עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by Track,

אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. היי אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש הנ"ל התקציב בגדול עד סביב 500 (עדיף עד 300, אבל אם יש משהו משוגע נגיד..) בגדול היום אני עם akg q350 עם הפלאפון (מקור המוזיקה העיקרי שלי) ובמחשב אני עם Tt eSPORTS SHOCK בגדול אני כבר מזמן רוצה אוזניות קשר נוחות שאני אוכל להסתובב איתן גם מחוץ לבית (אני כל יום שעה וחצי+ של נסיעות) יש לי אוזנים + ראש דיי גדולים, נכון להיום האוזניות מחשב שלי לא מאוד נוחות לי אחרי שימוש מאסיבי... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חשוב לי שיהיו גדולות ומכסות את כל האוזן נוחות במיוחד כי הן הולכות להיות עלי הרבה... מיקרופון מובנה התרון לכרטיס קול חיצוני (כי הפנימי על הלוח אם) אבל לא רק usb כי יכול להיות שאני אשדרג בעתיד... לא איכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מחפש כרטיס (PCI) עם יציאת S-Video/RCA (או איך שלא קוראים להן), כדי להציג קבצי וידיאו מהמחשב על צג טלוויזיה (אפשרות הקלטה מהטל' למחשב, תהיה תוספת מבורכת, אך לא הכרחית). אין תקציב מוגדר, אבל כמה מאות יספיקו? רציתי גם לדעת אם יש הבדל שיהיה מורגש באיכות בין שני ההתקנים, והאם תהיה גם ירידה באיכות בכבל במרחק של בערך 4 מטר (סאונד ווידיאו)? שאלה נוספת - בצג יש גם כניסות DVI/VGA - האם יש כבלים כאלו באורכים כאלו, והאם לא/יהיו את אותן בעיות איכות? אכן הרבה שאלות, אודה אם תוכלו לענות לי לפחות על חלקן, טל. :-*

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by powersoul,

היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. יש לי טייפ דיגיטלי של CENIX , שיש לו יכולת להעביר בזמן מהיר ההקלטות שלו למחשב, אבל זה בפורמט לא מוכר עם סיומת CVS , אשמח מאד לדעת איך להעביר את הפורמט הזה לקובץ קול רגיל כמו WAV או MP3 וכדומה, תודה רבה לכם מראש על כל פיסת מידע

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by idank23,

לגבי הטלוויזיה הזו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2526110 האם טלוויזיה זו כשהיא מחוברת למחשב מסוגלת להקרין סרטים מהמחשב באיכות טובה? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by kalda01,

יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי יש לי בעיה מוזרה עם ה-Sound במחשב שלי. יש קבצי MP3 שמשמעים מצויין ואין בעיה, ולעומת זאת יש אחרים שעושים כל מיני בעיות מוזרות. הבעיות הכי נפוצות הן קפיצה דראסטית בעוצמת הקול של השיר או פשוט רעשים מטורפים של חריקות סתם ככה באמצע השיר. שלחתי את הקבצים לחבר והוא שומע אותם טוב. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. אהלן, אני בזמן האחרון חושב על לשפר את חווית הצליל במחשב שלי ורמקולים אני כנראה הולך על X-540 וכרטיס קול אני לא ממש מבין, כרגע יש לי כרטיס של ASUS שבא עם הלוח אם, אני בעיקר משחק, רואה סרטים ושומע מוזיקה... את זה אני עושה הרבה וכל הזמן. אז עד 500 ש''ח איזה כרטיס קול יחזיק לי את הרמקולים האלה? והאם יש צורך ללכת על כרטיסים יותר יקרים כמו XONAR D2? או X-FI הפאטליטי ומיניו?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by GhostCow,

איפה בארץ אפשר לקנות עריסה ונרתיק לX5L (בנפרד) ? נכון שיש כזה סרטון פתיחה במכשיר שעושה כזה: COWON - DIGITAL PRIDE. איך אפשר להחליף את זה במשו אחר?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by ben060,

אי אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לטלויזיה בלי רסיבר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. למצלמה יש יציאת svideo, A/V , ויציאת אוזניות לכרטיס הלכידה יש כניסת svideo , composite את הוידאו אני מחבר דרך svideo איזה כבל/מתאם אני צריך כדי להעביר גם את הקול? תודה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין 4.1 ל5.1 בDVD?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1 מה אתם אומרים על המערכת הזאות? למה אין אותה בארץ? המחיר שלה זה 99$ כלומר איזה 1000 שח בארץ זה יותר טוב מוידיו לוגיק שיש בארץ נכון?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by kyyle,

אני רואה הרבה סרטים במחשב שלי,רמקולים טובים כבר יש לי (Z-560) אבל הכרטיס קול שלי הוא על הלוח -לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) אני הולך לקנות עכשיו אודיג'י 2,מה יהיה השיפור בסאונד? הוא יהיה מורגש או שזה ממש זניח וחבל על הכסף כי אני אוהב לשמוע באיכות. ???

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by Clint Eastwood,

חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי פרטים אז אולי פה מישהו יוכל לתת לי מענה. אני מתלבט בין creative a300 לבין altec lansing bxr 1121 שניהם אותו המחיר אבל הפרטים הטכניים של קריאטיב ממש מצומצמים... אני יודע שאני קונה רמקולים במחיר זעום של 140 ש"ח אבל עדיין, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות השוואה... להלן הפרטים שמצאתי: קריאטיב: עוצמת RMS כוללת 21W סאב: 11W רמקולים: 5W יחס אות רעש 75db 20Hz-40KHz אלטק: עוצמת RMS כוללת 15W סאב: 7W רמקולים: 4W יחס אות רעש 75db 30Hz-20KHz total peak power 30 watts לפי מה שאני מבין... על פניו נראה שהקריאטיב יותר מוצלח. השאלה היא אם הוא באמת מצליח להגיע לנתונים אלו. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לאחרונה עדכנתי דרייברים ל- AUDIGY 1 Platinum שברשותי (כן כן, הוא ישן אבל טוב) על WINDOWS 7 ומאז אני לא מצליח לשמוע בכל הסראונד מלבד שני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי את ההגדרות של ה- WINDOWS, ניסיתי את ההגדרות של ה- Creative Console, אבל שומדבר לא עובד. ראיתי עוד אנשים עם הבעיה הזו בפורומים בחו"ל, אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. מישהו נתקל בזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by nesber,

בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.