אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל המחיר אינו משמעותי,כיוון שאני מקבל את הנגן כמתנה מהדודים באמריקה. אני יודע שב605 יש הרבה יותר מקום כך שהוא נמצא ביתרון מבחינתי אבל מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של המוצר והערך המוסף שלו למשל באיזה מן הנגנים אם בכלל אפשר לגלוש באינטרנט בחופשיות? האיכות של הוידאו אן הסאונד אינם חשובים לי. כך שבאמת הדבר העיקרי שחשוב לי זה מאיזה נגן אני אהנה יותר, תתיחסו אלי בתור ילד קטן שאוהב לשחק עם הצעצועים האלקטרונים שלו תודה אורי
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי אני מבצע קנייה של ארכוס 404 ואני רוצה לו אזניות איכותיות האוזניות צריכות להיות מאמאזון ויש לי תקציב של 25-30 גג (בדולר) אם יש משהו שממש שווה את זה אז עוד טיפה גם אפשר אה ועוד משהו תודה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מיועד רק לצפייה בחדשות וב-SD ולא HD ולכן אני מעדיף פלזמה. מרחק צפיה - 2 מטרים הכי חשוב לי זה איכות התמונה - עד כמה שהיא יכולה להיות טובה ב-SD. אחר כך הסאונד.. כל מיני תוספות כמו USB וכאלה פחות חשובות לי. ממעבר על זאפ, אלו הכי נראות לי: Samsung http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732551 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768000 LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757628 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 Panasonic http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 תודה !
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני בדיוק רוכש מחשב חדש, חזק במיוחד [סה"כ עלות בסביבות 9000 ש"ח] ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי, עם דגש על סרטים, מוזיקה ומשחקים - משהו שמספק הכל, ברמה גבוהה, עם חדות, גם בווליום גבוה - העניין הוא שהתחלתי להסתבך עם דולבי, DTS, THX - האם יש צורך בכל אלו? ואם כן, אילו כרטיסים תומכים בחלק מזה ומה זה אומר בתכל'ס? ואילו רמקולים יתאימו לי לצרכים האלה? חרשתי את גוגל וגם את החיפוש באתר הזה ויש ים דעות וכיוונים וביקורות עוד משנת 2002 .. אשמח לכל עזרה ודעה! נ.ב תקציב רמקולים 800+ ש"ח, וכרטיס מסך תקציב דומה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כשזה תקוע עד הסוף אני שומע קקה באיכות חרא ואפילו אני לא שומע חלק מההרצים... אבל שזה על חצי תקעיה אני שומע מעולה! למה?!@
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך 4870. כיצד אני מבצע חיבור זה...?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, כמה באמת מספיק לסלון קטן? יש לי אפשרות לקנות 2 אקטיבים של 60W, לכל צד 30W, לא הצלחתי למצוע שום טבלה ברשת כמו שיש נגיד גודל מסך למרחק צפיה, יש משהוא כזה לעוצמת רמקולים וגודל החדר?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך Radedn hd4830 512mb Club3d וכרטיס קול sound blaster x-fi xtreme audio pcle על המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה XP + WIN 7 64 BIT המחשב מחובר לטלוויזיה בעזרת HDMI המחשב מחובר בכבל אופטי לרסיבר ב- XP בהתחלה המערכת היתה מכוונת להשמיע דרך הרסיבר וכך הייתי שומע. אחרי שכיוונתי את המערכת כך שאוכל לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה, פתאום לא הצלחתי לחזור ולשמוע דרך הרסיבר (למרות שכיוונתי את המערכת לכך). כיום אני מצליח לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלוויזיה. ב- WIN 7 אני אכן מצליח לשמוע דרך הרסיבר (כך שאני בטוח שהוא תקין) ומחובר כמו שצריך. אבל לצערי לא מצליח לשמוע דרך הטלוויזיה, למיטב הבנתי זה קורה כי בעת התקנת הדריברים של הכרטיס מסך, הוא התקין את הסאונד של ה- 32 BIT …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחפש אוזניות אוזן (כאלה שנכנסות לאוזן ;D). תקציב: עד 80 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי XBOX360. הוצאתי מהמחסן את הרסיבר/דיוידי מעלה האבק, Graetz DVR-5000, אליו מחוברים כמובן חמישה רמקולים וסאבוופר (לא מי יודע מה איכותיים, בסך הכל זה מסוג מערכות הקולנוע שקונים בחתיכה אחת ב2500 שקל). הXBOX מחובר לLCD בכבל Component HD, מאחר ויש בו כניסה לכבל אופטי. חיברתי את הXBOX לרסיבר בכבל אופטי (TOSLINK), ושמתי אותו על AUX. אבל בכל זאת המערכת לא עובדת עם הXBOX. לא בתפריט ולא בסרטים ומשחקים, למרות שהגדרתי בAUDIO על Dolby Digital 5.1. איך אני פותר את הבעיה? אודה להתייחסותכם ועזרתכם האדיבה...
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Illuminated-Headset-Headphone/dp/B07FZQJ8PY/ref=sr_1_3?crid=YJ369GQPCWJR&dchild=1&keywords=arctis%2B5%2Bsteelseries&qid=1603205600&sprefix=arctis%2B5%2B%2Caps%2C320&sr=8-3&th=1 וראיתי שגובה המיסים שהם גובים גבוה מ17%, 33 דולר עבור מוצר של 100 דולר. ידוע לכם האם ישנה טעות ויהיה החזר או שלא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
חיברתי אוזניות למחשב מקדימה אני מפעילה שיר ואני לא שומעת באוזניות? למה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
כדאי לקנות את המכשיר הנ"ל מחו"ל ? אני רוצה לקנות ב B&H ! אני צריך פרטים נוספים עליו, אני לא ממש מבין מה מפורט באתר שם..
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי הנגן Sandisk 1GB Digital Audio Player הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת ה mAh שלו? פשוט אני מעוניין לרכוש סוללות נטענות AAA בשבילו, וסתם מתחשק לי לדעת אם הוא יפעל יותר או פחות זמן מאשר כשהוא פועל עם סוללת אלקליין רגילה.. -מדוע לא רשום על סוללות האלקליין את ה mAh? וכמה הוא באמת? לAA/AAA? וכיצד ניתן לבדוק זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
משום מה כל פעם שאני מחבר גם את הטלוויזיה וגם את המחשב מתחיל להיות לי רעש סטטי מאוד מציק במיוחד כאשר אני מזיז את העכבר, הדבר לא קורה בכלל כאשר הרמקולים מחוברים אך ורק למחשב לכן זה אינו נגרם מהחומרה של המחשב שלי או הכרטיס קול לצורך העניין. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה? עריכה: שכחתי לציין שזה גם לא קורה כאשר הרמקולים מחוברים לטלוויזיה בלבד.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה.. חבר שלי יש לו מחשב נייד של דל.. הוא מחפש מערכת סטריאו נורמלית שתומכת AV .. בשביל לחבר אותו בצורה כלשהיא (הוא יודע איך) למחשב הנייד הקטע שבדקנו חנויות חשמל.. ואמרו לו שהמערכות היום לא תומכות בAV... וניתקלנו במערכת סטריאו נחמדה מאוד... http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SCAK770&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=11&aff=Zap〈=HE הקטע שיש שם אפשרות חיבור למחשב בצורה אלחוטית.. אבל לא ברור אם זה מחשב נייד או נייח ואם נייד אז איזה התקן אמור להופיע בנייד על מנת לתמוך באפשרות של השמעת שירים במערכת הסטריאו ללא כבל.. או האם צריך לקנות בנוסף התקן בלוטות שתומך בזה.. רשום שזה כולל קישור אלחוטי למחשב מוכן..מה זה אומר בבקשה תעזרו לי!! האם אפשר לחבר את הסטריאו שיש באתר למחשב נ…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-