אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
באייפוד אני יכול לשים מה שבא לי? או רק קבצי מוזיקה?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי מערכת קולנוע ביתית וערכת קריוקי כזאת עם מיקסר למיקרופונים וזה מתחבר דרך בננות עכשיו מאיפה שמתחברות הבננות מתחבר גם הפלאפון שלי שדרכו אני שם שירים עכשיו רציתי לדעת איך אפשר להפעיל אותם בו זמנית אם זה אפשרי? תודה לכל מי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שמעתי שיש מבצע על הרמקולים של Aztech איפה יש את המבצע?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש רמקולים של לוג'יטק, אינני זוכר את הדגם, אבל הם 5.1 לאחר חיבור תקין של הרמקולים, נתקלתי בבעיה כי שומעים סאונד, אך רק מרמקולים ימין ושמאל, ז"א ימין קיצור, אמצע ושמאל קיצוני, לא מתפקדים. במשך חצי שנה אני עובד כך, אך ללא עוד, החלטתי לנסות ולבדוק מה גורם לבעיה, ואיך אני יכול לתקן זאת. יש לציין, כי כשאני עורך בדיקת סאונד בתוך הדרייבר עצמו, כן יש שמע מכל הרמקולים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי רסיבר Kenwood KRF-V9993D פתאום לא ניתן לשמוע בסראונד אלא רק בסטריאו. בהתחלה חשדתי בחיבור SPDIF במחשב, אבל זו לא הבעיה כי גם בחיבור ל DVD לא שומעים בסראונד, וגם כשאני עושה בדיקה לרמקולים - כזו שבד"כ אמורה להשמיע רשרוש בכל אחד מהרמקולים - אני לא שומע כלום. כשאני עובר להשמיע בחיבור אנלוגי בסטריאו - אני כן שומע. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהילד שלי כיבה והדליק כמה וכמה פעמים את הרסיבר?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני הלכתי היום לחנות של PIONEER ורציתי לקנות רמקולים 6*9 ל IMPREZA שליץץ ומה מסתבר ש צריך לעשות חיתוכים מיוחדים מאחורה וזה.. בקיצור בלאגן בשביל להכניס 6*9 והוא אמר לי לא לעשות את זה למה זה יראה מכוער וזה להרוס חצי אוטו.. בקיצור הוא הציע לי לקחת תרמקולים האלה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=486&lead_id=&look= מה אתם אומרים?!?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים רכשתי LCD 32" של PHILIPS (PHILIPS 32PFL5322 והיום כמובן החלטתי לנסות לראות עליה פרק של גיבורים. (צרבתי לוהכנסתי לDVD -- דגמו APEX DVX - 815 אם אני לא טועה) הבעיה שנוצרה (רק עם הפרקים של גיבורים! כול השאר נראה בסדר) היא שכשאני רואה את הפרק במסך מלא (0 זום מצד הנגן) נגזרות לי הקצוות משני הצדדים. לעומת זאת כשאני מקטין את התמונה דרך הנגן (כאילו זום 1/2 חצי מהתמונה) אז אני רואה את הכול. ניסיתי את האפשרויות של הרזולוציה של הטלוויזיה ולא עזר. תמונות (צלמו מהפלא ) בלי זום OUT: http://img250.imageshack.us/img250/4151/20112007001xp6.jpg עם זום OUT: http://img513.imageshack.us/img513/8419/20112007sr2.jpg אפשר לראות שבלי הזום לא רואים את כול המילה GL…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות סגורות בתקציב של 400 ש"ח (אפשר למתוח בכמה עשרות שקלים אם צריך). השימושים הם בעיקר למוזיקה (כל הסוגים בגדול) ולSTARCRAFT 2 (המשחק היחיד שאני ממש משחק בו, אבל משחק הרבה, אז אני צריך שיתאים) ואולי מדי פעם גם סרטים. סה"כ אפשר להגיד שאני מחפש משהו All Around עם דגש/עדיפות למוזיקה. לא משנה לי בכלל העיצוב, כן חשובה הנוחות (למרות שברור לי שזה עניין אישי) וגם הבידוד רעשים עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה (לא בעדיפות ראשונה). מחיפושים בגוגל וגם קצת באתר הגעתי להמלצות על כמה דגמים שקיבלו הרבה ביקורות טובות: Siberia v2 Shure SRH440-A אם אפשר את דעתכם על הדגמים האלו או בכלל המלצות אחרות אם יש לכם. תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום אני סוכן מכירות של החברה EPSON אחת מהחברות מקרנים הגדולות בעולם ולגבי כל מקרן מהחברה הזאת אם תרצו מחיר טוב וזול משאר השוק אני יוכל לסדר לכם אז אם יש דגם מסוים שאתם רוצים תוכלו לשלוח לי תדגם עם הצעת מחיר ואני יחזור אליכם ..תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... מה יותר שווה לי לקנות סט רמקולים טוב למחשב או לחבר את המערכת סטיראו החדשה שלי למחשב (SONY-CMT NE5)? ביקרות על המערכת: http://www.reviewcentre.com/info-74298.html תודה לעוזרים נ"ב אם שווה לקנות סט רמקולים חדש-תמליצו על אחד כזה עד 500-700 ש"ח...
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כרגע השימוש העיקרי והכמעט יחידי הוא צפייה בשידורי SD של הוט ואולי שידורי HD בעתיד. חוץ מזה קיימת אופציה שיחובר מחשב נייד\הארד דיסק ולצפות בסרטים דרך הטלוויזיה. מרחק צפייה: 2 - 3 מטר. האם מבחינת איכות צפייה באמת יש סיכוי למצוא טלוויזיה במחיר הזה? (4K) דבר נוסף, אם ההמלצה היא על פלזמה, הבנתי שיש להן בעיות השתקפות דיי רציניות. תודה מראש ! (:
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-