אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחרי שראינו את יציאת דגמי ה N10/E10 היוקרתיים לכבוד 10 השנים הראשונות למינידיסק, עכשיו תורן של היחידות הזולות יותר. l MZ-NE410 MZ-N510 MZ-NF610 MZ-NF810
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ללא מיקרופון, עדיף עם בקרת שליטה על ווליום, שלא יתפרקו באמצע ריצה. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי אוזניות אלחוטיות מבית merkury innovation ואתמול הם נפלו ועכשיו לא שומעים בצד שמאל. הבנתי שכנראה נקרע איזה כבל ותיקון לא כל כך משתלם כי בסל הכל אנחנו מדברים על אוזניות בשווי 10$ ולכן אני חושב שכבר עדיף לקנות חדשות. יש לי תקציב של בערך 400 שח אם עדיפות לחסוך. אני חייב שאלה יהיו אוזניות שעובדות על FM או 2.4Ghz ולא אינפרא רד כי אני גם מטייל בבית בזמן האזנה. זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועם אופציה להחליף סוללות. חיבור אודיו בבסיס שלהן (3.5 או RCA). שישמעו טוב יחסית בלי רעשי רקע של שלג. שלא יהיה דיליי בין האוזניות לטלוויזיה. האוזניות ישמשו בעיקר לטלוויזיה (ממיר ו xbox) אבל לפעמים גם למחשב. אוזניה אלחוטית שיש לה גם חיבור 3.5 עליה כבי שאוכל להשתמש בה במידה ואין בסוללה. תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, יש לי רמקולים שקיבלתי מזמן עם מחשב שקניתי, דיי חרא, בזמן האחרון הם התחילו להשמיע קולות מעצבנים, והגעתי למסקנה שאני רוצה רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים, ושיהיה יותר באס. אני החלטתי שאני אקציב לזה עד 1500 ש"ח ולא שקל יותר, מעדיף פחות, למרות שאני מוכן להוציא את הסכום הזה. אני בעיקר צריך את הרמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים, לסרטים יש את המערכת בסלון, למרות שגם היא לא עובדת ממש בסראונד, אני אסביר את הבעיה אח"כ. החדר שלי הוא בערך 5 על 5, מה שאני מחפש זה מערכת סראונד למען האמת, אבל אני מוכן להתפשר גם על 2.1 אם אין סראונד למחשב שיהיה מספיק איכותי למוזיקה בטווח התקציב שלי. סיכום של מה שאני צריך - רמקולים למחשב, בחדר 5 על 5, עדיפות לסראונד, בעיקר למוזיקה ומשחקים, באסי…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת 2.1 טובה למחשב למשחקים בטווח הנ"ל , מה שמצאתי כרגע הוא : 1.http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=24889 2.http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501317.3 עכשיו , מבמחינת נתונים יבשים 2 המערכות הראשונות יותר טובות (40-20000) ה eacan עם תדרים פחות טובים אבל עיצוב שאני אוהב הרבה יותר (140-20000) מה אתם אומרים ? או שיש משהו יותר מומלץ במחיר 200-300 ש"ח ... (יש גם את ה eacan 199 )
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp4 עד 700 שקל עם ג'יגה איך זה? : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=slim1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת כמה עולה בערך סטרימר או אקסטנדר - (אני לא הבנתי בדיוק איך קוראים לזה) אל-חוטי. בקיצור מה שאני רוצה לעשות זה לראות בטלויזיה את הסרטים שיש לי במחשב ב-HD באופן אל חוטי, בלי צפייה בתכנים באינטרנט או משהו כזה (בינתיים כל מה שראיתי היו יחד עם צפייה באינטרנט). איך בדיוק קוראים למה שאני מחפש? ומה הטווח מחירים שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי רסיבר DENON 1603 שמחובר לזוג רצפתי JBL E60 וזוג אחורי מדפי שהפרדתי ממערכת סטריאו פיליפס. סה"כ 4 רמקולים. מקור ההשמעה העיקרי (99 אחוז) הוא המחשב, ושם מותקן לי כרטיס קול Creative Value 4.1 , אני חושב שהוא מוריד פה באיכות ושיש פוטנציאל ליותר. אשמח לשמוע איזה כרטיס קול אוכל להתאים למערכת הזו בסכום של עד 500 שקלים. בנוסף, אשמח מאוד לקבל קישורים למדריכים והסברים לגבי כרטיס קול כך שאוכל ללמוד על הנושא ולדעת מה לרכוש בנוסף להמלצותיכם תודה רבה וחג שמח, אורן.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אשמח להמלצה עבור מסך\טלוויזיה שמיועד לסרטים, גיימינג בPS4 וPC במרחק צפייה של 2.5-3 מטר ובתקציב של עד 6k. שמתי עין על הסמסונג UE55H6400 אך אשמח להמלצות, בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר דבר כזה, ובהזמנה מיידית? תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לכל האוזניות יש דגם רגיל(e2 לדוגמא) ודגם עם c(e2c לדוגמא). מה ההבדלים?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אם אני מעתיק דיסק מקורי או צורב שירים לדיסק ומשמיע את הצרוב בקומפקט דיסק שמנגן באיכות של 192KH - 24BIT יהיה הבדל באיכות הצליל?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה.... האחוריים פשוט לא חזקים כמו הfront עכשיו בגלל הצורה של החדר שלי ובגלל שתליתי את הקדמיים ואת האחוריים על הקירות, הייתי צריך כלבים מאריכים השתיים האחוריים מחוברים באמצעות מופה RCA ל RCA, ואחריהם בא כבל 3 מטר RCA לRCA שמתחבר אל הסאב עכשיו הקידמי שמאלי גם מחובר ככה, רק עם כבל 1 מטר במקום 3 (הכבל הוא בידיוק באותו יצרן) ניסיתי להחליף בין החיבורים של האחוריים לקידמיים בשביל לבדוק אם זה אולי משהו בכרטיס קול (אונבורד) וה"קדמיים" (האחוריים בעצם) עדיין יותר חלשים החלפתי בין המופה-ים למניהים בשביל לבדוק אולי אחד מהם הוא הנאחס... עדיין אותו דבר עכשיו לי נראה שזה הכבל יש למישהו רעיון מה אני עושה? הכבלים אגב הם סתם של איזה חברה oscar front שקניתי בהום סנטר . 2X RCA…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסע הקניות שלי עדיין לא תם. עקב מעבר דירה המחשב לא יכול להיות מחובר יותר לרסיבר (פיוניר עם רמקולים של אינפיניטי) שלי אני זקוק לסט רמקולים 5.1 שיתנו יחס עלות תועלת טוב - מה דעתכם על X-530 של לוג'יטק? אם יש למישהו ניסיון עם סט זה אשמח מאוד לשמוע דעות אם מישהו מכיר סט 5.1 טוב בנקודת המחיר של 500 ש"ח (פלוס מינוס, עדיף מינוס...) אשמח להמלצותיכם שבוע מצוין, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש ללא כרטיס קול, הכרטיס מובנה על הלוח אם. הלוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ברשותי בחדר מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק, סוג דיי מוזר אבל אחלה רמקולים עם סאב וופר. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם, אני לא מצליח להגדיר שכל חמשת הרמקולים יעבדו. כרגע רק 4 עובדים (אחד לא) והסאב גם כן לא עובד. בנוסף לכך, בתוכנת הסאונד שמגיעה עם הדרייברים, אין לי כחח אופציה ל-5.1, רק 4.1 או 6.1 וכו'. יש תוכנה שאפשר לשלוט על זה? מה עושים בנידון? המון תודה! מקווה שמדובר בפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-