עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rk666,

http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9463&ref=Zap האם הוא שווה את הסכום הזעום הזה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. אני מקוה שזה הפורום הנכון יש לי מצלמת וידאו אנלוגית וכמובן סרטים שאני רוצה להפוך לדיגיטלים ולצרוב על DVD איזה חומרה אני צריך לקנות?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אני רוצה לחבר סאב וופר שבניתי לרסיבר Marants sr-3000 אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר אותו ליציאה מיוחדת כין נעבדה לי החוברת הדרכה מה הסיכוי שיש בכלל יציאה כזאת כי הרסיבר מלפני שלוש שנים. תודה מראש Cooler-master

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by chop,

שאלה, אם אני רוצה מערכת 5.1 שיהיה אפשר לחבר גם למחשב וגם לטלויזיה ( שיהיה אפשר לשמוע ברמקולים כל מה שמוצג בטלויזיה) אז איזה רמקולים עדיף לי לקנות ? יש את זה http://www.isfar.co.il/?CategoryID=880&ArticleID=2579 של סוני עם בלו ריי אבל אני לא בטוח שזה מה שמתאים לי כי אני לא מחבר רק טלויזיה. יש את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=13381 אגב יש משו יותר טוב בתקציב הזה בערך (1500) ? אני מחפש משו לא זול אבל גם לא איכותי מטורף באלפי שקלים כולה לחדר, ושיהיה אפשר לחבר אליו גם את המחשב וגם את הטלויזיה עם כבלים... ( יעני כמו ריסיבר קטן שאפשר לשנות בו ערוצים או לפחות אפשר לחבר טלויזיה וגם מחשב בלי מפצלים... זה התמונה של המאחורה שלו http://static.trustedreviews.…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by magafaim,

שלום אני צריך רמקולים 2.1 למחשב משפחה...ככה שזה לא צריך להיות משהו מדהים אבל שיהיה נורמלי... אין לי ממש תקציב אבל שלא יהיה מופרע...אם זה יוצר בעיה שאין תקציב מוגדר אני יגדיר... שיהיה רק מפנדה כי משם אני יקנה... תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  10. מחליף את ה-z906 הזוועתיים (למוזיקה, למשחקים הם סבבה...). שוקל להשאיר את שניהם מחוברים

11. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

12. Started by emperor,

שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן לרכוש את הנגן U3 של IAUDIO, ואני מעוניין לקנות לו גם מטען חשמלי, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במקום הלימודים. הבנתי שמטען כזה למכשיר לא נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל הנה קישור: http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=70 אבל לאחרונה ראיתי באחד הת'ראדים שישנו מטען חשמלי אוניברסלי למכשירי הMP3 הנה קישור: http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=5037&Cat2ID=0&pid=usbadapter האם הוא מתאים למכשיר הזה?

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by chris_u16,

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=9772&st=0 לא בדיוק הבנתי מה הקטע אודיו המדובר בתראד בא לבדוק (מה זה clipping?), בקליפ הזה שומעים צליל מאוד גבוה כמעט שנייה אחרי ניגון הצליל המדובר בווליום יחסית נמוך, אם אני שם את הרמקולים על ממש נמוך אז לא מרגישים את הצליל האולטראסוני ולא שומעים את הHigh Pitch sound הזה. אשמח להסבר על התראד הנ"ל ומה הקובץ הזה בא לבדוק חוץ מלהרוס לנו את השמיעה! האם זה נכון שמטרת הצליל לבדוק האם אין עיוות בצלילים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. היי יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה לחבר אליה את האייפוד כדי לשמוע את השירים דרך הרמקולים שלה.כרגע מה שיש לי בבית זה כבל aux to RCA 3x, כלומר מצד אחד חיבור לאייפוד מצד שני 3 חיבורים (אדום צהוב ולבן)תמונה: ניסיתי לחבר את האדום והלבן מאחורי המערכת סטריאו ואת החיבור AUX אל האייפוד (ככה שהחיבור הצהוב לא היה מחובר לכלום) והצלחתי לשמוע שירים אבל באיכות לא משהו היו קצת הפרעות. האם זה בגלל שהכבל הצהוב לא היה מחובר לכלום? אולי בגלל שהכבל לא מספיק איכותי? לפתרון עצמו. אולי שווה לקנות כבל שיש לו רק אדום ולבן בלי הצהוב? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by זקן ארציאלי,

שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ראשונים שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com בהצלחה (-: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by asafgolan,

לאחרונה רכשתי טלוויזיה חדשה. את הקודמת חיברתי למערכת סטריאו ישנה שיש לי באמצעות RCA והייתי די מרוצה מהתוצאה. בטלוויזיה החדשה קיימת רק יציאת אודיו אופטית ואין באפשרותי לחבר אותה למערכת. אפילו שהאוזן שלי ממש לא בררנית בדר"כ, הרמקולים המובנים שלה ממש נשמעים רע. ראיתי שיש ממירים זולים שיכולים להמיר יתיאה אופטית לRCA כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coax-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-L-R-Audio-Converter-Adapter-/200776570996?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ebf375874 האם פתרון כזה יניב לי איכות שמע זהה לחיבור RCA לRCA כמו בטלוויזיה הקודמת? יש אופציות עדיפות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

לאחרונה יצא לי לראות שכשאני צופה בקובץ MKV 720P על מסך המחשב שלי, שהוא 24" 1080P, ועל מסך הטלוויזיה, 32" HDR, האיכות במסך המחשב נמוכה יותר. רציתי לדעת האם זה קשור לכך שהמסך הוא 1080P והקובץ הוא 720P, או שזה בגלל שמסך המחשב לא מתאים לדברים כאלו? ושאלה להבנה עמוקה יותר - אם אני צופה בקבצי 720P בלבד, האם עדיף לי מסך HDR או FHD (כששניהם באותו גודל)?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by R9547655G,

או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. אני רוצה לחבר מערכת לטלוויזיה לצורך צפיה לא נדרש רדיו\DVD וכו'. למקום מוגבל.. דרושה מערכת קטנה בין 500 ל700 שקל

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. אהלן.. רציתי חוות דעת על הcreative sound blaster mp3+ והאם הוא יכול לשמש בכרוץ נוסף למוניטור לדיג'יי?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Shikli,

שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.