עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kozimus,

שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by EladBr,

אז ככה: לאחר עיון בחיפוש לגבי אוזניות אני עדיין בהתלבטות(אני לא מבין באוזניות בכלל ויש פה אנשים שמבינים אז אני צריך את העזרה שלכם): התקציב שלי הוא 100-140 שקל ככה, וראיתי כמה אוזניות שמתאימות לי: האוזניות האלה(זה לא כפתור שכחתי איך האוזניות האלה נקראות): http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/93 איך הם??? או אוזניות כפתור: זה MX400 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/83 או זה MX450 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/84 או שאתם יכולים להציע לי אוזניות יותר טובות ממה שהבאתי כאן עד 140 שקל.... תודה רבה לעוזרים... עריכה: ושכחתי לשאול, בדגמי ה-MX מה זה הדבר הזה …

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  3. כרגע השימוש העיקרי והכמעט יחידי הוא צפייה בשידורי SD של הוט ואולי שידורי HD בעתיד. חוץ מזה קיימת אופציה שיחובר מחשב נייד\הארד דיסק ולצפות בסרטים דרך הטלוויזיה. מרחק צפייה: 2 - 3 מטר. האם מבחינת איכות צפייה באמת יש סיכוי למצוא טלוויזיה במחיר הזה? (4K) דבר נוסף, אם ההמלצה היא על פלזמה, הבנתי שיש להן בעיות השתקפות דיי רציניות. תודה מראש ! (:

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by Mesatla,

יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by yair23,

אני מבקש סליחה מראש אם זה אינו הפורום הנכון לנושא זה, פשוט זה הפורום שנראה לי הכי הגיוני לפרסם בו את הדיון הזה .. קנינו מכונית חדשה ואני צריך לקנות מערכת ורמקולים, כבר יש משהו שאני חושב עליו פשוט רציתי עוד דעות כי יש הרבה שמבינים יותר ממני (אני לא מבין כמעט כלום במערכות ורמקולים) ... בתודה מראש, יאיר ב.א. המערכת היא : רדיו דיסק PIONEER לרכב עם MP3 דגם DEH-P7450MP והרמקולים : זוג רמקולים 330W מסדרת אקסלרייט PIONEER דגם TS-A6910

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by soprno,

אני הולך לשמוע איתן מוזיקה בiphone.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Ran B,

שלום לכולם. שמח שוב לבקר כאן, כמובן. אחרי משכורת נחמדה מהבית קפה, חשבתי בקניית נגן MP3. אין לי תקציב ל-IPOD למינהם, או לנגן מבוסס על דיסק קשיח. לא רק שאין לי טעם, אני לא פריק מוזיקה ששומע 1000+ במקביל. יש לי בקושי 50 שירים במחשב, וגם לא את כולם אני שומע. לכן חשבתי לחסוך בהוצאות וללכת על נגן מבוסס על זיכרון פלאש. ואם מדובר פה על נגן מבוסס זיכרון פלאש, מיד עולה לראש פרמטר חשוב מאוד - איכות זיכרון הפלאש. (שגם חבר שלי אמר לי באמת שצריך שיהיה זיכרון פלאש איכותי, על מנת שאיכות השירים לא תיהיה ברמה נמוכה, יש אמת פחות או יותר בדברים האלה, לא?). לכן, ידעתי שאני צריך חברה שמייצרת זיכרונות פלאש (ניידים כאלה) אמינה, בעל שם טוב ובקיצור - טובה. לא היססתי לחשוב על SANDISK כטו…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by ~BaRaK~,

אני מחפש אוזניות חדשות שיהיו טובות במשחקים ומוזיקה.רצוי שיהיה מיקרופון אבל לא חייב. הסתכלתי בזאפ על Sennheiser HD 201 שלהם אין מיקרופון והמחיר נע בין 125 ל286. אוזניות נוסופות הם של מיקרוסופט LX3000 שלהם יש מיקרופון אבל החיסרון הוא שיש להם כבל USB והמחיר כמו האוזניות כנ''ל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 יש משהו מומלץ משתי האוזניות האלה או שיש הצעות אחרות? תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. היי! אני דיי חדש בתחום ומכאן מגיעות מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהן. נתחיל במגבר: יש לי luxman lv-100. האם הוא טוב? מעבר לזה, האם מותר/רצוי לחבר אותו למחשב או שזה מסכן אותו? אם מותר לחברו למחשב, האם זה ל-aux? האם צריך לשמור את המחשב בווליום נמוך כדי למנוע שרפה במעגלי המכשיר? נעבור לפטיפון, יש לי dual 704, האם זה פטיפון טוב, אמין וכו? אם הוא דורש תיקון של 200-300 שקלים, שווה להשקיע? כמובן שכל התייחסות תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by TRISOMY,

היי, אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר... החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר... התקציב עומד על גג 700 ש"ח. גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-. אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... תודה מי שיעזור בנושא...

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by overload,

מצאתי בין ערמות הזבל בית מגבר מדגם Micronic A-60 של blaupunkt הוא נראה נחמד ואיכותי, עם מראה רטרו "עתידני" מגניב ביותר. הבעיה היא שאין לי מושג מה הוא שווה, כל המידע שמצאתי עליו הוא בגרמנית (כמה אתרי HI FI גרמניים). מישהו יכל לעזור לי למצוא מידע באנגלית שיגיד לי לאיזה רמה הוא שייך והאם יש לו ערך כספי כל שהוא? למעלה רדיו T-60, ולמטה המגבר A-60. יש לי את שניהם.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  14. היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by Guy King,

אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by lover323,

מאחורה יש לי זוג רמקולים של קנווד 280W 6X9 4WAY מקדימה יש זוג רמקולים של פיונר 170W 6X9 2WAY רדיו דיסק של קנווד 4X50 המכונית שלי זה מאזדה 323 הצליל שיש לי באוטו הוא לא מספיק טוב, זה מורגש כשיש צליל גבוה (קול של זמרת למשל) יש מין ציפצוף, איבות בצליל שאותי מאוד מרגיז הורדתי את הטרבל כמעט לגמרי זה קצת עזר אבל עדיין הבעיה קיימת. היתי רוצה לדעת אם מגבר יעזור לי להתגבר על הבעיה אם כן אז איזה מגבר תמליצו לי? איזה עוצמה? איזה חברה? 4 או 5 יציאות? לגבי התקציב זה גמיש אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותי להרבה זמן והכי חשוב שיתן תמורה טובה לכסף הכי הרבה שאני יכול להשקיע זה גג עד 1500 שח אבל מאוד רצוי שזה יהיה פחות... אני חושב שגם מגבר בסביבות 800-1000 שח יכול לספק אותי (או שאני טועה?)

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by ScreameR,

קיבלתי אותה מתנה חשבתי לשים אותה בחדר כהתחלה למערכת קולנוע ביתית בחדר (למי שמתעניין הAV8 זה לא בשבילי כ"כ) בעתיד להחליף אולי רסיבר ולהתקדם לאט לאט מה דעתכם בנתיים ? ואם אני יחליף כרטיס קול (יש לי כזה שבא ON BOARD) למשו איכותי יותר ירגישו הבדל ?

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  18. שלום, אני מתכונן לקראת טיול ארוך למזרח, אני מחפש המלצה לרמקולים - 1. די זולים, עד 200 שקל. יש אפשרות לחרוג לעד 250. 2. עם תושבת ל-iPod Classic 120GB, שתטען את ה-iPod. 3. שיהיו נוחים לנסיעה, קומפקטים ועדיפות גדולה למזוודה כזו שהם נכנסים אליה, עם ידית. המליצו לי בפורום גאדג'טים על Logitech mm22 או mm32. 1. מה אתם אומרים על הדגמים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? 2. הם יש דגמים מומלצים אחרים יותר \ פחות ? תודה רבה, גל

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  19. Started by Chamuelm,

בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by tintin,

ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by crik,

שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי .. נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט. החדר הוא 3X4. הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות ) הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ? אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר. אינני מבין גדול…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  24. יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים