עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הורדתי את התוכנה מהלינק שנמצא במדריך הזה - http://hiphopiscoolagain.com/secure-cd-ripping-with-exact-audio-copy/ ועשיתי שלב שלב כמו שכתוב. בתחילת המדריך רשום שאני צריך ASPI, אבל לא הצלחתי להתקין את זה כנראה בגלל שאני משתמש בWindows 7. רציתי לדעת מהי ההשפעה על ההעתקה, במקרה שיש בכלל, אם אין לי ASPI מותקן. יכול להיות שזה בכלל בא עם WIndows 7? בכל מקרה, סיימתי לעשות את מה שרשום במדריך וצרבתי דיסק למחשב. קיבלתי את כל השירים בקבצים בפורמט wav באיכות של 16/44.1 והם כולם עובדים, זה אומר שהצריבה מוצלחת והצלחתי לצרוב דיסק לקבצים באיכות גבוהה? עוד כמה שאלות קטנות: 1. הגרסא שהורדתי מהמדריך היא די ישנה, זה משפיע על ההעתקה או שזה לא משנה? 2. למה בכלל צריך לשנות את כל ההגדרות האלה, מה …

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by homart,

מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by TeaTime,

לא הכי בטוח שזה המקום אבל זה הכי קרוב למה כל כך קשה לסנטז קול? ראיתי לאחרונה את "איך עשו את סטאר וורז: ריפבליק קומנדו" וכל הקולות שמה הוקלטו, לדוגמא החרקים החייזרים קול הפסיעות שלהם זה שני חצאי כרוב שטיפפו איתם על משטח חיתוך כזה, אז נשאלת השאלה, למה גרפיקה, שלכאורה הרבה יותר מסובכת, אפשר לייצר לגמרי במחשב, בעוד גם קולות פשוטים עדיין צריך ל"ייצר" עם חפצים?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. אחי רוצה לקנות היום ונעול על סמסונג הגודל צריך להיות 32 או יותר אם המחירים לא בשמים LCD כמובן לא חובה -FHD באמת אין לא צורך בזה חובה -חיבור VGA Component HDMI וגם חיבור רגיל ישן לכבלים אנלוגים אני לא זוכר את השם אולי FI או משהו אחר החוט הלבן המסריח הזה אם יש HDCP למסכים כאלו אז גם חובה לא בדיוק הבנתי אם זה רק במסכי מחשב או בכל המסכים בכל מקרה זה הכל אני לא יודע מה סמסונג מוכרת בארץ אבל אני צריך המלצות דחוף בתודה קרירין

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by Lupos,

אם מתעלמים מעניין העלות של הרמקולים, מה יהיה הכי טוב לסרטים ומשחקים? תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי התלבטות שאני רוצה שתעזרו לי בה בנוגע לשניי המכשירים הנ"ל... (בסוני המשחקים הם רק צ'ופר בשבילי ) הנגן לצורכי וידאו.. מה עדיף? (אני יודע שלסוני אין הארד דיסק ,אבל רציתי לדעת אם יצא צורב umd בקרוב או משהו?)

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. שלום אנשים: קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות: 1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה.. 2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל... מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות? ד"א המלצות גם על Log…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. מרחק צפיה 3-4 מטר שימוש: סרטים HD ורגילים דרך המחשב, צפיה בערוצים רגילים אולי קצת משחקים דרך המחשב. מה אתם אומרים על ה32 האלה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717922 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 והאם זה שווה לוותר על FHD ולקנות 37? כי בתקציב הזה אין 37 FHD. יש לי 32 בחדר אחר בבית וזה נראה בסדר, אפשר להסתדר.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  9. תנו לי בבקשה לינק דרייבר של Creative Sound Blaster live 5.1 model:sb0220 חופשתי ולא מצאתי... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by shon,

אהלן חברה, אם משהו יוכל בבקשה לעזור לי בקישור או הפניה לאתר או תוכנה בה אפשר למצוא אפקטי סאונד רבים, (בייוחד "סוויש" אם משהו מכיר)

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by Freaky Styley,

שלום אתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה: "??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי." עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות... אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה.. אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות) תודה. נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Chymes,

אני מחפש סט 2.0 איכותי למחשב. במהלך החיפוש באתר של M-Audio נתקלתי ברמקולים הבאים: http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=36&item_id=773 הרמקולים לא דורשים מגבר חיצוני כי הם מגיעים עם מגבר מובנה. מה מבדיל את הרמקולים הנ"ל מרמקולים אחרים? האם העובדה שהם מיועדים לבקרה באולפן פוגעת באיכות הצליל בסרטים/משחקים?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  13. Started by Royz,

אני מצליח להכניס שירים לנגן דרך התוכנה JETSHELL, רואים אותם, הם תופסים מקום והכל. עכשיו שאני פותח את הנגן חלק מהשירים לא נמצאים ברשימה הקבצים שלא נמצאים הם קבצים שהסיומת שלהם היא .m4a מישהו יודע מה לעשות? :'(

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי .. נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט. החדר הוא 3X4. הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות ) הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ? אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר. אינני מבין גדול…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by Andrey22,

המטרה צפיה בסרטים ושמיעה מוזיקה בנייד,המליצו לי בנתיים על זה http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-PORTA

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by PROSK8,

שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by rino,

בימים אלו החלפתי את מערכת ההפעלה שלי בHTPC מויסטה לXP. התקנתי את הכל מהתחלה והכל עובד מצויין למעט דבר אחד. המחשב שלי מחובר למגבר בכבל אופטי. הבעיה היא שאני מקבל סלט ביציאות הסאונד - כשאני לוחץ על הדמית הרמקולים הקדמיים במחשב , במציאות אני שומע את האחוריים , את הסאב והסנטר אני לא שומע כלל וכשאני לוחץ כל הדמיית הקדמיים אני לא מקבל שום צליל. חיפשתי בכל מקום בתוכנה ולא מצאי שום דרך לתאם את היציאות . הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים לREALTEK אך ללא הועיל. בויסטה העסק עבד מצויין הערות - לוח האם GIGABAYT GA-MA69GM-S2H

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  18. היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי לילד עכבר ROCCAT KONE במבצע ואחרי שראיתי את האיכות של המוצר, הימרתי שלקנות אוזניות IN EAR של אותו מותג לא יכולה להיות קנייה רעה, בוודאי לא במחיר של 100 ש"ח (במקום 180 ש"ח במסגרת מבצע). הצרכים שלי מהמוצר הם: 1. נוחות באוזן. 2. משקל קל. 3. איכות סאונד טובה גם לשמיעת מוזיקה (אני שומע מוזיקה מגוונת-רוק, שנות ה-80, ישראלי, עכשווי). 4. התאמה גם לאייפון. 5. מיקרופון מובנה. אחרי כמה ימים של שימוש, אני מוכרח לומר שאני מאושר. המחיר (כנראה רצון לדחוף את המותג במחירים מוזלים) זול מאוד ביחס לאיכות. בדקתי גם ב-KSP מספר דגמים של יצרנים מכובדים אחרים שמוזכרים פה בפורום, כולל במחירים גבוהים כמעט פי 3 ואני יכול להמליץ על המוצר הזה בחום. המוצר מגיע עם שקית נשיאה חמו…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by udif,

שלום, אני מחפש תוכנה לביצוע Audio RIP שצריכה לענות על כמה דרישות: 1. ביצוע RIP של IMAGE מלא של דיסק, לא טרקים בודדים! 2. ה- IMAGE חייב להיות WAV FILE. 3. התוכנה חייבת לכתוב CUE SHEET מדויק המתאים ל- IMAGE. 4. (לא חובה אבל נחמד) - דחיסה ישירות לפורמט APE. 5 (לא חובה אבל נחמד) - תוכנה חינמית. אם יש source code יהיה פשוט נפלא. ניסיתי את: CDex - לא מוציאה IMAEG דל דיסק אלא רק טרקים. FreeRIP - מוציאה IMAGE אבל בלי Cue Sheet. לא חשוב לי: CDDB/FreeDB lookup דחיסה ישירות ל- MP3 תודה. המטרה, אמ לא הובן, היא לגבות את אוסף הדיסקים שלי. אני מעונין להכניס 10-15 דיסקים דחוסים ב- APE על דיסק DVD יחיד. יכול להיות שאשתמש ב- FLAC אפילו שהוא פחות טוב, כי נדמה לי שיש נגנים שיודעים לנגן אותו …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

המיקרופון שלי פשוט לא מגיב במחשב! לפני בערך שבוע הצלחתי לדבר איתו בנטמיטינג, אבל פתאום זה לא עובד. המיקרופון עצמו בסדר גמור (בדקתי במחשב אחר), אז זה אומר שהבעיה היא במחשב. בעיית חומרה זה בטוח לא - כי מה כבר יכול להשתבש בשבוע עם היציאת מיקרופון? הקיצר, זה בעיית תוכנה כלשהי. בהגדרות המיקרופון על העוצמה הכי גבוהה ולט מושתק - אבל בכל זאת, אני לא יכול לדבר לא בנטניטנג, לא במסנג'ר, ואפילו ניסיתי להקליט ברשמקול אבל זה לא עובד! הצעות?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by I.Robot,

שלום. ראיתי בAMAZON מינידיסק והיה כתוב שזה skip free. איך זה אפשרי? הרי הוא מבוסס על דיסקים, לא? מישהו יודע איך המינידיסק עובד?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. היי! אני דיי חדש בתחום ומכאן מגיעות מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהן. נתחיל במגבר: יש לי luxman lv-100. האם הוא טוב? מעבר לזה, האם מותר/רצוי לחבר אותו למחשב או שזה מסכן אותו? אם מותר לחברו למחשב, האם זה ל-aux? האם צריך לשמור את המחשב בווליום נמוך כדי למנוע שרפה במעגלי המכשיר? נעבור לפטיפון, יש לי dual 704, האם זה פטיפון טוב, אמין וכו? אם הוא דורש תיקון של 200-300 שקלים, שווה להשקיע? כמובן שכל התייחסות תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by CrashZone,

שלום, אחי קיבל מגזין של ניופאן שבו נגן MP4 מבית Crown, דגם CR-650. המחיר של הנגן נראה זול למדי, 256MB עולה שי איפ"א + 59 שקל, 512MB עולה השי + 189 שקל, ו1GB עולה השי + 396 שקל. הנגן בעל מסך קטן שאת מידותיו בדיוק אינני יודע, בעל 65000 צבעים, מסך OLED. יש לו רדיו FM ובגלל המסך בעצם יש לו אפשרות להעביר קבצי תמונה וסרטונים קצרים - גימיק ולא יותר אחרי הכל כמה שירים + סרטים אפשר להכניס ב1GB? מה שאני שואל בעצם האם זה שווה?כדאי?מחיר טוב? האם יש פרט כלשהו שכדאי לשאול את הנציג בעת רכישה? האם יש נגן דומה/יותר טוב/איכותי יותר במחיר פחות או יותר זהה? תודה!

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by esJ,

שלום יש לי חבר כרגע בארה"ב אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה קבצית טראנס האוס, חשוב לי באס נקי גם בווליום גבוהה. על איזה אוזניות כדאי ללכת? היום יש לי את BOSE Around Earו - http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=aroundear&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE התאכזבתי מהם, הם לא מסוגלים לתת ווליום גבוהה מספיק, בווליום סביר הן נותנות איכות מטורפת בהחלט. על מה ממליצים לי ללכת? שמעתי על סינטיסיזר? בבקשה תגובות מהירות על מנת שאספיק לומר לחבר לקנות לי תודה רבה והמשך שבוע טוב.. אביתר

• 7 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.