עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Guy King,

אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  2. היי, חלק גדול מהמשפחה שלי תכנן קנייה מרובה של טלויזיות LCD / LED. השאלה שלי היא כזאת, או יותר נכון - הבקשה שלי היא כזאת: אני רוצה להתעדכן מבחינת פנאלים שקיימים בשוק כיום. אני כבר די הרבה זמן לא עוקב אחרי כל זה, אז אני רוצה להתעדכן מכם (מי שבאמת יודע בבקשה): מה שאני יודע כיום, זה ששני הפנאלים העיקריים שיש אלו ה-TN, הפשוט יותר, וה- IPS, שנחשב בעצם לאיכותי יותר. אחרי בדיקה מעמיקה, ככל הנראה, כל אחד ואחד יבחר לקנות טלויזיה של חברת סמסונג. לפי מה שאני הצלחתי להבין, החברה שמציעה טלויזיות איכותיות במחירים הנוחים ביותר. חברות כמו LG, Toshiba, Haier וכו', אני לא מתכוון להסתכל אפילו. אף פעם לא אהבתי שום טלויזיה מהחברות האלו. מנגד, טלויזיות כמו של סוני גם לא בא בחשבון, הפעם בגלל המח…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  3. Started by AstaL,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו משתמש בדרייברים האלה(במיוחד עם AUDIGY 2 ZS) ברשת אומריפ שהם משפרים את איכות המוזיקה המון אני יודע שהם לא מתאימים למשחקים,אבל אני בעיקרון גם ככה משחק RPG,ככה שאפקטים מיוחדים לא ממש מעניינים אותי...

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by homart,

מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  6. יש לי היום ATP 3 ואני רוצה להשתפר בעוצמה ובאיכות.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  7. שמעו בעיקרון החלטתי לקנות נגן MP3 ולבדוק אפשרויות של גיטרה עכשיו אבא שלי הגיע לפה מחו"ל ואומר שאי אפשר את שניהם (שהיה לי ברור) אז אמרתי נקנה MP3 ונבדוק אפשרויות של גיטרה... עכשיו אבא שלי שואל אם זה באמת הכרחתי הMP3 הזה כי זה 1800 שקל... (בבאג) עכשיו נתנו לי כמה דגמים בפורומים שונים שאני יכול לבדוק אבל יש מצב שאני גם אמצע יד שניה או משהו פגום קצת בזול (גיטרה) עכשיו חשבתי על מה שאבא שלי אמר לי.....אני לא יודע דרך אגב יש לי cort g200 חדשה לגמרי אפשר להגיד (6-7 חודשים) במצב טוב, למרות שהייתה לה תקלה או שתיים אבל נראה כאילו היא בסדר עכשיו (מישהו מהבית ספר שיודע קצת סידר לי! לא איש מקצוע!) קיצר אני עכשיו שוב מתלבט.....לא יודע מה כדאי נגן אני יודע דגם ספציפי אם זה עוזר (x5L של …

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  8. עד היום לא יכולתי לסבול את פובאר בשל הסאונד הנחות (לדעתי) של התוכנה מול וינאמפ. עד שנתקלתי בדיון הזה בהד פיי http://www.head-fi.org/forums/f46/attn-foobar2000-users-crossfeed-plugin-headsup-110665/ מדובר על crossfeed חיצוני שלא מוטמע בתוכנה. הפלאגין משפר פלאים את הסאונד של התוכנה ועוקף את וינאמפ, מה שגרם לי לבסוף לעבור היום לפובאר. השינוי המורגש ביותר הוא מיקום הכלים (אימג'ינג) והמרווח ביניהם לעומת וינאמפ. וינאמפ כרגע נשמע לי מעט חנוק בהשוואה. במערכת כמו שלי שבנויה לאנליטיות ופירוט יש כאן התגלות מבחינתי, לכן יכול להיות שבמערכות פחות טובות הפלאגין יהיה פחות מורגש, אבל שווה לנסות!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by kozimus,

שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Andrey22,

המטרה צפיה בסרטים ושמיעה מוזיקה בנייד,המליצו לי בנתיים על זה http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-PORTA

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by sxs,

יש לי קובץ MP3 גדול של 66 דקות ובו הרבה שירים... אני רוצה לחלק אותו לפי השירים שבתוכו כדי כשאני אצרוב אותו כ Audio CD אני יוכל להעביר שירים. איך עושים זאת, והאם ישנה דרך אוטומטית ?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by dodoboy,

קניתי נגד שיש לו אפשרות של ID3 האם זה אפשרות לשים את מילות השיר??? אם כן איך שמים.? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Mortar,

התקליטים מתו ובא הCD בסוף שנות ה80 ועכשיו הDVD אבל לא ידוע לי על מערכות סטריאו שיכולות להפעיל DVD אני לא ממש מעודכן אבל אני מניח שבטח מיצירים אותם כבר עם כונן משולב. השאלה שלי היא מה היתרונות של DVD ? האם האיכות תגדל והאם יש לאן לגדול בכלל ? ואם לא אז בכל מקרה זמרים ואמנים לא יכולים להקליט כל כך הרבה שירים בשביל שימלא את כל הDVD וגם לא לכולם יש מערכות עם DVD... אז זה סיכון להוציא אלבום ככה. אז בעצם בשביל מה נכנס הדבר הזה לשוק ? האם יש לו סיכוי להחליף את הCD לגמריי והאם באמת יש יתרונות באיכות ההקלטה ? Discuss

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by soprno,

אני הולך לשמוע איתן מוזיקה בiphone.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by kalda01,

ראיתי באחת החנויות מסך HDR של פנסוניק LX80 שחיברו אליו נגן בלו-ריי שמוציא 1080P. המסך באופן אוטומטי עשה תאום עם הנגן והסיגנל השתנה ל1080I. האם כל המסכים שלא תומכים ב1080P יודעים להתאים את המקור שמחובר אליהם לסיגנל שהמסך מסוגל לקבל??

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by D-M-X,

היו לי MX550 והם היו מעולות עד שהחתול החליט לאכול את את החוט שלהם ואחרי זה לפח... בחנות שבה קניתי אותם (אתר בשם מוסיקה 10 שזה המקום היחיד שמצאתי בו MX550 באינטרנט) יש גם את הMX500 באותו המחיר... אז מה הקטע? סתם הבדל במספר הדגם או שיש עוד הבדל משמעותי? יש מצב שיביאו לי מארה"ב ויקנו דרך אמזון (הם טובים נכון?) ושם יש רק את הMX500 אז אם אין הבדל אני אבקש משם ואם יש הבדל והוא משמעותי אני קנה פה בארץ תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by JAMOOS GADOL,

אוקיי אז ככה: אני ממש אבל ממש רוצה את SlimX 400 של IRiver אני מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה (ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי בנוגע לבחירה שלי בו...) עכשיו הבעיה היא , כמובן, המחיר! לפי מה שאני רואה באתר של החברה (כאן) הוא עולה 200$ שזה מחיר סביר ביותר! אבל הבעיה היא שאני גר במדינת הגנבים, הלא היא ישראל :-( ואני מעוניין לקנות את ה SlimX כמה שיותר מהר (יש לי עוד שבועיים טיול שנתי) אבל זה לא כזה הכרחי למרות שאני אשמח לקבל אותו לפני... אבל אני לא יודע מה לעשות ??? 1) להזמין אותו מחו"ל- אין לי מושג בגרוש איך עושים את זה כי בחיים שלי לא הזמנתי כלום מחו"ל אני גם לא יודע דרך איפה והאם זה בטוח, תוך כמה זמן זה מגיע, כמה זה יעלה ואם זה משתלם בכלל... 2) לקנות ב"ארץ הקדושה" שלי ולשלם…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by AviramH,

אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by ccc,

בכל מקרה אין לי כוח להסתכן שהסאב שאני אקנה לא יתאים.. אז החלטתי לקנות חדשים ואלה האפשרויות היחידות! 1. רמקולים 4.1 לוקסאון ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 2. רמקולים 4.1 של WINNER ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1453 כאלה רק 4.1... 3. ג'יניוס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4837 4. או אפשרות נוספת ורק אם היא ממש שווה את זה... אוזניות ZALMAN SURROUND 5.1 סה"כ מחפש משהו שינגן נחמד, ממש לא צריך ווליום...בכלל לא, שינגן סבבה כזה בחדר ככה ללמוד וזה.. לא לרקוד. אפשר להמליץ על עוד.. אבל לא INSPIRE ושטויות אין לי כסף לזה... אגב סאב 5000 ואט 5.1 יעלה לי 150 שקל.. ואני לא יודע אם אני יוכל לחבר אליו את הקריאטיב שיש לי.. אני …

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Winterlord,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות. הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים. הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין. השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו? חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח. האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד. ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  24. אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. איזו טכנולוגיה עדיפה ? מה חשוב לשים לב בקנית טלוויזיה כזאת או אחרת ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.