עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות... אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח... בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות... בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 20…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה. נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה: 1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ. 2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים. 3. אין בי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר ימאהה RXV 520 ואהבתי את הירידה לנמוכים הבאס היה הדוק ומעולה לטעמי . כיום אני מחבר את האוזניות לכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועדיין חסר לי קצת באס כמו שהיה לי בעבר עם הרסיבר.. http://www.ebay.com/itm/NEW-ABB-CMoy-headphone-amplifier-with-Adjustable-Bass-Boost-ABB-DC-input-/251241570620?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7f2a213c חשבתי לקנות את זה... האם שווה את ההשקעה ? האם זה יכול להרוס לי את איכות השמיעה בצורה אחרת ? למישהו יש פתרונות אחרים ...?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מקבל היום במתנה (!!!) אינספיר 5700... יש לי כרגע כרטיס PCI 5.1 אנלוגי (עם שלוש יציאות... רונט, ריאי וסנטר\סאב) אמרו לי שזה לא טוב לרמקולים האלו... וכדי כרטיס דיגיטלי... על מה את אתם ממליצים? בוא נגיד שאני מוכן להשקיע עד 600 שקל (אבל עדיף כמה שפחות...) קראתי איפה שהוא בש אודג'י 1 אין חיבור אופטי או משהו, שב 2 יש... מה הכוונה? איזה חיבור אני צריך בשביל מקסימום ביצועים מהרמקולים? ואיזה כרטיס כדי לקנות? (ואם התשובה תהיה מוקדמת אז יש מצב שאת הכרטיס אני אקבל גם במתנה... אז בבקשה... תשובות מהירות...)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה

7. Started by csaloman,

שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MacGyver,

אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by Whitus,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה אוזניות JVC HA-RX300 אבל לא אהבתי אותן. הקול שלהן בסי מדי והצלילים הנמוכים משתיקים את הצלילים הגבוהים. הן מתאימות מאוד לשמיעת מוזיקה עם הרבה בס - כמו מטאל או דאבסטפ. אבל לדברים אחרים הן פשוט נוראיות. אם רואים סרט אז לא שומעים אותם מדברים, אם מקשיבים למוזיקת פופ אז הקול של הזמרת נאבד אי שם. מוזיקה קלאסית בכלל אי אפשר לשמוע בהן. והכי חשוב - הן נורא חלשות, שמתי הכל על פול ולמרות זאת הרגשתי שזה חלש מדי (לא יחסית למקסימום שאפשר לצפות מאוזניות - אלא לשימוש רגיל!). לזכותם יאמר שהן ממש ממש נוחות והאיזולציה טובה גם. אני רוצה להחליף אותן ואשמח אם מישהו יציע לי אוזניות באותו מחיר וסגנון. השימושים שלי הם כלליים - סרטים וסדרות, משחקים, מוזיקה מכל הז'אנרים. עכש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by etay34,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by BigBrownBalls,

אני מחפש ספקים\חנויות בארץ שברשותן עודפי יצור של חלקי רמקולים- אני צריך קרוסאוברים של JBL מגבר של ATPU ודרייברים אני עוד לא החלטתי עליהם בנתיים... אני רוצה לבנות לי מערכת סראונד של חמישה רמקולים- בקדמיים אני מתכנן להתקין שתי וופרים בגודל 8.5 אינץ' ככה שלא יהיה לי צורך בסאב.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by talikooo,

מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by mz237,

t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by itayze,

תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. לא תמיד אפשר למצא מה שמחפשים באיבי, וגם הזיופים לא עוזרים, אז אני מחפש חנות או אתר ששולח אוזניות לארץ במחיר סביר.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by chilik,

שלום! חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם החליטו לקנות לי תווי קניה לרכישה בסך כ500- 1000 ש"ח ומכיוון שאני מקבל נאנו חשבתי לקפוץ על המציעה ולצ'פר ת' נאנו בכמה אביזרים, אך מכיוון שאני וחנויות לא מסתדרים טוב ביחד באתי להתיעץ איתכם באיזו חנות כדי לי לבקש את התלושים. מה שאני דורש מהחנות זה מחיר טוב והכי חשוב זה שיהיה מבחר. תודה ישי.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by solidus,

יש כזה דבר בארץ בכלל? האם יש משהו בחיפה? בעקרון אני רוצה למצוא חנות עם מגוון רחב, ושאני אוכל גם לנסות אוזניות לפני שאני אקנה אותן.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. חברה אני צריך לינקים לחנויות אודיו בהונג קונג (שיהיו באנגלית)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by SUPER300,

אני מתכוון למבחר גדול של אוזניות איכותיות, לא ארבע חמש אוזניות של Skullcandy. תודה

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Master Boo,

אני רוצה ללכת לחנות, לנסות אוזניות ולבחור את מהש הכי מתאים לי- אתם מכירים חנויות טובות באיזור מרכז תל אביב, באיזור עזריאלי - דיזינגוף סנטר? לכלי זמר כדאי ללכת? איך הם מבחינת המחירים? תודה!

• 6 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים