אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשמיש רמקולים ישנים של סוני שזרוקים לי בבית, ולחבר אותם לטלוויזית לד. מהי הדרך המומלצת לחבר אותם? הדגם של הטלוויזיה: LG 47SL90 http://www.lg.com/us/tvs/lg-47SL90-led-lcd-tv הדגם של הרמקולים: SONY SS-GRX8 לא הצלחתי למצוא קישור באתר של סוני. צירפתי תמונות של החיבורים שיוצאים מהרמקולים. אני מנחש שיהיה צורך באיזשהו מתאם כי זה לא חיבור סטנדרטי. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גילית שיש לי בבית רסיבר ישןן ישןן (מלפני 10 שנים בערך) שאין לו שימוש. ואני לא יודע מה ואם בכלל לעשות בו. אז חשבתי לחבר אותו לרמקולים העתידיים שיהיו לי (Z-540) אבל תהיתי אם בכלל יש להם אפשרות כזו להתחבר לרסיבר? ואם להם אין אז לAVS500 יש? והאם זה יתן לי משהו לחבר אותם אליו, האם בכלל זה ישפיע על איכות הסאוונד? או שיש לי עוד אפשרות- לקנות זוג רמקולים קדמיים למחשב (+סאב, [נגיד משהו כמו הATP3} ואז, לחבר את ה2.1 אל הרסיבר ובתור רמקולים אחוריים לקחת עוד שני רמקולים ישניםם (שנקנו ביחד עם הרסיבר) ולהרכיב מהכל 4.1? זה לא נשמע לי ממש טוב, כי זה יעשה די בלגן... מה אתם חושבים? מה כדאי לי לעשות? ??? והאם בכלל אפשר לקחת רמקולים למחשב, לחבר אותם לרסיבר, ואותו לחבר למחשב? …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרמקולים: TAC DM-747 [הרמקולים במתנה ולכן אין לי תלונות] הרסיבר: שרווד [לא זוכר דגם מדויק] הבעיה: ברסיבר יש שני קצוות של חוט מחובר שיוצאים לכל רמקול [+ וגם -] אבל ברמקולים יש לי שניים + ושניים - איך אני יודע ברמקולים לאן לחבר?
-
- 4 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות רמקולים לסלון עבור ההורים שלי, כנראה הTV תוחלף לאחת אחרת בקרוב אבל אני לא חושב שהדגם הספציפי רלוונטי. שאלתי היא האם יש בעיה לחבר רמקולים למחשב, ישירות לטלוויזיה- לדוג' הMICROLAB SOLO. אני לא מעוניין להשקיע כמות כסף נכבדת ברמקולים יעודיים ורסיבר, וגם להתעסק ביד שניה לצערי אין לי זמן לחפש וגם אז התקציב לא מאפשר משהו בליגה של קולנוע ביתי. מדובר בסלון לא גדול, ועד עכשיו נעשה שימוש ברמקולים של הטלוויזיה וזה מה שרגילים אליו. אז בגדול רציתי לדעת האם לדעתכם זה שיפור מומלץ לשים רמקולים מחשביים ב600-800 שקל לטלוויזיה, והאם מבחינת חיבור ישנה בעייתיות בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו של פאנסוניק (מערכת מצויה) והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב?? בתודה, עומר.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים. ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת. האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך. תודה לעזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זוג רמקולים של PANASONIC מדגם SBPM29. המערכת שהרמקולים באים ממנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=33504& רציתי לדעת אם זה ייצור בעיות לחבר את הרמקולים למערכת 5.1 בתור רמקולי סראנוד? ראיתי שלכל אחד מהרמקולים האלה יש 4 כבלים לחיבורים. במערכת רגילה יש רק שניים (לכל רמקול). מה זה אומר??
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. אני צריך את עזרתם בנושא מסוים ואשמח לקבל תשובות עינייניות. יש לי בחדר רסיבר ממש טוב (אבל די ישן) של חברת NAD . יש לי בנוסף זוג רמקולים די גדולים של חברת CELESTON, דגם CL6. אני רוצה לחבר את כל העסק למחשב, אבל אני גם רוצה שבחדר יהיה סראונד... אז חשבתי לקנות עוד רמקולים, אני רק צריך עוד 2 אחוריים וסאב וופר כדי לקבל סראונד, נכון? עכשיו השאלות שלי הן - אפשר לקנות רק 2 רמקולים וסאב או שחייבים לקנות את כל ה - 5? אפשר גם לחבר 4 רמקולים לרסיבר בלי סאב, השאלה אם זה כדאי? ואם כן האם רמקולים בינוניים יגרעו מאיכות הצליל של הרמקולים היותר טובים (CELESTON)? שאלה אחרונה, אני שוקל לקנות רסיבר חדש , שיהיה עם יציאת RCA, ואופטית, משהו טוב, מעל 3000 ש"ח.. יש המלצות? שוב תו…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערכת הסטריאו שלי רמקולים נוספים ממערכת אחרת? ואם כבר אני כאן..איזה מערכות בולטות יש במחיר 1100 שקל?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. יש לי זוג רמקולים למחשב שמיועדים לשוק אמריקאי, כלומר חייבים מתח הזנה 120V. נניח אם אני קונה ממיר מתח כזה, האם זה רעיון מוצלח או שזה לא טוב כי עלול לפגוע באיכות השמע ו/או בגלל סיבה אחרת כלשהי שלא חשבתי עליה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. האם יש אפשרות לחבר שני רמקולים רצפתיים למחשב? האם צריך כרטיס קול מיוחד? באיזה חיבור משתמשים אם כן? תודה לעונים! תומר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה! תשמעו, קניתי DVDלפני כ4 חודשים +חבילה של רמקולים 5.1 .ואני כבר איזה חודשיים לא משתמש ברמקולים ורואה סרטים בDVD כאשר את הקול אני שומע מהטלוויזה. עכשיו השאלה שלי- אני יכול לחבר את הרמקולים (שבאו עם הDVD ) למחשב במקום שני הרמקולים הסטאנדרטים והמעפנים?אם כן אפשר בבקשה הסבר? יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אם והוא Realtek AC'97 Audio מחכה לתשובה,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עקב תקציב דל חשבתי לקנות רסיבר ק"ב ובשלב ראשון לחבר זוג רמקולים ממערכת הATP5 שלי. זה אפשרי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חברה יש לי רמקולים של microlab 2.1 עם מגבר ויש לי כבל אודיו 2 2 השאלה שלי איך אני עוהש שישמעו ברמקולים את מה שיש בטלויזיה? תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-