אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחי רוצה לקנות היום ונעול על סמסונג הגודל צריך להיות 32 או יותר אם המחירים לא בשמים LCD כמובן לא חובה -FHD באמת אין לא צורך בזה חובה -חיבור VGA Component HDMI וגם חיבור רגיל ישן לכבלים אנלוגים אני לא זוכר את השם אולי FI או משהו אחר החוט הלבן המסריח הזה אם יש HDCP למסכים כאלו אז גם חובה לא בדיוק הבנתי אם זה רק במסכי מחשב או בכל המסכים בכל מקרה זה הכל אני לא יודע מה סמסונג מוכרת בארץ אבל אני צריך המלצות דחוף בתודה קרירין
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ... ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקראת טיול ארוך למזרח, אני מחפש המלצה לרמקולים - 1. די זולים, עד 200 שקל. יש אפשרות לחרוג לעד 250. 2. עם תושבת ל-iPod Classic 120GB, שתטען את ה-iPod. 3. שיהיו נוחים לנסיעה, קומפקטים ועדיפות גדולה למזוודה כזו שהם נכנסים אליה, עם ידית. המליצו לי בפורום גאדג'טים על Logitech mm22 או mm32. 1. מה אתם אומרים על הדגמים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? 2. הם יש דגמים מומלצים אחרים יותר \ פחות ? תודה רבה, גל
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אהלן חברה, אם משהו יוכל בבקשה לעזור לי בקישור או הפניה לאתר או תוכנה בה אפשר למצוא אפקטי סאונד רבים, (בייוחד "סוויש" אם משהו מכיר)
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי בשעה טובה האוזניות הגיעו ואני מבסוט עד השמיים! עכשיו רציתי לדעת איך לשים את ההגדרות הכי מתאימות וטובות לאוזניות דבר ראשון יש לי asus realtek audio manager היה בהתחלה על 7.1, החלפתי על STREO. זה נכון? כמו כן יש defualt format והוא מוגדר כך : '24Bits, 48000hz studio quality ' אז עד כמה זה מדוייק ההגדרות האלו? ועוד משהו, ב volume mixer רשום שמחובר speaker ולא Headphone זה אמור להיות ככה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מצליח להכניס שירים לנגן דרך התוכנה JETSHELL, רואים אותם, הם תופסים מקום והכל. עכשיו שאני פותח את הנגן חלק מהשירים לא נמצאים ברשימה הקבצים שלא נמצאים הם קבצים שהסיומת שלהם היא .m4a מישהו יודע מה לעשות? :'(
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 200 ש"ח השימושים שלי הם מוזיקה סרטים וגיימינג . אין חריגה ושיהיו הכי טובות בתקציב. 2.1 כמובן. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה שאני אמליץ לה על נגן 128MB (איו צורך בזיכרון גדול יותר), שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. התקציב הוא 300 ש"ח. זה מספיק? ובאמת שאין צורך בנפח יותר גדול, אז בבקשה אל תתחילו להמליץ על נגנים של 256MB ויותר, כי זה סתם מוסיף לה כסף!
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בAMAZON מינידיסק והיה כתוב שזה skip free. איך זה אפשרי? הרי הוא מבוסס על דיסקים, לא? מישהו יודע איך המינידיסק עובד?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה לחדר שלי יש מרחק צפייה של כ-2 מטר ויש לי את הדבר הבא בחדר הטלוויזיה תיהיה ממוקמת בתוך קיר גבס שהאורך הוא 86 ס"מ, עד כה הייתה בפנים בטלוויזיה 32 אינצ' של LG הדגם 32LD460 אני מעוניין במשהו דומה לה או יותר טובה ממנה.. חייב שתיהיה LCD או LED שתהיה דקה כמובן ועם תמיכה מלאה ב FULL HD כי אני צופה בהרבה תכני HD במיוחד משחקי ספורט אם זה חשוב היא תהיה מוחברת לממיר מקס טוטל של יס שכולל סטרימר, חשוב שיהיה לה עוד יציאה לHD תוכל להתחבר למשחק עם כבל HDMI, ומאוד רצוי חיבור USB שמאפשר שמיעת מוזיקה או צפייה בסרטים אשר נמצאים על USB חשבתי ללכת על סוני או LG..
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי לוח אם p43-es3g עם כרטיס קול מובנה כמובן אני שומע הפוך, שמאל זה ימין וימין זה שמאל זה ככה גם ברמקולים וגם באוזניות (עליתי על זה דרך אוזניות ששיחקתי באיזה משחק) שאני נכנס לדרייבר של realtek ועושה בדיקה לרמקולים שמופיע לי שמתנגן רמקול שמאל שומעים בימין וכך ההפך אני לא יכל להחליף בין המקומים של הרמקולים כי אני משתמש ברמקולים מובנים של טלוויזיה\מסך מחשב ובאוזניות אני לא יכל להפוך אותם כי המיקרופון יורד רק לצד אחד זה בעיה בכרטיס קול\לוח אם? או שיש אפשרות לשנות את זה במחשב? אני משתגע מזה.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי! אני דיי חדש בתחום ומכאן מגיעות מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהן. נתחיל במגבר: יש לי luxman lv-100. האם הוא טוב? מעבר לזה, האם מותר/רצוי לחבר אותו למחשב או שזה מסכן אותו? אם מותר לחברו למחשב, האם זה ל-aux? האם צריך לשמור את המחשב בווליום נמוך כדי למנוע שרפה במעגלי המכשיר? נעבור לפטיפון, יש לי dual 704, האם זה פטיפון טוב, אמין וכו? אם הוא דורש תיקון של 200-300 שקלים, שווה להשקיע? כמובן שכל התייחסות תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר כרגע בארה"ב אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה קבצית טראנס האוס, חשוב לי באס נקי גם בווליום גבוהה. על איזה אוזניות כדאי ללכת? היום יש לי את BOSE Around Earו - http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=aroundear&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE התאכזבתי מהם, הם לא מסוגלים לתת ווליום גבוהה מספיק, בווליום סביר הן נותנות איכות מטורפת בהחלט. על מה ממליצים לי ללכת? שמעתי על סינטיסיזר? בבקשה תגובות מהירות על מנת שאספיק לומר לחבר לקנות לי תודה רבה והמשך שבוע טוב.. אביתר
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן הייתי היום בחנות אלקטרוניקה שיש להם מלא אוזניות וכאלה הייתי בדרך לקנות שם PX100 אבל לא היה להם היה להם PX200 הוא היה ממש איכותי אבל עלה 440 שקל!! ממש לא שווה את זה E2C עולה פחות חחחח אז הוא הציע לי PX10 איכות ממש טובה יחסית למחיר 150 שקל מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רמקולים Logitech - X-540 Black 5.1 בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום... במשך ה3 שנים בערך הוצאתי אולי 200 שקל על חרא...(אוזניות 20 - 30 שקל) סתם כזה למחשב לא היה צורך למשהו רציני בקיצור היום קניתי 2 אוזניות אני אחד וחבר אחד מה אתם אומרים על הדגם הזה...? מכירים אותו....? Sony MDR-180 במחיר של 149 שקל שווה לקנות?... אני רוצה לדעת אם זה כדאי להוציא 150 שקל על הדגם הזה... תודה SixKiller...Chicco
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-