עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben96,

יש לי מערכת 5.1 שהסב הוא שולט על כל הרמקולים יעני רסיבר... באותו יום שהסב הפסיק לעבוד בפתאומיות... אני שמעתי שירים חזק טיפה יותר מבדר"כ, וגם איזה שעתיים לפני זה השכבתי אותו על הקצפה והוא קיבל מכה קטנה.... למה הוא הפסיק לעבוד? ואפשר יהיה לתקן את זה ? החלפתי כבלים והחלפתי מיקום... [כאילו במקום DVD חיברתי אותו בCD {יציאות של הרסיבר}]

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. אורח ohadsch1
    Started by אורח ohadsch1,

שלום רב, איך קובעים ווליום אחיד למספר קבצי MP3?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by the-f-master,

יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by Slash87,

מה ההבדל בין ה Xtreme Gamer ל Xtreme Gamer Fatality??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by *BYZ*,

האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by KF,

שלום, מחפש רמקולים 2.1 למחשב.. ה-altec lansing 4121 נדפקו - איך שאני מחבר אותם הווליום והבאסים מתחילים לעלות ל-100% ללא שליטה עם הבורר ברמקולים. זה בר תיקון ? (עלו לי 400 ש"ח לפני 4 שנים) מחפש משהו בסביבות ה-350 ש"ח. רצוי שהסאב יהיה מלבני וקומפקטי (מבחינת מיקום) ושלא יהיו רמקולים ענקיים. תודה.

8. Started by ישראל אופרק,

אני רוצה לקנות אוזניות הסתכלתי על שלוש סוגי אוזניות: https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real=https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..14310..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=131654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersec…

9. שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by fairyscorp,

היי לכולם, מה המצב? אני מתלבט איזה רמקולים חדשים לקנות... השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה וסרטים, הייתי מעדיף 5.1 או 7.1 לנצל את היכולת בשביל לראות סרטים ולהנות מהסראונד וגם סאטלייטים וסאב טובים ואיכותיים למוזיקה... אני מוכן להוציא עד 1000 שקל בכיף אבל אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב הזה, מעבר לכך שיש לי חדר לא גדול מדי שלא זקוק לרמקולים יותר מדי עוצמתיים למרות שמוזיקה מבחינתי רק בפול ווליום יש לי כרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC שיכול לתמוך בכיף בחומרה מהסוג הזה. מה ההמלצות שלכם אנשים? (ורק כדי לסדר את האוזן... אני ממש אוהב צלילים נקיים וחדים, מוזיקה IS MY LIFE) תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. יש את הקריאייטיב אינספייר 2.1 שעולה 290 אבל הרמקולים נראים לי מאוד קטנים ולא יספקו את העוצמה שאני שומע בה את המוזיקה שלי. מצאתי את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. טלוויזיה ראשונה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה שניה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. טלוויזיה שלישית 50 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה רביעית 42 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. לא משנה לי lcd led פלזמה אני לא מבין בזה תעשו מה שאתם מה מבינים, כמובן שבכל הטלוויזיות כדאי שתהיה איכות טובה בכללי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. יש לי דיוידי שאני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בחדר הבעיה היא שבטלויזיה יש חיבור של 20 פינים שהוא תפוס כבר על ידי הממיר ,ובממיר יש כל מיני מקומות לחיבור אבל נראה לי שזה בשביל מכשיר וידאו או משהו.. ניסיתי לחבר אבל זה לא הציג כלום ,יש איזה מפצל או משהו שאפשר לקנות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בתקציב של 3,000-3,500 כולל סאב. חשבתי בגדול על רביעית Mission M71 ועל סאבוופר של וורפיידל דגם Powercube 8. מה אתם אומרים? אגב, ללא סנטר, המערכת עדיין תישמע מה שנקרא בתזונה, בסרטים? האם יהיה ניתן לצפות בסרטים עם דולבי דיגיטל או dts למרות היעדר סנטר? ואתם חושבים שרסיבר כמו Marantz 4300 או Yamaha RXV630 יחזיקו מערכת שכזאת? והשאלה הכי חשובה: האם כדי למקם רמקולים מדפיים אפשר לתלות אותם כמו לוויניים? או שחייבים מעמדים? תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by roy132,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות אוזניות גיימינג כך שיוצא לי 50% גיימינג כבד כמו BF3 ו 45% שירים (טריקרים כמו Dj bl3nd ) ו 5%סרטים חשוב שיהיה להם מיקרופון לדיבור ב skype. התקציב הוא עד 580 שקל ועם יהיה אבדל ב 20 שקל ל 600 אז זה יהיה בסדר העם אלו עונים על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..309.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19404&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. טוב הכותרת מספרת הכל.. אני מחפש במחיר עד 400 ש"ח ואפילו פחות משהו שיחזיק ושיהיה נוח לשימוש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by FoxHounder,

אני קונה אוזניות icemat siberia מה עדיף שחור או לבן?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by Coca Cola,

http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2578&scat=292&tcat=33 או H10? המחיר קרוב בבאג יש גם X5L במחיר של 1800 אני לא חושב שאני אוכל לאסוף סכום כזה, לכן נשווה ביניהם מה טוב יותר? מבחינת מסך\סאונד?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  20. כמו שאומרת הכותרת, אני חפשתי שעות ברשת איזה סט הגדרות מתאים לרמקולים, אבל אף אחד לא מציע לי לרמקולים הספציפיים האלה (Altec Lansing FX6021) והסט הכי קרוב שמצאתי היה ל-ATP3. האם אתם יכולים להמליץ לי על תצורה נכונה של הדריברים על מנת להוציא את המיץ מהם ? בתודה מראש עריכה - שמתי תמונות של הדריברים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום,אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. השימושים הם בעיקר מוזיקה (2.0) אולי בעתיד אני אוסיף סאב. שימוש נוסף הוא סרטים(5.1),מה הבדל בין הכרטיסים ומה כדאי לרכוש? כסף לא מהווה פונקציה,אני רוצה לדעת מה יהיה יותר טוב לשימושים שלי. תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by yossi_s1,

שלום חבר שלי מחפש אוזניות חדשות לIPOD שלו והוא לא יודע מה לקנות. הוא לא רוצה את האוזניות שנכנסות לאוזן, הוא רוצה אוזניות כפתור רגילות. ב150 שח פחות או יותר, אפשר אפילו עד 200 אם זה ממש ישפיע איזה אוזניות כפתור הכי טובות? תודה מראש ועוד משהו הוא שומע בעיקר פאנק... אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. אני מחשב מסך לשימושים האלה בעיקר.. גם כדורגל/כדורסל משחקים וכדומה.. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by amit1242,

לא ידעתי כל כך איפה לפתוח....איך הכרטיס קול בלוח האם הזה? יש הבדל בכעלל בין כרטיסי הקול בלוחות האם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.