עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רכשתי אוזניות רגילות (הכוונה לגודל רגיל- עורפיות אם זה עוזר למישהו). כאשר מחברים אותם למחשב, כל עוד הרמקולים פתוחים יש צליל כזה מעצבן, שדומה לצליל הזה כאשר פותחים את הרמקולים על עוצמה מלאה ולא מפעילים בהם כלום. כאשר האוזניות מחוברות, והרמקולים כבויים, אין את הצליל. רק כשפותחים אותם ישר הוא מתחיל (שוב אני אומר, גם כאשר העוצמה היא 0. העיקר שהם דלוקים). ניסיתי לחבר את האוזניות גם לרמקולים אחרים במחשב אחר, שוב - אותה בעיה בדיוק. כאשר אני מחבר אבל את האוזניות ישר לכרטיס הקול, אין את הרעש הנ"ל. כמובן שישר חשבתי שהבעיה היא באוזניות עצמן, לכן הלכתי והחלפתי לאוזניות עורפיות אחרות. הבעיה נשארה בדיוק אותו הדבר. האם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן, או לפחות להפחית את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. Started by anatoli,

אני מתלבט בין שניהן. דיוע לי שה-HD580 זקוקות למגבר, אך אני רוצה לדעת אם אחבר את שניהם האם הטכניקה יהיו יותר איכותיות ללא מגבר? ועם מגבר, האם הסנהיזר יהיו יותר איכותיות? אני כרגע שוקל את אפשרות בניית מגבר לבד, יש לי כבר סכימות ומישהו שיעזור לי במקרה הצורך, אני רק רוצה לדעת האם כדאי לי בכלל להשקיע במגבר. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  3. יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by shloosh,

קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  5. הכל עובד אותו דבר ללא החיבור ! תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by elidotan,

שלום לכולם. ברשותי 800 ש"ח לקניית דיסקמן המנגן mp3. התלבטותי העיקרית היא בין הנגן mpman - cd350 במחיר של 650 ש"ח. או הנגן החדש של סוני: dcj-501 במחיר של 750-800 ש"ח. הבנתי שאלו הנגנים המובילים. חשובה לי התצוגה, וכן חשוב לי עיון בספריות ושמות של שירים. בסוני אני יודע שלא אהיה מאוכזב, אבל איני יודע האם אני משלם על מותג בסוני, ולמעה האמ-פי-מן יתברר כטוב יותר (הרי הם אלו שהמציאו את נגני האמ-פי-שלוש). אשמח באופן דחוף ביותר לתגובות כאן בפורום או באימייל שלי elidotan@012.net.il בתודה מראש עלי דותן. :smoke:

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  7. אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by rooster,

הי, רכשתי לא מזמן את המסך LCD של פיליפס 42PFL8404H. חיברתי אליו מחשב באמצעות כבל HDMI 2 HDMI ומתאם DVI למחשב (ווינדוס 7 כרטיס מסך RADEON 9600). הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שהטלויזיה לא קולטת יותר סיגנל מהמחשב וניסיתי לחבר לכל כניסות הHDMI בטלויזיה. חיברתי את קצה הHDMI למסך מחשב והוא הציג את התמונה. יש לציין שמדובר בכבל ארוך (5 מטר). שניסיתי לחבר באמצעות כבל של 3 מטר שעובד לי במקום אחר, לא התקבלה תמונה בטלויזיה ולא במסך מחשב. עוד אציין ששני הכבלים פשוטים. יותר מדי מידע? יש עוד- שחיברתי את הכבל הקצר לטלויזיה ולרסיבר, הטלויזיה קלטה את השידור מדי פעם יש למישהו מושג קלוש מה הולך פה? אני די מיואש ומתאר לעצמי שהבעיה בטלויזיה אבל רוצה להיות בטוח לפני שאקח אותה לתיקון …

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. תמליצו לי על רמקולים 2.1 או 4.1 כמו שאמרתי כבר שיהיו טובים ואיכותיים ולא של החברה ווינר במחיר: 350 ובסביבות.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  10. יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  11. האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Henz16,

לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by abnatan,

ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by AviramH,

אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by G.P.S,

מה יותר טוב LCD או פלזמה ולמה?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום חברים, היום קניתי מפצל וכבל. חיברתי את המפצל לכרטיס קול, למפצל חיברתי את הרמקולים של המחשב שלי (ATP3 המדהימים) ובנוסף חיברתי גם עם הכבל שקניתי את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (רמקולים גדולים מאוד, כמו מהסבנטיז כאלה, ובכלל זו מערכת ישנה). עכשיו יש לי בחדר מערכת 4.1 עם סאונד וסראונד מדהימים. הבסים כאן זה כמו מועדון... אבל השאלה שלי היא האם זו באמת מערכת 4.1?! כלומר, האם כרגע אני יכול לשלוט רק ברמקול האחורי שמאלי וכדו'? כי מהנסיונות שלי לא נראה לי שזה ככה..... אם כן, אז מה בעצם ההבדל בין מה שיש לי כרגע למערכת 4.1 ולמה מה שעשיתי בעצם לא נחשב למערכת 1.4 עם אפשרות שליטה על כל אחד מהרמקולים בנפרד? תודה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by aquarius,

הסוקר כתב בביקורת שהאוזניות המסופקות הם סנסהייזר MX300 ככל הידוע לי כל האריברים מגיעים עם MX400 זה טעות בכתבה או שזה תקדים ?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  18. אוקיי אז קודם כל תקציב : עד 300 כרטיס קול : Creative Audigy2 ZS Platinum Pro כל שאר המפרט נמצא מימין אם זה רלוונטי. אני צריך את האוזניות בשביל המחשב בלבד,חשוב לי שהם יאטמו את הרעש מבחוץ ושייתנו את התמורה הכי טובה למחיר הזה. אני מתלבט בין שני אלו : Sennheiser HD-201 (185 שקל) Sennheiser HD-202 (235 שקל) אני לוקח גם את אלו כאופצייה אם הם באמת טובות אז למה לא..יוכלו לשמש גם לנגן : sennheiser cx 300 (280 שקל) ועכשיו לשאלות שלי : 1. קודם כל האם אני יוכל בכלל לנצל את האוזניות האלו עם הכרטיס קול שלי? 2. ההבדלים בין ה 201 ל 202 הוא הבדל גדול ושווה בכלל את התוספת מחיר? או שהאוזן לא תבדיל בכלל בינהם? 3. אם יש משהו יותר טוב במחיר של עד 300 אני יישמח לשמוע עלי…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום, קניתי אתמול רמקולים CREATIVE SBS 2.1 SPARKS ב 190 ש"ח. עכשיו,קיצר יש להם איכות יוצאת דופן,מדהימה. רק שהבאס.. ממש מקפיץ את הלב. באמצע המוסיקה ה "בום בום" שהבאס וואפר משחרר, מקפיצים לי ת'לב וגורמים לכאבי ראש. איך אוכל למנוע זאת? יש אפשרות לכוון את עוצמת הבאס?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by timac,

שלום אני צריך אוזניות בתקציב של 300 שקלים דרישות: פתוח קשת לא בתוף האוזן. השימוש העיקרי: מוזיקה שחורה עם באסים כבדים דגש על ביטים וגם שימוש כבד בסרטים וסדרות עם סראונד. לא משנה לא החברה. שהיו נוחות ולא אחרי חצי שעה יכאבו לי האוזניים. שיהיה חיבור גם לMP3. שיהיה כפתור לווליום כי אני מחבר אותם לכרטיס קול במחשב. תקציב כאמור 300 אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מדי. תודה לכולם!!

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by Green,

שלום יש לי טלויזיה LCD של LG בגודל של 37" והיא ממש חמה היא פולטת חום גם מאחורה וגם ממש מהמסך עצמו (מקדימה) זה בסדר? כאילו ככה זה תמיד? זה טבעי למסכים כאלו? תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by sinsonik,

תקציב עד 1000 ש"ח אפשר להביא אוזניות גם בפחות! לא חובה לנצל את כל התקציב... מה השימושים שלי: מוזיקה 70 % סרטים 20% משחקים 10% כרטיס הקול שיש ברשותי: יש לי כרטיס קול חיצוני של steel series 7.1 בקשות מיוחדות: שלאוזניות יהיו באסים מטורפים, עוצמה מטורפת אטימות מוחלטת שאני ישמע באופן מושלם שיר.. הערות: יש לי היום את siberia v2 של steel series אני לא מחפש אוזניות ברמה הזאת (כן אני יודע שאלה אוזניות מצוינות ברמה גבוהה) אני רוצה כמה דרגות מעל if u know what i mean תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by omfir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by benor,

אני חושב לקנות אוזניות חדשות. באף אתר מכירות באינטרנט, לא ראיתי אותן למכירה. הן זמינות בארץ, בחנויות אודיו למיניהם? אני מעוניין להשקיע מקסימום עד 100 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by eyal00,

אני צריך המלצה לDVD עד 400 ש"ח. אני צריך רק שהוא יקרא DIVX תודה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.