. עד כמה גדול יהיה השיפור באיכות המוזיקה עם הכרטיס הזה? שווה את ההשקעה או שבשביל שיפור מורגש צריך להשקיע יותר? חיים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Oranili,

יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  13. אני דיי סגור כבר ליקנות את הCREATIVE X-Fi Elite Pro ביגלל הפאנל הנוח שיושב על השולחן. אבל המחיר מצדיק 1000 שקל הפרש מהפלטיניום? מה ההבדלים בינהם? דרך אגב רמקולים הם Z5500 . השימושים הם סרטים - מוזיקה - משחקים .

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אני רוצה סוף סוף להתחבר לחבילות ה-HD בהוט. הבנתי שיש 2 סוגים שונים של ממירים אותם הוט משווקת. תמונה: יש הבדל? מה ההבדל? איזה כדאי? תודה

15. יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?

16. היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. בראשותי זוג SOLO7C שמחוברים למחשב לצורך מוזיקה, מאוד נהנה מהם. שואל האם כדאי לשדרג לדגם החדש (SOLO9C) מבחינת איכות סאונד? לא מצאתי סיקור בעניין או בכלל סקירה לגביהם. אשמח גם לשמוע חוו"ד ממי שמשתמש בדגם החדש (9C).

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. החלפתי לפני כמה ימים מחשב וקניתי לוח של אינטל DP67BG אך לצערי הרב לא שמתי לב לעובדה שאין לו יציאת COAX מאחור אלא רק OPTICAL OUT. עד כה המחשב היה מחובר לטלוויזיה בכבל COAX 10 והסאונד היה מעולה. עכשיו בפני כמה אפשרויות או לקנות מתאם מאופטי ל קואקס (עלות: כ120ש"ח) ולהמשיך להשתמש באותו כבל שכבר יש לי או לקנות כבל אופטי באורך 10 מטרים שיעלה גם בערך 120 ש"ח. השאלה היא אם זה בעייתי להשתמש בכבל אופטי כה ארוך ולא תהיה ירידת איכות ושגיאות בדרך? יש לכם הצאות אחרות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. איפה אפשר ליקנות אי-פוד בארץ??? ועוד שאלה היתפרסם פה פעם מידע על אוזניות שעולות 400 דולר, אם משהוא זוכר, יכול אולי להזכיר לי את השם שלהם.? תודה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. חיפשתי ב-5 חנויות ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by J0n1,

התחדשתי בShure SE102 יש טעם לעשות להם burn in? ואם כן, כיצד עושים את זה בצורה אפקטיבית? ובנוסף, יש השפעה של גודל הגומי על איכות הצליל? כי גם הקטן וגם הבינוני מתאימים לי, אבל אני לא יודע במה לבחור. ובעיה אחרונה, כאשר אני מחבר את האוזניות לשלט של הX540, אני שומע רעש רקע חזק, גם כאשר שומעים מוסיקה, איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ועוד שאלה, אני אוכל לחבר אותו גם ליציאות סאונד שיש לי בפאנל הקידמי? תודה

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. אני מחפש דרך להיע באמצעות המחשב לרמת שמע של מכשיר CD כרע אני משתמש בכרטיס קול מובנה ואין כל קשר בין האיכות של הקומפקט דיסק לבין מה שמתקבל מהשמעת אותו דיסק באמצעות המחשב. אם מישהו מבין באמת בסטיראו 2 ערוצים ולא בכל הקולנוע ביתי שלא קשור לרמה הזו של השמע אני מחפש דרך לשמוע מוסיקה דרך המחשב ברמה לא פחות טובה מאשר באמצעות הקומפקט דיסק. האם הענין נתון רק להחלפת כרטיס קול ואם כן איזה יספק את הסחורה עד רמה של 500 ש"ח ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים