אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו עם איכות מעולה לתיקלוט והפקה בסטודיו, וטובה לרוב השימושים גם מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב ושהמחיר יהיה משתלם Sennheiser HD25-1-II Pioneer HDJ2000 V-Moda Crossfade LP2 Allen & Heath Xone -53 Grado SR225i Audio-Technica ATHM50S מה אתם אומרים, איזה הכי כדאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שדרגתי מחשב ונאלצתי למכור את ה X-FI Elite pro עקב מחסור ב PCI . עכשיו אני מחפש מחליף ראוי . מהו הכרטיס קול הכי טוב כיום ? כעקרון אני רוצה כרטיס שיהיה טוב גם במשחקים וגם למוזיקה. הכרטיס יחובר למגבר . מה המלצותיכם ?! בגדול אין הגבלה בתקציב (יכול לעלות גם 2000 שח אם הוא שווה).
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר! ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי? מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי רמקולים שאפשר לחבר להם כבל כמו בתמונה המצורפת, הבעיה היא שהם מקבלים רק את צד ימין, ולכן החלטתי לקנות PL מונו. חיפשתי המון ולא מצאתי, אפשר בבקשה לינק או שם של חנות שבה אני יכול להשיג אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
זו שאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא לה תשובה טובה - אז החלטתי לשאול את האנשים הטובים פה בזון. יש לי נגן MP3(מיקרוסופט zune HD) שמשמש אותי גם כנגן נייד וגם כנגן "נייח" באוטו(חיבור aux) ובעבודה(מתחבר לרמקולים 2.0 פשוטים של creative). השאלה היא: מאיפה להגביר, מהנגן או מהמערכת/רמקולים - ומה הן ההשפעות על חיי הסוללה ואיכות הצליל? לצורך דוגמא: בנגן ה-volume נע בין 0 ל-30 ובמערכת באוטו ה-volume גם כן נע באותה סקאלה. האם עדיף להשאיר את הווליום של הנגן על רמה "ממוצעת" ולהגביר מהאוטו, או הפוך? מהו היחס עלות(חיי סוללה) לעומת איכות בכל אחד מהמקרים? נגן בווליום 14 ומערכת בווליום 30, סוללת הנגן תחזיק יותר זמן (תקנו אותי אם אני טועה) אך האם הווליום הסופי המתקבל נמוך בה…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של מכונית ואני רוצה לחבר אותם למחשב אתם יכולים לתת לי עזרה כי אין לי מושג איך אני יכול לחבר את כולם(2 רמקולים או 4 כי אולי אני קונה עוד 2) ביחד שיצרו מערכת סטריופונית
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X-FI XTRIME MUSIC איזה רמקולים אני צריך כדי לנצל את כולו ?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קניתי אוזניות AKG 518 התחלתי להתעניין קצת יותר במוסיקה, אבל כשחיברתי אותם חוץ מהסאונד אני שומע רעש סטטי מציק, חשבתי בעיה באוזניות אבל כשבדקתי במחשב אחר הם עובדות מצוין, יש לי כרטיס קול מובנה, ניסיתי לנקות את הכניסות, עדכון דריברים -- אבל שום דבר לא פועל. מה נשאר לי לעשות ? איך אני יכול לפתור את זה ? תודה לכל מי שיעזור. ד"א, כל פעם שאני פותח תיקיה או כל פעולה אפילו הזזת העכבר הרעש משתנה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקליטים מתו ובא הCD בסוף שנות ה80 ועכשיו הDVD אבל לא ידוע לי על מערכות סטריאו שיכולות להפעיל DVD אני לא ממש מעודכן אבל אני מניח שבטח מיצירים אותם כבר עם כונן משולב. השאלה שלי היא מה היתרונות של DVD ? האם האיכות תגדל והאם יש לאן לגדול בכלל ? ואם לא אז בכל מקרה זמרים ואמנים לא יכולים להקליט כל כך הרבה שירים בשביל שימלא את כל הDVD וגם לא לכולם יש מערכות עם DVD... אז זה סיכון להוציא אלבום ככה. אז בעצם בשביל מה נכנס הדבר הזה לשוק ? האם יש לו סיכוי להחליף את הCD לגמריי והאם באמת יש יתרונות באיכות ההקלטה ? Discuss
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל המחיר אינו משמעותי,כיוון שאני מקבל את הנגן כמתנה מהדודים באמריקה. אני יודע שב605 יש הרבה יותר מקום כך שהוא נמצא ביתרון מבחינתי אבל מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של המוצר והערך המוסף שלו למשל באיזה מן הנגנים אם בכלל אפשר לגלוש באינטרנט בחופשיות? האיכות של הוידאו אן הסאונד אינם חשובים לי. כך שבאמת הדבר העיקרי שחשוב לי זה מאיזה נגן אני אהנה יותר, תתיחסו אלי בתור ילד קטן שאוהב לשחק עם הצעצועים האלקטרונים שלו תודה אורי
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי כרגע BEYERDYNAMIC DT 880 כרגע הן מחוברות לNAD 7020i בתור מגבר, וזאת ההגברה הכי טוב שיש לי בבית כרגע. עם מה שיש, אני ממש ממש לא מרוצה, אני לא יודע אם זה המגבר אבל אני מאמין שזאת הבעיה. אז אני מחפש מגבר לאוזניות... הכיוון זה להזמין באיביי. מה שאני מחפש זה פשוט מגבר שיוצא מאוזניות HI END את כל מה שהן יכולות לתת, התקציב הוא גמיש מאוד אבל אם למשל המגבר הוא ב400$ הוא צריך לספק סחורה שמגבר ב120$ יהיה רחוק מלספק. אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע - תודה ! אוהד.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
באייפוד אני יכול לשים מה שבא לי? או רק קבצי מוזיקה?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שמעתי שיש מבצע על הרמקולים של Aztech איפה יש את המבצע?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישם P4 3.0 GHZ , עם כרטיס מסך GFORCE 6200 וגיגה זכרון. המחשב לא סוחב סרטי HD , האם החלפת כרטיס מסך למשהו טוב יותר תפתור את הבעיה, או שהמעבד חלש מדי/ מעט מדי זכרון ?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדלי בין דגמי המגבר של Harman Kardon: avr 145 לבין avr 154 לבין avr 146 לדוגמא avr 154 מופיע לי רק בחו"ל וavr 145 מופיע בארץ באתר של Harman kardon לא מופיע הדגם avr 145 אלא avr 146 רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים אם כן מהו ולמה השמות שונים? תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
בימים האחרונים היה לי ויכוח קשה עם אנשים שונים בבסיס בקשר לאיכות סאונד בנגנים. הם טוענים שאיכות סאונד תלויה בעיקר באוזניות ובאיכות הקובץ ובגלל זה אין טעם להשקיע סכומים אסטרונומים בנגני "פוזה" כמו אירייב, איאודיו, ריו וכל השאר.בדיסקמן, הם טוענים, בכלל אין הבדל. לטענתם, דיסקמן לנקו ב-200 ש"ח מנגן באותה איכות כמו דיסקמן אירייב ב-800 ש"ח. אם זה נכון, מה טעם לשלם תוספת ניכרת בשביל נגן מבית אירייב? למה אתם לא קונים סתם מכשיר ג'נרי וחוסכים מאות שקלים? ובכלל, במה תלויה איכות סאונד?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות שאני רוצה שתעזרו לי בה בנוגע לשניי המכשירים הנ"ל... (בסוני המשחקים הם רק צ'ופר בשבילי ) הנגן לצורכי וידאו.. מה עדיף? (אני יודע שלסוני אין הארד דיסק ,אבל רציתי לדעת אם יצא צורב umd בקרוב או משהו?)
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-