עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן כולם המשפחה שלי מתכוונת להחליף את הTV בסלון שלנו למשהם יותר מודרני השימוש העיקרי יהיה לDVD וקצת כבלים מבדיקה בזאפ והדיון הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314082.0 נראה שה PS42Q91H Samsung הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב זה אבל חשבתי גם על LCD 42LC4 LG ו-LCD 42A3500 Toshiba רציתי את דעותכם בנושא וגם לשאול 1. האם לקנות מהאתר הזול ביותר מזאפ או ממקום אחר? 2. אני בספק אם ההורים שלי אשכרה ילכו לראות טלוויזיות בחנות, ואני רק בסופש"ים בבית, עד כמה תהליך זה משמעותי לקניה? וכמה יכול להיות הבדל? תודה מראש Dolby

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. אני מתלבט בין ארבעת הדגמים הנ"ל: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro (הגרסה הכי טובה/יקרה בסדרת AUDIGY2) Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Creative X-Fi XtremeGamer (הרגיל, לא פטליטי) מי הכי טוב? אם אפשר למיין את זה בצורה כזאת, מההכי טוב להכי פחות טוב (תתעלמו מהמחירים שלהם, אני שואל נטו על האיכות): למוסיקה 1. 2. 3. 4. לסרטים & משחקים 1. 2. 3. 4. נ.ב. - הם יחוברו לLogitech Z5400. תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by omri_ro,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by gluz,

שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. טוב אז הנה הסיפור בקיצור אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. יש לי שני זוגות של אוזניות shure e2c ו pmx200 sennheiser בשור הבעיה קיימת כבר שנה כיוון שלצערי פספסתי עם האחריות אבל בסנס היא התחילה היום. האזניה הימנית בשתי הזוגות לא פועלת זה נראה כמו בעיה של מגע כיוון שכשאני מזיז את חיבור הסאונד חוזר (בשור בקלות בסנס אני כבר כמעט ולא מצליח לקבל סאונד) . זה נראה לי כמו בעיה של מגע אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול לחזור לאוזניות כפתור מגעילות הן שוחטות לי את האוזניים T_T

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .

8. Started by KobiHo,

אני מחפש מכשיר DVD שיכול לקרוא את כל סוגי הקבצים (DIVX ,XVID) נרו ועוד. על איזה מכשיר אתם ממליצים? תודה קובי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש סט רמקולים לחבר לרסיבר שקניתי (YAMAHA HTR 5930) בסביבות 700 800 שקל אין לי תקציב ליותר. ראיתי את אלה איך הם נחשבים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OLNSP270 במידה ולא משהו הרמקולים אשמח להמלצות על חברות טובות וסטים אחרים שמומלצים! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. היי, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתחובר ישירות לכרטיס קול HD של ASUS P5K-E חשבתי ללכת בכיוון של ה 530 או 540 , רק מה ההבדל בניהם שיש כזה הפרש של כסף? הם שווה לקנות מערכת רמקולים אחרת בסכום הזה?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  11. אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by מiכaל,

שלום, כשאני מחבר את האוזניות לחיבור של הורוד והירוק האלו, אני שומע מה שצריך לשמוע אבל עם הד מטורף, איך אפשר לתקן את זה? חיברתי אוזניות שהם USB... והם עובדות בלי ההד (הייתי משתמש בו אבל רק בצד אחד שומעים) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RGod,

אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום חברים... אני עובד על פרוייקט קטן שאני צריך להגיש... אני אמור לצלם משהו ולשנות לו את הקול..ממש דומה למה שעושים בכלבוטק כשמסתירים את האנשים ומשנים\מעוותים להם את הקול אני פשוט רוצה תוכנה שעובדת גם על הוידאו !! תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by Guy King,

קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  18. חשבתי על הALTEC LANSING ATP3 איזה עוד רמקולים שווים בדיקה באיזור המחיר(350).

19. Started by Dolman,

היי, יש לי לוח אם P35-S3 של גיג'הבייט עם כרטיס קול מובנה של REALTEK.. יש לי את הדרייבר. יש לי בעיה עם המקרופון, אני צריך להגביר אותו ואני לא מצליח. באפשרויות סאונד יש לי אפשרות להגביר רק את ה VOLUME הכללי וכל השאר חסום. יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה אפשר לעלות את הקו גם במקרופון..? תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. היי יש לי התלבטות קלה לפני שאני מוציא סכום נכבד שנ בין 700-800 שח לרמקולים למחשב לצורך משחקים [במיוחד] ומוזיקה איזה דגם אתם ממליצים לי ? אני חושב שמה שאני רוצה הכי אאאאאששש מרוב המערכות במחירים האלה !!! לא ?, אגב החדר עם המחשב שלי לא גדול ואני לא יודע עם לקנות 5.1 או 2.1 בגלל שהחדר יחסית קטן אני סגור על ה 2.1 !!! או שטעות בידי ... ????

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. אשמח לקרוא מה דעתכם על הטלוויזיה הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by TNAfan,

כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים