עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jambo7,

שלום אני מתלבט בין 3אפשרויות בין Harman Kardon SoundSticks לבין z2300 של לוגיטק לבין fx4021 ההפרש במחיר זניח תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by FME,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי). אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד. האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320). אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי) אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע. כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם .. ראיתי ש…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by levimadman,

רציתי לשאול אם החברה הזאת היא חברת מדבקה - ואם כן - מה איכות הצפיה בטלויזיה הזו - אם למישהו יש נסיון איתה, אני אשמח לשמוע תגובות.

4. Started by haviv822,

אהלן חברה אני עסוק בימים האחרונים בעיצוב החדר שלי מחדש. בין היתר אני קונה גם מסך גדול למחשב שיחובר לממיר של הטלויזיה החדר שלי בערך 3.5 מטר על 3.5 מטר ואני רוצה לקנות רמקולים 5.1 נחמדים שישמשו אותי לצפייה בסרטים, הבעיה שהרמקולים אמורים לשמש גם לשמיעת מוזיקה לא פחות מצפייה בסרטים. הרמקולים אמורים להתלות על הקיר 2 על הקיר "הקדמי" שמאחורי המחשב ושתיים בקיר "האחורי" יש המלצה לרמקולים שכאלו??

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by dviraz,

שלום אני חדש כאן! הודעה ראשונה, ואני מתלבט בין 3 רמקולים! 1. Altec lansing ATP 3 2.1 שעולה 484 ש''ח 2. Altec Lansing 2100 2.1 שעולה 585 ש"ח 3. Altec Lansing VS4121 2.1 547 ש"ח עריכה: אחרי קריאת ביקורות באינטרנט ראיתי שה SV4121 יותר טוב מה 2100. האם שווה לי לשלם עוד 100 שקל בשביל ה2100? ומה דעתכם על ה VS4121? תודה רבה למי שעוזר!!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by spz,

יש לי סנסה קליפ ואני משתמש עם האוזניות שקיבלתי. אחרי שלושה חודשים הם מראות את הפרצוף האמיתי שלהן והגיע הזמן להתקדם. סה"כ הן נורא נוחות לי, ובעבר השתמשתי בAKG K312P שהיו פשוט נוראיות מבחינת נוחות. עם הספוגים המצב היה נסבל, אבל בלי הספוגים זה היה פשוט עינוי. התקציב עומד עד 150. חשוב שיהיו איכותיות, אבל נוחות. (מי שכותב, בבקשה שיכתוב מניסיון אישי) יום טוב!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by gal_il50,

יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by eranisra,

היי לכולם, רציתי לחבר את המחשב שלי לרסיבר YAMAHA החדש שקניתי, כמובן שרציתי לחבר אותו לכניסה הדיגיטלית וקניתי כבל RCA, הכבל הוא של LEXUS מדגם SUB-50 שרשום עליו שהוא כבל מיוחד לחיבור סאבוופר. דרך אגב קניתי אותו כי זה מה שהמליצו לי במחסני חשמל לקחת. שאלתי היא האם הכבל הזה טוב לחיבור כזה כיון שרשום שזה כבל מיוחד לחיבור סאבוופר לשיפור העברת העוצמות הנמוכות? הנה לינק לכבל המדובר: http://sirius-electronics.co.il/Gallery/ShowProduct.aspx?ItemID=358&CategoryID=11111&ItemPosition=0 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Henz16,

לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by Kitt0s,

אני כבר משתגע.. כבר שעה אני מנסה לשים את הנילון הזה שבא עם הנגן על המסך.. אבל כל הזמן תמיד יהיו 2-3 בועות שיהרסו הכל!!! בההההההההה.. איך שמים את זה?!?!?? יש אפשרות אחרת? מלבד כיסוי לכל הנגן.. רק מגן למסך (יש לי כבר נרתיק)

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  13. האם יש כזו באזור של 1700 ש"ח? או באופן כללי? הכוונה לטלויזיה עם USB אשר יכול לקרוא סרטי MKV+AVI עם תרגום SRT בקובץ נפרד. עוד דבר, האם יש טלויזיות עם בלוטות? יש לי אוזניות בלוטות אלחוטיות וזה יכול להיות נחמד לחדר שינה.. אבל לא שמעתי על דבר כזה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  15. Started by Moo^Moo,

**כשקיבלתי את המערכת מארה"ב הכל עבד תקין וסבבה למשך כמה חודשים** **CREATIVE INSPITE 6.1 6600** **מחוברת לAUDIGY 2 PLATENIUM** לפני כחודש ככה התחילה בעיה מעצנת, יותר מעצבנת מסידרה הנדסית(יא' יבינו): אני שולט על ווליום הרמקולים דרך גלגלת שמחוברת בכבל לסאב וופר/מגבר. עכשיו בוא ניקח דוגמא ואני שומע שיר, פתאום הווליום נחלש לבד, לא נוגע, עד שכמעט לא שומעים אותו ואחרי איזה 30 שניות הוא מגביר את עצמו אוטומתית. במידה ואני רוצה להמשיך לשמוע את השיר, אני מגביר (בגלגת) בזמן שהוא מחליש אוטומתית, ואני מגביר, הוא נחלש, אני שוב מגביר והוא שוב נחלש, עד שאני עוד פעם מגביר והמערכת במקום להחליש את עצמה נפתחת בפול-וויליום וגורמת לציצולים באוזניים. למישהו יש איזשהו מושג קלוש מה יכולה להיות ה…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  16. שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מחפש זוג רמקולים סבירים בעיקר בשביל מוסיקה כשהמקור הוא נגן MP3. אין לי בעיה עם יד שנייה, אבל התקציב הוא 500 ש"ח ואני בספק אם יהייה אפשר למצוא זוג מדפיים עם מגבר פנימי בסכום הזה, ומגבר חיצוני יהייה יקר מידי. חשבתי על הT20 של קריאייטיב, אבל אני לא יודע אם שווה להשקיע את האקסטרא 160 ש"ח שצריך (הם עולים סביבות ה660 אאל"ט). לגבי יד 2- באתר ש "יד 2" אין מי-יודע-מה מבחר ומה שכן יש שם די מעפן, ואין לי גם זמן לשבת כל יום ולחפש (עשיתי את זה במשך חודש עם הרכב שקניתי וזה כבר יוצא לי מכל החורים ) אין לי כל כך זמן ללכת ולשמוע מערכות אז אני רוצה לצמצם את הרשימה...

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום לכולם, התקלקלו לי השבוע האוזניות ולכן אני צריך אוזניות חדשות. היו לי אוזניות Creative EP-650 ושחיפשתי בזאפ מצאתי דגם שנראה דומה EP-630 , האם יש ביינהם הבדל ? אם למישהו יש המלצה לאזוניות אחרות אני גם פתוח להצעות: תקציב: עד כ-200 ש"ח גג, סוג אוזניות: כמו של מה שהיו לי (אני חושב שהמינוח הוא In ear), שימוש: בעיקר לנגן clip plus ולפעמים אני מחבר למחשב נייד שלי ושומע בהן סדרות. בתודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  19. מרחק צפיה 3-4 מטר שימוש: סרטים HD ורגילים דרך המחשב, צפיה בערוצים רגילים אולי קצת משחקים דרך המחשב. מה אתם אומרים על ה32 האלה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717922 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 והאם זה שווה לוותר על FHD ולקנות 37? כי בתקציב הזה אין 37 FHD. יש לי 32 בחדר אחר בבית וזה נראה בסדר, אפשר להסתדר.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. Started by Gil28,

גודל 26?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by motaboy,

כל יום בממוצע יש פה שאלה של "איזה רמקולים 2.1 לקנות" וכולם קופצים שהATP טובים למחיר שלהם, בלה בלה בלה.... אולי תעשו הודעה "דביקה" שכתוב בה פשוט "רוצה רמקולים 2.1 - תעשה חיפוש בפורום" או משהו כזה. הייתי כותב בנושא "רוצה רמקולים 2.1 תקנה ATP" אבל זה יהיה כמו פרסום... אז... בלי שום קשר לאיכות הרמקולים כי גם ככה אני לא מכיר אותם אישית,זה פשוט ניראה לי מטופש כל הנושא

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  22. אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  23. אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל 32'' המרחק צפייה הוא 2-1.5 מטר וגם זה המקום שיש לי בחדר, התקציב 2500 עם חריגה של עד 300 שקל חשוב שהטלויזיה תיהיה עם 3 חיבורי HD אבל לא חובה, שימושים PS3 XBOX360 ממיר HD סרטים HD שיראו טוב. אני מתלבט בין Samsung es5600 ל Samsung eh5300. אני לא יודע מה קורה כלכך מצד ראשון ES5600 יותר מתקדמת אבל אומרים שב 5300 רואים יותר טוב. מעבר לזה כתוב פה: http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate שהHZ של סמסונג הוא לא אמיתי והוא פחות ממה שכתוב. אולי עדיף ללכת על LG או איזה משהו? תודה אחים

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. Started by phil,

אהלן אנשים.. בבעלותי ATP3, ולאחרונה חשבתי על לשדרג ל-Creative I-Trigue 3600.. בעיקר שומע מוזיקה, קצת פחות סרטים.. לכן אני הולך על ה-2.1. קודם כל- מי שיודע על מערכת 2.1 טובה יותר בתקציב של ה-3600, כולי אוזן. ועכשיו- אני שואל האם ה- Creative SB Audigy 2 ZS יהיה מסוגל להוציא את המקסימום מה-I-Trigue 3600? או שצריך ללכת על משהו כבד יותר..? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  25. חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים