אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת שני קבצי אודיו (נניח MP3) ולשים אותם אחד על השני .. וגם שאני אוכל לשחק עם הווליום של כל אחד מהשירים. אני מעדיף שהיא תעשה את זה בלי שאני אצטרך כאילו להקליט מהמחשב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
המערכת JVC ו ה AIWA מה אתם חושבים עליהם ? עדיפה מ PMPO 2000W (מערכת סראונד) כדאי לחבר את שני המערכות בתור רמקולים קדמיים/ אחוריים .... ? יותר איכותי/חזק ? אני יכול לעשות את הרמקולים של המערכות בתור רמקולים קדמיים ואחוריים את הסאב של האוטו בתור סאב וואפר ואני ישאיר איזה רמקול מה PMPO בשביל סנטר .... אולי גם בשביל צדדיים ....אם זה שווה בכלל זה משרשום על הרמקולים והמערכת : אוקיי נתחיל עם JVC המגבר/מערכת : compact component system mx-j200 על הרמקולים :power handling capacity 60W והמערכת השניה : AIWA NSX-5111 התמונות של הכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373340.150 תודה
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקיי, הייתה לי מערכת קראייטיב אינספייר 4.1 , החלפתי אותה וקניתי ATP3 אבל לא מכרתי את האינספייר יש לי אותם עדיין. כרגע הATP3 מחוברים והאנספייר בקופסא, אני רוצה לחבר את שניהם למחשב, זה אפשרי? הכרטיס קול הוא OB של Reaktek ALC650 (מובנה על הלוח IC-7), כרגע הATP3 מחוברים על היציאה של הרמקולים הקדמיים בכרטיס קול כמו כל מערכת 2.1 ככה שמבחינה תיאורטית אני יכול לחבר כ2.1 נוספים את האנספייר וככה יהיו לי שני סאבים, שני רמקולים קדמיים של אלטק ושניים אחוריים של קראייטיב, אבל השאלה המרכזית היא, אם זה אפשרי , ואיך עושים את עם כן? והאם יש סיכון שהכרטיס קול המובנה לא יסתדר עם שתי מערכות?? המון תודה לכולם יום מעולה!
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE EP41-UD3L http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp ואני רוצה לחבר למחשב שתי מערכות רמקולים,השאלה שלי זה אם זה יהרוס משהו,את הכרטיס קול או משהו ... המערכת שמחוברת למחשב קבוע תמיד היא מערכת 2.1 של corsair sp2500 עם מגבר חזק משולב עם סאב וופר , כל זה מתחבר למחשב בכבל 3.5 מ"מ ירוק רגיל. ויש ברשותי עוד מערכת שאני רוצה לחבר למחשב בנוסף, זה מן מגבר משולב עם DVD מערכת די ישנה של חברה לא הכי מוכרת אבל עובדת טוב וגם זה מתחבר למחשב עם אותו כבל, יש לי בכרטיס קול המובנה 6 כניסות לאות שמע,ולפי realtek hd audio manager שקיבלתי בדיסק אפשר לחבר עוד מערכות רמקולים,אני עומד לעשות את זה,וברצוני לדעת אם זה יהרוס משהו, או יעשה שבכל מערכת ישמעו רק 50% או משהו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה איך אני מחבר והאם אני צריך כרטיס קול: יש לי לוח אם של gigabyte 8sg667 שכולל תמיכה ב- 6 ערוצי קול, וsound blaster בסיסי על הלוח ברצוני לחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי כדי לקבל מוזיקה בפורמט 5.1 האם אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך בזה כמו ה- creative audigy? או שמספיק לי שלוח האם שלי תומך בנושא? אם אני לא צריך לקנות כרטיס קול, כיצד אני מחבר זאת למערכת, למערכת חיבורי RCA האם יש כבל? תודה חן
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מצאתי בסלון שלנו כמה רמקולים וחיבורים מלפני כמה שנים שאני מעוניין לחבר שוב. אשמח אם תדרגו את החיבורים הבאים לפי איכות. חיבור SCART (תמונה כאן http://en.wikipedia.org/wiki/SCART) - הוא גם לתצוגה וגם לסאונד ? חיבור אדום צהוב לבן (שהצהוב זה לוידאו והאדום והלבן זה לסאונד) חיבור VGA. חיבור S-VIDEO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ואכן ישנם ארבעה חיבורים בכרטיס עצמו. כניסה (LINE-IN) כניסה ממיקרופון יציאה לרמקולים שעובדת. יציאה\כניסה לא ברורה. מה היא זו הלא ברורה? ניסיתי לחברה לרמקולים, אך זה לא עבד... למישהו יש את הכרטיס ויש לו מושג על מה אני מדבר? (החיבור השמאלי)...
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות חדשות ויש לי שני שאלות, 1. מה זה כל החיבורים שיש? (תמונה) 2. למה אני יכול לשלוט בשלט של הבקרה רק בווליום ולא גם בשאר האופציות? תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למה משמשים כול אחד מהחיבורים האלה בטלוויזיה av component rca rcaX2 scart-21pin s-video איזה חברות מובילות יש בתחום
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לא מבין בגרוש באודיו וכל הנושא היתי רותה לדע ת אחד הוא לתמיד מה החיבורים שהאודיו שלא של רמקולים ומיקרופון עושים הינה תמונה להמחשה http://www.logicpc.co.il/Data/Items/SOUND%20CARDS/CREATIVE/6506.jpg הירוק לקמקולים האדום למיקרופון וכל השאר אני לא יודע עזרה בבקשה..... :s05:
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת משהו שדיי מציק לי. יש 6 חיבורים בכרטיס Audigy2, רציתי לדעת מה מחברים לשם. אני יודה מאוד למי שיגיד לי מה מכניסים בכל חיבור, מימין לשמאל. (החל מהחיבור המלבני):
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכדי להרחיב קצת את מאגר הידע ששמור בדביק בראש הפורום, ועקב מספר דיונים שבהם היה צורך בכך, החלטתי לכתוב הסבר קצר על סוגי החיבורים הנפוצים בתחום האודיו. ראשית אציין כי אין שום סיכוי שאני אצליח להקיף הכל, יש חיבורים ישנים שכבר מאוד לא נפוצים (חיבורי DIN למשל), יש חיבורים חדשים שיוצאים כל יום, ויש חיבורים קיימים שהם מאוד לא נפוצים וחברות מסוימות משתמשות בהם (בדר"כ לצורך חיבור בין מספר רכיבים של אותה החברה). שנית, המאמרון הזה מתייחס לתחום האודיו. חלק מהחיבורים בשימוש/המידע שמוצג כאן, רלוונטיים גם לתחום הוידאו, אך אני כמעט ולא אתייחס אליו (אם בכלל). כמו כן, חשוב להבין שיש הבדלים מהותיים בין חיבורים דיגיטליים לאנאלוגיים, לכן אני אקדיש מספר שורות גם להסבר זה. מי שלא מעוניין לה…
-
- 13 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי טלוזיה שארפ 37 אינץ שחיברתי אותה בכבל hdmi לכרטיס מסך שלי palit 9600 gt sonic שכדי לקבל אודיו ממנו בחיבור hdmi אני צריך לחבר כבל אופטי ממנו לכרטיס קול שיש לי asus xonar d2 חיברתי את זה אבל יש רק תמונה, מתי שיש קול הtv עושה כזה סזזזזזזזזסססססססז. לקחתי רמקולים פשוטים חיברתי אותם בחיבור רגיל 3.5 לכרטיס קול והקול מאחר את התמונה. יש לי את הדרייבים האחרונים. מתי שחיברתי את הרמקולים האלה לכרטיס קול ob אני מקבל אודיו מצוין. מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חיברתי אוזניות למחשב מקדימה אני מפעילה שיר ואני לא שומעת באוזניות? למה?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
זה? גם שמעתי שאסור להשים את הכבל של האדיו קרוב לכבלים אחרים כי אז נוצרות ההפרעות האלה (מן רעש מעצבן כזה ברקע) הא ועוד משו הדרייברים של הכרטיס מסך לא תמיד מזהים את הטלויזיה משל אם אני מעביר את התצוגה למסך אז הטלויזיה נעלמת והיא חוזרת רק כשאני עושה כמה פעמים detect displays למה זה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי סאב של פירלס 80 וואט וקניתי סאב חדש למערכת של מאגנט גרמני משהוא פיצוץ 100 וואט עכשיו נשארתי אם הסאב של פירלס .במחשב היה לי זוג רמקולים של קריאטיב + סאב הוצאתי את החוטים של היציאה לרמקול של הסאב של הקריאטיב וחיברתי לכניסה rca של הסאב פירלס איך שומעים חבל"ז פיצוץ כל החדר רועד ממש כמו באולם ואין טיפת רעש של הימהום נקי 100% מרעשים זה מכוון שהכפתור של הסאב של הקריאטיב על 0 והכפתור של הפירלס על 35% עכשיו עשיתי נסיון החזרתי את הרמקול של הקריאטיב וניסיתי לשמוע שומעים בס אנמי ביותר ואילו כשאני מחבר לפירלס ממש שומעים עומק עצום כל כך חזק שאני חייב לשים מעט ווליום בכפתור של הסאב.בקיצור זה אוכל לארוחת בוקר כל סאב של רמקולים למחשב כולל היקרים ביותר . ;D
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא "סוחב"... איזה כרטיס קול+מגבר אני יכול לחבר כדי שיהיה לי סאונד חזק מספיק בעלות של עד 200 ש"ח? האם זה אפשרי במחיר הזה? תודה טנגוש
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למה זה? יש לי כרטיס hd4850 וקניתי כבל שהומלץ לי פה בפורום.. יש משו לעשות?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-