אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לחדר שלי, בגודל של בערך 3X3 מטר. הדרישות שלי הם: *יכלול נגן DVD ומערכת רמקולים 5.1 *לא משנה אם ההגברה פנימית בנגן או מגבר חיצוני, אבל עוצמת רמקולים מכובדת. זה כולה חדר אפילו לא סלון, אבל שניתן יהיה להביא בווליום. *מראה טוב, עדיפות לשחור מבריק *צליל בס עמוק, דומיננטי ומדויק (בס חשוב מאוד!) *איכות שמע כללית טובה ככל הניתן בתקציב *כניסת שמע מהמחשב ומהטלוויזיה (יש במחשב גם יציאה אופטית) *כניסת USB, שניתן יהיה דרכה לראות גם סרטים ולא רק לשמוע שירים (לא בכל נגן יש לצערי) *כמובן תמיכה בכל הפורטים הנפוצים והמוכרים, מקודדדים, כתוביות וכו' וכו' התקציב הוא כ1000 ש"ח +/-, גמיש, ואפילו מאוד. אם יש גם מערכת ב2000 ש"ח שאתם חושבים שתענה טוב בהרבה ע…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 400 ש"ח ורצוי הרבה פחות. בהתחלה רציתי לקנות Altec Lansing ATP3 אבל הסאב וופר ענקי ואין לי איפה לשים אותו. אני רוצה רמקולים רק של CreaTive או Logitech. למי שיש תמונה של הסאב וופר של Altec Lansing ATP3 בחדר שלו שיעלה בבקשה. (אני רוצה לראות אין הוא נראה בחדר של מישהו, אולי אני סתם נבהל מהמידות). תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 800 ש"ח לקניית דיסקמן המנגן mp3. התלבטותי העיקרית היא בין הנגן mpman - cd350 במחיר של 650 ש"ח. או הנגן החדש של סוני: dcj-501 במחיר של 750-800 ש"ח. הבנתי שאלו הנגנים המובילים. חשובה לי התצוגה, וכן חשוב לי עיון בספריות ושמות של שירים. בסוני אני יודע שלא אהיה מאוכזב, אבל איני יודע האם אני משלם על מותג בסוני, ולמעה האמ-פי-מן יתברר כטוב יותר (הרי הם אלו שהמציאו את נגני האמ-פי-שלוש). אשמח באופן דחוף ביותר לתגובות כאן בפורום או באימייל שלי elidotan@012.net.il בתודה מראש עלי דותן. :smoke:
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה, שיהיה אפשר לצאת איתם החוצה(אוטובוס וכאלה). צריך באס חזק ואיכותי, ואיכות שמע גבוהה. האוזניות יתחברו לגלקסי 3, אז עדיף שיהיה לחצני שליטה. התקציב שלי הוא 300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי , אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה "42 לסלון, מרחק צפיה כ-3 מטר בערך בעיקר שיגורי SD (כבלים אנלוגי) ןוכמובן סרטי HD מספיק HD READY תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: אני ממש אבל ממש רוצה את SlimX 400 של IRiver אני מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה (ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי בנוגע לבחירה שלי בו...) עכשיו הבעיה היא , כמובן, המחיר! לפי מה שאני רואה באתר של החברה (כאן) הוא עולה 200$ שזה מחיר סביר ביותר! אבל הבעיה היא שאני גר במדינת הגנבים, הלא היא ישראל :-( ואני מעוניין לקנות את ה SlimX כמה שיותר מהר (יש לי עוד שבועיים טיול שנתי) אבל זה לא כזה הכרחי למרות שאני אשמח לקבל אותו לפני... אבל אני לא יודע מה לעשות ??? 1) להזמין אותו מחו"ל- אין לי מושג בגרוש איך עושים את זה כי בחיים שלי לא הזמנתי כלום מחו"ל אני גם לא יודע דרך איפה והאם זה בטוח, תוך כמה זמן זה מגיע, כמה זה יעלה ואם זה משתלם בכלל... 2) לקנות ב"ארץ הקדושה" שלי ולשלם…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את ה- I/O DRIVE לכרטיס, חיברתי אותו, הוא עובד, אני שומע אוזניות בעזרתו, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את התוכנה שגורמת לו לעבוד עם השלט (Entertainment Center) התוכנה טוענת שהיא לא מוצאת התקן IR, הסרתי והתקנתי את הדרייברים כל כך הרבה פעמים ושום דבר לא עזר, גם התמיכה הטכנית של קריאייטיב לא ממש עוזרת. מערכת ההפעלה היא חלונות 7 32 ביט. האם מישהו התנסה או התקין את הכרטיס הזה במערכת הפעלה הזאת והצליח לעבוד עם השלט רחוק?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר שיכול להעביר וידאו ממחשב לטלויזיה. הרעיון שהמחשב שנמצא באחד מחדרי הבית יוכל להקרין סרט על מסך בסלון ללא חיבורי כבלים. האם יש מוצר שתומך באיכות גבוה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לצפיה בטלויזיה. התקציב הוא סביבות 400-500 ש"ח כמובן שהאיכות חשובה אבל גם הנוחות (לא רוצה שיכאבו לי האוזניים אחרי האזנה ממושכת) לקנות מחו"ל זאת בהחלט אפשרות אני מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בערך ב 250 שקל , פחות או יותר ננעלתי על אלה , השימוש העיקרי יהיה למשחקים בגלל זה אני צריך אוזניות עם מיקרופון אבל אני לא בטוח מי מהם עדיף. HELP! תודה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות היום ונעול על סמסונג הגודל צריך להיות 32 או יותר אם המחירים לא בשמים LCD כמובן לא חובה -FHD באמת אין לא צורך בזה חובה -חיבור VGA Component HDMI וגם חיבור רגיל ישן לכבלים אנלוגים אני לא זוכר את השם אולי FI או משהו אחר החוט הלבן המסריח הזה אם יש HDCP למסכים כאלו אז גם חובה לא בדיוק הבנתי אם זה רק במסכי מחשב או בכל המסכים בכל מקרה זה הכל אני לא יודע מה סמסונג מוכרת בארץ אבל אני צריך המלצות דחוף בתודה קרירין
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עד היום לא יכולתי לסבול את פובאר בשל הסאונד הנחות (לדעתי) של התוכנה מול וינאמפ. עד שנתקלתי בדיון הזה בהד פיי http://www.head-fi.org/forums/f46/attn-foobar2000-users-crossfeed-plugin-headsup-110665/ מדובר על crossfeed חיצוני שלא מוטמע בתוכנה. הפלאגין משפר פלאים את הסאונד של התוכנה ועוקף את וינאמפ, מה שגרם לי לבסוף לעבור היום לפובאר. השינוי המורגש ביותר הוא מיקום הכלים (אימג'ינג) והמרווח ביניהם לעומת וינאמפ. וינאמפ כרגע נשמע לי מעט חנוק בהשוואה. במערכת כמו שלי שבנויה לאנליטיות ופירוט יש כאן התגלות מבחינתי, לכן יכול להיות שבמערכות פחות טובות הפלאגין יהיה פחות מורגש, אבל שווה לנסות!
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ... ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תודה לעונים, http://www.alessandro-products.com/headphones.html
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הרוב זה מוזיקה ממש ממש טיפה זה סרטים ויש גם קצת משחקים חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000 יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי נגן של iriver ב380 ויש לו רק 256 זיכרון אז רציתי לדעת כמה שירים אפשר להכניס בו ואם הוא נגן ששווה את המחיר הדגם הוא IFP790 תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי טלויזיית CRT עד שנקנה טלויזיה חדשה (בקרוב ), הבעייה היא שקשה לעבוד על הוינדוס עם רזולוציה כזאת נמונה (איזה רזו' זו ד"א ? ) אני בעיקר משחק ורואה סרטים אבל קשה לי לראות את הכתוב (שמות תיקיות וקבצים) איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לביצוע Audio RIP שצריכה לענות על כמה דרישות: 1. ביצוע RIP של IMAGE מלא של דיסק, לא טרקים בודדים! 2. ה- IMAGE חייב להיות WAV FILE. 3. התוכנה חייבת לכתוב CUE SHEET מדויק המתאים ל- IMAGE. 4. (לא חובה אבל נחמד) - דחיסה ישירות לפורמט APE. 5 (לא חובה אבל נחמד) - תוכנה חינמית. אם יש source code יהיה פשוט נפלא. ניסיתי את: CDex - לא מוציאה IMAEG דל דיסק אלא רק טרקים. FreeRIP - מוציאה IMAGE אבל בלי Cue Sheet. לא חשוב לי: CDDB/FreeDB lookup דחיסה ישירות ל- MP3 תודה. המטרה, אמ לא הובן, היא לגבות את אוסף הדיסקים שלי. אני מעונין להכניס 10-15 דיסקים דחוסים ב- APE על דיסק DVD יחיד. יכול להיות שאשתמש ב- FLAC אפילו שהוא פחות טוב, כי נדמה לי שיש נגנים שיודעים לנגן אותו …
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-