אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בסלון פלזמה 42 אינטש (SAMSUNG Q7) עם רזולוציה של 1027X768 ואני רוצה לחבר את המחשב אליה השאלה שלי היא איך יראו טקסט,האם זה יהיה ברור וחד או שרק סרטים יראו טוב ? פה יש את כל הכניסות והיציאות שלה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=465078
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מרחק של 2-2.30 מטר מהטלוויזיה חיפשתי בנרות מסך 32 3D לחדר ומצאתי רק אחד נורמלי. היחיד שמצאתי זה LG 32LM340Y http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HC32LM340Y איך הוא? אם אני ילך על מסך 40 זה יהיה גדול מדי לחדר? תודה מאור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נגן IAUDIO X5L ישנה בנגן אפשרות להצגת המילים lyrics display You can enjoy your music and read lyrics at the same time! New Lyric Display Feature provides you with lyrics on wide color LCD השאלה שלי היא כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה קשורה גם לסאונד וגם לוידאו כך שאם לא מתאים לכאן בבקשה להעביר פורום. כרגע יש לי לפטופ עם חיבור VGA וטלויזיה עם חיבור HDMI אני רוצה לחבר בין השניים וכבר יש לי כבל HDMI-HDMI, השאלה היא אם אקנה מתאם VGA-HDMI ללפטופ, ואוציא HDMI רגיל מהלפטופ עד לטלויזיה - תמונה תהיה, השאלה האם גם סאונד? (בגלל שזה עובר דרך מתאם) במידה וכן אחלה, במידה ולא - מה האופציות שלי? אשמח אם תתנו קישורים + מחיר למתאמים/כבלים וכל דבר אחר שיתן לי את הפתרון לזה. (זול ככל האפשר) דגם הטלויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731232 תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם מהמפרט בצד, עכשיו יש לי יציאת SPDIF, האם אני אצטרך כרטיס קול נוסף,איכותי, בכדי לחבר לרסיבר או שהרסיבר מעבד את הקול ואז אני פשוט אוכל לחבר את הלוח אם בSPDIF לרסיבר ותהיה איכות קול טובה? בהזדמנות זאת אני אבקש המלצות לרסיבר טוב,לסרטים בעיקר, אין לי תקציב כיוון שאני לא יודע כמה צריך בדיוק לאחד טוב. אני לא צריך משהו מתקדם מדי כי אני לא חובב אודיו מושבע סתם רוצה לשמוע טוב עם רמקולים שאני יירכוש לו בהמשך בחדר מגורים. עד 1000
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם לדוגמא יש לי מסך LCD עם רמקולים ויש גם רמקלים אחרים מחוברים שניהם יעבדו ביחד?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה זוג רמקוליים חזקים מאוד למוזיקה, חזקים לשמיעת מוזיקה עם בס מעולה וחזקים למסיבות בבית, קיבלתי המלצות על 2 סדרות רמקולים של סרוין וגה אחת זאת סידרת E והשניה נתנו לי דגם של רמקול V12F, דבר ראשון אני רוצה לדעת מי מהסדרות האלה חדשה יותר, ומי מתאימה יותר לצרכים או עם בכלל יש לכם המלצות אחרות, תודה מראש.
-
-
שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בזמן האחרון אני ב חיפוש טלויזית lcd full hd 42 לדירתי הצנוע אבל מחירים של יבואן רשמי גבוהים באשרות אחוזים ממחירי יבואנים פרטיים שגם נותנים אחריות! שאלתי :האם ניתן לקנות ללא חשש מיבואן פרטי (" י.שלום " אם מישהוא מכיר-מבחינת אחריות).
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חברתי אותו ללווין הוא קלט ערוצים אבל יש תמונה בלי קול, בהגדרות קול הוא מסומן ב pal_b וזה באפור ואי אפשר לשנות, מה אפשר לעשות בשביל שיהיה לי גם קול? תודה לכל הצוות
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני משחק ב-PC + PS4.. ורוצה שהאוזניות יתחברו גם ל-PC.. האם יש לכם על משהו טוב בתקציב הזה? או שהתקציב חלש עבור משהו איכותי וטוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה יש לי IAUDIO X5 ואני חם עליהם כמו שאומרים הם עולים בערך 600 שקל .. מה אתם אומרים כדאי לקנות איך האוזניות יש לכם ניסיון איתם איך שומעים ? האם הן ניתנות להשגה בקניון חיפה ספציפית .. נראה לי שיש בצליל .. רק את האתר בית שלהם אני לא יודע אם משיהו יכול לעזור לי למצוא עליהם מחיר טוב .. או למכירה בחיפה באיוזר שלי .. ?!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קטן ופשוט שממתג בין אוזניות ורמקולים למחשב. יש מכשיר של פלנרוניקס אבל לא מצאתי מישהו שמוכר אותו בארץ. רעיונות למישהו? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/103-0067678-2451803?v=glance תודה, יובל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול שהוא:creative sound blaster 16 ואני לא מרוצה ממנו אני רוצה להחליף לכרטיס אחרשהוא יותר טוב אבל שיהיה גם זול מישהו יכול להיבא לי שמות ומיחרים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עכשיו, ואני גם צריך כרטיס קול (דאה)... עכשיו אני מתלבט בין מובנה בלוח אם לבין משהו נפרד... התקציב הוא 500 שקל גג... אני צריך בשביל הקלטות של הגיטרה ואולי גם קלידים (מחובר למחשב, לא דרך מיקרופון).
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-