עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by Eladious,

רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by overload,

אני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי ב 3000 ש"ח (+ -). אני מדבר על 5 רמקולים גדולים ולא רמקולים לוויניים+סאב מה הדגם הכי טוב שאפשר להשיג מחנות בארץ במחיר כזה? תודה 8)

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שלום לכולם האם הלוגיטק בטווח המחיר של עד 2500 ש"ח עדיפים על פני קניית סט 5.1 שיחוברו למגבר שלי של סוני DB930? איזה סאטליטים לקולנוע ביתי משתווים \עולים על הסט של לוגיטק שמוגדר סט למחשב? דרך אגב בזאפ פרסם משהוא ביקורת לפיה אחרי רבע שעה של שמיעה רצופה ב Z5500 המערכת מתחממת ונכבית מעצמה האם זה הגיוני? לטענתו זה קרה ב 2 מערכות שונות וחדשות שהחליפו לו.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by BooMMachiN,

אז ככה, שלחו אותי מפורום אחר, ואמרו לי שאתם ספצים בכרטיסי קול (: עקרונית, אני מחפש כרטיס קול (בין 500-1000 ש"ח) שיתאים למתחיל בקיובייס כל העוזר יבורך ;D

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  7. השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון. גודל נראה לי 40 - 42 אם אין משהו איכותי אז גם יותר קטנות אפשר. המרחק צפייה הוא בערך 3 - 3.5 מטר אולי קצת יותר תלוי כמה דוחפים את הספא אחורה שימושים בעיקר צפייה בסרטים וסדרות מהסטריימר ומשחקים בסלון fifa \ pes המלצות יתקבלו בשמחה :-)

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by sausage,

יש לי כרטיס audigy2 עם רמקולים 4.1 ישנים של creative (סדרת cambridge הישנה). מידי פעם הווליום יורד ואחרי כמה זמן הוא חוזר חזרה לווליום הגבוה. אני שומע את זה בעיקר כשאני שומע עם ווליום חזק. אני לא יודע אם זה קורה גם בווליום חלש (או שאני שומע מוזיקה או שלא). זה קורא לי גם עם winamp וגם עם WMP11 המחשב מפורמט וזה עדיין חוזר על עצמו. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. Started by dtechno,

רציתי לשדרג רסיבר וחבר שלי הציע לי לקנות ממנו רסיבר סגור באריזה עם אחריות לעוד 5 שנים של denon דגם AVR-1905 במחיר של 2300 שקל השאלה היא איך הרסיבר הזה? ואם הוא שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  11. ד"ש לכולם יש לי בחדר שני מחשבים שאני מעוניין לחבר לרסיבר סטריאו (משהו עתיק של JVC R-S11). אני משתמש בחיבורי בננה פשוטים עם מתאם לכרטיס קול. כל עוד אחד מהמחשבים מחובר לבד לרסיבר הכל סבבה ועובד בכיף. ברגע שמחברים מחשב שני מתחיל זמזום/hum עצבני שמשגע ת'שכל. יש למישהו רעיון איך להפטר מהזמזום המעיק הזה?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by AdiR^SiNaI,

???

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. אז ככה.. חבר שלי יש לו מחשב נייד של דל.. הוא מחפש מערכת סטריאו נורמלית שתומכת AV .. בשביל לחבר אותו בצורה כלשהיא (הוא יודע איך) למחשב הנייד הקטע שבדקנו חנויות חשמל.. ואמרו לו שהמערכות היום לא תומכות בAV... וניתקלנו במערכת סטריאו נחמדה מאוד... http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SCAK770&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=11&aff=Zap〈=HE הקטע שיש שם אפשרות חיבור למחשב בצורה אלחוטית.. אבל לא ברור אם זה מחשב נייד או נייח ואם נייד אז איזה התקן אמור להופיע בנייד על מנת לתמוך באפשרות של השמעת שירים במערכת הסטריאו ללא כבל.. או האם צריך לקנות בנוסף התקן בלוטות שתומך בזה.. רשום שזה כולל קישור אלחוטי למחשב מוכן..מה זה אומר בבקשה תעזרו לי!! האם אפשר לחבר את הסטריאו שיש באתר למחשב נ…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by J S Bach,

היי, אני הורדתי ASIO ורציתי לדעת מספר דברים בקשר להגדרת שבו: 1.מה הן ההגדרות הנחשבות לטובות ביותר? [bUFFER SIZE SAMPLES] וה-LATENCY SAMPLES OPTIONS האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב? 2.האם השיפור אמור להיות משמעותי עם ה-ASIO? ועכשיו לכ.קול: למוסיקה, מה עדיף: כ.קול מקצועי [כמו לדוגמה ה-Audiophile 192 או משהו בטווח מחיר זה] או כ.קול כמו ה-ASUS D2? בעיקרון כ.הקול הזה מסוגל לנגן קבצים באיכות של 192KHZ 24BIT, האם זה הבדל משמעותי באיכות מול 44.1KHZ 16BIT? בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by jetman,

אוקי אז אחרי שבדקתי איך הפלאג אין הזה עובד על VMC , ניסיתי ב mce2005 רץ על vpc 2007 הוא אכן נוסף לMC, אבל שאתה בוחר בו ,לא קורה כלום ,חוץ מצליל של בחירה ,הוא לא תומך ב 2005? או שאני פספסתי משהוא ? למי שלא מכיר ,זה בעצם תוסף ל MC, שיש לו גישה ל FDD show ,מה שהוא מאפשר בעצם זה להחליף נגיד פס קול של סרט ,לבטל כתביות וכו' ,ישר ממשק הMC, ויש לו עוד כמה דבריפ נחמדים ,עם אין שום דרך אז יצרך לנסות את VMC ,עם כי המערכת שעליה זה יותר לא חזקה במיוחד ..

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. בעיקר לצפייה בסרטים ולמשחקים תודה!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  17. חיפשתי נגן שיאפשר הרבה שירים אך גם יהיה פלאש, והנגן הזה עונה לדרישה (למרות שזה פורמט דחוס יותר וזה בטח מוריד מהאיכות) מישהו מכיר? אשמח לשמוע חוות דעת הנה לינק להתרשמות: http://www.mp3direct.com.au/webstore/pdinfoadv.asp?productID=831&s_brand=&s_category=PORTABLE+AUDIO&s_pdstatus=&s_product=&s_product_code=&s_subcategory=FLASH& אני חושב שהמחיר הוא בדולר אוסטרלי או ניו זילנדי ולא בדולר רגיל.. נ.ב. - מוכרים שם כבר את הT10 ונראה לי במחיר טוב החסרון היחידי שמצאתי בו זה שאין לו רדיו ואפשרות הקלטה..אבל הם פחות קריטיים לי.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers שווה את המחיר? - 525 ש'ח

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. מה השתנה? הפונטים באנגלית הותאמו לעיברית: התפריט של השפות: וגם Theme חדש... תורידו ותהנו! לנגן האמריקאי (עדכון קוריאני): http://members.lycos.co.uk/ohad6761/H300k-127HEB.rar לנגן האירופאי: http://members.lycos.co.uk/ohad6761/H300e-127HEB.rar (זה על לייקוס כרגע..אם למישהו יש מקום אחר להעלות שיצור איתי קשר) [חשבתי שמגיע לזה נושא לבד...אם לא אתם יכולים לנעול...]

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by ~BaRaK~,

אני מחפש אוזניות חדשות שיהיו טובות במשחקים ומוזיקה.רצוי שיהיה מיקרופון אבל לא חייב. הסתכלתי בזאפ על Sennheiser HD 201 שלהם אין מיקרופון והמחיר נע בין 125 ל286. אוזניות נוסופות הם של מיקרוסופט LX3000 שלהם יש מיקרופון אבל החיסרון הוא שיש להם כבל USB והמחיר כמו האוזניות כנ''ל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 יש משהו מומלץ משתי האוזניות האלה או שיש הצעות אחרות? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  21. ככל הידוע לי רוב הרדיו דיסקים הם 4X35, 4X45, 4X50 אבל את זה אני יכול להשיג בזול בכ400-500 שח. האם לדעתכם זה שווה את זה ? וההספק לא נמוך מדי ? קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW/MP3 סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני RDS-EON ID3-Tag - לתצוגת שם הדיסק והשיר פאנל קדמי נשלף עם כיסוי מגן תצוגת LCD דיגיטלית גרפית מוארת אקולייזר - 5 מצבים יציאת קדם מגבר לחיבור מגבר שעון דיגיטלי יציאת RCA הספק - RMS 4x25W תכונות ה - MP3 / CD PLAYER: 1. קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW 2. מזהה אוטומטית סוגי הדיסקים CD רגיל או CD עם MP3 3. בחירה ישירה של ספריות MP3 4. מציג שם השיר ID3-Tag 5. מנגנון טעינה אוטומטית 6. אנטישוק 20 שניות עבור MP3 7. דילוג קדימה/אחורה 8. Intro scan/Repeat/R…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by Oded.Dwek,

שלום, יש לי את המערכת רמקולים "MicroLab X23" כרגע אני מנסה לסדר את הרמקולים בצורהי יותר מרחבית ונתקלתי בבעיה שהכבלים לא מספיק ארוכים. הכבלים הם מסוג AUX (אני חושב ;o) בצד אחד יש פין (שנכנס למגבר) ובצד השני יש הכבל מתפצל ל2 כבלים חשופים שאתה מצמיד לרמקולים. רציתי לדעת איפה ניתן לקנות כבלים זהים אך ארוכים יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.