אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע (כרגע ללא רסיבר) המורכבת כרגע רק מSUB , CENTER, FR, FL. אני מעוניין לחבר אותה לDVD. אז איזה כבלים אמורים לצאת מDVD, איזה מהם מתחברים לטלוויזיה ואיזה מתחברים לSUB (שהוא זה שמחבר את כל המערכת יחד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שיש לי מהמחשב הקודם כרטיס קול PCI של איזו חברה מוזרה SWEEX, עם 5.1.... רציתי לדעת האם כדאי להרכיב אותו במקום ה OB הרגיל שיש לי..אם זה עדיף..ולא יהיו רעשים מוזרים כמו שיש לפעמים מהאון בורד...?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
או in ear או כפתור העיקר זה איכות שמע ובס נורמלי אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401961 או cx300 ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי 5H V2 שהן נפלאות אבל הבעיה שהבס חלש והן לא הכי טובות למוזיקה למרות שעד עכשיו לא היו לי תלונות הבעיה היא שהן נפלו מהשולחן שלי ועכשיו המיקרופון פעול קקי שזה ממש חבל כי הוא היה ממש טוב עם הנפילה איכות הסאונד קצת נפגעה אז... החלטתי שזה הזמן לקנות חדשות הדרישות הן: שהן יהיו טובות למשחקים ולמוזיקה שהבאס יהיה טוב +/- שיהיו נוחות ללבוש לאורך זמן עדיפויות: שלא יראו כמו קקי של 30 שקל מהסופר או משהוא כזה =) , שיהיה מיקרופון, שלו יתקלקלו כי נפלו מהשולחן מחשב שלי (החתול שלי אוהב לקפוץ על חוטים אז...) העדיפויות הן לא חובה אלא מין בונוס אתם יודעים.... עדיפויות =) חחח... אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה מצדיק התקציב הו 500 אבל דיי גמיש אפשר גם 600 אם הן באמת טובות ו…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חיפשתי נגן שיאפשר הרבה שירים אך גם יהיה פלאש, והנגן הזה עונה לדרישה (למרות שזה פורמט דחוס יותר וזה בטח מוריד מהאיכות) מישהו מכיר? אשמח לשמוע חוות דעת הנה לינק להתרשמות: http://www.mp3direct.com.au/webstore/pdinfoadv.asp?productID=831&s_brand=&s_category=PORTABLE+AUDIO&s_pdstatus=&s_product=&s_product_code=&s_subcategory=FLASH& אני חושב שהמחיר הוא בדולר אוסטרלי או ניו זילנדי ולא בדולר רגיל.. נ.ב. - מוכרים שם כבר את הT10 ונראה לי במחיר טוב החסרון היחידי שמצאתי בו זה שאין לו רדיו ואפשרות הקלטה..אבל הם פחות קריטיים לי.
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המליצו לי על הדגם הזה מה אתם אומרים או שיש יותר טובים כי אני ממש לא בין באוזניות Sennheiser HD202
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי את המערכת קולנוע הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127623 עכשיו ההורים שלי לקחו את הDVD ולא צריכים את הרמקולים עכשיו השאלה שלי אם יש אפשרות כל שהיא לחבר את הרמקולים למחשב.? ואם יש כזאת אפשרות מהי? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים במחשב שלי,רמקולים טובים כבר יש לי (Z-560) אבל הכרטיס קול שלי הוא על הלוח -לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) אני הולך לקנות עכשיו אודיג'י 2,מה יהיה השיפור בסאונד? הוא יהיה מורגש או שזה ממש זניח וחבל על הכסף כי אני אוהב לשמוע באיכות. ???
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך 4870. כיצד אני מבצע חיבור זה...?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, כמה באמת מספיק לסלון קטן? יש לי אפשרות לקנות 2 אקטיבים של 60W, לכל צד 30W, לא הצלחתי למצוע שום טבלה ברשת כמו שיש נגיד גודל מסך למרחק צפיה, יש משהוא כזה לעוצמת רמקולים וגודל החדר?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב - ללא מיקרופון. ראיתי שיש מבצע בבאג ל AKG : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6786 אני שומע המון סגנונות מוזיקה - כולל טראנסים, האוסים וקלאסי איזה אוזניות מומלצות לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש כרטיס קול של קריאטיב 5.1 וכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. בתוכנה של קריאטיב, בבדיקה של הרמקולים כולם עובדים. אבל כשמפעילים שירים בווינאמפ או מדיהפלייר עובדים רק 2 וססאב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש אוזניות אוזן (כאלה שנכנסות לאוזן ;D). תקציב: עד 80 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
חשוב לי שיהיה יפה קטן איכות קול מצוינת ותוספות ... תודהההההההההההה
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן בערך צריכה תמונה להישאר על המסך (פלזמה כאמור) בכדי שהיא תיצרב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מדובר בPSP ובמסך LCD של טושיבה 32 אינץ' מה צריך לעשות אם אפשר בכלל לחבר את הPSP שיראו את התמונה במסך הגדול ? מצד שני אם זה אפשרי..בשביל מה צריך PS2\3 ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-