אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש ברשותי אוזניות גיימרים של חברת logitech שרכשתי לא מזמן..ויש לי רק יציאת קול אחת במחשב..בגלל שהאוזניות משולבות מיקרופון מציק לי להחליף את הרמקולים כל שנייה. השאלה שלי היא האם יש מתאם בין היציאות 3.5 מ"מ גם של המיקרופון וגם של האוזניות לusb? איפה ניתן לקנות אם בכלל בארץ? _____________ ואי איזה חפירה על שאלה פשוטה...מעפן אני חח
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם כבל אופטי תקין? שמעתי פעם שצריך להאיר על אחד הקצוות שלו ולבדוק אם רואים את האור בקצה השני. זה נכון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה, וברצוני לרכוש טלויזיה חדשה (42 אינץ בערך, FULL HD). אני מתלבט בין טלויזיה חכמה לבין רגילה עם אופציה לחיבור מחשב או סטרימר. אשמח לעצתכם על בסיס המידע הבא: מעבר לערוצים הבסיסיים שיש בעידן פלוס, שיגיעו עם הממיר בטלויזיה, אין לי כבלים או לויין. אני רואה מדי פעם סרטים וסדרות, ומעדיף ערוצי טלויזיה מחו"ל, בעיקר מבריטניה, כאלה שאין בחבילות הכבלים בארץ. לדוגמא, SKY SPORTS, BT SPORTS, BBC ONE וכו'. אני מתלבט האם יש ערך מוסף לטלויזיה חכמה (האם שווה לשלם עוד בשביל YOU TUBE...) ? האם נוח יהיה לחבר מחשב ? בכל פעם שארצה לראות אצטרך להעביר את הטלויזיה ל HDMI הרלוונטי, להדליק את המחשב, לחכות שיעלה הווינדוז, להיכנס לאפליקציה שדרכה אראה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה הדגם החדש של הX530 כבר מוכרים אותו בארץ או עדיין לא? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אבא שלי טס היום בערב לאמריקה,אני רוצה שהוא יביא לי את אחד הדגמים האלה. אני לא יודע עם שווה להוציא עוד קצת בשביל ה620,הם גם נראים פחות טוב. עם מישהו יכול לעזור לי מבחינת פרטים טכניים אני אשמח,נניח לרגע בצד את הכסף,איזה מהם אתם ממליצים לי? שמעתי אצל חבר את ה530 והם נהדרים,אבל אני לא חושב שמשהו יאכזב אותי יחסית למה שאני משתמש עכשיו. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (יש לי V-OUT) וכמו כן תתחבר לאקס בוקס פלסטיישן או מה שיבוא בעתיד... רצוי שתהיה איכותית בין 23-26 אינצ' בתקציב 3000 למרות שניתן לחרוג.... נ.ב חשוב להדגיש שהחיבור למחשב הוא בהחלט לא לעבודה שותפת אלא רק לצפייה בסרטים וכדומה...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ומהמגבר יוצאים חמישה רמקולים, שניים גדולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר, כמובן שכרגע אני שומע רק בשניים, הכרטיס קול שלי הינו BUILDIN בלוח, בראשותי לוח של GIGABYTE GA-P35-DS3L, האם יש פתרון אחר מאשר כבל אופטי, אולי למשל חיבור RCA רגיל או כל דבר אחר ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING ADA880 והכרטיס קול שעל הלוח (ASUS P4P800) לא מספיק טוב כדי להפיק סראונד (5.1) מהרמקולים הללו, אז אני יהיה אצל זיגזאג בשבוע הבאה, (אני קונה רק מהם, גם ליד הבית וגם שירות טוב!) אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=50https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=454 Creative Sound Blaster Live 5.1 - RETAIL אז האם אתם חושבים שהכרטיס מספיק טוב בשביל הרמקולים שלי, ? ואיך אני מתקין את הכרטיס (לא הרכבה) מה אני צריך להגדיר בביוס וכדומה.? אז מה אתם אומרים על הכרטיס???
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי השבוע IAUDIO 6 והאריזה קצת נראת שעבר עליה הרבה. לפתע אני מבין שקיבלתי אוזניות שרשום עליהם IRIVER ומצד שני SENNHEISER. יש כאן אנשים שקנו IAUDIO 6 4 GB? קיבלתם אוזניות של IRIVER? נראה לי מוזר ....
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד ל4000 ואני מתלבט בין 32 ל37 והמרחק שלי רוב הזמן זה מ3 מטר ולעיתים ממטר-מטר וחצי..אבל ההתלבטות שלי היא בזה שיש לי ממיר יס מקס רגיל ואני לא מתכוון להחליף בקרוב לHD,כלומר רוב הזמן אני אראה שידורים רגילים(לפעמים HD מהמחשב). עכשיו האם ה37 תהרוס את איכות השידור בגלל הרזולוציה? או שזה לא משנה בין שניהם? ואיזה LCD ממולצים יש בתקציב הזה עדיף כמה שזול יותר..
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-