עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות נגן תעזרו לי לבחור 1)rio karma 2)creative micro zen 3)iriver h340 אחים שלי תעזרו לי בבקשה לבחור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by warezon,

טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  3. אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.

5. Started by Bessmertniy,

טוב שלום אני מעוניים לקנות רמקולים למחשב סביבות ה 500 שקל אולי מוכן להשקיע יותר מה לדעתכם כדי לקחת? Luxeon EM 4.1 ? יש כמה דגמים ל winner Genius SW 5.1 Value אלו הפשוטים לפי מה שאני מבין , הם גם מאוד זולים עכשיו לאיכותיים יותר : על אלו קראתי כמה דברים טובים Altec Lansing AVS500 (4.1 ויש את Creative Inspire 4.1 4400 LUXEON Logicfox T5.1 Logitech® Z-540 4.1 Speakers 40W אלו הכי יקרים אני חושב שאני יכול להרשות לעצמי. ועכשיו מה דעתכם ? אבל בבקשה שיענו אנשים שמבינים בדברים כאלו , ולא כאלו שמתלהבים מהרמקולים של פירלס. ;D אני רוצה איכות סאונד טובה

6. Started by Tomerico,

לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by VGFreak,

סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי כולם, הDVD שלי התקלקל והתעניינתי בקניית DVD זול ופשוט, קורא DIVX עם חיבור USB. במקרה, נתקלתי במבצע על מערכת קולנוע ביתי Panasonic, מדגם SC-PT75 במחיר 640 ש"ח (במקום 750-800 ש"ח בזאפ), ומכיוון שהיום אין לי מערכת קולנוע ביתית, רציתי לדעת אם המערכת הזולה יחסית הזאת, שווה השקעה של 500 ש"ח יותר משציפיתי להוציא. השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וסדרות דרך ע"י חיבור דיסק נייד, חיבור מחשב נייד דרך HDMI, וכמובן DVD-DIVX. בנוסף, אני מתכוון לחבר גם מכשיר WII (חיבור קומפוננט). הטלויזיה הנוכחית שלי היא CRT ישנה של טושיבה, אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב. אני לא אודיופיל וגם בעתיד לא אוציא יותר מדי כסף על רמקולים איכותיים, ובגדול, אני לא מעוניין להוציא כמה שפחות על מערכת קולנוע…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by arielbn,

יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by giladr,

יש המלצות? עדיפות לכרטיס זול וטוב כמובן עריכה: עשיתי חיפוש ב ZAP ו NEWEGG, אולי זו תמימות של מתחילים, אבל אין כרטיסים שתומכים בקידוד DIVX בחומרה? המקסימום שראיתי זה MPEG2...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by pringles,

מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lioriiii,

שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Shbd,

זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by פייכלה,

אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Guy31,

היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by topgun,

שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס קול. אני קונה רמקולים ATP 3 וכרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card. עכשיו, יש לי בבית אורגן ואני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אז רציתי לישאול אותכם אילו איבזרים אני צריך? באורגן יש יציאות וכניסות מידי. האם אפשר לחבר את האורגן לכרטיס קול הזה? באיזו דרך? אנא מכם תעזרו לי זה מאוד חשוב. תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Norm4nde,

הכותרת אומרת הכל ... אני צריך מערכת סראוד ברמה גבוהה בסביבות ה 1000 ש"ח אפשר להתגמש , למוזיקה סרטים וכו' (יש לי כרטיס קול 5.1 ... )

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  25. שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.