אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע לבאג בעוד כשעה וחצי, לקנות את הנגן X5. לפי מה שהבנתי מקריאת חלק מההודעות בפורמים, העובדים בבאג לא מוסרים לי את החבילה השלמה של הנגן כשאני קונה אותו, ואני אמור לבקש לחוד מטען או משהו דומה שבעיקרון אמור להיות כלול בחבילה. אז למי שקנו את ה-X5, מה בעיקרון אמור להיות בחבילה? שאני אדע שאני מקבל את מה שצריך ולא פחות. עריכה: זאת החבילה שרשומה בבאג- יש משהו בנוסף?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים. הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור. האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים. איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני בונה את הCMOY הראשון שלי, ואני מתלבט בין שלושה שבבי הגברה. opa2132pa opa2132p opa2134pa איזה מהם יתן לי את השיפור הכי טוב לאיכות הסאונד? אפילו אם ההבדל קטן ציינו מה טוב יותר, כי ההפרש במחיר קטן מאוד. דרך אגב, ראיתי שלמגבר יש gain, ואם הוא יגיע לרמה מסוימת הוא יכול לשרוף אוזניות IEM בעיקר, איך מורידים GAIN? עוד שאלה, האם שימוש בנגדים וקבלים שנחשבים לטובים יותר, ולא ג'נריים (הבדל של דולרים בודדים בלבד לכולם ביחד) יתן שיפור באיכות הסאונד? משמעותי? תודה לעוזרים, אורי.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים הבאים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9907 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9904 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9902
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים הנ"ל, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים עליהם (אני יודע שזה לא הטופ של הרמקולים) אבל יחסית לזוג איך הם? למישהו יש אותם? ודבר אחד שאני לא מבין... איפה כיוון הווליום שלהם? יש לי אותם דיי הרבה זמן ופשוט אני לא רואה שום כיוון של ווליום על הרמקול... מישהו יכול להעיר את עיני (אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם שאני לא יודע איפה הווליום, אבל זה המצב) תודה מראש. :saint:
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה. מה הכי יתאים לי לממיר של יס? תודה,
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
??? איזה רמקולים יותר טובים? שניהם בערך באותו מחיר..אז מה שמשנה פה זה איזה יותר איכותיים,ראיתי בפרטים ש4121 יותר עוצמתיים ,אבל חוץ מזה אין לי כל כך מושג בזה אז מי שמבין ברמקולים האלו שיכתוב מה שהוא חושב.. תודה
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לחדר שינה שיתאימו לקולנוע ביתי בתקציב 300-500 אני זוכר שיש רמקולים ממש טובים של ALTEC מלפני איזה שנה שכולם דיברו עליהם.. עכשיו אין לי מושג מה הולך אבל הבנתי שעדיף לקנות רמקולים למחשב כי הם נותנים יותר איכות בזול.. אז אם אפשר המלצה על רמקולים 5.1 באיזור ה300-500
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם!! מאוד מתלבט מה לקנות האם את iriver h320 או את iaudio x5l את השוני בינהם באופן כללי אני יודע אני מחפש לדעת הבדלים יותר עקרוניים בינהם .... למשל : א) מה זה Iriver juckbox ......... מה זה אומר ? האם יש את זה גם ל iaudio ??? ב) האם ב- iaudio ה usb to go מגלה כל נגן או disk on key מהסוג שלא צרכים כל התקנה שמחברים אותם למחשב ? ג) היתי בבאג גבעתיים והם חיברו ל iaudio את ה disk on key שלי מסוג lg-stick-256m וזה לא זיהה אותו ..... מה אתם יודעים על זה ? המוכר יותר חשב שיש בעיה במכשיר שלו תודה רבה לכולם ! שי!
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב. חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אבא שלי ביקש ממני שאני אמצא בשבילו טייפ מנהלים דיגיטלי. אני נוסע עוד כמה ימים לארה"ב והוא רוצה שאני אקנה שם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה לקנות. בבקשה תמליצו לי עד אחד שיעלה בסביבות ה500-800 ש"ח או 110 עד 180 דולר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים רכשתי LCD 32" של PHILIPS (PHILIPS 32PFL5322 והיום כמובן החלטתי לנסות לראות עליה פרק של גיבורים. (צרבתי לוהכנסתי לDVD -- דגמו APEX DVX - 815 אם אני לא טועה) הבעיה שנוצרה (רק עם הפרקים של גיבורים! כול השאר נראה בסדר) היא שכשאני רואה את הפרק במסך מלא (0 זום מצד הנגן) נגזרות לי הקצוות משני הצדדים. לעומת זאת כשאני מקטין את התמונה דרך הנגן (כאילו זום 1/2 חצי מהתמונה) אז אני רואה את הכול. ניסיתי את האפשרויות של הרזולוציה של הטלוויזיה ולא עזר. תמונות (צלמו מהפלא ) בלי זום OUT: http://img250.imageshack.us/img250/4151/20112007001xp6.jpg עם זום OUT: http://img513.imageshack.us/img513/8419/20112007sr2.jpg אפשר לראות שבלי הזום לא רואים את כול המילה GL…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברצוני להחליף כנראה את הממיר(במידה שאני לא יצליח לסדר את הישן) אני רוצה ממיר וצלחת לוויין יותר טובה וחדשה ואיכותי ואמין ואני רוצה להשקיע במשהוא אמין ויחסית זול וטוב ולשלם פעם אחת בלי תשלום חודשי=מחפש משהוא מומלץ וזה מיועד לזוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים אני מעוניין שהוא יקלוט את התחנות הישראליות ובמיוחד ערוצים בערבית וקצת באנגלית ואם אפשר עוד מהעולם חשבתי על עידן + אבל אני לא ממש יודע מה לגבי ערוצים מהעעולם וכמה זה בערך עולה? וחוץ מזה האם מישהוא מכיר חברה/מתקין איכותי וטוב ואמין ובמחיר שפוי בצפון או שיכול להגיע לצפון= אזור מגדל שליד טבריה אשמח לתגובות, הצעות, המלצות וכל מידע שישפוך אור בנושא
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רציתי לשדרג רסיבר וחבר שלי הציע לי לקנות ממנו רסיבר סגור באריזה עם אחריות לעוד 5 שנים של denon דגם AVR-1905 במחיר של 2300 שקל השאלה היא איך הרסיבר הזה? ואם הוא שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
על הנושא הזה קראתי המון, גם כאן בפורום וגם בפורומים בחו"ל, אבל למרבה הצער לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, אז אשמח לקבל עזרה ממישהו כאן שמבין בזה ויש לו נסיון בתחום. השאלה היא היא האם כרטיסי קול מקצועיים שמיועדים ספציפית למוזיקה (למשל האודיופיל של מ-אודיו, הג'וליה וכדומה) עובדים טוב גם במשחקים או שהם עלולים ליצור בעיות, כמו למשל שמשחקים יתקעו, ירוצו לאט יותר או שהסאונד ישמע בהם ממש גרוע או מעוות? אני לא מתכוון לאפקטים מיוחדים שמיועדים במיוחד למשחקים או לשמיעה בסראונד, שזה כמובן התחום של כ' שמיועדים למשחקים בלבד, אלא אך ורק לשמיעה בסטריאו באמצעות מערכת של מגבר ורמקולים. האם בשביל מישהו שרוצה בעיקר לשמוע מוזיקה דרך המחשב אבל גם לשחק משחקים פה ושם אין מנוס מבחירה בכרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לmp3 ב250 שקל אפשר למצוא משהו סביר בתקציב עכשיו לא אכפת לי שהאוזניות יהיו קליפס כפתור קשת רק שלא יהיו גדולות מידי
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים טובים במחיר 250-400 שקלים אז גלשתי בפורום וחיפשתי מידע על רמקולים במחיר הזה , ואני חושב על לקנות את אחד מהרמקולים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 אז אני צריך עזרה בחיפוש רמקולים בטווח המחירים הזה שיהיו חזקים, טובים ויחזיקו הרבה זמן מעמד.. אני יודע שכולכם תגידו לי לקחת את ה ATP3 אבל תגידו לי אם בכל זאת שווה לקנות את ה- X230.. כי הוא זול יותר ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-