אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם לאחרונה הרמקולים מתחילים לעשות רעשים כאלה כיאלו יש איזה חשמל סטטי אם אני מוציא את החיבור ו"מנקה" אותו לפעמים זה עוזר ואז הסאונד נקי לרוב "הניקוי" לא עוזר ... יש לי SB 64 וזוג רמקולים 2.1
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1000 ש"ח http://www.productwiki.com/sennheiser-ie-7/ למי שלא מכיר בנתיים מאוד מרוצה, סאונד חם ומלטף, נוחות בטירוף,מקבלים case מעולה. עכשיו אני מריץ אותם טיפה אז הסאונד עוד ישתפר. מומלצות בחום!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בלה בלה בלה אני יקח את הלוג'יטק ותודה רבה לעוזרים! והנה השאלה: ההורים שלי תמיד מתלוננים על הרעש שיוצא מהחדר שלי (ואז אומרים להנמיך) אז יש אפשרות לחסום את הצליל שלא יצא מהחדר? גומיות על הדלת והמשקוף אולי? יש לי דלת מעץ הכי פשוטה שיש אז חשבתי אולי להדביק על המשקוף גומיות וגם על הדלת גומיות וכשאני סוגר את הדלת הגומיות לוחצות אחת על השנייה. זה יעזור? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לאל. סוף סוף יש קצת תקציב. יש לי עכשיו 2000 שקל בתור התחלה ואני רוצה לקנות רמקולים. יש לי כבר מגבר (JVC RX-5022, ותתפלאו עשיתי לו כמה מבחנים והוא לא כזה גרוע כמו שאתם חושבים !). עכשיו נראה לי אני יתחיל ב-2 רמקולים קדמיים. אלא אם כן יש לכם עוד הצעות מעניינות ל-2000 ש"ח תציעו דגמים מחירים וכו'... :smilyDJ: ניסיתי לברר קצת על רמקולים אבל אחרי ששמעתי רסיבר של הרמן קרדון מחובר לסט מאוד מכובד של MISSION די התבאסתי לשמוע כל מיני "זבל " אחרים עריכה: ד"א אני רוצה רמקולים קדמיים רצפתיים, אחרת הבאס לא משהו !. (אם למישהו יש משהו לחדש לי שיעשה את זה...)
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקנות אחד .. לא יקר מידי.. אז אני לא מבין בזה ואני צריך המלצה מה לקנות =].. תודה!
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Logitech S3-30 Creative INSPIRE 2.1 2500 Creative LX220 איזה הכי מומלץ? במחיר הזה זה איזה הכי פחות גרוע? 200-300 ש"ח ולא אגורה יותר......\:
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
א. יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 ב. מערכת רמקולים ADA880 טוב, הצלחתי לחבר את הרמקולים בחיבור SPDIF ( תודה ל ICE )! עכשיו, בביקרות של HWzone על הרמקולים http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ada8802.php כתוב שכשהרמקולים מחוברים ב SPDIF הם פועלים ב Dolby Digital AC3 והנורה נדלקת לירוק, והיא לא נדלקה לי בירוק. מה אפשר לעשות?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה לחבר הכל, זה לוקח קצת זמן... אני אחבר ואנסה קצת משחקים סרטים ומוזיקה...ואדווח כמה איכותי הסיפור הזה באמת אני אנסה גם לצלם כמה תמונות (עם המצלמת פלאפון שלי...)
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מגבר ( JVC-RX-5022) שלא בשימוש מה עדיף לי ? לקנות זוג רמקולים נחמדים ב-1500 שקל כדולים של ורפדייל ? (אני יחבר אותם למחשב) או שעדיף לי לקחת מערכת נחמדה למחשב...(יש מגוון רחב) מה אתם אומרים ? ד"א: למישהו יש לינק למפרט של הרמקולים 621 של אלטק ? לא ראיתי אותם בחיים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המיקרופון הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=2680 אומרים לי ששומעים אותי מצוין, אבל רק כאשר אני מדבר קרוב למיקרופון. בקושי שומעים אותי אם אני מרחיק אותו בכמה סנטימטרים ובוודאי שאני לא יכול להעמיד אותו על השולחן ולדבר מרחוק... הווליום של המיקרופון מכוון למקסימום וזה עדיין ככה...... יש דרך לקנפג את זה או שהמיקרופון פשוט פגום או מעפן מטבעו?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה הטונר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320622463647&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרחק צפייה: 3 מטר גודל באינצ'ים: מאמין ש19-21 אשמח ליותר אם אפשרי טווח מחירים: 1000ש"ח +500ש"ח חריגה - רק אם ממש בלתי אפשרי אחרת או אם אפשר להגדיל אם הגודל. מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: לטלוויזיה מחובר ממיר MAX TOTAL עם VOD וSTREAMER ויש תכנון לחבר גם את המחשב ואפשר לבנות גם על מערכת קולנוע. חיבור USB מומלץ מאוד. אני לא ממש יודע את ההבדל בין LCD לLED מבחינת הצפיה אבל בונה על הניסיון שלכם. שמעתי שהגודל של המסך קובע אז להחלטתכם בלבד.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הקלטת הרצאות בשיעורים (בעיקר באוניברסיטה) באמצעות טייפ מנהלים דיגיטלי או נגן MP3 עם יכולות הקלטה? אשמח להמלצות לחיוב ולשלילה וכמו כן לשמוע על הנסיון שלכם בנושא. כולל המלצות לדגמים מסויימים ותתנו גם משקל למחיר. בתודה, טל
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני צריך טייפ מנהלים וחייב שהוא יהיה איכותי + זמן הקלטה לא יהיה פחות מ6 שעות הטיים הוא המטרה העיקרית כאן, אם זה מגיע עם רדיו וMP3 ו תצוגה של סרטים מה טוב על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש באם האשכול הזה כבר נפתח בעבר. חשבתי לשתף אתכם בטיפ קטן שנתקלתי בו לאחרונה, זה חזר על עצמו ב-2 ניידים שהיו לי וקראתי באנגלית מאמר שזו בעיה כללית. המדובר על כרטיסי קול של חברת Realtek מסדרת high definition audio אלו כרטיסי קול שנפוצים כיום במחשבים ניידים רבים. וינדוס 7/ויסטה יודע להתלבש אוטומטית על ההתקנה שלהם ובאופן עקרוני מפעיל אותם בסדר אבל כשבאים להקליט באמצעות המיקרופון של הנייד, או לחילופין, שרוצים להקליט ישירות את הסאונד שיוצא מכרטיס הקול ולאו דווקא מהמיקרופון - אז מתחילות הבעיות. מסתבר שוינדוס 7/ויסטה לא יודע איך להפעיל שם את פונקציית ההקלטה, לפחות זה מה שהיה לי ב-ACER ASPIRE ONE וב-ASUS F6V אגב, הורדת הדרייברים מאתרי היצרן של הנייד לא …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאני יודע, למספר מצומצם של חברים בפורום יש את ה C100, אליהם אני מפנה את הטיפים הללו. 1) שימוש בכרטיס הרחבה (SD/MMC), בעיות זיהוי : א. אם הכרטיס שלכם לא מזוהה בעת הפעלת המכשיר, נסו להכניס אותו בזמן שבמכשיר דלוק. ב. אם ה windows מראה לכם את כרטיס ההרחבה (דרך הנגן) אך טוען שהוא לא מפורמט -> כמו בסעיף א' לחבר את המכשיר למחשב ורק אחר כך להכניס את כרטיס ההרחבה. * חשוב, הכנסה והוצאה של כרטיס זיכרון בזמן שהמכשיר עלולה לדפוק את כרטיס הזיכרון! (אבל זו ההמלצה מהפורום באתר של creative, ורבים משתמשים בשיטה הזו....) 2) ה C100 לא מזהה לכם חלק מהספריות א. ה C100 תומך רק עד 50 ספריות. 3) תליה על הצוואר - א. משתמשים רבים לא מבינים איך תולים את הנגן על הצוואר משום שאין…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר של פיוניר VSX-LX70 סטרימר Venice V38 HD Combo ופלזמה 50 אינץ'. רציתי לדעת איך אפשר להעשיר את חווית הצפייה בטלויזיה בעזרתם. מה זאת אומרת? למשל לחבר את הסטרימר לראוטר ולהשתמש ב-Tversity. (אפשר לחבר אותו גם לרסיבר? ואם כן, מה עדיף?) איזה אפשרויות אני מקבל עם Tversity? יש עוד תוכנות שכדאי לי להשתמש בהן ביחד עם הסטרימר (למשל XBMC, אם אפשר בכלל?) מקווה שהבקשה שלי מובנת תודה!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה בעיה לחלק מכם, אבל אשתף אתכם משהו יעיל. קונים מדבקות להגנה על מסך של palm, וחותכים בגודל המתאים לLCD המדובר. זה אומנם יהיה עם בועות אוויר ולא יראה משהו אבל זה מגן מצוין מפני שריטות. כל מה שנאמר פה והתוצאות של כל מי שרכש מדבקות אלה וגרם נזק או אובדן לעצמו או ציודו הן לא באחריות הכותב של הודעה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-