אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS5: http://www.giga-byte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2766&ProductName=GA-X48-DS5 יש לו יציאות SPDIF OUT כאופטי וכ COAX מובנה על הלוח ועוד חיבור פנימי ל IN עם פאנל אחורי נוסף. חיברתי לו כניסה אופטית שהייתה ברשותי מלוח אחר ( DFI LANPARTY SLI-DR) בסדר הבא מלמעלה למטה: אדום, לבן, ירוק. תמונה של הקונקטור הזה מצורפת. חיברתי בעזרת כבל אופטי (שתמונתו מצורפת) מממיר ה yes שהמודל שלו הוא 3100SV לכניסה שחיברתי. בדקתי באפשרויות של הדרייבר איך אני יכל לשמוע את הכניסה הזו ועד לרגע זה לא ממש הצלחתי. כמו כן ניסיתי לחבר את יציאת ה COAX של המחשב לטלויזיה(גם כן כניסת COAX) בעזרת כבל RCA וגם לא שמעתי…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב! מבקש עזרה דחופה בסנכרון סאונד בר סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y/ חיבור אופטי לא מזוהה-d input חיבור אנלוגי לא מתחבר aux התקןן בלוטות' אין צימוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי אוזניות חדשות ושמתי לב שהקול שאני שומע מתהפך, כלומר מה שאמור להישמע בצד שמאל נשמע בימין וההפך. באוזניות הקודמות שהיו לי לא היתה בעיה כזאת.. בכל מקרה לא ממש יש לי כח להתחיל להלחים חוטים הפוך/לנסוע להחליף כי זה רחוק. השאלה היא האם אפשר להפוך את הכיוונים דרך תוכנה/דריוור או משהו דומה בלי שינוי פיזי באוזניות/מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מערכת שמיועדת בעיקר לקולנוע ביתי (גם למוזיקה אבל פחות בהרבה). מה שאני מתכנן לרכוש זה ככה : מגבר - Yamaha rxv 661 רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedale Diamond 9.5 (main) רמקולים אחוריים מדפיים - Wharfedale Diamond 9.0 (rear) סנטר - Wharfedale Diamond 9cc (center) לפי הבדיקה שלי בזאפ כל זה יעלה לי 8160 ש"ח ובחנות שהלכתי אליה הורידו לי המון וגם נתנו לי מתנה וכל זה ב 7430 כדאי לרכוש או לא? תנו דעתכם על המערכת הזו. תודה רבה נ.ב לא שכחתי SUB פשוט אחי יביא לי את שלו.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות טובות למשחקים .. ראיתי את המדוזה 5.1 אבל אבל זה כבר נורא ישן... מה האוזניות הכי טובות שניתן למצוא היום למשחקים ?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי הנגן Sandisk 1GB Digital Audio Player הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת ה mAh שלו? פשוט אני מעוניין לרכוש סוללות נטענות AAA בשבילו, וסתם מתחשק לי לדעת אם הוא יפעל יותר או פחות זמן מאשר כשהוא פועל עם סוללת אלקליין רגילה.. -מדוע לא רשום על סוללות האלקליין את ה mAh? וכמה הוא באמת? לAA/AAA? וכיצד ניתן לבדוק זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז ככה.. חבר שלי יש לו מחשב נייד של דל.. הוא מחפש מערכת סטריאו נורמלית שתומכת AV .. בשביל לחבר אותו בצורה כלשהיא (הוא יודע איך) למחשב הנייד הקטע שבדקנו חנויות חשמל.. ואמרו לו שהמערכות היום לא תומכות בAV... וניתקלנו במערכת סטריאו נחמדה מאוד... http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SCAK770&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=11&aff=Zap〈=HE הקטע שיש שם אפשרות חיבור למחשב בצורה אלחוטית.. אבל לא ברור אם זה מחשב נייד או נייח ואם נייד אז איזה התקן אמור להופיע בנייד על מנת לתמוך באפשרות של השמעת שירים במערכת הסטריאו ללא כבל.. או האם צריך לקנות בנוסף התקן בלוטות שתומך בזה.. רשום שזה כולל קישור אלחוטי למחשב מוכן..מה זה אומר בבקשה תעזרו לי!! האם אפשר לחבר את הסטריאו שיש באתר למחשב נ…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD עד 400 ש"ח. אני צריך רק שהוא יקרא DIVX תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות ל-iPod(שאקנה בחופש) אך שיהיה נוח גם לחברן למחשב דרך הרמקולים. האוזניות צריכות לחסום רעשים חיצוניים במידה ניכרת, כיוון שאני מרבה לנסוע באוטובוסים. התקציב הוא כמצויין בכותרת אך עם אפשרות חריגה של כחמישים ש"ח במקרה ומדובר בסט טוב.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
http://portablevideo.engadget.com/entry/1234000613026501/ http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1415 http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html איכות מסך מצויינת . או כמובן הנגן שכולם מדברים עליו http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/x5/ http://www.dapreview.net/content.php?review.201 היתרון של הסמסונג המסך שלו נראה הרבה יותר איכותי . והוא מאוד קטן size: 62x99.8x16.4 mm the Mini measures: 91 x 51 x 13 Size (excluding the LCD) iAUDIO X5 : 4.08 X 2.39 X 0.56 inches (103.7 X 60.8 X 14.3 mm) iAUDIO X5L : 4.08 X 2.39 X …
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי שבדקתי איך הפלאג אין הזה עובד על VMC , ניסיתי ב mce2005 רץ על vpc 2007 הוא אכן נוסף לMC, אבל שאתה בוחר בו ,לא קורה כלום ,חוץ מצליל של בחירה ,הוא לא תומך ב 2005? או שאני פספסתי משהוא ? למי שלא מכיר ,זה בעצם תוסף ל MC, שיש לו גישה ל FDD show ,מה שהוא מאפשר בעצם זה להחליף נגיד פס קול של סרט ,לבטל כתביות וכו' ,ישר ממשק הMC, ויש לו עוד כמה דבריפ נחמדים ,עם אין שום דרך אז יצרך לנסות את VMC ,עם כי המערכת שעליה זה יותר לא חזקה במיוחד ..
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. **זהירות חפירה** הגיע לידי סכום כסף ואני מעוניין להשקיע חלק ממנו בחלפת הרמקולים. קודם כל, אני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להחליף מערכת שמע. כרגע אני עם Altec Lansing ADA880 שמחובר דרך Creative Xtrem music. אין לי שום תלונות למערכת, אבל אני רוצה לשפר את האיכות. אני מתכוון להשקיע כ1300 ש"ח, אין לי אפשרות להגדיל את התציקב בכלל.. בתקציב הזה יהיה בכלל כדאי מבחינת שיפור להחליף את מערכת השמע? השימוש העיקרי של ההסט יהיה בערך 70% סרטים וכ30% מוזיקה. רוב הסרטים שלי הם בסטריאו, יהיה בכלל עדיפות ל5.1? בתקציב הזה עדיף מערכת יעודית למחשב, או סט רמקולים רגילים? ***יש אפשרות לחבר רמקולים יעודיים למחשב לממיר של יס? מאוד חשוב לי הבאס, הסאבוופר בADA880 פשוט מפלצתי!! אך הבאס …
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איך המערכת הבאה יחסית למחיר? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=632
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 800 ש"ח לקניית דיסקמן המנגן mp3. התלבטותי העיקרית היא בין הנגן mpman - cd350 במחיר של 650 ש"ח. או הנגן החדש של סוני: dcj-501 במחיר של 750-800 ש"ח. הבנתי שאלו הנגנים המובילים. חשובה לי התצוגה, וכן חשוב לי עיון בספריות ושמות של שירים. בסוני אני יודע שלא אהיה מאוכזב, אבל איני יודע האם אני משלם על מותג בסוני, ולמעה האמ-פי-מן יתברר כטוב יותר (הרי הם אלו שהמציאו את נגני האמ-פי-שלוש). אשמח באופן דחוף ביותר לתגובות כאן בפורום או באימייל שלי elidotan@012.net.il בתודה מראש עלי דותן. :smoke:
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Sennheiser HD202 ואני מרוצה מהן, אבל עקב שימוש רב ב4 השנים הארחונות הן התחילו להישחק ואני רוצה להשתדרג. עשיתי קצת חיפושים בזאפ ובאיביי וקצת איבדתי את הידיים והרגליים.. אני מחפש Headphones ומוכן לשלם בסביבות ה500 שקל (כשאין לי בעייה להזמין מחו"ל). למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים. ברשותי זוג רמקולים די יקרים שלא היו בשימוש תקופת זמן מסויימת.. אתמול חיברתי אותם למגבר ולצערי גיליתי שבאחד הרמקולים שומעים רק דרך הטויטר והמידוופר לא עובד בהתחלה חשבתי שהכבל כנראה קרוע באמצע למרות שהוא חדש ולא עבר קיפולים. אז לקחתי את הכבל מהרמקול שכן עבד תקין וחיברתי ושוב המידוופר לא עובד.. יש אופציה לפתוח את הרמקולים ולראות מה קורה שם..( יכול להיות שהמנקה "הנזק" הפילה אותו בטעות..)אולי ואיזה חוט התנתק שם אם אני פותח אותו ישנן השלכות ? מבחינת אקוסטיקה / אטימות / קריעת חוטים /לא יודע מה.. בגלל זה אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את הIRIVER H10 5 ג'יגה. הכל פאנן רק שאני לא מצליח להעביר תמונות.. הוא אומר שהפורמט לא בסדר.. ניסיתי עם JPG ו BMP ולא עבד. למישו יש מושג במה הוא כן תומך ב100 אחוז?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מהן האוזניות הכי טובות עד 900 ש"ח מה אתם אומרים על SOLO HD BEATS BY DR .DRE?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לדעת איזו תוכנת קטלוג שירים (tag and rename) מומלצת. כרגע יש לי כמויות עצומות של שירים שאת חלקם העברתי מתוך דיסקים וחלקם הורדתי מהאינטרנט. הייתי רוצה לדעת מהי התוכנה המומלצת בשוק שיכולה לסרוק את כל השירים ולבצע את הפעולות הבאות: 1. הוספת פרטים ל-TAGים. 2. שינוי שמות הקבצים באופן תואם לכל השירים (חלק משמות השירים באנגלית, חלק בעברית וללא קוהרנטיות בשם). 3. הורדת עטיפות דיסקים (רובם המכריע של השירים שלי הם מדיסקים). תודה!
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הזמנתי מalessandro את ה MS1, את החבילה הם שלחו ב27 לאוגוסט ו... היא עדיין לא הגיע >.> דיברתי איתם באימייל והם אמרו שזה יכול לקחת עד 9 שבועות, אבל חשבתי שאולי יש פה משהו עם ניסיון שיכול למליץ לי מה לעשות, יכול להיות שהאוזניות נתקעו במכס? או שסתם המשלוח מתעכב.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-