עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kdani,

למישהו יש פה נסיון עם הדגמים של ה-4K ? איך רואים עליהן תמונת FULL HD ? שווה בכלל להשקיע ב-4K אם כל מה שצופים בשנתיים שלוש האחרות יהיה FULL HD ? שאלה דומה לגבי הטלביזיות ה-"קעורות" - איך רואים מהצד ? האם הם מיועדות רק לצפיה חזיתית ? (במסכים טובים אפשר לראות מ-78 מעלות עד -78 מעלות, איך זה בטלביזיות הקעורות ?)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טלווזיה לסלון למרחק צפייה כ3 מטר (גודל ל50 מתאים? חשוב לי הכי הרבה איכות תמונה) .. שימוש לעידן + וסרטים HD , זה הכל. היא לא תתתחבר למחשב . רצוי שיהיה USB שלא יעשה בעיות בקריאת HD וכתוביות נפרדות בעברית. את הסרטים וכתוביות מוריד מהמחשב בחדרי ועל ידי USB להריץ בטלווזיה . מה מומלץ בשבילי בתקציב כ-3500 שח +/- ? עריכה: אולי יש הרבה יותר טובות סביב 5500 שח ? עכשיו.רמקולים 1.5. אין לי כוח בשביל יד שנייה (אלא אם לא יהיה כל כך קשה למצוא בתקציב 2000 שח משהו יותר טוב).בנתיים צריך המלצות על חדשים אולי Logitech Z906? או Microlab H600 (לא יודע אם בכלל קיימים בארץ ) מה ממליצים תקציב 2000 שח .. עיקר שימוש סרטים . ומבחינת חיבור ישיר לטלווזיה אין בעיה בשני מערכות השמע הללו ? או צריך ע…

• 32 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. הי פעם ראשונה שקונה אוזניות. האם עם אלו AKG Y45BT ניתן לשמוע באופן אלחוטי עם הטלווזיה סוני 828 50?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by liordavid,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין HDTV Ready לבין HDTV Full רזולוציה, סוג עיבוד... עוד שאלה - איך אני יודע מה הרזולוציה בסרט HD ?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות PS3, וגם אני רוצ לחבר את המחשב לטלווזיה, וגם סתם אני רוצה לשדרג את הטלווזיה בביתי, ושמעתי כבר המון פעמים את המושג HD. מה זה בדיוק HD? כול טלווזיה דקה כיום היא HD? מה בערך המחירים והאם מומלץ לקנות בארץ? תודה לעוזרים! אלון

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by dsane,

האם מישהו מכיר כלל את הטלווזיות של מאג? לא הצלחתי למצוא את הדגם באתר היצרן. האם יש מסך אחר שעדיף בסכום של 4K בגודל של 42" בערך ועם FHD? תודה רבה

8. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה עבור xbox360 אמריקאי שקניתי לאחרונה. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 האם יש בעיה של תאימות ntsc pal?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by user-69225,

שלום, אני זקוק להמלצה על טלוויזה עד 6,000 ש"ח. גדול רצוי 46" מרחק הצפיה הוא 2-2.3 מטר מטרת הטלוויזה היא לצפיה בסדרות וסרטים בעיקר. הכי חשובה לי איכות הצפיה. רצוי שיהיה אפשרות לנגן סרטים ישירות מDisk on key כולל הצמדת כתוביות לא מובנות בעברית. פיצ'רים כגון SMART TV או 3D הם בגדר בונוסים בלבר עבורי. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Amit BL,

שלום(: אני מעוניין לקנות 32 אינטש לחדרי, השימוש העיקרי זה גיימינג וסרטים. שלא תהיה סמארט TV כי אני גם ככה אחבר אותה למחשב. אמ אני לא סגור על זה אבל אמרו לי ש1080p לא חשוב בגדלים האלו, אז אם אני צודק אז 1080 לא משנה לי. המקורות שידור העיקרים זה מחשב ופס3 וקונסולות דור הבא בעתיד. תקציב עד 2500, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rami367,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. Started by orinky,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by asilbob,

אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by T3,

2500 ש"ח כדאי? יש הצעה יותר טובה? השמח לתגובות תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by edanazran,

שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by benor,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by GQ4U,

אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mrraz,

הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  20. חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מתלבט בין מספר דגמים וטכנולוגיות למסך לשימוש ביתי כללי. קבלתי הצעה למסך 42 של פיליפס מדגם 3188h במחיר של 2400 שח. יש לי 3 שאלות 1 - האם יש דגם עדיף או שהדגם יספק 2 - האם פלזמה 43 אינצ 720p עדיפה? (מרחק מהמסך הוא כ-2.5 מטר) 3 - האם קיימים מסכי IPS בתקציב הזה או קצת יותר, והאן שווה להוסיף לכך? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

אחרי קריאה בפורום למסכי מחשב ראיתי שאין המלצה גורפת למסך מסויים,מה גם שdell היא לא מה שהייתה פעם. אז אני מחפש מסך טלוויזיה בגדלים של 42-44" שישמש אותי גם כמסך מחשב בחיבור קבוע אבל לא במקום מסך מחשב. השימוש הוא בין הייתר למשחקים. התקציב,לא יודע,מה המחירים למסכים כאלה?בוא נגיד עד 4K.

23. Started by YTZ,

שלום, אני צריך טלוויזיה של 42" בתקציב עד 4,000 ש"ח. הדרישות: כניסת USB שתומכת ב-NTFS וקוראת MKV ללא ציפוי מבריק (מט) במסך

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itsik1231995,

לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..

25. Started by _uri,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים